מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
avivgolan

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי avivgolan »

nitsande כתב: מכיר את המונח אין עונשין למפרע? תלמד עליו.
שוב, אין בעיה לאכוף זה אפילו מתבקש, הדרך, הטלת הסנקציות המיידית והשינוי ההתנהגותי והתפיסתי של המועדון בעניין הזה לא נכונה.
עד היום יצרתם מצג כאילו זה "בסדר" וביום אחד אתם מחליטים לשבור את הכלים? לא מכובד.
היו צריכים לעשות בדיוק מה שעשו, אבל להחזיר את המנויים ולהזהיר שבפעם הבאה הסנקציות יהיו כאלה.
ואז לעשות את זה שוב.
הם לא החרימו את המנויים, הם התריעו, משמע לא הענישו.
אני מדבר על אלה שעושים את זה ביודעין ומודעים לזה שזה לא תקין ובכל זאת מתלוננים על זה.

בדיוק כמו נהג שנוהג במהירות מופרזת ואחרי זה מתעצבן על שוטר שתפס אותו. עשית משהו? נתפסת? תקבל את הדין ואל תבוא בטענות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

avivgolan כתב:בדיוק כמו נהג שנוהג במהירות מופרזת ואחרי זה מתעצבן על שוטר שתפס אותו. עשית משהו? נתפסת? תקבל את הדין ואל תבוא בטענות.

כאשר אותו שוטר שתפס אותך, נניח נוהג בשכרות, מוריד לך בקבוק עראק מול הפנים כשברור שתיכף הוא נכנס לניידת ונוהג, אל תצפה שהאזרח הקטן לא יתקומם. והנמשל ברור.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אורי אדום בנשמה כתב:

כאשר אותו שוטר שתפס אותך, נניח נוהג בשכרות, מוריד לך בקבוק עראק מול הפנים כשברור שתיכף הוא נכנס לניידת ונוהג, אל תצפה שהאזרח הקטן לא יתקומם. והנמשל ברור.

לא הוא לא ברור.
אתה כועס שאלונה נכנסת עם מנוי נוער?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

avivgolan כתב:

לא הוא לא ברור.
אתה כועס שאלונה נכנסת עם מנוי נוער?

המועדון בעצמו חוטא בחטא שהוא מייחס לאוהדים, ופי כמה.
אלפי ילדים/חיילים/סטודנטים בדרומי ובמערבי נאלצים לשלם מחיר מבוגר כי המועדון מנצל עד תום את אובר הביקוש ולא מנפיק מנויי ילד/חייל/סטודנט ליציעים הללו. גם בצפוני, מדי משחק ילדים/חיילים/סטודנטים משלמים מחיר מבוגר כי הקצאת הכרטיסים המוזלים עבורם היא זעומה ונגמרת מהר מאוד. יש מבין?!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אורי אדום בנשמה כתב: המועדון בעצמו חוטא בחטא שהוא מייחס לאוהדים, ופי כמה.
אלפי ילדים/חיילים/סטודנטים בדרומי ובמערבי נאלצים לשלם מחיר מבוגר כי המועדון מנצל עד תום את אובר הביקוש ולא מנפיק מנויי ילד/חייל/סטודנט ליציעים הללו. גם בצפוני, מדי משחק ילדים/חיילים/סטודנטים משלמים מחיר מבוגר כי הקצאת הכרטיסים המוזלים עבורם היא זעומה ונגמרת מהר מאוד. יש מבין?!
+1
בייחוד מפריע לי עניין הצפוני.
לגבי המערבי פחות היות ועם הכניסה לטרנר יכולנו (יושבי המערבי) לרכוש למזרחי במחיר זול יותר ולמרות זאת בחרנו במערבי.

