אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Red Tiger כתב:
31 מאי 2024, 08:48
אתה בן אדם שאין לו הכרת הטוב וזאת בעיה קשה ברמה הפרסונלית.
לא ראיתי הודעת ביקורת שלך אחת לביזיון של אתמול על אליניב,כי אתה כולך טבוע ושקוע בפוזיציה מבחילה נגד בן אדם שהפך אותך מפח *** לאימפריה וגם אם החליט שהוא כרגע עוצר קצת אתה תיתן לה את הכבוד הראוי לה.
אתה ודומיך הם הסיבה שאנשים רציניים לא מוכנים להגיע לכדורגל,כפיות טובה ברמה מבחילה.
כולי מוקף בחברים אוהדי מכבי תא ולפי שיטתך היא אמורה לקחת אליפות כל שנה בפער,הם מלאים תשבוחות על גולדאהר ומברכים על מה שיש.
אל תתנשא עלי כמו שאתה מתנשא על כולם כאן.
אני הייתי עם הקבוצה עם עוד 5 אוהדים בחורים בלאומית כשאתה היית בכורסא בבית.
אני התחלתי את החרם נגד אלי זינו ואת הקמפיין להשאיר אותה בעזיבה הראשונה שלה.
אני יודע איפה אני הייתי ותמיד דאגתי לטובת הפועל באר שבע.
מי שימשיך למנוע ממנה ביקורת בונה ימשיך לקבל ניהול שכונתי.
הפכתם אותם לגדולה מהמועדון ואותנו לאיזה דולרים מהלכים שכל מה שמותר לנו זה לשלם כסף על מנויים ומוצרים לעודד במשחק ולסתום את הפה, כאילו לקבוצה יש זכות קיום בלעדינו, כאילו הייתה מגיעה לאן שהגיעה ציבורית אם הייתה רוכשת איזה רמת השרון או הרצליה ולא מועדון שאתמול ליוו אותו מעל 22,000 איש לתל אביב.
תפסיקו כבר להקטין אותנו ולהתנהג כאילו אנחנו כלום ושום דבר, ואם אחרי כל מה שעשיתי ועשינו אני רוצה לכתוב שגם היא נכשלה אני אכתוב ואם לא טוב לך תשתה כוס מים ותרגע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
31 מאי 2024, 08:54
אתה גנב הדעת וגם כפוי הטובה ואם לא אלונה אדון אליניב לא מגיע לכאן בחיים.
תתבייש,בן אדם שם מממונו וכספו בשביל הקבוצה ובשביל שחמוצים כמוך יוכלו ללכת עם חזה נפוח ולהגיד אני אוהד ב״ש.
זה מבחיל אותי,בא לי להקיא זה מזכיר לי את הקמפיין של אוהדי חיפה על שחר שאם לא הוא הם לא קיימים בכלל.
היא תשקיע כמה שבא לה,לא טוב לך? אל תקנה מנוי ואל תבוא.
אם היא תחליט למכור שתמכור,עד אז שמור לה מקום של כבוד במועדון הזה שנקרא הפועל ב״ש ולא אתה ואף אחד אחר יכול למסמס את זה.
אתה לא שווה תגובה.
ביום שתבין שזה שאנחנו רוצים שהיא תשתפר לא קשור למידת ההערכה להשקעה שלה נדבר.
אני הראשון שקונה מנוי ומוצרים של הקבוצה ובניגוד אליך גם מעודד וחוזר צרוד כל משחק.
אני את החלק שלי בהסכם הלא כתוב עם המועדון עושה, אז בפעם השנייה אל תתנשא עלי ותחשוב שאתה מדבר עם עוד אוהד טרנר, ואני אמשיך גם להעריך וגם להעביר ביקורת בונה ולא כל פעם לאנוס את המציאות כדי למנוע ביקורת ואז לשאול למה אנחנו נכשלים. מעניין למה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 08:59
אל תתנשא עלי כמו שאתה מתנשא על כולם כאן.
אני הייתי עם הקבוצה עם עוד 5 אוהדים בחורים בלאומית כשאתה היית בכורסא בבית.
אני התחלתי את החרם נגד אלי זינו ואת הקמפיין להשאיר אותה בעזיבה הראשונה שלה.
זה בערך המשפט שמסכם אותך.
אדם שחצן שבטוח שרק הוא אוהד הפועל ב״ש ובזכותו היא בכלל קיימת.
בזמן שאתה יושב ומתמרמר עם החברים שלך בקפה מירו אני נוסע לכל משחק הלוך חזור 200 ק״מ יא חוצפן.
וכן אתה אין לך הכרת הטוב,מונע מאג׳נדה וזורע רעל.
המאמן שלך כבר שנתיים וחצי מאמן ואין שום דבר שמגדיר אותו כמאמן.
לא בשיטה,לא בסגנון ואתמול מאמן של קבוצת מנגלים עשה לו בית ספר.
אלה הנתונים תעשה איתם מה שבא לך.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

