izguy83 כתב:
לא מסכים איתך.
אני חושב שהשחקנים שלנו שווים הרבה יותר.
זה כישלון של מאמן.
לא חושב שעם שחקנים אחרים היינו נראים יותר טוב.
למרות כל ההצהרות - הקבוצה נראית כבויה, בלי טיפה לחימה ורצון לנצח.
אי אפשר לציין נקודת אור אחת בקבוצה וזה לא משנה מי ישחק.
אין לקבוצה הזאת שיטה, אין ניסיון להחזיק בכדור אלא רק להיפטר ממנו ובזה אני לא מאשים את השחקנים או את הבעלים.
אך ורק את המאמן.
ואללה אבל שאתה מביא שחקנים זרים מליגה שנייה .. ומביא שחקנים בני 31 ושוער שלא שיחק חצי שנה ואין לך מוסר טוב אחד בקבוצה אין לך שחקן אחד שיודע לבעוט מחוץ לרחבה אין לך ב3 משחקים רצופים שער שדה אחד ..!
אין לך שחקן שיודע להחזיק כדור
אקסברד חלוץ ספסל בהפועל פתח תיקווה כנל דובב גבאי במכבי פתח תיקווה מוטי מלכה מי שמע עליו בכלל סולימאן שחקן פצוע שבור מת נאסר שבור מת איזה סגל שחקנים
הסגל הזה שווה ירידה !
זה שי !
יותר טוב מעכשיו !
זה אחד
2 עם היה לך מאמן אחר על הקווים ההית מגיע יותר רחוק בהרבה
3 ההית מגיע למצבים מציג לפחות קצת יכולת ולא מבזה את הסמל שנקרא הפועל ב"ש
4 מה אתה עושה גרשים בבכירים
למה אתה יכול להשוות בכלל את דוד רביבו מאור מליקסון ערן לוי ליאור אסולין
למוטי מלכה סולימאן אקסברד ותורגמן
עשה לי טובה
5 היו צריכים ללכת ולהצעיר ואין בעייה עם זה זה דבר טוב אבל לא להביא שחקנים שלא ישדרגו אותנו כמו אקסברד דובב גבאי תורגמן סולימאן נאסר
במקום להביא את כל אלא תביא 2 תותחים כמו חן עזרא ושלומי אזולאי או אדיראן רוצט
זה שי !
אלונה כל הזמן דיברה על דרך - אבל עושה את כל הטעויות שנה אחרי שנה...
מה?!? היא לא רואה שגם אם היינו היום עם 3 נצחונות - יש תוצאות אבל אין דרך...?!?!
אפשר לבוז להצעה .. אפשר להציע דברים אחרים, אבל לומר - זה רק מחזור 3... סובלנות... זה לטמון את הראש בחול!
אם מישהו חושב שצעירים יקבלו במה ברצף משחקים הקרוב - טועה
וגם אם ננצח במשחק הבא, דרך צריכה לבוא ליידי ביטוי לאורך זמן!!
ולכל מי ששאל...
לא זכינו בגביע מאז 97... ו ובאליפות מסוף שנות ה 70!!!
אם צריך "לסבול" הפסדים, עונות קשות ואפילו ירידת ליגה - כדי לבנות פה שלד לוחמני שיביא תארים בעוד 5-7 שנים - אין לי בעייה!!!!
הירידת ליגה הראשונה שלנו בנתה אותנו מחדש והינו קבוצה גאה, לוחמנית, והגענו לגמר
מי שמתסכל לטווח הקצר- - רוצה נצחון בשבת
מי שמסתכל לטווח הארוך... רוצה אליפות בעוד 4 שנים!!!!!!
אז מה השאיפות שלכם? לנצח את רמת השרון? או לחגוג ברחבת העירייה?
עזוב אופיר, יש פה אנשים שמפחדים פחד מוות מזה שאלונה תיפגע.
אותם אנשים מוכנים לאכול כל צפרדע אפשרית ובלבד שהוד קדושתה לא תצטרך לראות מראות שיגרמו לה מחשבות על עזיבה.
לעזאזל המצב המקצועי, לעזאזל היחס לקהל, לעזאזל שחקני הבית הצעירים, לעזאזל שאיפות לגבי תארים ומחשבות על הצמרת - לעזאזל הכל - העיקר שהגבירה תמשיך לספק משכורות בזמן.
אותם אנשים מסרבים לראות דוגמאות של קבוצות שעל הנייר נמצאות במצב כלכלי ניהולי קשה מאיתנו, שמתבססות באמת על שחקני בית צעירים והפלא ופלא - מצליחות להכות אותנו גם במשחקים בינינו וגם בטבלה - וזאת למרות שאין לא בעל בית מיליונר שתומך בהן ולא קהל המונים שהולך אחריהן.
לא מצליח להבין עד מתי ימשיכו להעדיף אותם אנשים את החומר על פני הרוח, את הכסף על פני הנשמה, את ההשפלה עד עפר ואת הספינים על הגב שלנו על פני הכבוד העצמי שלנו כאוהדי הפועל ב"ש וכתושבי העיר והאזור.
עד מתי תמשיכו להיות עיוורים?!?!
עם זינו היה בראש ההנהלה היום אנשים פה היו שותים לו תדם עם קשית אבל בגלל שזה אלונה אז אנשים סותמים תפה והולכים עם בד על העניים וצמר גפן באוזנים
הגיע הזמן שאלונה תתחיל להכניס לקופסה שלה קצת שכל
זה שי !