נו באמתTal_Hbs כתב:לפי מגרש פתוח הגליץ של סאבו שווה ךגליץ של ראיוס !!
הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שני, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שני, 21:00, טרנר
- yanivnew91
לא מובן לי למה אין איזכור בשום מקום לבעיטת קראטה שחבשי שלח לרגל של מליקסוןTal_Hbs כתב:לפי מגרש פתוח הגליץ של סאבו שווה ךגליץ של ראיוס !!
זו העבירה שהכי מצדיקה אדום מהמשחק אתמול
הוא הוסיף גם מרפקyanivnew91 כתב: לא מובן לי למה אין איזכור בשום מקום לבעיטת קראטה שחבשי שלח לרגל של מליקסון
זו העבירה שהכי מצדיקה אדום מהמשחק אתמול
הייתה כניסה חמורה יותר של נטע לביאTal_Hbs כתב:לפי מגרש פתוח הגליץ של סאבו שווה ךגליץ של ראיוס !!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מדויק.Sir Alex Ferguson כתב:סאבו הלך עם הרגל קדימה וגבוה וחזק והורחק בצדק. גם אם לא הלך במכוון לפצוע מצופה משחקן עם צהוב לגשת בצורה אחרת לכדור כזה באמצע המגרש.
אדום של חוסר אחריות של שחקן שמתנהל כאילו לא אכפת לו מהתוצאה של המעשים שלו, כמו באדום שקיבל מול אשדוד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הדבר היחידי שאני יכול להתנחם בו מהפסד נגד חיפה שאולי מעמדו של בלבול התחזק לעונה הבאה,והם ישאירו את רוב הסגל שלהם לעונה הבאה.
אז אל תתנחם- הסגל לא ישאר ועם כמה שנחמד לגחך על בלבול, הוא עשה שם עבודה טובה בתוך הכלום ושום דבר שהושאר לו.oshri26 כתב:הדבר היחידי שאני יכול להתנחם בו מהפסד נגד חיפה שאולי מעמדו של בלבול התחזק לעונה הבאה,והם ישאירו את רוב הסגל שלהם לעונה הבאה.
ובחזרה לסגל, אפשר לרדת מהעצים שטיפסנו עליהם שנים...יחד עם מחלקת הנוער שלהם שמייצרת רק בראשון 4 שחקני הרכב ועוד מחליף שעולה לתת גול נצחון, זרים טובים משלנו דוגמת מנדגק ופריי (וואלה, גם מאבוקה לא רע כמו שעושים ממנו), כוח קניה והילה שעדיין אין סביבנו,
הגיע הזמן שנוריד קצת את האף.
אחרי מליקסון, אנחנו קבוצה נחמדה ונטולת כוכבים של ממש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הדבר האחרון שצריך לעניין אותנו זה מה קורה אצל אחרים.oshri26 כתב:הדבר היחידי שאני יכול להתנחם בו מהפסד נגד חיפה שאולי מעמדו של בלבול התחזק לעונה הבאה,והם ישאירו את רוב הסגל שלהם לעונה הבאה.
צריכים להתמקד אך ורק בעצמנו.