מח' 28 : הפועל ב"ש - בית"ר ירושלים, יום ש' 25.4 , 20:30 , טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: מח' 28 : הפועל ב"ש - בית"ר ירושלים, יום ש' 25.4 , 20:30 , טרנר

שליחה על ידי Melikson24 »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
25 אפריל 2026, 22:36
למי אתה קורא לוזרים יסמרטוט ריצפה. ווינרים פי אלף ממך עם ההודעות מהבית. אנחנו אוהדים אמיתים שרואים שוב איך המאמן שלך בועט בדלי. המאמן היחיד בארץ שמשחק לי קו הגנה גבוה ומפקיר את ההגנה בסיטואציה כזאת. לא ילמד גם עוד אלף פעם.
:מתגלגל מצחוק:

אחי כבר נחשפת פה חבל על המאמץ.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

ForeverRed כתב:
25 אפריל 2026, 22:37
אני יושב על קו הרוחב הזה ולדעתי היה נבדל.
אבל בכל מקרה, הוא נכנס מצוין והיה טוב מאוד.
צריך להמשיך לקבל הרבה יותר דקות על חשבון כלומניקים שמשחקים לפניו.
הוא גם נתן כדור גדול למזרחי בהצלה של סילבה ועוד כדור מצוין שבסוף הגיע לאיסט בהחמצה.
עדיף שחקן כמוהו שלפחות יש לו כדורגל ומסוגל לתרום התקפית על כל הנגרים האלה כמו חאמד שרצים כמו תרנגולת בלי ראש.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

xboy כתב:
25 אפריל 2026, 22:38
הזוי שבאדום שלהם במקום להניע כדור ולגמור אותם בלוריאן שולח כדור בלתי אפשרי לרועי לוי ומשם הכל היסטוריה.
חצי הנחמה שלי היא שביתר קבוצה לא טובה, הבעיה שיש להם תחת שאי אפשר להסביר במילים.
אין טעם להוריד את הראש, צריך לבוא כמו גברים לבלומפילד ולקחת את הנקודות בכוח.
אז לא דמיינתי את זה. הזוי.
בלי קשר, בלוריאן זה וואחד גולם עם הכדור.
מתקרב לרמה של טאהא ואבו עביד. טוב שנפרדים בקיץ כי הוא מתבלבל וחושב שהוא יותר ממה שהוא. קודם לא היה לוקח סיכונים כאלו.
מסכים עם השאר. אני בעיקר רותח שזה תסריט שראינו כבר בעונה שעברה, וששוב אנחנו מצפים מאותם כלומניקים לסחוב אותנו לאליפות.
ביתר לא טובים ולא ייתכן שהמזל ימשיך לסחוב אותם. יש עוד 8 משחקים, פער 2, צריך להביא את זה. לא משנה איך.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

xboy כתב:
25 אפריל 2026, 22:38
הזוי שבאדום שלהם במקום להניע כדור ולגמור אותם בלוריאן שולח כדור בלתי אפשרי לרועי לוי ומשם הכל היסטוריה.
חצי הנחמה שלי היא שביתר קבוצה לא טובה, הבעיה שיש להם תחת שאי אפשר להסביר במילים.
אין טעם להוריד את הראש, צריך לבוא כמו גברים לבלומפילד ולקחת את הנקודות בכוח.
1+

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
25 אפריל 2026, 22:37
אני יושב על קו הרוחב הזה ולדעתי היה נבדל.
אבל בכל מקרה, הוא נכנס מצוין והיה טוב מאוד.
צריך להמשיך לקבל הרבה יותר דקות על חשבון כלומניקים שמשחקים לפניו.
לפני המהלך הזה אני גם הייתי בעד לתת לו יותר דקות וגם רשמתי את זה בנושא שחקן שלו לא פעם. אין ספק שבטח עם החיסור של דן אנחנו צריכים יותר ממנו.

ועם זאת שחקן שבמהלך כזה ב-2:1 במשחק כל כך חשוב חושב על התחת של עצמו מבחינתי הוא על סף השרוף ולא מעניין אותי מה האלטרנטיבה, שחקנים שלא מבינים את גודל האירוע שישבו בצד.

הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לחזור לקבל את הקרדיט מרן, לא אבוא בשום תלונה לרן אם יחליט להעניש אותו על זה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

ברור שהוא ייענש.
עדיף סטויאנוב ואחמד. הם ילחמו (בסיכויים שלנו להביא אליפות).

