pirlo21 כתב:
טאהא כבד ? אילוז זה יוסיין בולט לא ?
אני חותם כמעט בוודאות שטאהא מהיר מאילוז ומבחינה פיזית אין מה להרחיב .
ואני גם חותם כמעט בוודאות שאילוז יותר מהיר ואני בכל מקרה מעדיף את אילוז על והא כי כל עוד יש מגן ימני צריך לפתוח איתו ולא להפוך בלם למגן, וראינו את הסחרחורת שאיילה עשה לטהא אז אני לא רוצה לחכות ולראות מה יהיה עם אעבד
red and white כתב:
ואני גם חותם כמעט בוודאות שאילוז יותר מהיר ואני בכל מקרה מעדיף את אילוז על והא כי כל עוד יש מגן ימני צריך לפתוח איתו ולא להפוך בלם למגן, וראינו את הסחרחורת שאיילה עשה לטהא אז אני לא רוצה לחכות ולראות מה יהיה עם אעבד
אתה מעדיף ואני לא .
ראינו גם את הבישול של אילוז כששחקני רעננה לחצו אותו אז אני לא רוצה לחשוב מה יהיה מול הלחץ של שחקני ק"ש .
אלה טיעונים של גנון אחי .
דר אדום בנשמה כתב:ראינו כבר שטאהא מהיר מאילוז וזה לא שאילוז במשחקים שהוא שיחק עזר התקפית.
מה הוא כבר עשה התקפית שחלקכם מעדיפים אותו על טאהא שלפחות הוא לא חור בהגנה...
ראית איך בוזגלו נראה מול נתניה? זה לא מעט בגלל טאהה.
תמיכה התקפית זה לא רק שערים ובישולים.
פירלו, אילוז אכן עשה טעות קשה. יכול לקרות לכל שחקן.
לשיטתך גם אוגו וצדק צריכים לשבת ביציע.
ForeverRed כתב:
ראית איך בוזגלו נראה מול נתניה? זה לא מעט בגלל טאהה.
תמיכה התקפית זה לא רק שערים ובישולים.
פירלו, אילוז אכן עשה טעות קשה. יכול לקרות לכל שחקן.
לשיטתך גם אוגו וצדק צריכים לשבת ביציע.
אחי, ברור לי שבגלל טעות לא שופטים שחקן .
מה שכתבתי היה כתגובה לרד אנד וויט שנתן את הדוגמא לזה שאיילה עשה לטאהא סחרחורת, פשוט עניתי באותו מטבע כדי להמחיש עד כמה זה שטותי לשפוט שחקן ע"פ מהלך או משחק בודד. הוספתי גם אחרי מה שכתבתי שזה טיעון של גנון כדי להדגיש שהדברים שלי באו כתגובה למה שהוא רשם וכי אני לא חושב שבאמת צריך לשפוט שחקן ע"פ מהלך בודד או משחק ספציפי .
איילה חלף על טאהה בקלילות בגלל שטאהה לא מגן וקשה לו להתמודד עם שחקן מהיר כשיש שטח באגף. אם איילה עבר את טאהה בקלות מעניין מה יהיה עם עבאד, שהוא מהיר יותר מאיילה.
לא שאילוז, שבשנה שעברה ערן לוי הצליח לתת ספרינט ולחטוף לו כדור, הוא הפיתרון. הוא אפילו יותר בעייתי מטאהה.
אני מקווה מאוד שבן יהיה כשיר. אם לא, גם אני חושב שטאהה זה הרע במיעוטו. אולי אפילו עדיף להקריב אותו התקפית ושיצמד לעבאד שבהעדר של מנגה הוא השחקן הכי מסוכן של קריית שמונה...
הפס של טאהא לא מספיק טוב למגן, גם לא הקרוס והדריבל.
הוא דווקא עלה הרבה והכניס אפילו כדור אחד חכם לבוזגלו שיכל להשאיר אותו למצב קל, בוזגלו פשוט לא הבין ולא עשה את התנועה נכון.
עדיין אני מעדיף על אילוז. עאבד בעיקר מהיר, פיזי, חותך עם דריבל טוב. לא חושב שדומה לאיילה שבעיקר זריז יותר על שטח קטן. טאהא יסתדר איתו.
בוזגלו היה גרוע ממש במחצית הראשונה. לייחס את זה לטאהא זה לעשות לו הנחה משמעותית. הוא לא זקוק לה.
במחצית השנייה הוא קצת השתפר, זה כי גמון היה טוב?
לא חושב.
חבל שאלה משבע בום שמעלים סטטיסטיקה לא העלו הפעם.
היה מעניין לראות את הנתונים על טאהא, והדיון היה יותר מגובה במספרים. איזה ליגה כושלת אנחנו שדברים בסיסיים כאלה אי אפשר להשיג.
אפילו הסטטיסטיקה הפשוטה ביותר כמו אחזקת כדור ובעיטות לשער\מסגרת קשה עד בלתי אפשרי להשיג שלא דרך השידור.
עדיף לפתוח עם טהאא רק בגלל סיבה אחת- המיקום שלו.
הוא מתמקם מצויין, מה שעוזר לו לקרוא את מהלך היריב בזמן ויש לו דריבל די נחמד, מצד שני, אילוז הוא פח בנוגע לכל הדברים שצריכים שיהיה למגן - הוא לא חכם, טיימינג נוראי, מאבד כדורים, חסר פיזיות, קרוסים נוראיים והוא תמיד יוצא מהעמדה שלו בצורה לא נכונה.
ד"א, ביטון הוא גם לא עילוי בכל המאפיינים הללו.