רן קוז'וך חתם לשנתיים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אני לא חושב שזאת שחיקה.
זאת ירידה די טבעית. ירידה בלתי נמנעת כנראה. אי אפשר לעמוד בקצב שהיינו בו לאורך עונה שלמה.
יש לנו רצף של טבריה-נתניה-מכבי חיפה-בית"ר עד סוף העונה הסדירה. אני מקווה שנעלה הילוך ברצף הזה לקראת הפלייאוף.
זאת ירידה די טבעית. ירידה בלתי נמנעת כנראה. אי אפשר לעמוד בקצב שהיינו בו לאורך עונה שלמה.
יש לנו רצף של טבריה-נתניה-מכבי חיפה-בית"ר עד סוף העונה הסדירה. אני מקווה שנעלה הילוך ברצף הזה לקראת הפלייאוף.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
העובדה שהוא ממשיך לפתוח עם דן ביטון צורמת לי, דן ביטון נראה רע כבר כמה משחקים טובים ובניגוד לקאנגווה יש לו מחליף בשם סטויאנוב שכל פעם שמשחק מוכיח את עצמו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם אני קוזוך אני מראה לשחקנים את המחצית הראשונה בלופים ומסביר להם שאם ימשיכו ככה אז אליפות לא תהיה כאן.Melikson24 כתב: ↑08 פברואר 2025, 22:21אני לא חושב שזאת שחיקה.
הכל בהליכה,הכל לאט לא לעניין בכלל לקבוצה שרצה לתואר.
הירידה בקצב מובנת, אי אפשר לשחק 100% מהזמן בטמפו גבוה ולחץ תמידי, קבוצות גם לומדות אותנו וגם מגיעות כשיש להן מטרות ברורות מול העיניים, אם זה מלחמה על הישרדות ואם זה על ניסיון להשתחל לפלייאוף העליון...
פה נכנס קוזוק לתמונה והוא צריך ללמוד איך הוא עוזר לקבוצה ברגעים כאלה שהקבוצה מתקשה, הניהול משחק שלו היום עשה את ההיפך הגמור, נקווה שגם הוא ירים הילוך, יש לנו שבועיים למאני טיים, כל משחק זה גמר גביע.
פה נכנס קוזוק לתמונה והוא צריך ללמוד איך הוא עוזר לקבוצה ברגעים כאלה שהקבוצה מתקשה, הניהול משחק שלו היום עשה את ההיפך הגמור, נקווה שגם הוא ירים הילוך, יש לנו שבועיים למאני טיים, כל משחק זה גמר גביע.
- ForeverRed
זה נובע גם מההתעקשות על שיטת משחק שהוא לא מוכן לזוז ממנה סנטימטר. הוא חייב להתחיל לחדש, לפני שיהיה מאוחר.
הוא מאמין שאם תעשה משהו מספיק טוב, גם אם יתכוננו לזה לא יעצרו אותך.ForeverRed כתב: ↑08 פברואר 2025, 22:50זה נובע גם מההתעקשות על שיטת משחק שהוא לא מוכן לזוז ממנה סנטימטר. הוא חייב להתחיל לחדש, לפני שיהיה מאוחר.
אני גם פחות אוהב את הגישה הזו, חייב להיות יותר פרגמטי.
ללמד את הקבוצה מתי להיות קבוצת פוזשן, מתי להיות קבוצת מעברים, מתי פשוט להרוג משחק.
אנחנו לא מספיק מגוונים בקטע הזה.
ההתעקשות הזו עם ביטון על הקו מחרפנת. די הוא לא מתאים לשם, אתה רוצה לשחק עם כנפיים על הקו ומגינים פנימה, אז תשחק עם סטויאנוב בימין ולא עם ביטון.
אתה רוצה את ביטון?
אז או שתשנה עמידה ב4-3-3 ותגרום לזה שביטון יהיה חופשי ומזרחי על הקו, או שפשוט תפתח קבוע עם 3 בלמים. כל דבר אחר לא עובד ולא יעבוד.
כל האינטנסיביות ומשחק הלחץ שלנו התמסמסו בתקופה האחרונה. בסוף זה הרבה על קאנגוואה, הוא זה שחוטף המון, גורם לקבוצה לשחק בקצב מהיר יותר, ומאפשר גם להשתחרר מהלחץ.
היום זה היה כואב לעיניים באיזה יעילות אשדוד לוחצת אותנו ומאלצת אותנו לחזור לאחור ולשחק איטי ומסודר מול 11 מאחורי הכדור שמחכים כבר בעמדות שלהם. שום אפשרות לחטיפה ויציאה קדימה, חנקו אותנו לגמרי. וזה לא הגיוני שיקרה.
הוא חייב לגרום לזה לחזור, וזה הזמן לכך.
זה הזמן להרים הילוך ולהגיע בשבועיים שלושה הקרובים שוב לשיא.