אז עשה טעות, יותר מפריע לי שלא שם גול מזה שלא מסר, וראיתי כמה אומרים שאיסט היה בנבדל מה שלא נראה לי מהדרומי.
בכל פעם שהוא על הדשא הוא מורגש. רמה אחרת משאר המחליפים שבכיף יכולים למצוא את עצמם בבני יהודה ליד שגיא דרור. די לחלטורה.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

Itay כתב:
25 אפריל 2026, 22:44
לפני המהלך הזה אני גם הייתי בעד לתת לו יותר דקות וגם רשמתי את זה בנושא שחקן שלו לא פעם. אין ספק שבטח עם החיסור של דן אנחנו צריכים יותר ממנו.

ועם זאת שחקן שבמהלך כזה ב-2:1 במשחק כל כך חשוב חושב על התחת של עצמו מבחינתי הוא על סף השרוף ולא מעניין אותי מה האלטרנטיבה, שחקנים שלא מבינים את גודל האירוע שישבו בצד.

הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לחזור לקבל את הקרדיט מרן, לא אבוא בשום תלונה לרן אם יחליט להעניש אותו על זה.
אין לו עדין ביטחון והוא פחד שאיסט בנבדל. אם תראה את המהלך שוב תראה שהוא חשב מאה פעם לפני שניסה לבד כי רצה למסור אבל פחד.
יש לו כדורגל יותר מכל הנגרים האלה שמקבלים אצלנו דקות קבועות וגם עוד מאה שנה לא יעשו את התנועה שהוא עושה לעומק או יתנו כדור כמו שנתן למזרחי על הקו כשהשאיר אותו לבד לתת רוחב.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
25 אפריל 2026, 22:49
אין לו עדין ביטחון והוא פחד שאיסט בנבדל. אם תראה את המהלך שוב תראה שהוא חשב מאה פעם לפני שניסה לבד כי רצה למסור אבל פחד.
יש לו כדורגל יותר מכל הנגרים האלה שמקבלים אצלנו דקות קבועות וגם עוד מאה שנה לא יעשו את התנועה שהוא עושה לעומק או יתנו כדור כמו שנתן למזרחי על הקו כשהשאיר אותו לבד לתת רוחב.
אם אין לו ביטחון שיילך לסדנת העצמה וישחרר אותנו, אנחנו בתקופה שצריך ביצים מברזל.

אני לא אומר לקרקע ביציע עד סוף העונה, כן הוא יצטרך לקבל בראש על ההחלטה האגואיסטית שלו ולעבוד קשה כדי לקבל שוב קרדיט, כרגע שאבו רומי יהנה מאשראי, לו לפחות מגיע.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

Itay כתב:
25 אפריל 2026, 22:52
אם אין לו ביטחון שיילך לסדנת העצמה וישחרר אותנו, אנחנו בתקופה שצריך ביצים מברזל.

אני לא אומר לקרקע ביציע עד סוף העונה, כן הוא יצטרך לקבל בראש על ההחלטה האגואיסטית שלו ולעבוד קשה כדי לקבל שוב קרדיט, כרגע שאבו רומי יהנה מאשראי, לו לפחות מגיע.
צריך לראות מה עם אבו רומי וזלאטנוביץ'. שניהם לדעתי יצאו בגלל בעיות בשריר. נקווה שזה כיווץ ולא מתיחה.
כמחליף? רועי לוי עדיף בכל יום ובכל שעה על אחמד ועל שאר הנגרים.
וכן, אחרי שייבשו אותו כל השנה די ברור למה אין לו ביטחון.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
25 אפריל 2026, 22:34
לוי?
מחוק בעיניי 2-3 משחקים קדימה על האגואיסטיות שלו שעלתה לנו ב-2 נקודות יקרות מפז.

ומי שינסה לתרץ את זה עם ״לא מספיק חד״ ״לא מקבל מספיק הזגמנויות״ אז מצטער מאוד, ב-2 על 1 גם ילד בן עשר היה מספיק חכם ואחראי להוציא שם מסירה לאיסט ולשלוח אותנו לניצחון קל.
אתה לא סובל אותו מהרגע הראשון . שחרר
אחלה לוי

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

הרגיש לי כמו הפסד כמובן, אבל הדרך עושה את שלה ועוזרת לעכל ולראות דברים בפרופורציה.
יש לנו קבוצה מצויינת. יש לנו כמה שחקנים שמועדים לפורענות: גנאח , שתמיד יחרב התקפות אחרי מבצע יפה ואי יכולת מסירה( שילמד מאבו רומי), אליאסי שמקפיד לעשות טעויות שעולות לנו בגולים( ומפגרים ששורקים לו בוז ומורידים לו את הביטחון לאפס תוך כדי משחק) וכמובן לופז שתמיד מתקשה בדקות האחרונות.
כדורגל נהדר שהיה שווה חמישיה עם החמצות מזעזעות של קינגס ורועי לוי.
את סומסום ודומיו שום דבר יספק, רק שנהיה בחזרה עם רוני לוי ודומיו שיודעים לשמור על תוצאה אחרי 1:0 .
עוד נתגעגע לכדורגל המשובח שאנחנו רואים .
יש משחק סופר חשוב בעוד שלושה ימים. זה נס גלוי שונטורה ישחק...