עריכה: מצטער, עשיתי סדר במזרחי-מערבי בהודעתי. רק מראה כמה הייתי עייף... ;)
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 24 נובמבר 2016, 07:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אורי אדום בנשמה כתב:

די עם הצדקנות הזו.
אני לא בא בטענות על האכיפה, אבל אף אחד פה לא בזוי וראוי לכל גינוי, בטח לא במציאות בה המועדון בעצמו חוטא בחטא הזה מהצד השני כשלא מנפיק מנויי ילד/חייל לדרומי ולמערבי ומאלץ אלפי ילדים וחיילים לשלם מחיר מבוגר, וכנ"ל לגבי כרטיסים לצפוני למשחקים בודדים - יותר מדי פעמים ילדים וחיילים משלמים כמו מבוגר כי הוציאו כמות זעומה של כרטיסי ילד/חייל.

וחוץ מזה - 90% מהאנשים פה נכנסו לא מעט פעמים עם כרטיסי ילד/חייל למשחקי חוץ, למרות שהם בוגרים.
בדרך כלל אני נמנע מלהגיב לך אבל אחרוג ממנהגי.
מי שנכנס לטרנר עם כרטיס או מנוי ילד, חייל וכו במקום מנוי מבוגר מתנהג בצורה בזויה שראוי לגנות. אין הבדל בין זה לבין גניבה. זה כמו אדם שקונה כרטיס של אזרח ותיק לרכבת ללא הצדקה. אולי בעיניך זה לגטימי ומקובל. כל אחד ואמות המידה שלו.
התנהלות המועדון מבחינת כרטיסים מוזלים היא שערורייה בעיני כמו שכתבתי לא אחת. כך גם בנוגע למחירים בחנות האוהדים שבעיניי הם מוגזמים על גבול החזירות.
אבל העובדה שהמועדון מנצל את ההצלחה וגם התאהב בהכנסות מאוהדיו, לא מאפשרת לכל אוהד לתמחר את הכניסה למגרש כרצונו ולקזז את החוב של אלונה לאוהדים כי אין מספיק כרטיסי נוער בצפוני, ובאמת אין.
עוולה אחת לא מכשירה עוולה אחרת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אריאל2 כתב: בדרך כלל אני נמנע מלהגיב לך אבל אחרוג ממנהגי.
מי שנכנס לטרנר עם כרטיס או מנוי ילד, חייל וכו במקום מנוי מבוגר מתנהג בצורה בזויה שראוי לגנות. אין הבדל בין זה לבין גניבה. זה כמו אדם שקונה כרטיס של אזרח ותיק לרכבת ללא הצדקה. אולי בעיניך זה לגטימי ומקובל. כל אחד ואמות המידה שלו.
התנהלות המועדון מבחינת כרטיסים מוזלים היא שערורייה בעיני כמו שכתבתי לא אחת. כך גם בנוגע למחירים בחנות האוהדים שבעיניי הם מוגזמים על גבול החזירות.
אבל העובדה שהמועדון מנצל את ההצלחה וגם התאהב בהכנסות מאוהדיו, לא מאפשרת לכל אוהד לתמחר את הכניסה למגרש כרצונו ולקזז את החוב של אלונה לאוהדים כי אין מספיק כרטיסי נוער בצפוני, ובאמת אין.
עוולה אחת לא מכשירה עוולה אחרת.

תקשיב לי טוב קשקשן צמרת.
מעבר לעובדה שאתה "חורג ממנהגך" בערך בפעם החמישים, אתה האחרון שתדבר על אמות המידה שלי. בטח ובטח כאשר הטכניקה הנלוזה שלך היא עיוות וסילוף דברי הצד שכנגד כדי לסדר לעצמך פלטפורמה להשמיץ ולנגח. כתבתי ברחל בתך הקטנה שאינני בא בטענות על האכיפה הזו, אבל לך כמובן שזה לא מפריע להציג אותי כמי שגניבה פראקסלנס לגיטימית בעיניו. האינטגרטי ממך והלאה, הבנתי זאת כבר בעשרות הפעמים הקודמות בהן "חרגת ממנהגך".

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אתם קצת נסחפים בואו נשים דברים על דיוקם -

1. החזירו לאוהדים את המנויים, לגבי סנקציות? נדע רק בסוף שנה אם יתנו להם לחדש או לא, כרגע אין זכות לאף אחד להתלונן כי החזירו לכולם.