הוא חייב לגוון , להוריד שחקנים מסויימים לספסל כדי להרוויח אותם בפלייאוף
לא ברור למה הוא מנסה להרוויח דווקא את אליאס ולא גורדנה
לא ברור למה הוא מנסה להרוויח דווקא את אליאס ולא גורדנה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גורדנה היה פצוע בגלל זה, כנראה שהוא לא רוצה לסכן אותו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוא מתאמן רכיל כבר שבועיים לפי מה שהבנתי אז לא ברור שלמה לא נספר
גם עשה חימום להיכנס עם גריטה ובסוף שניהם לא נכנסו
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
״שער מוקדם זה תמיד טוב, גם באשדוד שמנו שער מוקדם, החוכמה היא לייצר את האינטנסיביות הזאת וזה משהו שעשינו ברוב שלבי המשחק, ואני אומר ברוב שלבי המשחק כי עוד פעם לקראת סוף המשחק היו רגעים שתקענו את עצמנו, נצטרך ללמוד איך לייצר את האינטנסיביות,הישירות והיציאה קדימה באופן מאוזן״
״חיבור יש לי עם כולם, הביחד הזה בהפועל ב״ש לאט לאט קורם עור וגידים ונהיה יותר פורה וזה משהו חשוב מבחינתנו גם להמשך.
לגבי גאנח הוא בהתקדמות אדירה ואנחנו יושבים עליו כל הזמן ומנסים למתוח לו את הגבולות כדי שיגיע לאן שהכישרון שלו יכול להוביל אותו.
מבחינתי התקדמות זה לקחת ניואנס שאנחנו רוצים לראות, לעשות עליו אנליזה, ללמוד אותו, לאמן אותו ובמאני טיים לראות אותו על הדשא, אנחנו עובדים איתו על המון דברים, אם זה תנועה לעומק,דריבלים ישירים,דריפטינג... אני שמח שהוא מתקדם״
״בלוריאן בהתקדמות גדולה, הוא מתאמן מעולה, הוא נותן לי המון חומר למחשבה כשאני בוחר הרכב, היום המחשבה לעלות עם בלטקסה הייתה להתאים בין רגל ימין לרגל שמאל כי זה מאפשר לנו עוד תבנית התקפה, אבל שניהם עוד יעזרו לנו העונה״
״אני שם את הדברים על השולחן, יורי כרגע מבחינתו בפתיחת עונה ולגוף בפתיחת עונה יש עליות וירידות, אם היה היום גמר גביע יורי היה בסגל והיה משחק אבל בגלל שלא היה היום גמר והיה לו מיחוש קטן העדפנו לקחת צעד אחורה ומחר הוא כבר יצטרף לאימון מלא״
״פונק עשה את העבודה שלו, רצינו שהוא ישלים 90 דקות כדי למתוח את הגבולות שלו ואני שמח שהוא עשה את זה״
״חיבור יש לי עם כולם, הביחד הזה בהפועל ב״ש לאט לאט קורם עור וגידים ונהיה יותר פורה וזה משהו חשוב מבחינתנו גם להמשך.
לגבי גאנח הוא בהתקדמות אדירה ואנחנו יושבים עליו כל הזמן ומנסים למתוח לו את הגבולות כדי שיגיע לאן שהכישרון שלו יכול להוביל אותו.
מבחינתי התקדמות זה לקחת ניואנס שאנחנו רוצים לראות, לעשות עליו אנליזה, ללמוד אותו, לאמן אותו ובמאני טיים לראות אותו על הדשא, אנחנו עובדים איתו על המון דברים, אם זה תנועה לעומק,דריבלים ישירים,דריפטינג... אני שמח שהוא מתקדם״
״בלוריאן בהתקדמות גדולה, הוא מתאמן מעולה, הוא נותן לי המון חומר למחשבה כשאני בוחר הרכב, היום המחשבה לעלות עם בלטקסה הייתה להתאים בין רגל ימין לרגל שמאל כי זה מאפשר לנו עוד תבנית התקפה, אבל שניהם עוד יעזרו לנו העונה״
״אני שם את הדברים על השולחן, יורי כרגע מבחינתו בפתיחת עונה ולגוף בפתיחת עונה יש עליות וירידות, אם היה היום גמר גביע יורי היה בסגל והיה משחק אבל בגלל שלא היה היום גמר והיה לו מיחוש קטן העדפנו לקחת צעד אחורה ומחר הוא כבר יצטרף לאימון מלא״
״פונק עשה את העבודה שלו, רצינו שהוא ישלים 90 דקות כדי למתוח את הגבולות שלו ואני שמח שהוא עשה את זה״
הבחור נשמע מקצוען. מדבר לעניין!
איש כדורגל.
מאמן שמדבר כדורגל זה נכס.Itay כתב: ↑15 פברואר 2025, 19:24״שער מוקדם זה תמיד טוב, גם באשדוד שמנו שער מוקדם, החוכמה היא לייצר את האינטנסיביות הזאת וזה משהו שעשינו ברוב שלבי המשחק, ואני אומר ברוב שלבי המשחק כי עוד פעם לקראת סוף המשחק היו רגעים שתקענו את עצמנו, נצטרך ללמוד איך לייצר את האינטנסיביות,הישירות והיציאה קדימה באופן מאוזן״