תקציב זה דבר נתון, מי שדורש מאלונה להפסיד עוד כמה מיליונים הוא על סף החצוף בעיניי.
גם אני רוצה וילה עם נוף לים ואאודי r8 בחנייה. אבל יש לי מגבלות תקציב שעל פיהם אני מנהל חיי. ככה זה בכל ארגון, גם במכבי חיפה, ריאל מדריד או כל גוף בעולם יש מגבלות תקציב.

אחרי שהבנו שתקציב זה דבר נתון, השאלה איך מתנהלים איתו. האם הוא מתבזבז על שטיות, האם סדרי העדיפויות נכונים, האם הוא מנוהל נכון וכו'.
וכאן ברור שיש מקום להרבה מאוד שיפור, וזה מתחיל באלונה וכאן חייבים לעשות חושבים איך מנהלים הכל בצורה טובה וחכמה יותר.
בכדורגל זה הרבה יותר מורכב מגופים אחרים כי אתה באמת יכול לקלוע לשחקן טוב מאוד, שפשוט לא תנצל אותו נכון, או תשים אותו במשבצת בהם הוא לא יפרח.
זה מצריך חוכמה ניהולית, אבל גם הרבה מאוד דיוק מקצועי שמשולב בזה, ובזה חייב להשתפר.

אספרייה זה דוגמא די קלאסית לאיך אותו שחקן נראה כל כך שונה ב2 סגנונות שונים.
גם אצלנו ראו שיש לו כדורגל, אבל זה לא היה קרוב אפילו להתפוצצות בבית"ר.
וזה בדיוק הניואנס המקצועי. דוגמאות יש עוד הרבה כמובן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
31 מאי 2024, 09:21
זה בערך המשפט שמסכם אותך.
אדם שחצן שבטוח שרק הוא אוהד הפועל ב״ש ובזכותו היא בכלל קיימת.
בזמן שאתה יושב ומתמרמר עם החברים שלך בקפה מירו אני נוסע לכל משחק הלוך חזור 200 ק״מ יא חוצפן.
וכן אתה אין לך הכרת הטוב,מונע מאג׳נדה וזורע רעל.
המאמן שלך כבר שנתיים וחצי מאמן ואין שום דבר שמגדיר אותו כמאמן.
לא בשיטה,לא בסגנון ואתמול מאמן של קבוצת מנגלים עשה לו בית ספר.
אלה הנתונים תעשה איתם מה שבא לך.
לא אתן לך ולאף אחד אחר להקטין אותי או את הקהל שלנו.
אלונה קיבלה לא פחות ממה שנתנה בתקופה שלה כאן.
אפשר להעריך מה שנותנת ומצד שני להעביר ביקורת בונה, אתם כבר שנים מנסים להעלים כל ביקורת בונה כאילו בגלל שהיא משקיעה כספים היא לא טועה.
מאמנים יבואו וילכו, וכתבתי את זה גם אחרי שאבוקסיס הלך שלא תגיד שזה בגלל ברדה, מי שישארו זה אנחנו ומקווה שגם אלונה, ואם היא לא תחזור להיות עם הרעב של פעם ותמשיך עם אותם הטעויות אז נמשיך לדבר על אותם כישלונות לא משנה מי יהיה על הקווים כי את המדיניות של המועדון היא מכתיבה ולא בכר, אבוקסיס, רוני לוי או ברדה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
31 מאי 2024, 09:29
תקציב זה דבר נתון, מי שדורש מאלונה להפסיד עוד כמה מיליונים הוא על סף החצוף בעיניי.
גם אני רוצה וילה עם נוף לים ואאודי r8 בחנייה. אבל יש לי מגבלות תקציב שעל פיהם אני מנהל חיי. ככה זה בכל ארגון, גם במכבי חיפה, ריאל מדריד או כל גוף בעולם יש מגבלות תקציב.

