יאללה תסתמו לי את הפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: יאללה תסתמו לי את הפה

שליחה על ידי ForeverRed »

חוסר הפרופורציות פה זה משהו.

סמל אישי של משתמש
red bend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי red bend »

מספר 7 של אשקלון שחקן איכותי ומהיר מאוד מישהו יודע מי זה ? (ראיתי אותו בתקציר הגביע אתמול נגד סכנין)

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מקפיד לראות ערוץ הקיבוץ של הלאומית בכל שבוע. לא משחקים מלאים, אבל יש חלקים לא קטנים ממשחקים כאשר אשקלון משחקת.

אני לא חושב שדן ביטון יותר מוכשר ממנו, ואני גם לא חושב שלדן ביטון יש מקום בסגל של קבוצה עם שאיפות כמו שלנו.

להביא את הדוגמא של רועי קהת זה קל אבל על כל רועי קהת אחד יש לפחות 5 (אם לא יותר) "הבטחות מטורפות" מהנוער (והאשכול הזה בדיוק עד לכך) שבמקרה הטוב משחקים בליגה הלאומית, במקרה הפחות טוב מחזקים את מ.ס באר שבע ובמקרה הרע (אולי לא רע בשבילם) מייחצנים הופעות של אייל גולן בפורום.
אתה אומר על כל רועי קהת יש 5 שלא הצליחו. סבבה זה נכון, אבל העניין הוא שאין לך מה להפסיד פה. אני מניח שלזמן אותו לאימונים בפתיחת שנה ולתת לברק לראות אותו לא יכול להזיק. ביינתים הוא מוביל קבוצה שנמצאת במקום השני בלאומית, בחודש האחרון הוא הפך לברומטר שלהם ויש לו סיכוי לא רע להעפיל לליגת העל. הוא שיחק ביבנה, ירד לליגה א' ולא וויתר והמשיך במקום שהרבה היו נשברים. (לראייה הטופיק הזה), הוא לובש כבר כמה שנים את החולצה עם מספר 24, מה שמראה מי הגיבור והמודל שלו :)

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

red ultras כתב:
אתה אומר על כל רועי קהת יש 5 שלא הצליחו. סבבה זה נכון, אבל העניין הוא שאין לך מה להפסיד פה. אני מניח שלזמן אותו לאימונים בפתיחת שנה ולתת לברק לראות אותו לא יכול להזיק. ביינתים הוא מוביל קבוצה שנמצאת במקום השני בלאומית, בחודש האחרון הוא הפך לברומטר שלהם ויש לו סיכוי לא רע להעפיל לליגת העל. הוא שיחק ביבנה, ירד לליגה א' ולא וויתר והמשיך במקום שהרבה היו נשברים. (לראייה הטופיק הזה), הוא לובש כבר כמה שנים את החולצה עם מספר 24, מה שמראה מי הגיבור והמודל שלו :)
לא ראיתי אז אין לי דעה
אבל הנתונים שאתה אומר נשמעים מענינים מספיק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני גם בעד לזמן אותו בקיץ ולתת לברק בכר להחליט לגביו, אם הוא יגלה יכולות גבוהות אז לעשות הכל בשביל להביא אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

דוגמא למה בדיוק מהווה קהת?
הבן אדם היה כוכב על בנוער בכל שנתון בו שיחק וסומן כשחקן מוביל. את עונת הדאבל ההיא עם מיכה ודאבור סיים עם 21 שערים.

לירדן יש עוד הרבה זוגות נעליים לקרוע כדי שנחשוב לכיוונו.
חוסר הפרופורציות הוא בהחלט מרשים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yossi כתב:דוגמא למה בדיוק מהווה קהת?
הבן אדם היה כוכב על בנוער בכל שנתון בו שיחק וסומן כשחקן מוביל. את עונת הדאבל ההיא עם מיכה ודאבור סיים עם 21 שערים.

