משחק גביע טוטו ראשון מול הפועל פת דיון רשמי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: משחק גביע טוטו ראשון מול הפועל פת דיון רשמי

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: חסרה לי ההתייחסות שלך ושל שאר הכותבים כאן לעונה האירופאית שלנו.
אחרי שנים רבות הגענו סוף סוף לאירופה רק כדי לעוף בסיבוב הראשון מול קבוצה שהיא הרבה פחות טוב מאיתנו בכל עמדה במגרש.
האם לא מדובר בכישלון של אלישע?
אני חושב שכולם כבר הביעו את דעתם בעניין הזה ואף אחד לא מנסה להתחבא. למרות הנסיבות המקלות (והיו לא מעט כאלה), מדובר חד משמעית
בכישלון. בכל מקרה אין טעם להמשיך ולדוש בזה, צריך להסתכל קדימה ולהפיק לקחים להמשך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: לגבי החלק הראשון אני מסכים ומחזק את העובדה שהשנה זה יהיה מבחן לקבוצה.
לגבי החלק השני לא שאני מזלזל במה שהם עשו, אבל במסגרת השיח כאן שאומר שב"ש הצליחה בגלל חולשת הליגה ובגלל מצבים נייחים אז על אותו משקל אפשר להגיד שמכבי עלו לליגה האירופית בגלל שהיריבה שלהם בפלייאוף נפסלה, בגרמניה הם לא עברו את החצי, כאן הם שיחקו מול הרכב שלישי ומול בורדו הם שיחקו מול ההרכב השני, אז ככה שתמיד יהיו תירוצים וסיבות, לכן צריך להסתכל על הדרך שעשתה הקבוצה שלפני שנתיים כמעט וירדה ליגה, ואני מאוד מייחל שמגמת השיפור תימשך, אבל שוב.. הכל תלוי בסבלנות הקהל.
אתייחס למילותייך האחרונות ..
לא, מגמת השיפור לא תלוייה בסבלנות הקהל. היא תלוייה במאמן ובשחקנים. לקהל תהיה השפעה (כנראה שלילית) במידה והקבוצה תתחיל את העונה גרוע, וזה, כמו שכתבתי, יהיה באשמת המאמן והשחקנים, לא הקהל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: אני חושב שכולם כבר הביעו את דעתם בעניין הזה ואף אחד לא מנסה להתחבא. למרות הנסיבות המקלות (והיו לא מעט כאלה), מדובר חד משמעית
בכישלון. בכל מקרה אין טעם להמשיך ולדוש בזה, צריך להסתכל קדימה ולהפיק לקחים להמשך.
בסופו של דבר הליגה היא החשובה ביותר, והיא תקבע האם העונה תהיה הצלחה או לא. עם זאת, אי אפשר לדבר כאילו רק עכשיו מתחילה העונה, כאילו הכל עד עכשיו היה טוב מבחינה מקצועית/טקטית. אי אפשר להתעלם מהכישלון באירופה, כישלון של אלישע, כשמדברים על יכולות הקבוצה/היכולות של אלישע.

העונה התחילה בכישלון באירופה, זה משהו שצריכים לזכור ואסור לשכוח שכן כפי שאמרת, היו לא מעט תמרורי אזהרה שצריכים לשמש אותנו בהכנה לקראת הליגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: חסרה לי ההתייחסות שלך ושל שאר הכותבים כאן לעונה האירופאית שלנו.
אחרי שנים רבות הגענו סוף סוף לאירופה רק כדי לעוף בסיבוב הראשון מול קבוצה שהיא הרבה פחות טוב מאיתנו בכל עמדה במגרש.
האם לא מדובר בכישלון של אלישע?
כישלון מוחלט!
ושום תירוץ לא יחפה על כך.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: כישלון מוחלט!
ושום תירוץ לא יחפה על כך.
מבחינתי ספליט זו כאב עצום.

