אריק כתב:חייב לומר שצדק קצת מאכזב אותי.
לבחור הזה יש לי אהבה מיוחדת והוא עומד בשורה אחת מבחינת רגש ואהבה של אוהד ביחד עם הגדולים ביותר שלנו.
במשך 8 חודשים הוא מקבל כאן אהבה ותמיכה אינסופית במגרש, ברחוב, בכבישים וכו' כמו שרק הגדולים זוכים.
המינימום זה לבוא למחוא כפיים ולכבד את מי שבאמת אוהב אותך.
עדיין מכבד את ההחלטה שלו ואוהב אותו לא פחות, סתם מבאס
אתה צודק לא 100 אלה 1000%.
אם שיר כועס על ההנהלה זה עניין שלו ושל ההנהלה.
הקהל נתן לו את כל הכבוד ששחקן יכול וצריך לקבל.
יכול טיפה לרדת לקרקע ולכבד את אותו קהל שעמד מאחוריו.
לא הבנתי עדיין מה הקשר בין העובדה שלא נותנים לו להיות בטקס לזה שהוא החליט לא להגיע בכלל למגרש
ForeverRed כתב:זה קצת סותר את האמירות של אנשי הקבוצה.
אלונה, מליקסון, דן.. כולם מדברים על כך שהוא חוזר בשנה הבאה.
ומה יגידו? שלא?
אנחנו מכירים איך הקבוצה הזאת עובדת. גם ביום שלפני הטיסה לפראג ניסו לטאטא את ההיעדרות התמוהה של צדק עם תירוץ (אמנם לא רשמי) של פציעה. המועדון מנסה כמה שיותר לגרום לכך שדברים יצופו לא דרכם, זו הדרך כבר כמה שנים טובות. אז בוודאי שהם לא יבואו ויגידו "המצב עם צדק לא ברור, נשב, נדבר ונעדכן בקרוב"
אנחנו מכירים איך הקבוצה הזאת עובדת. גם ביום שלפני הטיסה לפראג ניסו לטאטא את ההיעדרות התמוהה של צדק עם תירוץ (אמנם לא רשמי) של פציעה. המועדון מנסה כמה שיותר לגרום לכך שדברים יצופו לא דרכם, זו הדרך כבר כמה שנים טובות. אז בוודאי שהם לא יבואו ויגידו "המצב עם צדק לא ברור, נשב, נדבר ונעדכן בקרוב"
אני בטוח שאם שיר היה רוצה לשמור על עמימות בנושא הוא לא היה אומר "בשנה הבאה בעזרת השם נהיה שוב באותו מעמד".
הוא מרגיש רע מאוד עם כל הסיטואציה שנוצרה העונה, אי אפשר לשפוט אותו על שום החלטה שלו במהלך השנה האחרונה, והוא יהיה כאן בשנה הבאה כשכל זה מאחוריו.
כל הפרשנויות על עתידו וההתעסקות סביב הדברים האלה לא מועילים בשום דבר, כדי להתאושש מזה שיר צריך קודם כל שקט.