אחרי שהבנו שתקציב זה דבר נתון, השאלה איך מתנהלים איתו. האם הוא מתבזבז על שטיות, האם סדרי העדיפויות נכונים, האם הוא מנוהל נכון וכו'.
וכאן ברור שיש מקום להרבה מאוד שיפור, וזה מתחיל באלונה וכאן חייבים לעשות חושבים איך מנהלים הכל בצורה טובה וחכמה יותר.
בכדורגל זה הרבה יותר מורכב מגופים אחרים כי אתה באמת יכול לקלוע לשחקן טוב מאוד, שפשוט לא תנצל אותו נכון, או תשים אותו במשבצת בהם הוא לא יפרח.
זה מצריך חוכמה ניהולית, אבל גם הרבה מאוד דיוק מקצועי שמשולב בזה, ובזה חייב להשתפר.

אספרייה זה דוגמא די קלאסית לאיך אותו שחקן נראה כל כך שונה ב2 סגנונות שונים.
גם אצלנו ראו שיש לו כדורגל, אבל זה לא היה קרוב אפילו להתפוצצות בבית"ר.
וזה בדיוק הניואנס המקצועי. דוגמאות יש עוד הרבה כמובן.
שוב אני כותב, לאשר חלוץ זר ברגע האחרון ולהוביל לזה שמביאים מישהו על סמך המלצת סוכן במקום מישהו מהרשימות לא קשור לתקציב אלא לניהול.
למשוך בכל שנה את המשא ומתן עם ברדה עד לרגע האחרון ולייצר חוסר ודאות בגמר הגביע זה לא קשור לתקציב אלא לניהול.
להודיע שהולכים על כל התארים כדי למכור מנויים ולשמור על מיתוג ולא לעמוד מאחורי זה ולייצר לחץ וציפיות שמרסק אותך לא קשר לתקציב אלא לניהול.
להעמיד מחלקת נוער פחות איכותית מקבוצות מתנ״ס כמו רמת השרון וחדרה זה לא עניין של תקציב אלא ניהול.
לא לשחרר כסף לזר בפרופיל גבוה כי יש מגבלת שכר ולייצר מצב שמביאים שני שחקני רוחב כמו בדש ופטרסון במקום לא קשור לתקציב אלא לניהול. ואז בסוף להביא רכש פאניקה כמו איילון אלמוג זה א׳ ב׳ של ניהול ולא תקציב.