2. המועדון יכול ורצוי שינפיק מספיק כרטיסי נוער לצפוני, מסכים, אני לא חוסך בביקורת בנושא בזה ואם לא הקצו את היציע הזה למכירה למנויים מן הראוי שיוציאו מספיק כרטיסי נוער.

3. הצגת רכישת מנויים שנתיים לדרומי במחיר אחיד של 750 שח כ"אילוץ אוהדים צעירים לקנות במחיר מבוגר" היא גניבת דעת שלעצמה.

4. כנ"ל לגבי מערבי רק קצת פחות גניבת דעת כי המחיר באמת לא זול שם אבל זה היציע ה"יוקרתי במגרש", ללא גשם, ללא שמש, יציע כבוד כסף עליון ותחתון והכי חשוב המחיר האחיד והיקר יחסית היה ידוע מראש לכולם, גם לילדים שקנו לשם, כשהייתה להם אפשרות לקנות למזרחי במחיר מוזל,
ככה ששוב - אין לאף אחד זכות להתלונן לדעתי.

5. לדעתי ומהקולות שאני שומע במועדון, החל מעונה הבאה לא יהיה יותר תמחור של ילד/בוגר/סטודנט אלא תמחור על פי מיקום באיצטדיון, כמו בכל מקום בעולם.

6. דבר נוסף שיקרה בעונה הבאה ולבקשת ארגון האוהדים - פיתוח מערכת שהמועדון כבר עובד עליה ותשמש בעונה הבאה להחלפת מקומות בין המנויים של הקבוצה, כל מי שרוצה לעבור מקום יוכל לפתוח בקשה כזו במערכת ויגיד לאן הוא רוצה לעבור פחות או יותר ומאיפה הוא רוצה לעבור וברגע שתהיה התאמה עם ביקוש של מנוי אחר המערכת תציע את ההחלפה עם המיקומים המדויקים, אם שני המנויים יסכימו תהיה החלפה של בעלות וכל מנוי ישלם בהתאם למיקום החדש שלו.

זה יעזור לכולם, אוהדים שיושבים במקומות מרכזיים ואין להם יכולת להרשות לעצמם יוכלו להחליף עם כאלה שכן ויושבים כרגע במקומות פחות טובים וכן יכולים, הבעיה העיקרית בעליית המחירים השנה הייתה שכולם רצו לשמור על המקום שלהם ושילמו כל מחיר, מי שיקר לו מערבי יוכל להחליף לדרומי לדוגמא ולא כמו השנה יהיה חייב לחדש בשביל שהמנוי ישאר על שמו.

7. ולסיכום -
אלונה ואלי ברקת שואפים להביא את המועדון למצב כלכלי מאוזן בו הוא מכניס כמה שהוא מוציא ועומד על הרגליים בכוחות עצמו.

זה צעד מבורך וכל אוהד של הפועל באר שבע צריך להגיד תודה על הצעד הזה, לשלם את האקסטרה באהבה וכולנו נוכל לישון בשקט גם ביום שאחרי אלונה ואלי ברקת, כל עוד יהיו אנשי ניהול ומקצוע טובים, ההכנסות יספיקו להעמיד קבוצה שתרוץ בצמרת בכל שנה ללא תלות במשקיעים חיצוניים וזה מצב אידיאלי שאליו עלינו לכוון כאוהדי הקבוצה שכבר עברו דבר או שניים עם בעלים כאלה ואחרים, אז נכון זה קצת יותר יקר מבעבר אבל עם ההצלחה המחירים עולים וכולנו משלמם, לא חושב שיש מישהו שיכול להגיד שהכסף לא שווה את המנוי בסופו של דבר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב:אתם קצת נסחפים בואו נשים דברים על דיוקם -

1. החזירו לאוהדים את המנויים, לגבי סנקציות? נדע רק בסוף שנה אם יתנו להם לחדש או לא, כרגע אין זכות לאף אחד להתלונן כי החזירו לכולם.

2. המועדון יכול ורצוי שינפיק מספיק כרטיסי נוער לצפוני, מסכים, אני לא חוסך בביקורת בנושא בזה ואם לא הקצו את היציע הזה למכירה למנויים מן הראוי שיוציאו מספיק כרטיסי נוער.