שנה שלמה של חלום שתגשם כששרנו כל שבת "הדרכון שלי מוכן" נגמרת בקול ענות חלושה במגרש בספליט שווסרמיל זה סן סירו לעומתו מול 70 אוהדים (4 מהמשפחה שלי) ומשחק "ביתי" בלרנקה בחום של 762 מעלות עם 167% מול עוד 50 אוהדים שהתגברו על עוצר טיסות (שמעתי על זוג שהגיע במטוס קל פרטי לקפריסין).

אני בכלל לא מדבר על הכנה עם אזעקות, שחקנים שחתמו ובורחים וזרים שלא רוצים לחזור לארץ.

לא תירוצים ולא נעליים זה לא מדד לכלום. מי שרוצה בהלקאה עצמית אז סבבה.

כאשר השחקנים בספליט באו אלינו לגדר ביציע ולחצו את היד לכל אוהד והודו בקול לכל אחד ראיתי את הכאב בעיינים שלהם וכאב לי לא פחות לא על ההפסד אלא אובדן ההזדמנות לשחק באירופה אחרי כלכך הרבה שנים.

אז כן האכזבה שלי היא שלא שיחקנו באירופה אלא היינו חלק ממצב הזוי שלא מלמד על כלום.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מה שהיה באירופה זה לא תירוצים ולא נעליים, נכון אלישע היה צריך להחתים קשר אחורי אבל משה שים לב שהקשר האחורי שהיה אמור לחתום פה קלגיורי התאמן עם הקבוצה במחנה האימונים ואלמלא המלחמה שהתחיל להזכירכם ב7.7 שזה תאריך מאוד מאוד בעייתי, היינו היום קרוב לודאי עם פלט וקליוגרי וקרוב לודאי שהיינו גם עוברים את ספליט..
וחוץ מהמחצית השנייה מולם זה לא שלא הגיע לנו לעלות, להפך נראנו יותר טוב מהם ורק בגלל מזל נאחס לא עלינו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דר אדום בנשמה כתב:מה שהיה באירופה זה לא תירוצים ולא נעליים, נכון אלישע היה צריך להחתים קשר אחורי אבל משה שים לב שהקשר האחורי שהיה אמור לחתום פה קלגיורי התאמן עם הקבוצה במחנה האימונים ואלמלא המלחמה שהתחיל להזכירכם ב7.7 שזה תאריך מאוד מאוד בעייתי, היינו היום קרוב לודאי עם פלט וקליוגרי וקרוב לודאי שהיינו גם עוברים את ספליט..
וחוץ מהמחצית השנייה מולם זה לא שלא הגיע לנו לעלות, להפך נראנו יותר טוב מהם ורק בגלל מזל נאחס לא עלינו.
הפסדנו את העלייה בעקבות החילופים של אלישע במשחק הראשון. עד לחילופים הובלנו 1-0 ושלטנו במשחק. החילופים אפשרו לקרואטים לכבוש שני שערים שהספיקו להם בסופו של דבר לעלות.
גם במשחק השני, החוסר בשיטה והקבעון של אלישע שוב פגעו בנו.
כמו שההצלחה בשנה שעברה לא הייתה קשורה למזל, ככה גם הכישלון באירופה לא קשור למזל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Sir Alex Ferguson כתב: הפסדנו את העלייה בעקבות החילופים של אלישע במשחק הראשון. עד לחילופים הובלנו 1-0 ושלטנו במשחק. החילופים אפשרו לקרואטים לכבוש שני שערים שהספיקו להם בסופו של דבר לעלות.
גם במשחק השני, החוסר בשיטה והקבעון של אלישע שוב פגעו בנו.
כמו שההצלחה בשנה שעברה לא הייתה קשורה למזל, ככה גם הכישלון באירופה לא קשור למזל.
לא קשור למזל. כלכך הרבה קשיים אובייקטיבים שלא קשורים לקבוצה השפיעו אפשר להכיר בזה ואפשר להגיד שלא קשור - כל אחד והשקפתו.