אנחנו לא הפועל באר שבע הכי טובה שאנחנו יכולים להיות בתקציב שלנו, זאת הבעיה הכי גדולה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 09:30
לא אתן לך ולאף אחד אחר להקטין אותי או את הקהל שלנו.
אלונה קיבלה לא פחות ממה שנתנה בתקופה שלה כאן.
אפשר להעריך מה שנותנת ומצד שני להעביר ביקורת בונה, אתם כבר שנים מנסים להעלים כל ביקורת בונה כאילו בגלל שהיא משקיעה כספים היא לא טועה.
מאמנים יבואו וילכו, וכתבתי את זה גם אחרי שאבוקסיס הלך שלא תגיד שזה בגלל ברדה, מי שישארו זה אנחנו ומקווה שגם אלונה, ואם היא לא תחזור להיות עם הרעב של פעם ותמשיך עם אותם הטעויות אז נמשיך לדבר על אותם כישלונות לא משנה מי יהיה על הקווים כי את המדיניות של המועדון היא מכתיבה ולא בכר, אבוקסיס, רוני לוי או ברדה.
ראשית אני לא מעוניין לדרדר את השיח ביננו,מאמין שכולנו רוצים בטובת הקבוצה וכל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת.
ושזה נאמר,אלונה לא חפה מטעויות היא הראש ואסור להוריד ממנה אחריות.
יחד עם זאת הביקורת שלי היא שברמת הכדורגל שמציגה היום הקבוצה ביחס לתקציבה הוא מתחת לכל ביקורת ומי שנמצא באוטוריטה המקצועית בקבוצה צריך וחייב לקבל ביקורת גם אם קוראים לו אליניב ברדה.
אתמול היה השיא שראינו מאמן שאין לו שום טביעת אצבע מקצועית בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
31 מאי 2024, 09:50
ראשית אני לא מעוניין לדרדר את השיח ביננו,מאמין שכולנו רוצים בטובת הקבוצה וכל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת.
יחד עם זאת הביקורת שלי היא שברמת הכדורגל שמציגה היום הקבוצה ביחס לתקציבה הוא מתחת לכל ביקורת ומי שנמצא באוטוריטה המקצועית בקבוצה צריך וחייב לקבל ביקורת גם אם קוראים לו אליניב ברדה.
אתמול ברדה נכשל ובכלל כל התקופה האחרונה היא כישלון גדול.
השאלה אצל מי המפתח לעשות שינוי אמיתי בעתיד.
אני חושב שכל עוד שהרעב לא יחזור לה נסתובב סביב אותם מקומות וסביב אותם שחקנים.
גם בגזרת המאמנים, שרון ומימר וקוזוק, אלה מי שיובילו אותך בעתיד? אתה באמת לא רואה לאיזה כיוון אנחנו כמועדון הולכים?

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 10:00
אתמול ברדה נכשל ובכלל כל התקופה האחרונה היא כישלון גדול.
השאלה אצל מי המפתח לעשות שינוי אמיתי בעתיד.
אני חושב שכל עוד שהרעב לא יחזור לה נסתובב סביב אותם מקומות וסביב אותם שחקנים.
גם בגזרת המאמנים, שרון ומימר וקוזוק, אלה מי שיובילו אותך בעתיד? אתה באמת לא רואה לאיזה כיוון אנחנו כמועדון הולכים?
אתה לא יכול בהצלחות לתת למאמן ובכישלונות לצעוק אלונה. תחליט.

ואם לברדה יש 0 השפעה על מה שנעשה במועדון והכל תלוי באלונה אז בשביל מה צריך אותו?אני לא צריך מאמן כזה. אני צריך מאמן שיודע להוציא את המיטב מכל סגל שיקבל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
31 מאי 2024, 10:03
אתה לא יכול בהצלחות לתת למאמן ובכישלונות לצעוק אלונה. תחליט.

ואם לברדה יש 0 השפעה על מה שנעשה במועדון והכל תלוי באלונה אז בשביל מה צריך אותו?אני לא צריך מאמן כזה. אני צריך מאמן שיודע להוציא את המיטב מכל סגל שיקבל.
ברדה נכשל השנה.
לא צריך לברוח מזה.
אני חושב שגם אלונה נכשלה.
לחשוב שיבוא בקיץ איזה שרון מימר ותתנהל באותה דרך ואז תגיע הצלחה זה לדעתי לאנוס את המציאות.
תראה מה כתבתי בהודעה הראשונה, שהיא גם נכשלה העונה כמו ברדה, פשוט בעוד כשמדובר בברדה מפתחים דיון עם דעות לכאן ולכאן אצלה אתה יש חוטף אש שאתה כפוי טובה ולא אוהד ורצית תפקיד במועדון ולא קיבלת כאילו בגלל שהיא משקיעה היא לא יכולה להיכשל ולא יכולה לטעות.
ברדה צריך לעשות בדק בית רציני בקיץ, מי שטוען שאלונה לא צריכה לעשות בדק בית גם הוא טועה ומטעה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 31 מאי 2024, 10:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
31 מאי 2024, 09:50
די גבר, באמת שדי.
ברדה הפיק את המקסימום של המקסימום מהסגלים שלו בשנתיים הקודמות. אם לא הוא, הביקורת מופנת לכיוון של אלונה עוד הרבה קודם.