3. הצגת רכישת מנויים שנתיים לדרומי במחיר אחיד של 750 שח כ"אילוץ אוהדים צעירים לקנות במחיר מבוגר" היא גניבת דעת שלעצמה.

4. כנ"ל לגבי מערבי רק קצת פחות גניבת דעת כי המחיר באמת לא זול שם אבל זה היציע ה"יוקרתי במגרש", ללא גשם, ללא שמש, יציע כבוד כסף עליון ותחתון והכי חשוב המחיר האחיד והיקר יחסית היה ידוע מראש לכולם, גם לילדים שקנו לשם, כשהייתה להם אפשרות לקנות למזרחי במחיר מוזל,

5. לדעתי ומהקולות שאני שומע במועדון, החל מעונה הבאה לא יהיה יותר תמחור של ילד/בוגר/סטודנט אלא תמחור על פי מיקום באיצטדיון, כמו בכל מקום בעולם.

6. דבר נוסף שיקרה בעונה הבאה ולבקשת ארגון האוהדים - פיתוח מערכת שהמועדון כבר עובד עליה ותשמש בעונה הבאה להחלפת מקומות בין המנויים של הקבוצה, כל מי שרוצה לעבור מקום יוכל לפתוח בקשה כזו במערכת ויגיד לאן הוא רוצה לעבור פחות או יותר ומאיפה הוא רוצה לעבור וברגע שתהיה התאמה עם ביקוש של מנוי אחר המערכת תציע את ההחלפה עם המיקומים המדויקים, אם שני המנויים יסכימו תהיה החלפה של בעלות וכל מנוי ישלם בהתאם למיקום החדש שלו.

זה יעזור לכולם, אוהדים שיושבים במקומות מרכזיים ואין להם יכולת להרשות לעצמם יוכלו להחליף עם כאלה שכן ויושבים כרגע במקומות פחות טובים וכן יכולים, הבעיה העיקרית בעליית המחירים השנה הייתה שכולם רצו לשמור על המקום שלהם ושילמו כל מחיר, מי שיקר לו מערבי יוכל להחליף לדרומי לדוגמא ולא כמו השנה יהיה חייב לחדש בשביל שהמנוי ישאר על שמו.

7. ולסיכום -
אלונה ואלי ברקת שואפים להביא את המועדון למצב כלכלי מאוזן בו הוא מכניס כמה שהוא מוציא ועומד על הרגליים בכוחות עצמו.

זה צעד מבורך וכל אוהד של הפועל באר שבע צריך להגיד תודה על הצעד הזה, לשלם את האקסטרה באהבה וכולנו נוכל לישון בשקט גם ביום שאחרי אלונה ואלי ברקת, כל עוד יהיו אנשי ניהול ומקצוע טובים, ההכנסות יספיקו להעמיד קבוצה שתרוץ בצמרת בכל שנה ללא תלות במשקיעים חיצוניים וזה מצב אידיאלי שאליו עלינו לכוון כאוהדי הקבוצה שכבר עברו דבר או שניים עם בעלים כאלה ואחרים, אז נכון זה קצת יותר יקר מבעבר אבל עם ההצלחה המחירים עולים וכולנו משלמם, לא חושב שיש מישהו שיכול להגיד שהכסף לא שווה את המנוי בסופו של דבר.
אוהב אותך אח. ישר ולעניין.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

גדי כתב:
אוהב אותך אח. ישר ולעניין.
אהבתי איך שהתחמקת מהביטוי המקורי...

אבל ברצינות אורן, שאפו על המענה. זה לא מובן מאליו שככה הנציגות בקשר ישיר עם האוהדים. מסכים עם הכל, והמהלך שתיארת מבורך.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אורי אדום בנשמה כתב:

אגואיסטי משהו.
בצחוק....כבר השלמתי עם העובדה שלא יהיה לי מנוי בשנים הקרובות

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אורן, סעיפים 1 ו-4 בדיוק מה שניסיתי לכתוב למעלה ומהעייפות יצא לי מבולגן לגמרי.
מסכים עם כל מה שכתבת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

oranu כתב:הצגת רכישת מנויים שנתיים לדרומי במחיר אחיד של 750 שח כ"אילוץ אוהדים צעירים לקנות במחיר מבוגר" היא גניבת דעת שלעצמה.

