תפסיקו להיות סמרטוטים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

תפסיקו להיות סמרטוטים

שליחה על ידי נדב סגרון »

מאז שאני ילד אני תמיד שומע tbaho מבלבלים בשכל ואומרים לא אכפת לי שנפסיד העיקר שילחמו ,השחקנים האלה נלחמים כל משחק אולי למעט שני משחקים שבאת הם היו קצת רפויים אבל בכללי זה קבוצה שנלחמת ורצה כל המשחק, הבעיה היא שחסר לנו הרבה מזל העונה ובעיקר שכל .
אתמול היה משחק כמעט מושלם של הקבוצה קרוב ל-8 הזדמנויות של גול בטוח רק השחקנים מה נעשה להם שכל אין וגם מנטליות זה לא דבר חזק באזור הדרום. צריך לשים לב לאדומים מיותרים כמו של נאסר צריך כבר לדבר עם אופיר שילמד שלצרפתי אין יכולת אחד על אחד אז פשוט הולכים עליו קרוב ולא נותנים לו לבעוט כנ''ל גם לוזון וכנ''ל עוד הרבה שחקנים שאופיר בוחר לשמור אותם עשר מטר אחורה .
אבל בכללי יש מלחמה ויש גם יכולת אז די לזיין בשכל ולהתחיל לתמוך בקבוצה כי זה לא הזמן להישבר ידענו שזה הקבוצה ושזאת העונה ובאמת גיא מוציא מים מהסלע רק צריך יותר תמיכה .
ובקשר לביקורת על גיא זה נכון שאני מעריץ אותו ואני לא אובייקטיבי אבל באמת מה אתם רוצים ממנו אתמול ? 8 מצבים לגול מה השחקנים צריכים יותר?? למרות שכולם חושבים שהיה צריך לעשות חילוף ישר אחרי האדום אני מסכים עם גיא הוא לא רצה להכניס את השחקנים לפניקה כמו נגד רמה''ש וזה הצליח, הטעות היחידה היא אולי זה שלא היה חלוץ בספסל ואם איך שעידו ניראה אתמול גם לא היה על המגרש(דרך אגב אני מאוד אוהב אותו תרדו ממנו קצת יש לו דברים מעצבנים אבל בדרך כלל הוא עושה את העבודה).

ונ.ב
אני נגעל מהנעליים הצבעוניות האלה מה גם שכל המשחק שחקנים מחליקים איתם אז באמת אם אי אפשר לשחק עם הנעלים האלה בדשא רטוב שלא ישחקו איתם יכול להיות שאני טועה אבל זה םשוט בדיחה כל החלקרח הזה.
נערך לאחרונה על ידי נדב סגרון ב 19 פברואר 2012, 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

Re: תפסיקו להיות סמרטוטים

שליחה על ידי 8red »

מסכן גיא לוי.. אתמול יכל להיות לו חילוף "בינגו" אם לוטם ז'ינו היה שם את הכדור ברשת.
במקום זה הוא נאלץ להתמודד עם חבורה של חסרי יכולת וחסרי הכנה למוח שנקראים "שחקני כדורגל" בטעות.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב:מסכן גיא לוי.. אתמול יכל להיות לו חילוף "בינגו" אם לוטם ז'ינו היה שם את הכדור ברשת.
במקום זה הוא נאלץ להתמודד עם חבורה של חסרי יכולת וחסרי הכנה למוח שנקראים "שחקני כדורגל" בטעות.
אתה יודע כמה העיתונאים חמים על הכותרת "ז'ינו הציל את הפועל באר שבע"? הרס להם את זה אתמול

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

8red כתב:מסכן גיא לוי.. אתמול יכל להיות לו חילוף "בינגו" אם לוטם ז'ינו היה שם את הכדור ברשת.
כי מה אפשר לצפות מקשר אחורי שמתפוקד כחלוץ ונכנס 3 דקות לסיום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

הילה תסכימי איתי שלבד מול השוער 16 מטר מהשער אפילו שוער צריך לכבוש אבל יחסית להחמצות שהיו אתמול החמצה של זינו הייתה עוד בסדר.ונכון שכולם נגד החילוף אבל החילוף הזה יצר הרבה בלבול בפתח תקווה לדעתי זה היה חילוף בסדר גמור
תמונה

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

נדב סגרון כתב:הילה תסכימי איתי שלבד מול השוער 16 מטר מהשער אפילו שוער צריך לכבוש אבל יחסית להחמצות שהיו אתמול החמצה של זינו הייתה עוד בסדר.ונכון שכולם נגד החילוף אבל החילוף הזה יצר הרבה בלבול בפתח תקווה לדעתי זה היה חילוף בסדר גמור
נדב, לא יעזור. אני לעולם לא מקבלת חילופים בדקה ה 90. או שעושים דקה 70 שאפשר להתאפס ולהתחמם או שלא עושים בכלל. בלי קשר שכל הסלט הזה שכל שחקן מתופקד בתפקידים מוזרים זה הזוי. בטח ובטח שקשר אחורי מתפוקד כחלוץ!!!!