מה בעצם משה אמר פה שכל כך הקפיץ אותך?
אתם רק שומעים את השם שלה ומזדקפים כמו חיילים.
שתו כוס מים, תרגעו.

היא אכן אשמה לא פחות מברדה.
בעיניי הרבה יותר.

היא הבעלים של המועדון הזה.
היא המנהל המקצועי של המועדון הזה.
ולעניות דעתי, היא בכלל לא יודעת לנהל.
אולי לא ממש רוצה ולכן זה נראה ככה.

אנחנו מועדון שכונה של קבוצת בוגרים עם כסף.
אין כאן באמת מועדון.
הכל בשליפות מהמותן, ללא תכנון או הכנה מוקדמת.
כשזאת נקודת הפתיחה, לא פלא שכך אנחנו נראים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מי שחושב שזה המקסימום שהסגל שלנו יכול להפיק כנראה לא מודע באיזה ליגה אנחנו משחקים

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yedidel כתב:
31 מאי 2024, 10:12
מי שחושב שזה המקסימום שהסגל שלנו יכול להפיק כנראה לא מודע באיזה ליגה אנחנו משחקים
+1
אפשר לחשוב למי הפסדנו אתמול.
תיקון, מול לא עברנו את החצי אתמול.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Sir Alex Ferguson כתב:
31 מאי 2024, 10:08
ברדה נכשל השנה.
לא צריך לברוח מזה.
אני חושב שגם אלונה נכשלה.
לחשוב שיבוא בקיץ איזה שרון מימר ותתנהל באותה דרך ואז תגיע הצלחה זה לדעתי לאנוס את המציאות.
תראה מה כתבתי בהודעה הראשונה, שהיא גם נכשלה העונה כמו ברדה, פשוט בעוד כשמדובר בברדה מפתחים דיון עם דעות לכאן ולכאן אצלה אתה יש חוטף אש שאתה כפוי טובה ולא אוהד ורצית תפקיד במועדון ולא קיבלת כאילו בגלל שהיא משקיעה היא לא יכולה להיכשל ולא יכולה לטעות.
ברדה צריך לעשות בדק בית רציני בקיץ, מי שטוען שאלונה לא צריכה לעשות בדק בית גם הוא טועה ומטעה.
כי אתה עובר נושא נושא וגם כשזה לא קשור לדיון אתה דוחף את הקמפיין המוזר הזה שאתה מנהל.
זה מעיק, זה מציק וזה גורם לאנטגוניזם.

אלונה וברדה הם אחד מבחינתי. הם יחד עם הקהל זה הפועל באר שבע. לעשות הפרדה ולחפש מי אשם יותר ומי אשם פחות - זה לחטוא למטרה שהיא הצלחת המועדון.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

yedidel כתב:
31 מאי 2024, 10:12
זה ברור לכולם(או כמעט לכולם). וזה גם הוכח בשטח בריצה הנהדרת שהייתה לנו.

מצד שני הסגל בעייתי ב2 אספקטים ברורים לעין שלא מאפשרים יותר ממה שראינו העונה:

- יותר מדי נגרים. זה משפיע על הנעת כדור והתמודדות שלנו עם לחץ. כל קבוצה שלא מעמידה 10 שחקנים מאחורי הכדור - מביכה אותנו.
קוז'וק לא עשה יותר מזה וניצח אותנו ב2 גמרים העונה.

- מהירות ואתלטיות. אנחנו הקבוצה הכי איטית בליגה, בדוק. כל פעם שברדה מנסה לשחק על מעברים לעבר החלוצים זה נראה רע ונגמר רע.

שלח תגובה