25 דקות של בושה ! - שבת של כדורגל one.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: 25 דקות של בושה ! - שבת של כדורגל one.

שליחה על ידי גיל שגיב »

שלחתי מייל לאתר one לכתובת one@one.co.il אתם מוזמנים לקרוא ורצוי גם לכתוב לאתר על מנת שמשהו שם יעמיד את הגברת פרי על טעותה.

למערכת one שלום.

ברצוני להביע את אכזבתי הרבה מהתנהלותה הפוגעת והמבישה של מגישת תכנית הספורט 'שבת של כדורגל'
הגברת שרון פרי.

ראשית אציין כי אני אוהד של קבוצת הכדורגל הפועל באר שבע, קבוצה שבמשחק עלייה מהליגה הלאומית הביאה 12,000 אוהדים לוסרמיל
קבוצה שבגמר גביע המדינה הביאה 25,000 אוהדים לרמת גן.....כן חברים, אל תתבלבלו כמו הגברת פרי, מדובר בקבוצה עם הקהל החמישי
בגודלו בארץ (יש האומרים אפילו הרביעי בגודלו...).

אתמול, התקיים משחק בעל חשיבות מרובה, מה שנקרא 'קרב על שש נקודות' – הפועל באר שבע נגד הפועל חיפה.

במשחק נכחו 4,000 אוהדי הקבוצה (הרבה יותר מקרית שמונה קבוצה שרצה לאליפות....)

אני כמו עוד אלפי אוהדי הקבוצה אינני מתגורר בבאר שבע.
ומכיוון שלא הגעתי לאצטדיון, צפיתי להתעדכן בהתרחשויות בתכנית הספורט 'שבת של כדורגל' המשודרת בערוץ 50 בכבלים.

המשחק החל בשעה 18.00 אולם לתדהמתי ואכזבתי הרבה, המעבר הראשון לשדר במגרש היה בשעה 18.25 !!
25 דקות לאחר תחילת אחד המשחקים החשובים והמסקרנים ביותר במחזור האחרון !!

האם יש הסבר הגיוני לדבר ? כיצד יכולה מנחת תכנית להתעלם באופן בוטה ומופגן שכזה משתי קבוצות כדורגל בליגת העל ?

ולא, שלא תהיה טעות (אתם יכולים הרי לבדוק זאת....) לא היו כאלה התרחשויות שמנעו מעבר למגרש, במשך אותן 25 דקות
ניתנו מס' דקות לא מבוטלות למר אלון חזן לפרשן ולהתייחס בהרחבה לאירוע כזה או אחר בו בזמן שמתקיים משחק כל כך מסקרן
ואיש לא חושב ולו לרגע לעבור למגרש ? הרכבים ? כמות קהל ? התרחשויות ? משהו !?!?!

מה עם קהל אוהדי הקבוצה המורכב מחיילים שנשארו שבת ומאזינים לרדיו ? מה עם עוד אלפי אוהדים כמוני ? עד מתי ימשך הקיפוח
הזה של כל מי שלא משתייך ל - 'מדינת תל אביב ' ?????

שאלה – אם המשחק אתמול בבאר שבע היה הפועל באר שבע נגד מכבי תל אביב, האם גם אז המעבר הראשון למגרש היה לאחר 25 דקות ?

תתביישו ! תתביישי את באופן אישי הגברת שרון פרי !

אני צופה ומאזין לתכניות כדורגל מזה למעלה משלושים שנה ! מעולם לא נתקלתי באירוע עם אפליה בוטה שכזו !

אני מקווה שהמייל יגיע לידיים הנכונות וכי הגברת שרון פרי תידרש לתת הסבר מנומק להתנהלותה הכושלת.

בשמם של עשרות אלפי אוהדי הפועל באר שבע ובכבוד רב,

גיל שגיב.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

גם אני כמוך לא גר קרוב לבאר שבע והתאכזבתי (לא) לשמוע מה הולך בבאר שבע.. אבל להגיד "לא, שלא תהיה טעות (אתם יכולים הרי לבדוק זאת....) לא היו כאלה התרחשויות שמנעו מעבר למגרש" זה פשוט לא נכון..

עד דקה 25 שלנו:
עכו שמה 2 שערים, קריית שמונה שמה שער,בני סכנין שמה שער, בהפועל תל אביב לא הפסיקו לבוא עדכונים.. על כל עדכון/שער מדברים איזה 2 דקות..

ככה שהפעם אני לא מסכים איתך..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

niv1 כתב:גם אני כמוך לא גר קרוב לבאר שבע והתאכזבתי (לא) לשמוע מה הולך בבאר שבע.. אבל להגיד "לא, שלא תהיה טעות (אתם יכולים הרי לבדוק זאת....) לא היו כאלה התרחשויות שמנעו מעבר למגרש" זה פשוט לא נכון..