לגבי החילופים במשחק הראשון- בדיעבד הכל נכון אבל הקרטה של אג'דה לא קשור לשום חילוף.
משחק שני - זה לא היה בכלל משחק כדורגל.

אבל שוב זה חוזר לוויכוח המקורי לגבי מה ההשפעה של אלישע על הקבוצה והאם היתרונות גדולים על החסרונות.
זה ברור שיש לו יתרונות והצלחות וגם ברור שהוא מאוד נאמן/שמרן לדרך שלו ולשיטה שלו דבר שבהחלט לפעמים מעצבן את כולנו ובדיעבד אפשר גם להצביע על מקרים שזה היה לרעתנו.

אני בית הילל. גם לבית שמאי יש מקום.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אלישע מאמן שלא ישדרג אותנו בשום צורה ואני מקווה שאלונה כבר תקלוט את הדבר הזה.
אם אלישע לא היה לוקח 2 אליפויות עם מכבי חיפה,שגם שם אוהדי חיפה לא אהבו אותו בלשון המעטה,אז הייתם אומרים שמזמן צריך להעיף אותו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

RoICah כתב:אלישע מאמן שלא ישדרג אותנו בשום צורה ואני מקווה שאלונה כבר תקלוט את הדבר הזה.
אם אלישע לא היה לוקח 2 אליפויות עם מכבי חיפה,שגם שם אוהדי חיפה לא אהבו אותו בלשון המעטה,אז הייתם אומרים שמזמן צריך להעיף אותו.
לא אומר שאלישע מאמן גדול , כי הוא לא. הוא מאמן טוב , אבל שאתה אומר שלא ישדרג אותנו בשום צורה, אתה גם מתכוון לזה שזה לא שדרוג שמקרבות תחתית סיימנו מקום 2 שנה שעברה?
שאלה רצינית עכשיו , אלישע הולך הביתה במידה ולא יביאו מאמן זר איזה מאמן ישראלי יכול לקדם אותנו?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אלישע הוא מאמן ישראלי טוב ואם צריך להחליף אותו אז רק ברק בכר או מאמן זר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

נו סיר אלכס.... מה עם מקקי האירופאית עם המיליונים והצוותי אימון הרחבים...לא כשלון?????

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

וספליט מחזיקים גם את טורינו האיטלקית על 0-0 בבית. נגרים נגרים

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yedidel כתב:וספליט מחזיקים גם את טורינו האיטלקית על 0-0 בבית. נגרים נגרים
הכי קל זה לזלזל ,כמו אוהדי מכבי שזלזלו במאריבור ואסטרס וקיבלו ניעור למציאות.
וכן אכזבה שהודחנו מולם , כי היינו טובים בשני המשחקים.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 21 אוגוסט 2014, 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זה לא עניין של זלזול תפסיקו כבר לצאת קטנים.

עובדתית - יכלנו לעבור את ספליט. עובדתית, הם ברמה שלנו. מה שהיה זה מה שהיה, באותה מידה המשחק היה יכול להית במושבה ועם 10,000 איש הקרורטים היו חוטפים פיק ברכיים וביי ביי להם. מה שהיה יכול לקרות זה שברדה היה מכניס גול אחד בקפרסין והופ עלינו.
כנ"ל למכבי תל אביב. הם היו יותר טובים ממאריבור, וגם היום אסטרס לא עשו כלום. אז אם איגבור ופריצה לא היו כאלה הומואים המשחק יהה נגמר 1-2 והמשחק בחמישי היה הולך להיות פתוח יותר.

אז די לזה, ודי גם לכל הסיסמאות המטופשות, ודי לשמוח לאיד על הפסד מכבי כי זה מזיק לישראל בדריגו האירופאי ועלול להוריד לנו את מספר הנציגות בעונות הבאות.

שלח תגובה