Totti כתב:
די אחשלי, לא בכל פעם שזה לא מתיישב עם התזה צריך לקפוץ ולהגיד "הדוגמא טיפשית",
אפשר ומותר גם להגיד שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.
אף אחד לא חולק ויחלוק על העובדה שברדה שינה את רוח המועדון, אבל לטעון שבלעדיו לא היינו מתפרקים?
א. זה לא עומד במבחן המציאות- התפרנו בסמי בגמר, התפרקנו מול נתניה ב-4:2 (אל תגיד שהגול של אוגו בדקות הסיום אומר שזו לא תבוסה), התפרקנו בחצי הגמר נגד מכבי חיפה, התפרקנו מול קרית שמונה לפני שנתיים, התפרקנו בסמי מול חיפה ב-4:0, התפרקנו.
ב. ברדה הוא בורג גדול במערכת, אבל שחקן אחד על המגרש בסלטיק פארק. אז הוא היה (אולי) מונע את השער השני, אבל מעבר אליו לא יכול היה להושיע. אני בספק אם השחקנים שמעו אחד את השני תוך כדי משחק ולחשוב שרק דמותו על המגרש היתה מסייעת זו נאיביות.
אגב שחקן שיכול היה למנוע התפרקות, הוא מיגל ויטור. מקצועית, לא מנטלית.
טוטי חייב להגיד שלאחרונה אני רואה ממך אי סימפטיה ברורה לברדה, ואתה מנסה לשדרג את זה בכתיב ונימוקים גבוהים.
אני גם לא מבין את כל הטיעונים האלה על זה שמשחק אחד יכול להכתים ולתת ספק בתהליך והשפעה של אדם או גורם מסויים. אתה כאוהד מצויין אין על זה ספק יכול לתת עוררין על זה, וגם אני כאחרון האוהדים, אבל אם השחקנים מציינים את זה פעם אחר פעם, סליחה, כנראה שאנחנו קטנים מדי.
ואגב על האגב שציינת, כל אחד בקלות יתר יכל להגיד על שחקן שלא היה שותף במשחק בסלטיק שהוא יכול היה למנוע את התבוסה...