הרכב, מערך ושיטת משחק- 2015-2016

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הרכב, מערך ושיטת משחק- 2015-2016

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: זה נכון לאוגו כשהוא חלק משני קשרים וכשהוא תחת אלישע לוי. במקרה הזה הוא גם לא יכול להישאר כל הזמן למטה כי יש רק שני קשרים באמצע וגם הוא שיחק תחת מאמן שלא מתעסק בטקטיקות ומשמעת הגנתית.
במערך של שלושה קשרים, ותחת מאמן כמו בכר, יכול להיות שאוגו יהיה הגרזן, שעולה למעלה רק מול קבוצות שעושות בונקר עמוק, ואז הבעיה של חזרה אחורה ושטחים מתים תעלם כמעט לגמרי כי שטח הפעולה של אוגו יהיה קטן הרבה יותר (בעיקר בחצי שלנו ובאיזור חצי המגרש).

אני זוכר גם לא מעט מקרים שחובאן עשה את הפריצה שלו קדימה, איבד את הכדור/לא יצא כלום מההתקפה, ואז הוא היה חסר מאחור.

משחק עם שלושה קשרים זה לא כמו משחק עם שני קשרים, ברק בכר זה לא אלישע לוי.
בינתיים זה נראה אותו הדבר גם במשחקי האימון.

אני לא מדבר על מצבים בהם אוגו מצטרף להתקפה, אלא על כאלה שהוא פשוט סוגר בצורה לקויה או סתם מזלזל ומלווה שחקנים למראית עין.

בכר זה לא אלישע, זה נכון.
נראה מה תהיה ההשפעה שלו על אוגו.
אני בספק.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב:ראדי הוא אומנם קשר 50/50 כמו חובאן ואוגו, אבל התחום היחידי שהוא בולט בו הגנתית הוא הפיזיות שלו וניהול המשחק (שקשור יותר לתחום ההתקפי).
בכל שאר הדברים (תאקלים, קריאה הגנתית)
הוא נופל גם מאוגו וגם מחובאן.

ראדי מגיע אחרי שנתיים עם פחות דקות במכבי וגם מבוגר יותר בגיל מחובאן ואוגו. הוא גם לא ערך אפילו אימון אחד עם הקבוצה. זאת הסיבה שלדעתי נקודת הפתיחה שלו תהיה פחות טובה מאוגו וחובאן.

מבחינת טקטיקה, לדעתי הבעיה היא שיש לנו שלושה קשרי 50/50 שמאוד אוהבים לעלות למעלה ואף אחד מהם לא גרזן קלאסי. זאת הסיבה שברק יצטרך לעשות שיחה עם אחד מהשלושה (מבחינתי עדיף אוגו, כשחובאן באופציה השנייה וראדי שלישי) ולהסביר לו שהוא צריך להיות השנה אחורי יותר ואחראי יותר ולמעשה להיות הגרזן שלנו, בטח אם נשחק עם שלושה קשרים.

אוגו הוא האופציה הראשונה שלי בגלל הפזיות שלו והיכולת שלו לחטוף כדורים. פלוס העובדה שהוא מעכב מאוד את ההתקפות שלנו כשהוא עם הכדור ולכן אם ישחק כאחורי ופשוט ימסור להובאן/ראדי שינהלו את המשחק זה יהיה מבחינתי הצעד הכי נכון.
חובאן הוא האופציה השנייה בגלל קריאת המשחק הנפלאה שלנו וגם בגלל שהוא מגוון ומסוגל לעשות מהר מאוד את השינוי מחשבתי (כמו שעשה כשהתבקש לשחק כבלם בשנה שעברה).
אבל אם שואלים אותי, אוגו צריך להיות האחורי יותר, הובאן באמצע, וראדי הקידמי יותר.
מחזק,
ראדי ביי פאר טוב מהובאן התקפית, וההפך, הובאן טוב ממנו הגנתית.
אני לא אוהב את הציוות של אוגו כאחורי אולי בגלל הממדים שלו, הוא לא מספיק אחראי ולוקה בהבנה הטקטית של התפקיד הזה, אני מאמין שזה נובע מהאופי ההתקפי שלו ופתאום מגבילים אותו בפן הזה.
הובאן יותר מתאים לתפקיד האחורי, הוא קורא משחק טוב יותר ומחלץ כדורים טוב יותר ובצורה נקייה יותר,(אוגו מרבה לעשות פאולים גם אם לא תמיד נשרקים), הבעיה עם הובאן בתור אחורי זה שנפסיד את ההצטרפות והכניסות הנדירות שלו מקו שני אל הרחבה של היריב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

simply-red כתב: מחזק,
ראדי ביי פאר טוב מהובאן התקפית, וההפך, הובאן טוב ממנו הגנתית.
אני לא אוהב את הציוות של אוגו כאחורי אולי בגלל הממדים שלו, הוא לא מספיק אחראי ולוקה בהבנה הטקטית של התפקיד הזה, אני מאמין שזה נובע מהאופי ההתקפי שלו ופתאום מגבילים אותו בפן הזה.
הובאן יותר מתאים לתפקיד האחורי, הוא קורא משחק טוב יותר ומחלץ כדורים טוב יותר ובצורה נקייה יותר,(אוגו מרבה לעשות פאולים גם אם לא תמיד נשרקים), הבעיה עם הובאן בתור אחורי זה שנפסיד את ההצטרפות והכניסות הנדירות שלו מקו שני אל הרחבה של היריב.
רק בגלל שאוגו לא אחורי טבעי והובאן הוא פשוט נהדר מבחינה התקפית לא רציתי את ראדי, אז נכון הוא מוצלח התקפית אבל הייתי מעדיף שהיו מביאים פה קשר אחורי גרזן טהור סטייל קלאודימיר ומביאים יחד איתו עוד קשר אחורי מחליף או מהנוער (בן הרוש טוב מאוד) ואז יכלנו לסגור סגל נהדר, כרגע בסגל הזה יש המון איכות אבל גם בעיות מסוימות כמו הפאן של אוגו שהוא לא קשר אחורי למרות הפיזיות שלו, הובאן יכול לשחק את האחורי כמו שצריך אבל אז אתה מפסיד אותו בהתקפה שם הוא גם פורח כמו אוגו.
מצד שני התקפית זה יכול להיות עונה מעניינת, אני באמת אם הסגל הקיים כי מה לעשות שברק בכר החליט מה שהחליט פותח עם הובאן כקשר אחורי ומנצל את האכויות ההתקפיות של אוגו.
ראדי צד ימין, אוגו צד שמאל, הובאן מאחוריהם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

די כבר עם הבן הרוש הזה...
די עם קלאודימר...
די עם אחורי גרזן....
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בסופו של יום אנחנו מדברים על הסטה אחורה של קשר 50/50, ולדעתי אם מסתכלים על הנתונים (פיזיות, תאקלים, יכולת לחטוף כדור, התמודדות עם כדורי גובה) אני חושב שאוגו הכי מתאים לתפקיד. גם בשנה שעברה, אוגו היה זה שחטף יותר כדורים בעוד חובאן היה זה שיותר ניהל את המשחק אצלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

חלוץ הקבוצה, שלומי ארבייטמן נפצע באימון הערב של הקבוצה, פציעה שנראית די חמורה.
נכון לרגע זה השחקן נמצא בספק למשחק ביום חמישי מול ת'ון.
אנחנו נעדכן בהמשך לגבי חומרת הפציע.
תמונה

שלח תגובה