המנהל המקצועי כן רצה אותו -

הכסף לא הייתה בעיה, הבעיה שקבוצות בלאומית לא רוצות להשאיל זרים אפריקאים צעירים של קבוצות אחרות כשהם יכולים להביא אותם בעצמם כי בסוף מדובר בכסף קטן.
בא נשים את הדברים על השולחן, אני חושב שזה רק יגדיל את הפערים מהיריבות שלנו לצמרת.
למה?
המשאבים שלהם יהיו גדולים משלך וזה לא הולך להשתנות.yossi כתב: ↑27 יולי 2024, 11:54למה?
עם מגבלה הפערים יותר גדולים. הבסיס הישראלי של המכביות יהיה בהכרח חזק יותר משלך, לצפות שתקלע ב6 זרים שיהיו משמעותית יותר טובים משלהם, קבוצות עם יותר כוח שמיכה וכסף, כדי לפצות על אותו חסרון ישראלי זה די קלוש.
בלי מגבלת זרים המקצוענות תקבע הרבה יותר. כסף זה לא הכל.
היום מקצוענות לא קובעת יותר מדי. שחר/גולדהאר שולפים פנקס, מחתימים את אצילי/זהבי וזהו. מקצוענות לא צריך פה.
זה כשלעצמו חא יעזור, זה כן יוכל להביא לידי ביטוי בצורה גבוהה יותר מועדון שיתנהל בצורה מקצועית ואיכותית יותר.ReDo כתב: ↑27 יולי 2024, 13:19המשאבים שלהם יהיו גדולים משלך וזה לא הולך להשתנות.
גם הם חייבים לבחור את הזרים שלהם בפינזצטה ולעשות כל מיני קומבינות עם מתאזרחים כאלה ואחרים.
נראה לך שחיפה משאירה בינוניים כמו סונדגרן, גוני נאור, שריף כייף וכ' בתפקידי מפתח בקבוצה אם הם יכולים להביא זרים במקומם?
הם פאקינג ניסו לעלות לאלופות עם איתמר ניצן בשער.
תחשוב שגם אצלם יחסכו סכומים אדירים שהלכו על כל מיני איתן אזולאי ויובל אשכנזי.
שלא יובן נכון, אני בעד ביטול המגבלה.
אבל בואו לא נשלה את עצמנו שזה יעזור לצמצום פערים מהמכביות.
עסקה פנטסטית, בטח כשלשחקן יש פוטנציאל מכירה גבוה מאוד. יש לו שם מצוין ברוסיה וקיבל לא מעט הצעות בקיץ האחרון.
בלי מגבלת זרים אתה תבנה קבוצות הרבה יותר איכותיות שיגיעו הרבה יותר רחוק באירופה וההכנסות יאפשרו לך להעלות את רף התקציבReDo כתב: ↑27 יולי 2024, 13:19המשאבים שלהם יהיו גדולים משלך וזה לא הולך להשתנות.
גם הם חייבים לבחור את הזרים שלהם בפינזצטה ולעשות כל מיני קומבינות עם מתאזרחים כאלה ואחרים.
נראה לך שחיפה משאירה בינוניים כמו סונדגרן, גוני נאור, שריף כייף וכ' בתפקידי מפתח בקבוצה אם הם יכולים להביא זרים במקומם?
הם פאקינג ניסו לעלות לאלופות עם איתמר ניצן בשער.
תחשוב שגם אצלם יחסכו סכומים אדירים שהלכו על כל מיני איתן אזולאי ויובל אשכנזי.
שלא יובן נכון, אני בעד ביטול המגבלה.
אבל בואו לא נשלה את עצמנו שזה יעזור לצמצום פערים מהמכביות.
בדיוק מה שרציתי לכתוב.
שמע אני לא מבין מה הוא עושה פה. איזה גניבה.הפועלעולה כתב: ↑27 יולי 2024, 13:32עסקה פנטסטית, בטח כשלשחקן יש פוטנציאל מכירה גבוה מאוד. יש לו שם מצוין ברוסיה וקיבל לא מעט הצעות בקיץ האחרון.
הוא משחק באופן קבוע בנבחרת זמביה, היה ב-11 הטובים ביותר במוקדמות אליפות אפריקה וגם באליפות עצמה היה השלישי בטיבו בזמביה לפי sofascore.
אם גם הזרים הבאים יהיו בפרופיל הזה אז אני בטוח שתהיה קבוצה מצוינת.
בעתיד צריך לנסות לגנוב עוד שחקנים שלא מרוויחים סכומים דמיוניים מקבוצות כמו הכוכב, אולימפיאקוס, הקבוצות בטורקיה ובסעודיה או בקיצור איפה שהניהול קפריזי, יש תחלופה גדולה של שחקנים ולא אכפת למועדונים יותר מדי מהכסף.
ונראה שהוא מאוד נלהב להגיע לכאן ואישית מאוד דחף כדי שזה ייצא לפועלMelikson24 כתב: ↑27 יולי 2024, 13:39שמע אני לא מבין מה הוא עושה פה. איזה גניבה.
רק לפני שנה הוא קושר למעבר לפרמיירליג לנוטינגהאם פורסט, סלטיק ועוד כמה שמות מעניינים ואז הגיע בכר וחיסל אותו בכוכב.
תודה ברק, זה בזכותך![]()