לירדן יש עוד הרבה זוגות נעליים לקרוע כדי שנחשוב לכיוונו.
חוסר הפרופורציות הוא בהחלט מרשים.
על פי העניין הזה סספורטס הולך להיות חלוץ העל שלנו כי הוא כבש עד כה 10 שערים...
נו באמת, מה הקשר לשערים שמבקיעים בפאקינג ליגת העל לנוער?
אם ירדן אבוחצירא מצליח באשקלון וגם יצליח לעלות איתם ליגה אתה לא חושב שמגיע לו צ'אנס להבחן אצל ברק בכר שהוא זה שנתן את הצ'אנס המחודש לרועי קהת שהגיע ליבנה וכבר היה קרוב להעלם כמו רוב השמות הסקסים שהיו בליגת העל לנוער ונעלמו מהר מאוד או כמו כל הפוטנציאלים סטייל שי בירוק וראובן עובד...
אני לא טוען שירדן אבוחצירא יהיה רועי קהת אבל אתה לא יכול לשלול ולטעון שהוא צריך לקרוע עוד הרבה זוגות נעליים בכזו נחרצות כאילו רועי קהת שיחק 5 עונות רצוף בליגת העל וכבש 30 שערים כל עונה...
הצליח בלאומית ביבנה, הגיע לק"ש ותרם לה ועונה לאחר מכן העמיד מספרים יפים, כלומר עונה וחצי של הצלחות בליגת העל זה ממש לא קריעת נעליים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ייאוש טוטאלי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:ייאוש טוטאלי.
+1000

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

בחייאת ראבק, אם אבוחצירא לא היה שחקן בית השם שלו לא היה נרשם פה.
שיתן עונה טובה בליגת העל , יוכיח את עצמו ואז נעלה תשם שלו כאופצייה בכלל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב:בחייאת ראבק, אם אבוחצירא לא היה שחקן בית השם שלו לא היה נרשם פה.
שיתן עונה טובה בליגת העל , יוכיח את עצמו ואז נעלה תשם שלו כאופצייה בכלל.
חלק לא קטן מהשחקנים שהצליחו בלאומית גם הצליחו בליגת העל, מאור מליקסון למשל, ערן זהבי, רועי קהת, עומר אצילי, גילי ורמוט נדמה לי שעלה עם הפועל חיפה ועונה לאחר מכן הם ירדו שוב איתנו, עדן בן בסט שאומנם לא מזכיר את היכולת שלו מצרפת אבל עדיין, ערן לוי שהוא אולי לא השם הכי גדול ששיחק פה, אבל הוא שחקן חשוב בכל קבוצה שבה הוא שיחק, רמי גרשון שהגיע היישר מהלאומית לליגה הבלגית בזכות דודו דהאן אבל גם כי הייתה לו את היכולת, ואני די בטוח שיש עוד.
ככה ששוב, לא צריך להאדיר את השם שלו, אבל גם לא זלזל בו או בליגה הלאומית, יש מציאות מהליגה הלאומית ומליגות קטנות יותר, לא כל שחקן שם יהיה הערן זהבי הבא, אבל גם לא צריך לזלזל ובהחלט יש מקום לשקול לבחון אותו בקיץ, בטח שלא לסגור איתו על חוזה עתק, לבחון האם הוא באמת שיפר את היכולות שלו או שהוא עדיין לא מתאים לא יפגע בקבוצה נראה לי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב: חלק לא קטן מהשחקנים שהצליחו בלאומית גם הצליחו בליגת העל, מאור מליקסון למשל, ערן זהבי, רועי קהת, עומר אצילי, גילי ורמוט נדמה לי שעלה עם הפועל חיפה ועונה לאחר מכן הם ירדו שוב איתנו, עדן בן בסט שאומנם לא מזכיר את היכולת שלו מצרפת אבל עדיין, ערן לוי שהוא אולי לא השם הכי גדול ששיחק פה, אבל הוא שחקן חשוב בכל קבוצה שבה הוא שיחק, רמי גרשון שהגיע היישר מהלאומית לליגה הבלגית בזכות דודו דהאן אבל גם כי הייתה לו את היכולת, ואני די בטוח שיש עוד.
ככה ששוב, לא צריך להאדיר את השם שלו, אבל גם לא זלזל בו או בליגה הלאומית, יש מציאות מהליגה הלאומית ומליגות קטנות יותר, לא כל שחקן שם יהיה הערן זהבי הבא, אבל גם לא צריך לזלזל ובהחלט יש מקום לשקול לבחון אותו בקיץ, בטח שלא לסגור איתו על חוזה עתק, לבחון האם הוא באמת שיפר את היכולות שלו או שהוא עדיין לא מתאים לא יפגע בקבוצה נראה לי.
כל השחקנים שציינת כיכבו בליגה הלאומית ועשו את זה בגיל צעיר מאוד.

מה עשה אבוחצירה? בכמה משחקים פתח העונה?
כל שחקן שייתן 3 משחקים טובים בליגה למקומות עבודה יהיה מועמד עכשיו להפועל באר שבע?

באמת שזה כבר מביך.

שלח תגובה