וזה לא החילוף שיצר את הבלבול, אלא זה שתקפנו ולחצנו לא מעט את השער ושני הגולים שלנו הגיעו ממתפרצות אחרי החמצות הזויות ברחבה. משפט ידוע, כשלא כובשים- סופגים.

לכולם ללא יוצא מן הכלל יש חלק בהפסד של אתמול.
תמונה

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

[quote="נדב סגרון"]מאז שאני ילד אני תמיד שומע אותי מבלבלים בשכל ואומרים לא אכפת לי שנפסיד העיקר שילחמו ,השחקנים האלה נלחמים כל משחק אולי למעט שני משחקים שבאת הם היו קצת רפויים אבל בכללי זה קבוצה שנלחמת ורצה כל המשחק, הבעיה היא שחסר לנו הרבה מזל העונה ובעיקר שכל .
אתמול היה משחק כמעט מושלם של הקבוצה קרוב ל-8 הזדמנויות של גול בטוח רק השחקנים מה נעשה להם שכל אין וגם מנטליות זה לא דבר חזק באזור הדרום. צריך לשים לב לאדומים מיותרים כמו של נאסר צריך כבר לדבר עם אופיר שילמד שלצרפתי אין יכולת אחד על אחד אז פשוט הולכים עליו קרוב ולא נותנים לו לבעוט כנ''ל גם לוזון וכנ''ל עוד הרבה שחקנים שאופיר בוחר לשמור אותם עשר מטר אחורה .
אבל בכללי יש מלחמה ויש גם יכולת אז די לזיין בשכל ולהתחיל לתמוך בקבוצה כי זה לא הזמן להישבר ידענו שזה הקבוצה ושזאת העונה ובאמת גיא מוציא מים מהסלע רק צריך יותר תמיכה .
צודק בכל מילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הילה חדד כתב:
כי מה אפשר לצפות מקשר אחורי שמתפוקד כחלוץ ונכנס 3 דקות לסיום.
די די די זה כבר מתישששששששששששש

אפשר לצפות מקשר אחורי שנמצא מול השוער גם אם 5 שניות על הדשא שיבקיע!!!!
גם בהחמצה תאשימי את גיא לוי??? יש גבול בחייאת הילה

לא אומר שהוא אשם בהפסד, אבל ברור שהוא היה חייב להבקיע. כל שחקן (כולל שוער) חולם להגיע לעמדה כזאת.

לא נראה לי שלוויליאם סוארז הקשר אחורי שרוצה להיות בלם הפריע להיות מול השוער ולהבקיע...
אבל זה בטח בגלל שהוא היה חם ושיחק כבר 55 דקות

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

RedRock כתב:
די די די זה כבר מתישששששששששששש

אפשר לצפות מקשר אחורי שנמצא מול השוער גם אם 5 שניות על הדשא שיבקיע!!!!
גם בהחמצה תאשימי את גיא לוי??? יש גבול בחייאת הילה

לא אומר שהוא אשם בהפסד, אבל ברור שהוא היה חייב להבקיע. כל שחקן (כולל שוער) חולם להגיע לעמדה כזאת.

לא נראה לי שלוויליאם סוארז הקשר אחורי שרוצה להיות בלם הפריע להיות מול השוער ולהבקיע...
אבל זה בטח בגלל שהוא היה חם ושיחק כבר 55 דקות
מצטערת, לא מקבלת את כל ההגנה שלכם על גיא. אמרתי ואומר שלוטם יכל היה לקנות את עולמו אבל שחקן שנכנס דקה 90 , לא יכולה להאשים אותו בהחמצה כזו.

יש לגיא חלק במשחק הזה כמו לכל שאר האשמים. לא תצליח להוציא ממנו את האשמה, למרות שאתם מנסים לא מעט.
תמונה

שלח תגובה