עד דקה 25 שלנו:
עכו שמה 2 שערים, קריית שמונה שמה שער,בני סכנין שמה שער, בהפועל תל אביב לא הפסיקו לבוא עדכונים.. על כל עדכון/שער מדברים איזה 2 דקות..

ככה שהפעם אני לא מסכים איתך..
לא הבנת, התכוונתי שלא היו שערים בכל ה- 25 דקות....לא היו פנדלים ,אדומים וכד'.
עובדה שהיה פרק זמן לא מבוטל שניתן לאלון חזן לפרשן ולתת כל מיני תובנות...
מה היה קורה אם היו נותנים לחזן להמתין דקה ! פקינג דקה אחת ! ועוברים לבאר שבע.....

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני מסכים שהיה צריך לפנות דקה מינימום ולעבור אבל איך שזה התפתח אתמול לא היה להם מתי ממש לעבור, אני ציינתי לפחות 5 אירועים שעל כל אחד מדברים כמה דקות במיוחד עם זוהר בהלול הזה עד שהוא מדבר ככה שסך הכל כל האירועים יוצאים משהו כמו 20 דקות..
וגם עובדה שמישהו רשם פה שבשירים ושערים זה היה אותו דבר ככה שזה לא משהו מכוון וזה בגלל הסיטואציה שנוצרה אתמול..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ניב, דקה זה הכל !

למען אלפי אוהדים....למען חיילים בבסיסים....למען משלמי האגרה....למען משלמי הכבלים....למען אוהדי קבוצה שמה לעשות עדיין נחשבת בתחומי המדינה ולא באפריקה.

ואם בשירים ושערים עשו את אותה הטעות ? שיתבישו גם הם !

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

אנחנו מפספסים פה את העיקר...
אימרות כמו: "אל תקשיבו לרדיו"\"תבואו לאיצטדיון" אין להם מקום.. מכמה סיבות:
1.יש כאלו וכל אחד מסיבותיו שלא יכולים תמיד להגיע
2.כחובב ספורט בכלל וכדורגל בפרט אתה רואה\שומע\קורא ספורט במשך כל השבוע ואז תתקל בזה בכל מקרה
3. יש משפט שאומר: "אם תתעלם זה לא יעלם"...
אני ממש לא מהמתבכיינים שאומרים: "לקחו לי" "שתו לי" "קיפחו אותי"... אבל יש כאן מגמה והיא מופיעה בכל אתר\עיתון\תוכנית טלויזיה\רדיו לאורך שנים...
אז השמות מתחלפים פעם זה דני ענבר ואז פרימו ועכשיו הגברת שרון פרי...
אין אובייקטיביות ובטח ובטח שאין מקצועיות בכל נושא סיקור הספורט בישראל!! בעוד של"גדולות" יש נציגים בכל תכנית\אתר\עיתון שמתיימרים להיות מקצועיים אבל על הדרך חובטים בכל "אויביהם" ומגנים על קבוצתם.. נכתבו לא מעט ביקורות לאחרונה על שלמה שרף ומקורביו(טביב\נעים) אבל זה רק קצה הקרחון בעוד שרף לא מצליח להסתיר את מניעיו האחרים עושים זאת די טוב..
ל"תקרית הרדיו", שכנראה רק אני שמעתי, אני רוצה לדייק כי כתבתי זאת בעודי "חם" על שרון פרי(ובצדק) אז כך היה:
לקראת סוף הראיון היא(פרי) שאלה את בנין אם הכינו דרכונים והליצן(פיני גרשון) הוסיף אם עשו זריקות.. בעוד שמהשני ,למרות שהתבטאותו חמורה יותר, אני מתעלם ולו רק מפני שהוא ידוע בפה הגדול וחסר הטאקט שלו(ההתבטאות על ה"שחורים" למי שזוכר) וגם כי הוא טרח להוסיף גיחוך אחרי דבריו כדי שנבין שהוא צוחק.. אצל הגברת הלא נכבדת לא היה גיחוך! הייתה יהירות והתנשאות! מה גם שאצלה זה מגמתי.. שכן הזכרתי שבמשחק מול רמה"ש (בו לא נכחתי לצערי\לשמחתי) היא שכחה שזה לא רק רדיו אלא גם טלויזיה ומרגע ה 3-1 היא עשתה הכל (חוץ מלשים צעיף של רמה"ש ולעשות סלטה בגולים) פשוט התפללה ושמחה בתיקו השד יודע למה...
נראה לי שהיא אוהדת מכבי חיפה\ת"א מה שעוד יותר לא מסביר את שנאתה העזה אלינו שכן בדרך כלל אוהדי קבוצות אלו בכלל לא "רואים" אותנו...
גם לנו יש אוהדים "ידוענים":צביקה הדר\דני קושמרו\נדב יעקובי\סילבן שלום\רינה מצליח....
אז אני לא מבקש שיעשו הסבה מקצועית ויהפכו לשדרי קווים\פרשנים\כותבי טורים ב one אבל ראבק... תשמיעו קולכם... תעקצו קצת גם אתם... תיצגו אותנו...(לשיר "כל היציע" בכוכב נולד זה לא מספיק...)
נמאס להיות שק החבטות של כל פרשן בשקל שבא לו לחבוט אז הכי קל לחבוט בנו!
אז על דני ענבר פתחו קבוצה "גם אני שונא את דני ענבר" זה ממש לא מספיק...
הם שם (התקשורת\מדינת תל אביב) פשוט לא יודעים איך לאכול אותנו... אנחנו קטנים מידי מבחינת תארים ובכל זאת גדולים מבחינת קהל...
תקועים להם כמו עצם בגרון .... הדרומים האלו שגורמים לנו לנסוע רחוק...
אגב אחרי 20 דקות של "תקרית הרדיו" מישהו\משהו גרם להם לחזור בהם ולהתנצל על ההתבטאות האומללה(אז אולי בכל זאת אוהד "סלב" העיר תשומת ליבם\פרנסי\ראשי הרדיו נזכרו שיש להם קהל מאזינים ענק מהדרום) אני לא סלחתי!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

