גם אני לא מבין בשביל מה הוא עשה את זה... אבל מוריניו גאון כדורגל ואם הוא עשה את זה כנראה שיש לו סיבה טובה..הראל כתב:ריאל כבר עלתה , אם מוריניו היה רוצה להמנע משהם יקבלו צהוב במחזור הבא אז לא יותר נכון לא להציב אותם בסגל במשחק הבא ? מה ההבדל אם זה כרטיס אדום או שלא ישחקו עם במלא הצהובים מתבטלים ?
ליגה ספרדית
Re: ליגה ספרדית
בס"ד
אני באופן אישי זוכר כמעט בוודאות משחקים שגם בארסה עשתה את מה שריאל עשתה אתמול,אם אני לא טועה אלבס או דקו עשו בדיוק אותו דבר.גם בניטז בתקופתו בליברפול ולא זכור לי שמישהוא דיבר.
אם קיים סיכוי הכי קטן שריאל תצטרך להסתדר ללא שחקן מפתח כמו אלונסו בשמינית גמר,אז הייתי עושה זאת (הקטע עם הכרטיס האדום) בלי לחשוב פעמיים.
חוץ מזה ההצגה של אלונסו הייתה די משעשעת
אני באופן אישי זוכר כמעט בוודאות משחקים שגם בארסה עשתה את מה שריאל עשתה אתמול,אם אני לא טועה אלבס או דקו עשו בדיוק אותו דבר.גם בניטז בתקופתו בליברפול ולא זכור לי שמישהוא דיבר.
אם קיים סיכוי הכי קטן שריאל תצטרך להסתדר ללא שחקן מפתח כמו אלונסו בשמינית גמר,אז הייתי עושה זאת (הקטע עם הכרטיס האדום) בלי לחשוב פעמיים.
חוץ מזה ההצגה של אלונסו הייתה די משעשעת

מה רע בלאחל לקבוצה עונש ספורטיבי אחרי מקרים מגעילים כאלה? מה הבושה כאן?niv1 כתב: שוב פעם הכל אצלך שחור או לבן...
אל תכניס לי מילים לפה.. לא אמרתי שצריך להגיד כל הכבוד אבל מפה ועד ללכלך על ריאל ולהגיד שמגיע להם "עונש ספורטיבי" זה פשוט שטויות..
אלונסו וראמוס עשו מעצמם בדיחה אתמול,אף על פי שמדובר בשורה התחתונה אולי במהלך חכם.
לא אמרתי שאני מאחל שישברו להם את הרגליים או שתיגמר להם הקריירה,סה"כ אמרתי שאני מאחל לשם הספורטיביות שריאל
עוד תיפגע (ספורטיבית,קרי הפסד) כעונש על המקרה הזה.
עוד משהו? אם שחקנים של בארסה יעשו את זה היום ביוון אני נשבע שאני אגיד שזה גועל נפש ושמגיע עונש ספורטיבי,בדיוק כמו שאני אומר
על בוסקטס שלא מפסיק לעשות הצגות ולבייש את כל המערכת פעם אחרי פעם.
כן משיח אבל שפינטו שורק בזמן משחק בכוונה בשביל שההתקפה של הקבוצה היריבה זה ספורטיבי
שבוסקץ עושה כל פעם הצגות
שמסי שם שערים עם היד לא שמעתי אותך אומר שזה מעשה לא ספורטיבי למה כי זה מסי ?
ברצלונה קבוצה בכיינת לפחות ריאל מקבלת כרטיסים אדומים על הדברים המכוונים האלה בברצלונה לא !
מוריניו יוצא ענק כל פעם מחדש ושוב מוכיח שיש לו כוח בריאל מה שהוא אומר זה מה שעושים
זה שי !
שבוסקץ עושה כל פעם הצגות
שמסי שם שערים עם היד לא שמעתי אותך אומר שזה מעשה לא ספורטיבי למה כי זה מסי ?
ברצלונה קבוצה בכיינת לפחות ריאל מקבלת כרטיסים אדומים על הדברים המכוונים האלה בברצלונה לא !
מוריניו יוצא ענק כל פעם מחדש ושוב מוכיח שיש לו כוח בריאל מה שהוא אומר זה מה שעושים
זה שי !

