ראדיבויה גולובוביץ' עושה קאמבק?
Re: ראדיבויה גולובוביץ' עושה קאמבק?
בס״ד
ע״פ וואלה גולובוביץ׳ יגיע מחר לישראל.
נאצ׳ב מאכזב באימונים.
ע״פ וואלה גולובוביץ׳ יגיע מחר לישראל.
נאצ׳ב מאכזב באימונים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אומר במידה וגלובוביץ' עובר את הבדיקות הרפואיות להחתים אותו ואת סיידורף...
על פי ידיעות הנגב התחלת ההאימונים של סיידורף לא הייתה מרשימה בלשון המעטה ורק לאחרונה הצוות המקצועי התחיל להתרשם מיכולתו, כנראה שאולי בכל זאת צריך סבלנות עם שחקנים זרים.
וכמובן שבנוסף לזרים אולי עוד שחקן ישראלי ואפשר לסגור את ינואר בצורה טובה יחסית (תלוי ביכולת של השחקנים)
על פי ידיעות הנגב התחלת ההאימונים של סיידורף לא הייתה מרשימה בלשון המעטה ורק לאחרונה הצוות המקצועי התחיל להתרשם מיכולתו, כנראה שאולי בכל זאת צריך סבלנות עם שחקנים זרים.
וכמובן שבנוסף לזרים אולי עוד שחקן ישראלי ואפשר לסגור את ינואר בצורה טובה יחסית (תלוי ביכולת של השחקנים)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לדעתי גל דהאן היה המצטיין בבלומפילד. סיים את המשחק ללא שגיאה אחת!אביחי שושן כתב:חברה מה קורה פה!! גל דהאן בלם מוכשר ביותר עם סיכויים רבים להיות בלם פותח בהרכב של הקבוצה בשנה הבאה שחקן של בית!! ראיתי אותו במספר משחקים שבהם שיחק גם בנוער וגם בבוגרת,בחצי גמר מול קרית שמונה, היה לו משחק טוב.אני מאמין שאם תינתן לו ההזדמנות לשחק יותר הוא יוכיח את עצמו יותר והביטחון רק יעשה לו טוב יותר והקבוצה תרוויח שחקן בית מוכשר, אפשרי לשחרר את גרידו ולהביא זר אחר על משבצת אחרת ...וגל דהאן בהחלט יוכל להיות הבלם השלישי אני מאמין בצעיר הזה ,לדעתי במבנה שלו ובטכניקה שלו יכול בהחלט גם לשחק בהרכב הפותח רק צריך לתת לו הזדמנויות. גביש ויחיאל בהחלט בלמים לא רעים בכלל ...בקיצור גביש יחיאל ודהאן שווה הגנה יציבה

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רוצים הצעה לבלם ישראלי שיגיע ויוכלו להיות מחליף מהספסל/להאבק על מקום בהרכב עם אבי יחיאל ועודד גביש?
יש לי הצעה לאחד כזה. בנוסף לכך הוא גם מקומי ככה שתקופת ההסתגלות שלו תהיה קצרה.
קוראים לו עוז יפרח, והוא משחק בהפועל רמת גן (נמצאת במקום הראשון בליגה הלאומית, היא עם ההגנה הכי טובה בלאומית כשהיא סופגת 13 שערים ב20 מחזורים).

יש לי הצעה לאחד כזה. בנוסף לכך הוא גם מקומי ככה שתקופת ההסתגלות שלו תהיה קצרה.
קוראים לו עוז יפרח, והוא משחק בהפועל רמת גן (נמצאת במקום הראשון בליגה הלאומית, היא עם ההגנה הכי טובה בלאומית כשהיא סופגת 13 שערים ב20 מחזורים).

חסר מזל עוז יפרח. אם הוא היה גבוה ב 15 ס"מ יותר הוא היה אחד הבלמים הטובים בארץ. לדעתי יותר טוב מיחיאל, גביש וגארידו.
- red ultras
גם במצבו הנוכחי עוז יפרח שחקן טוב יותר מיחיאל וגארידו.. הייתי גם שם לב לבלם של מכבי הרצליהרגב וולק גבוהה וחזק מאוד עושה את העבודה שלו בשקט
הוא טוב יותר גם מעודד גביש.red ultras כתב:גם במצבו הנוכחי עוז יפרח שחקן טוב יותר מיחיאל וגארידו.. הייתי גם שם לב לבלם של מכבי הרצליהרגב וולק גבוהה וחזק מאוד עושה את העבודה שלו בשקט
הוא טוב יותר גם מקרלוס פויול.
נו באמת, השחקן כבר שנים בלאומית ולא סתם.
like!!!yedidel כתב:הוא טוב יותר גם מקרלוס פויול.
משה אתה רוצה בכוח לרדת ליגה אהה??? שחכת בגלל מי ירדנו בפעם שעברה! מי שעושה טעות אצלי לא חוזר !
זה שי !
זה שי !

בס"ד
עדכון:
ראדיבויה גולובוביץ' היה נוכח הערב בוסרמיל וצפה במשחק, מחר צפוי לעבור את הבדיקות הרפואיות.
סיידורף שוחרר, נאצ'ב ימשיך להיבחן.
עדכון:
ראדיבויה גולובוביץ' היה נוכח הערב בוסרמיל וצפה במשחק, מחר צפוי לעבור את הבדיקות הרפואיות.
סיידורף שוחרר, נאצ'ב ימשיך להיבחן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בגלל אותה טעות של עוז יפרח בבלומפילד ירדת ליגה? שכחת את סונרה, שוורץ, אלבז ויתר השוערים שעברו כאן במהלך אותה שנה ועלו לנו בנקודות יקרות? שכחת את ההתנהלות באותה שנה?זה שי ! כתב:משה אתה רוצה בכוח לרדת ליגה אהה??? שחכת בגלל מי ירדנו בפעם שעברה! מי שעושה טעות אצלי לא חוזר !
זה שי !
אם אצלך מי שעושה טעות לא חוזר, אז אפשר לשחרר היום 90% מהסגל.
אם יש לגיא לוי דילמה בנושא הזרים, שחרור של גארידו הוא בהחלט צעד הגיוני. ואם מחפשים ישראלי שיוכל להגיע באופן מיידי ולהשתלב במהירות, עוז יפרח הוא אחד כזה.
את השאלה מי יפתח בהרכב, יפרח, גביש או יחיאל (לגביש וליפרח הייתה שותפות מצוינת במכבי הרצליה בזמנו) אני אשאיר לגיא לוי. מבחינתי, זה בהחלט פיתרון הגיוני למצב הקיים.
אפשר גם לחשוב על ישראלים אחרים שיכולים להגיע ולפתור את עמדת הבלם (דגני ממכבי חיפה למשל) אבל אני מניח שהעלות תהיה יקרה הרבה יותר מזאת של יפרח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!