OMERREMO כתב:אנחנו מפספסים פה את העיקר...
אימרות כמו: "אל תקשיבו לרדיו"\"תבואו לאיצטדיון" אין להם מקום.. מכמה סיבות:
1.יש כאלו וכל אחד מסיבותיו שלא יכולים תמיד להגיע
2.כחובב ספורט בכלל וכדורגל בפרט אתה רואה\שומע\קורא ספורט במשך כל השבוע ואז תתקל בזה בכל מקרה
3. יש משפט שאומר: "אם תתעלם זה לא יעלם"...
אני ממש לא מהמתבכיינים שאומרים: "לקחו לי" "שתו לי" "קיפחו אותי"... אבל יש כאן מגמה והיא מופיעה בכל אתר\עיתון\תוכנית טלויזיה\רדיו לאורך שנים...
אז השמות מתחלפים פעם זה דני ענבר ואז פרימו ועכשיו הגברת שרון פרי...
אין אובייקטיביות ובטח ובטח שאין מקצועיות בכל נושא סיקור הספורט בישראל!! בעוד של"גדולות" יש נציגים בכל תכנית\אתר\עיתון שמתיימרים להיות מקצועיים אבל על הדרך חובטים בכל "אויביהם" ומגנים על קבוצתם.. נכתבו לא מעט ביקורות לאחרונה על שלמה שרף ומקורביו(טביב\נעים) אבל זה רק קצה הקרחון בעוד שרף לא מצליח להסתיר את מניעיו האחרים עושים זאת די טוב..
ל"תקרית הרדיו", שכנראה רק אני שמעתי, אני רוצה לדייק כי כתבתי זאת בעודי "חם" על שרון פרי(ובצדק) אז כך היה:
לקראת סוף הראיון היא(פרי) שאלה את בנין אם הכינו דרכונים והליצן(פיני גרשון) הוסיף אם עשו זריקות.. בעוד שמהשני ,למרות שהתבטאותו חמורה יותר, אני מתעלם ולו רק מפני שהוא ידוע בפה הגדול וחסר הטאקט שלו(ההתבטאות על ה"שחורים" למי שזוכר) וגם כי הוא טרח להוסיף גיחוך אחרי דבריו כדי שנבין שהוא צוחק.. אצל הגברת הלא נכבדת לא היה גיחוך! הייתה יהירות והתנשאות! מה גם שאצלה זה מגמתי.. שכן הזכרתי שבמשחק מול רמה"ש (בו לא נכחתי לצערי\לשמחתי) היא שכחה שזה לא רק רדיו אלא גם טלויזיה ומרגע ה 3-1 היא עשתה הכל (חוץ מלשים צעיף של רמה"ש ולעשות סלטה בגולים) פשוט התפללה ושמחה בתיקו השד יודע למה...
נראה לי שהיא אוהדת מכבי חיפה\ת"א מה שעוד יותר לא מסביר את שנאתה העזה אלינו שכן בדרך כלל אוהדי קבוצות אלו בכלל לא "רואים" אותנו...
גם לנו יש אוהדים "ידוענים":צביקה הדר\דני קושמרו\נדב יעקובי\סילבן שלום\רינה מצליח....
אז אני לא מבקש שיעשו הסבה מקצועית ויהפכו לשדרי קווים\פרשנים\כותבי טורים ב one אבל ראבק... תשמיעו קולכם... תעקצו קצת גם אתם... תיצגו אותנו...(לשיר "כל היציע" בכוכב נולד זה לא מספיק...)
נמאס להיות שק החבטות של כל פרשן בשקל שבא לו לחבוט אז הכי קל לחבוט בנו!
אז על דני ענבר פתחו קבוצה "גם אני שונא את דני ענבר" זה ממש לא מספיק...
הם שם (התקשורת\מדינת תל אביב) פשוט לא יודעים איך לאכול אותנו... אנחנו קטנים מידי מבחינת תארים ובכל זאת גדולים מבחינת קהל...
תקועים להם כמו עצם בגרון .... הדרומים האלו שגורמים לנו לנסוע רחוק...
אגב אחרי 20 דקות של "תקרית הרדיו" מישהו\משהו גרם להם לחזור בהם ולהתנצל על ההתבטאות האומללה(אז אולי בכל זאת אוהד "סלב" העיר תשומת ליבם\פרנסי\ראשי הרדיו נזכרו שיש להם קהל מאזינים ענק מהדרום) אני לא סלחתי!