אדון שי , באותה עונה שמסי כבש עם היד אדון ואן ניסטלרוי בישל עם היד שער לראול או לרייס כבר לא זוכר.
זה שגם הוא עשה את זה לא הופך את זה לבסדר...הראל כתב:אדון שי , באותה עונה שמסי כבש עם היד אדון ואן ניסטלרוי בישל עם היד שער לראול או לרייס כבר לא זוכר.
הראל כתב:אדון שי , באותה עונה שמסי כבש עם היד אדון ואן ניסטלרוי בישל עם היד שער לראול או לרייס כבר לא זוכר.
שמת לב מה אמרת בישל לא כבש עם היד יותר שקוף מזה לא יכול להיות
ועוד רץ לחגוג כאילו מדובר במבצע מרהיב
זה שי !

מה ההבדל בין בישול ביד לגול ביד ? שניהם הסתיימו בגול שהכריע.
תפאורה לקלאסיקו כבר יש

אני אוהב אותך בארסה אומרת המוזאיקה הזו שתיהיה ביום שני
ואת ג'ימי ג'אמפ אתם מכירים ? אם לא קבלו תזכורת

אז ג'ימי ג'אמפ הצהיר שלקראת הקלאסיקו צפו לראות אותו פורץ על הדשא של הקאמפ נואו והוא רוצה לשים את הכובע האדום על אחד מהשניים , מוריניו או רונאלדדו .
תפאורה לקלאסיקו כבר יש

אני אוהב אותך בארסה אומרת המוזאיקה הזו שתיהיה ביום שני
ואת ג'ימי ג'אמפ אתם מכירים ? אם לא קבלו תזכורת

אז ג'ימי ג'אמפ הצהיר שלקראת הקלאסיקו צפו לראות אותו פורץ על הדשא של הקאמפ נואו והוא רוצה לשים את הכובע האדום על אחד מהשניים , מוריניו או רונאלדדו .
עכשיו שאני חושב על זה, אולי זה מה שקרה:הראל כתב:ריאל כבר עלתה , אם מוריניו היה רוצה להמנע משהם יקבלו צהוב במחזור הבא אז לא יותר נכון לא להציב אותם בסגל במשחק הבא ? מה ההבדל אם זה כרטיס אדום או שלא ישחקו עם במלא הצהובים מתבטלים ?
שנה שעברה אינטר 3, ברסה 1...
זוכר איך זה היה? שבוע לפני המשחק הוא כבר התחיל לדבר בתקשורת ולקשקש כל מיני דברים... למה? שה"אש" יופנה רק אליו ויתן לשחקנים שלו להתכונן בשקט למשחק. שנה עברה והנה שוב הוא עושה את זה.. למה כי הוא ידע שיתעסקו במה שהוא לפחות עוד 3-4 ימים אחרי המשחק וידברו על זה מה שיתן לשחקנים שלו להתכונן בשקט..
אולי זה סתם ואלי זה מה שקרה..
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 08&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
בחייאת אתם באמת תופסים מהאידיוט הזה ??
בלי קשר למה שהוא אומר על ברצלונה , זו הפינה הכי דבילית שעשה ערוץ הספורט מאז הקים את עצמו.
בלי קשר למה שהוא אומר על ברצלונה , זו הפינה הכי דבילית שעשה ערוץ הספורט מאז הקים את עצמו.
לא קשור תופס ממנו או לא(ולא אם אתה שואל) אבל כל מה שאמר עליו זה נכון..
רביעייה ברבע גמר מול ארסנל, בישול בחצי הגמר מול צ'לסי, שער בגמר מול מנצ'סטר יונייטד, שער כמעט בכל סופר-קלאסיקו, מעורבות ב- 90% מהשערים של ארגנטינה במונדיאל.niv1 כתב:לא קשור תופס ממנו או לא(ולא אם אתה שואל) אבל כל מה שאמר עליו זה נכון..
והמשובש הזה עוד מעז לומר שהוא לא מופיע למשחקים גדולים.
על כל דוגמא שאתה הבאת אני יכול להביא לך 3 דוגמאות..