נבחרת ישראל נושא מתעדכן
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
איך הוא זרק את אלמוג כהן.
חח איזה זימונים בדיחה. גולסה ומוגרבי.
כמה טוב שנפטרנו ממנו.
כמה טוב שנפטרנו ממנו.
גולסה??? נאמנות כיוון שהכיר אותו מחיפה. בדיחה לא מצחיקה.
הבעייה היא בוזגלו. אנחנו צריכים להרים אותו. מונע מאהבה. לטיפולכם ...
שמתי לב מיקי, שאתה משחיל "בוזגלו" בכל צ'אנס, חוץ מבפורום כדורסל.MikiRed כתב:גולסה??? נאמנות כיוון שהכיר אותו מחיפה. בדיחה לא מצחיקה.
מה יהיה אחי?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב: שמתי לב מיקי, שאתה משחיל "בוזגלו" בכל צ'אנס, חוץ מבפורום כדורסל.
מה יהיה אחי?!
מה אתה רומז? שזה ענף השמור לבעלי מוצא מסויים בלבד?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כיוון שאני חושב שהוא אחד מהשחקנים החשובים שלנו, הן בעבר והן בהווה.
לפני הפציעה של מליקסון (שלצערי לא הפתיע אף אחד) חשבו (לא אני) שאולי כשהמאור הגדול משחק אפשר לוותר על המאור הקטן, אבל במבט מפוקח צריכים את בוזגלו וצריכים אותו שמח. אני רואה חלק מהתגובות שמזלזלות בבוזגלו... גם רוע לב, גם זיכרון קצר וגם קוצר רואי..
בטופיק הזה חובה להזכיר את בוזגלו שאי זימונו, וזימון גולסה למשל, תמוהה מאד. לכן אני חושב שצריך להרים את בוזגלו... והפורום הזה שבהחלט מוביל דעה יכול בהחלט להרים.
לפני הפציעה של מליקסון (שלצערי לא הפתיע אף אחד) חשבו (לא אני) שאולי כשהמאור הגדול משחק אפשר לוותר על המאור הקטן, אבל במבט מפוקח צריכים את בוזגלו וצריכים אותו שמח. אני רואה חלק מהתגובות שמזלזלות בבוזגלו... גם רוע לב, גם זיכרון קצר וגם קוצר רואי..
בטופיק הזה חובה להזכיר את בוזגלו שאי זימונו, וזימון גולסה למשל, תמוהה מאד. לכן אני חושב שצריך להרים את בוזגלו... והפורום הזה שבהחלט מוביל דעה יכול בהחלט להרים.
ניחא היו משחקים על אותה העמדה.MikiRed כתב:כיוון שאני חושב שהוא אחד מהשחקנים החשובים שלנו, הן בעבר והן בהווה.
בוזגלו קיצוני, גולסה קשר 50:50
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גולסה לא ישחק. אין חוקים כמה קשרים וכמה חלוצים לזמן. זימן את גולסה ומוגרבי, אין מקום לבוזגלו. מקצועית נטו או כל מיני התחשבנויות??
- yanivnew91
זה הסגל המורחב ממנו ינופו מספר שחקנים ככה שאני לא רואה את גולסה שורד את מועצת השבט הבאה אבל עם אלישע הכל יכול לקרותMikiRed כתב:גולסה לא ישחק. אין חוקים כמה קשרים וכמה חלוצים לזמן. זימן את גולסה ומוגרבי, אין מקום לבוזגלו. מקצועית נטו או כל מיני התחשבנויות??
מצדי שלא יהיה נציגות באר שבעית בנבחרת, יש כלכך הרבה משחקים השנה, משחקי הנבחרת הם כמו עצם בגרון.
שיפתח עם הרכב מכביסטי, ובתקווה לכמה שיותר פצועים- יש להם יותר מדי מזל בשנה וחצי האחרונות.
שיפתח עם הרכב מכביסטי, ובתקווה לכמה שיותר פצועים- יש להם יותר מדי מזל בשנה וחצי האחרונות.
- The red one
הנבחרת הצעירה מגיעה לטוטו טרנר
https://www.b7net.co.il/article/1531" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.b7net.co.il/article/1531" onclick="window.open(this.href);return false;
יהיה נחמד לתת שם שואוThe red one כתב:הנבחרת הצעירה מגיעה לטוטו טרנר
ולהראות שטרנר יכול להיות גם בית לנבחרת
- red and white
- Title: Almog
מקווה שיהיה ריק וישנוני, שלא יעשו טובה. אם הם חושבים שאי אפשר להביא לפה משחק של הבוגרת (מול ליכטנשטיין למשל) אז שלא יביאו את הצעירה ויחשבו שאנשים יעופו על זה.The red one כתב:הנבחרת הצעירה מגיעה לטוטו טרנר
דווקא אחלה.red and white כתב: מקווה שיהיה ריק וישנוני, שלא יעשו טובה. אם הם חושבים שאי אפשר להביא לפה משחק של הבוגרת (מול ליכטנשטיין למשל) אז שלא יביאו את הצעירה ויחשבו שאנשים יעופו על זה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הולכים.delta7 כתב: דווקא אחלה.