גיא מלמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: גיא מלמד

שליחה על ידי South Boy »

nitsande כתב:חייב להגיד... לא מבין על מה כל המהומה? שהר חלוץ בינוני.
אם שואלים אותי (ולא שואלים אותי) עוד לפני הפציעה, מביא את פקהארט משאיר את חלאילה גיבוי ומשחרר את שהר.
מה שמשחק אחד רע יכול לעשות...אין יצור עם זיכרון קצר יותר מאוהד כדורגל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

South Boy כתב:
מה שמשחק אחד רע יכול לעשות...אין יצור עם זיכרון קצר יותר מאוהד כדורגל.
דווקא המשחק האחרון היה מהטובים של בן שהר בזמן האחרון (למרות ההחמצות, כי בדרך כלל הוא לא מחמיצן)

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

yakar כתב:
דווקא המשחק האחרון היה מהטובים של בן שהר בזמן האחרון (למרות ההחמצות, כי בדרך כלל הוא לא מחמיצן)
דיברתי על המשחק בטרנר, הוא היה נורא. זה לא הופך אותו לשחקן נורא.

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

אני קורא פה בימים האחרונים ואני פשוט בהלם.
אני חבר בפורום הזה כמעט 10 שנים, ומה שהולך פה בימים האחרונים לא פחות ממביך, מעצבן ומוציא את החשק לקרוא כאן.
נהייתם אוהדים פוסט טראומטיים, אוהדים שקוטלים שחקן שנתן המון למועדון אחרי משחק אחד לא טוב, מזלזלים בשחקן ששיחק כמה עונות טובות בבונדסליגה, טוענים שקוואנקה הוא כמו שחקן נוער שעלה לבוגרים, רוצים לשלוח את בן שהר הביתה.. פשוט לא יאמן.
הלו!! תתעוררו!!, אתם שוכחים שאנחנו הפועל באר שבע הקטנה מישראל, זאת שלפני כמה שנים נלחמה על ירידה והיום היא מאריות הכדורגל הישראלי. שתו כוס מים, ותירגעו כי זה מתחיל להיות מביך ולהזכיר את אוהדי הפייסבוק.
לא מבין את הפרנויה שנדבקה פה באנשים, כאילו אנחנו בימי אלי זינו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

נתי כתב:אני קורא פה בימים האחרונים ואני פשוט בהלם.
אני חבר בפורום הזה כמעט 10 שנים, ומה שהולך פה בימים האחרונים לא פחות ממביך, מעצבן ומוציא את החשק לקרוא כאן.
נהייתם אוהדים פוסט טראומטיים, אוהדים שקוטלים שחקן שנתן המון למועדון אחרי משחק אחד לא טוב, מזלזלים בשחקן ששיחק כמה עונות טובות בבונדסליגה, טוענים שקוואנקה הוא כמו שחקן נוער שעלה לבוגרים, רוצים לשלוח את בן שהר הביתה.. פשוט לא יאמן.
הלו!! תתעוררו!!, אתם שוכחים שאנחנו הפועל באר שבע הקטנה מישראל, זאת שלפני כמה שנים נלחמה על ירידה והיום היא מאריות הכדורגל הישראלי. שתו כוס מים, ותירגעו כי זה מתחיל להיות מביך ולהזכיר את אוהדי הפייסבוק.
!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:
דיברתי על המשחק בטרנר, הוא היה נורא. זה לא הופך אותו לשחקן נורא.
כתבתי בפורום הראשי ואכתוב גם כאן.
לאנשים אין זיכרון קצר, בדיוק להיפך. הטענות כלפי שהר עולות כמעט אחרי כל משחק של הקבוצה.
דווקא בהונגריה הוא חזר להיראות כמו חלוץ.

האמירה של ניצן היא קיצונית לדעתי, אבל איש איש ודעתו.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

לא הבנתי את ההקשר בסוף - היינו קבוצה קטנה ועכשיו אנחנו קבוצה גדולה ולכן אנחנו לא יכולים להקטין שחקנים שמשחקים אצלנו?
הלוגיקה עברה מעליי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בוקר טוב לך משטרת המחשבות.
אם אין לך את התבונה להבין את התוכן שעומד מאחורי האמירות, פשוט אל תגיב.
הכי קל להוציא דברים מהקשרם.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