לא גניבת דעת ולא בטיח.
המחיר המופחת בדרומי נגזר מהעובדה שביחס למערבי ולמזרחי חוויית הצפייה בו גרועה, כשבנוסף, להבדיל מהם, אין בו אכיפה על סימון המקומות, ולא כי רוח סוציאליסטית נחה על המועדון. ממש לא מופרך לדרוש שיונפקו לשם מנויי ילד/חייל/סטודנט במחיר שישקף את את ההנחה היחסית שמקובלת ביחס למחיר מבוגר.
oranu כתב:כנ"ל לגבי מערבי רק קצת פחות גניבת דעת כי המחיר באמת לא זול שם אבל זה היציע ה"יוקרתי במגרש", ללא גשם, ללא שמש, יציע כבוד כסף עליון ותחתון והכי חשוב המחיר האחיד והיקר יחסית היה ידוע מראש לכולם, גם לילדים שקנו לשם, כשהייתה להם אפשרות לקנות למזרחי במחיר מוזל,

אין שום הבדל בחוויית הצפייה בין המערבי למזרחי. שניהם גם מקורים באותה מידה, ככה שגשם לא שייך פה, ובטח לא שמש בפרט כאשר כל המשחקים נערכים בשעת ערב. אם יש דבר שהוא באמת גניבת דעת, זה מיתוג המערבי כיציע "יוקרתי".

לגבי זה שהמחיר האחיד היה ידוע לכולם מראש? לא שייך, כי זה ממש לא שחור ולבן כפי שאתה מציג את זה. הרבה נאלצו לרכוש שם אחרי שלא נשארו מנויים במזרחי, או סתם כי רצו לשבת ליד חבר/אח/אבא/בן/דוד שכבר רכשו למערבי.
oranu כתב:לדעתי ומהקולות שאני שומע במועדון, החל מעונה הבאה לא יהיה יותר תמחור של ילד/בוגר/סטודנט אלא תמחור על פי מיקום באיצטדיון, כמו בכל מקום בעולם.

ברור לך שהמשמעות הפרקטית של זה היא ביטול מנויי הילד/חייל/סטודנט גם במזרחי, כן?

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

לא יודע איך זה בשאר העולם ליוניטד יש מנויים צעירים/פנסיונרים שמקבלים הנחה,אתם חושבים שאבא שמביא את הילד שלו צריך לשלם אותו מחיר לשני המנויים?,רוצים ליצר עוד הכנסה שיעשו כרטיס חבר מועדון
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 24 נובמבר 2016, 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

oranu כתב:אתם קצת נסחפים בואו נשים דברים על דיוקם -

7. ולסיכום -

אלונה ואלי ברקת עושים המון ולא היינו כאן אם לא הם, אבל והאבל גדול, כל המגמה הזאת בעניין המנויים שכבר התחילה בקיץ האחרון
והמשיכה עם הליגה האירופית, תגרום רק לדבר אחד והוא "כדורגל לעשירים". מחיר אחיד במערבי ובדרומי זו גניבת דעת שאפילו אלישע
לוי לא מצליח להגיע אליה, עכשיו גם יכילו אותה (לפי הקולות שציינת) גם במזרחי.
לדעתי גם המנהלת צריכה להיכנס פה לעובי הקורה ולאכוף כמו שצריך את החוקים שהיא בעצמה החילה. אם אסור לגבות מילד
יותר מ-45 למשחק או 50 אחיד, אין שום הגיון שמחיר מנוי יעלה 1200 (נניח גביע שוקו בצד).
מכבי חיפה ומכבי ת"א מועדונים קצת יותר גדולים מאיתנו עם רזומה יותר גדול, נסיון יותר גדול וגם תקציב יותר גדול.
לפני שהולכים ומסתכלים "מה קורה באירופה" (עוד גניבת דעת) עדיף להסתכל קודם עליהם.

שלח תגובה