!!!!!!!!!!! מסכים עם כל מילה.

סמל אישי של משתמש
יניב

שליחה על ידי יניב »

הקיפוח הוא לא דבר חדש, כבר המון זמן אני טוען שאם מתייחסים אלינו כמדינה אחרת אנחנו צריכים להתגאות בזה שאנחנו לא שייכים למדינת תל אביב.
אפילו כתבתי על זה שיר קונטרה לתקשורת ולמרכז.
אנחנו מייצגים את את הנגב ולא את ישראל זה השלט שצריך לרשום!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

OMERREMO כתב:השבוע ברדיו החליפה את אופירה אסייג ובאמצע ראיון עם בנין שאלה אם הכינו דרכונים ועשו זריקת טטנוס לפני נסיעה לב״ש...

אתה באמת רציני?!?!?!?!

לא יאמן שהתבטאות שכזו אם וכאשר עוברת ככה חלק!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

זה מגמה של שנים כבר הקיפוח הזה ..
מתייחסים עלינו כאילו אנחנו מחוץ לגבולות ישראל והקיפוח באתרי האינטרנט עיתונים
אין מה לדבר בכלל ... מה שיש לי להגיד להם שאנחנו עוד הרבה הרבה שנים ניהיה
''תקועים להם כמו עצם בגרון ''

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

עוד חמשירון לגב' פרי 'המתנשאת' שרון :

עכשיו סיימנו שיעור באזרחות,

ובאר שבע זה בישראל שלא תהיה טעות !

אז לא הבנתי....לשם מה נחוץ לטל בנין דרכון ?

זו סתם התנשאות ? או סוג של שגעון ?

כן גברת פרי שרון שדרנית בחסד ולא בזכות,

זו התנשאות פושעת שלא תהיה לך טעות,

וההתעלמות שלך מהמשחק בוסרמיל זה רק המשך,

תדעי שיש מחיר למתנשאים שכמותך,

בזמן מסוים בפרק זמן הכי לא מתאים בחיים,

מקבלים תובנות שהן כמו סטירה לפנים,

או אז מצטערים על שלל החטאים השונים,

אותם עשינו בעודנו אנשים קטנים,

כן שרון, את תל אביבית מנותקת ומתנשאת,

תתביישי לך שרון הרי את לא מנחה על אמת.....

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

בית שני לחמשירון.....

לא ברור איך שרון פרי מצאה את דרכה לפסגה

כנראה אם נחליף במילה ״מצאה״ את האות א׳ באות צ׳ נבין את התשובה...

אז חשבת שבאר שבע זה בעיקר חול, מדבר וגמלים

לצערך עוד תיווכחי שהתעסקת עם האנשים הלא נכונים

נכון ששמך הוא חלק מהמילה כישרון

אבל המרחק בינהם הוא כזה שבאמת מצריך דרכון...

הדבר היחיד שאת עושה ובהצלחה זה להצדיק סטיגמות של רפי שכל:

״הבלונדיניות הן טיפשות״ ו ״מה לנשים ולכדורגל״....
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

[quote="גיל שגיב"][/quote]
החזירו לך תשובה?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

niv1 כתב: החזירו לך תשובה?
לא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מהסטטוס של דודו עזריה בפייסבוק:
"יום חמישי תוכנית הספורט של 102 ורדיו דרום.
טל בנין מספר שהם יוצאים לבית מלון לקראת המשחק וגורם לצמד הסטנאדפיסטים שמגישים את התוכנית לנפק את הקטע הבא :
שרון פרי "כשנוסעים לב"ש צריכים להכין דרכון"
פיני גרשון : "ולעשות זריקת טטנוס".

והחרא הזה משודר ברדיו דרום."

שלח תגובה