עוד לפני ששיחק דקה העונה זאת דעתי עליו.
לא חושב שהוא שחקן רע, ולא שהוא פוגע בקבוצה חלילה. לא מתדרדר להכפשות מהסוג הזה.
אבל כקבוצה לדעתי יש לנו רק מה להרוויח אם היינו משחררים את שהר לפני הפציעה.
1. שהר אמור להפוך לשחקן ספסל ברגע שפקהארט חתם, וכולנו יודעים שהוא לא יקבל את זה בשקט... ובטח לא אמא שלו.
2. חלאיילה שחקן עם הרבה פוטנציאל ויש טעם לטפח אותו, וכאחד שעתיד לעלות מהספסל אני בטוח שהוא לא יוציא מילה.
3. שהר חלוץ סביר, לא יותר מזה. לרמות שאנחנו שואפים אליהם זה לא מספיק אלא כשחקן מחליף ואז ראה ס' 1
4. החלוצים הנוספים בסגל הם ברדה וגאדיר, ברדה בגילו גם סמקסימום חלוץ סביר ועד שדאדיר לא יוכיח אחרת גם הוא רק סביר במקרה הטוב.
אז יוצא שבנינו טלאי על טלאי. עדיף להשקיע את הדקות בשחקנים צעירים ורעבים, זאת דעתי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

nitsande כתב:עוד לפני ששיחק דקה העונה זאת דעתי עליו.
לא חושב שהוא שחקן רע, ולא שהוא פוגע בקבוצה חלילה. לא מתדרדר להכפשות מהסוג הזה.
אבל כקבוצה לדעתי יש לנו רק מה להרוויח אם היינו משחררים את שהר לפני הפציעה.
1. שהר אמור להפוך לשחקן ספסל ברגע שפקהארט חתם, וכולנו יודעים שהוא לא יקבל את זה בשקט... ובטח לא אמא שלו.
2. חלאיילה שחקן עם הרבה פוטנציאל ויש טעם לטפח אותו, וכאחד שעתיד לעלות מהספסל אני בטוח שהוא לא יוציא מילה.
3. שהר חלוץ סביר, לא יותר מזה. לרמות שאנחנו שואפים אליהם זה לא מספיק אלא כשחקן מחליף ואז ראה ס' 1
4. החלוצים הנוספים בסגל הם ברדה וגאדיר, ברדה בגילו גם סמקסימום חלוץ סביר ועד שדאדיר לא יוכיח אחרת גם הוא רק סביר במקרה הטוב.
אז יוצא שבנינו טלאי על טלאי. עדיף להשקיע את הדקות בשחקנים צעירים ורעבים, זאת דעתי.
חחח עשית אותו דבר לראדי אחי.
אם זה מכוון, תגיד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא מבין מה אמרת. דעתי על ראדי הייתה כזאת באמת ובתמים, והוא לאורך העונה האחרונה הצליח להוכי לי אחרת.
דווקא לגבי בן שהר דעתי הייתה הפוכה... במהלך העונה שעברה לצערי הוא הצליח להוכיח לי אחרת...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

nitsande כתב:לא מבין מה אמרת. דעתי על ראדי הייתה כזאת באמת ובתמים, והוא לאורך העונה האחרונה הצליח להוכי לי אחרת.
דווקא לגבי בן שהר דעתי הייתה הפוכה... במהלך העונה שעברה לצערי הוא הצליח להוכיח לי אחרת...
אז אתה אומר בעצם שטעית גם לגבי ראדי וגם לגבח שהר בשנה שעברה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לגבי ראיתי בהחלט טעיתי.
לגבי שהר הייתי בטוח שהוא יהיה הרבה יותר טוב הוא לא היה גרוע, אבל מהטעמים שציינתי לדעתי הוא לא הכרחי בסגל.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
נתי
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

nir767676 כתב: לא הבנתי את ההקשר בסוף - היינו קבוצה קטנה ועכשיו אנחנו קבוצה גדולה ולכן אנחנו לא יכולים להקטין שחקנים שמשחקים אצלנו?
הלוגיקה עברה מעליי
״אריות הכדורגל הישראלי״ . שכחתי לשים גרשיים.
הכוונה שלי היא שאנחנו אחרי הכל בליגה הישראלית, לאיזה זרים אתם מצפים פה? ומעבר לזה, קבוצה שזוכה שנתיים באליפות, מנוהלת לתפארת, תנו לה את הקרדיט ראבק קוטלים פה כל שחקן.

סמל אישי של משתמש
נתי
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

ForeverRed כתב: בוקר טוב לך משטרת המחשבות.
אם אין לך את התבונה להבין את התוכן שעומד מאחורי האמירות, פשוט אל תגיב.
הכי קל להוציא דברים מהקשרם.
לא מוציא מהקשרם ולא נעליים, עובדתית זה משהו שנהיה מגמתי. אתה מוזמן לעבור אשכול אשכול ולראות, זה כבר הפך לתופעה.
לא מגיבים כבר לגופו של עניין או שחקן, העיקר לקטול.
ויסלח לי אדוני באמת שהבעתי את דעתי, ברוך השם ניחנתי באינטליגנציה. אני יודע לזהות מתי זה באמת משהו עם מחשבה מאחוריו ומתי זה כבר הופך לדפוס קבוע.
משטרת המחשבות אני בטוח לא, אני לא מהמגיבים הגדולים ואני לרוב נהנה לקרוא. ככה שאם כתבתי תהיה בטוח שמשהו פה לא בסדר. שכל אחד יכתוב מה שבא לו סך הכל הבעתי את דעתי ובטוח שאני לא שואל אותך.
זה עוד אחד מהסממנים, דיקטטורה נהייתה פה.

שלח תגובה