אין ספק שללויטה יש חלק גדול בהישארות של הקבוצה בליגה.
אבל...אג'ידה טוב ממנו מנוסה יותר ממנו וחשוב יותר שהוא היה מוכן לחתום על חוזה ל3 שנים
ללויטה היו מספיק הזדמניות לחתום על חוזה ארוך טווח, אבל הוא מעדיף את אירופה.
אז אני לא כל כך מבין על מה הכעס של הסוכן שלו...
הברזנו ללויטה ? מעניין....
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הברזנו ללויטה ? מעניין....
זה הציטוט המוביל גם מבחינתי. אמרתי את זה כשהקיץ רק התחיל, אם לוויטה באמת אוהב את הקבוצה ורוצה להישאר כאן, הוא היה מגיע בתחילת הקיץ לקבוצה וחותם על חוזה ארוך טווח.אלדר כתב:לכל האוהדים שפתחו את הפה על המועדון זה ציטוט של לויטה מספורט5
"הורתי לסוכנים שלי להתחיל לנהל מו"מ עם ב"ש והם אמרו לי לחכות, העניין הוא שציפיתי להתנהלות אחרת."
שיבוא בטענות לסוכנים שלו.. לא לאלונה ולא למועדון.
למרות שאני מאוד רציתי שהוא יהיה השוער שלנו.
אוהד הוא ילד גדול והוא היה יכול להגיד לסוכנים שלו תודה רבה על העצה אבל מצאתי בית חם שנתן לי את גב בתקופה קשה והביא אותו לסגל הנבחרת ולכן אני רוצה להישאר בבאר שבע ולהמשיך את ההתקדמות שלי. במקום זאת אוהד בחר להקשיב לעצות הסוכנים ולחפש קבוצה אחרת בחו"ל.
ברגע שאוהד סירב להצעת החוזה וחיפש קבוצה אחרת בחו"ל הוא לא יכול לכעוס על כך שהקבוצה הביאה שוער אחר.
ברגע שהקבוצה נכנסה לשוק והתחילה לחפש שוער הכל למעשה פתוח, ואחד מהתרחישים האפשרים זה שאלישע גם יבחר להביא שוער אחר.
אוהד היה שוער מצוין וגם אדם אינטליגנטי שנכנס לכולנו ללב ולכן אני מאחל לו בהצלחה בהמשך הדרך. אבל החל מהרגע, מה שמעניין אותי זה רק אג'ידה.
ממה שראיתי מדובר בשוער מאוד איכותי ויהיה מעניין לראות איך יתאקלם בקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ובסופו של דבר... עוד שחקן שבאר שבע מוציאה לאירופה
חתם באומוניה ניקוסיה.
שיהיה לו המון בהצלחה

שיהיה לו המון בהצלחה
המון בהצלחה אוהד!
עם כמה שאהבתי אותו והייתי שמח לראות אותו פה גם עוד 4 שנים, עשינו את הצעד הנכון.
תארו לכם מצב שהיינו נמרחים עם המו"מ איתו עד היום, בנתיים אג'ידה וכל שוער נורמלי אחר היו כבר חותמים בקבוצות אחרות, אוהד היה עובר לקפריסין והנה אכלנו אותה מכל הכיוונים.
שוער זה הדבר הכי חשוב בבניית קבוצה, מי כמונו יודעים את זה שכל שנה אנחנוו נופלים על הבררה של הבררה.
עם כמה שאהבתי אותו והייתי שמח לראות אותו פה גם עוד 4 שנים, עשינו את הצעד הנכון.
תארו לכם מצב שהיינו נמרחים עם המו"מ איתו עד היום, בנתיים אג'ידה וכל שוער נורמלי אחר היו כבר חותמים בקבוצות אחרות, אוהד היה עובר לקפריסין והנה אכלנו אותה מכל הכיוונים.
שוער זה הדבר הכי חשוב בבניית קבוצה, מי כמונו יודעים את זה שכל שנה אנחנוו נופלים על הבררה של הבררה.