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

סימיוני כתב:
25 אפריל 2026, 23:44
הרגיש לי כמו הפסד כמובן, אבל הדרך עושה את שלה ועוזרת לעכל ולראות דברים בפרופורציה.
יש לנו קבוצה מצויינת. יש לנו כמה שחקנים שמועדים לפורענות: גנאח , שתמיד יחרב התקפות אחרי מבצע יפה ואי יכולת מסירה( שילמד מאבו רומי), אליאסי שמקפיד לעשות טעויות שעולות לנו בגולים( ומפגרים ששורקים לו בוז ומורידים לו את הביטחון לאפס תוך כדי משחק) וכמובן לופז שתמיד מתקשה בדקות האחרונות.
כדורגל נהדר שהיה שווה חמישיה עם החמצות מזעזעות של קינגס ורועי לוי.
את סומסום ודומיו שום דבר יספק, רק שנהיה בחזרה עם רוני לוי ודומיו שיודעים לשמור על תוצאה אחרי 1:0 .
עוד נתגעגע לכדורגל המשובח שאנחנו רואים .
יש משחק סופר חשוב בעוד שלושה ימים. זה נס גלוי שונטורה ישחק...

מאמן שלומד מטעויות לוקח השנה אליפות בדו ספרתי. ראינו מה שווה בית"ר י"ם, קבוצה של אווירה וחפלה ואפס מודעות.
מאמן שלומד מטעויות ממלא את המכסה של הזרים בינואר ולא יורה לנו ברגל עם אליאס, גאנח, אחמד ויתר הנגרים.
מאמן שלומד מטעויות שולח את נואקמה, סליחה את איסט לקרן והורג את המשחק במקום להמשיך ללחוץ גבוה ולשחק גבוה ולאבד 2 נקודות קריטיות.
זה המאני טיים עכשיו, ולא משחק בגביע טוטו. המחמאות שוות לכלום ושום דבר אם בית"ר משווה בתוספת הזמן ומבחינה מנטלית זה כאילו שהיא ניצחה היום ואנחנו הפסדנו.
לא רוצה להיות הקבוצה שנשארת עם המחמאות כמו בשנה שעברה, רוצה קבוצה שיודעת להרוג משחקים ואם צריך גם בצורה מכוערת.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

חוויה של משחק שרק בגלל הגול המקולל הזה ייזכר לרעה.
רק עכשיו ראיתי בעיניים את בית"ר ויש שם פשוט קבוצה פיזית ברמה של קבוצת פוטבול אמריקאי. כל אחד יותר גדול מהשני, קרבאלי נראה לי יותר חזק מג'ון אוגו.
כואב הלב שאין לנו איזה שחקן שיודע ללכת לקרן לשרוף את הדקות של תוספת הזמן. וואקמה היה שחקן הכי איכותי בליגה בפער, ולא התבייש לעשות את זה למשך דקות ארוכות במשחקי עונה מול מכבי באליפויות. איך לא שלחו את איסט או ונטורה או מישהו חזק אחר למרוח שם את הזמן עד הסוף? זה משחק של אליפות, לאן אתם רצים דקה 94 כשביתר ב-10 שחקנים.

קשה לקבל את התוצאה הזאת ועם המשחק בבלומפילד, אחריו הפועל ואח"כ 4 משחקי חוץ, הכל אפשרי, כולל שלא נגיע ראשונים למשחק העונה השני, ונצטרך לנצח שם (כמו שעשינו בד"כ, בטדי).
נקווה שבית"ר ימעדו במשחקים שלהם, כי אנחנו לא הולכים לנצח עכשיו את הכל, זה לא יקרה.

יאללה הפועל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

הפועלעולה כתב:
25 אפריל 2026, 22:47
וראיתי כמה אומרים שאיסט היה בנבדל מה שלא נראה לי מהדרומי.
https://x.com/Hanan59653744/status/2048138359852122261
בהחלט נראה כמו נבדל.
ועדיין, היה חייב להיגמר בגול.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

חייבים להבין משהו קטן, עם כדורגל גדול לא הולכים למכולת.
הם כולה 2 נקודות מאחורה. זה ששיחקנו טוב כמה משחקים זו לו ערובה לכלום בהמשך ובסוף מה שיקבע זה כמה נקודות יצברו בקופה.

דקה 94 אינו מקבל אדום תתנו פסים עוד 2 דקות תשלחו אותנו הביתה שמחים קיבינימט.

שלח תגובה