איחוד ארגוני האוהדים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: איחוד ארגוני האוהדים
קוראים לילד בשמו..!! - https://hbs.co.il/community/showthread.php?34113-" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני מנסה לחשוב אורי מאיפה בא הכעס שלך...
הרי זה ברור שהקרייזי רד בשנים האחרונות לא כ"כ פעיל,והקאמלס הוא זה שתפס תאוצה ורוב אוהדי הקבוצה כבר מכירים את הארגון ויש חלק מסיבי בשער 5 שהולך אחריו,זאת הסיבה שלא שינו את השם.
במידה והיו שתי ארגונים בולטים ביציע,כאשר כל אחד נותן מעצמו כל משחק בהכנות,פעילות וכו' כמו שהקאמלס עשה בשנים האחרונות היה קם ארגון חדש ומאוחד תחת שם חדש.
ואם השם הוא לא מה שמפריע לך,מה בעצם מפריע לך?
הרי זה ברור שהקרייזי רד בשנים האחרונות לא כ"כ פעיל,והקאמלס הוא זה שתפס תאוצה ורוב אוהדי הקבוצה כבר מכירים את הארגון ויש חלק מסיבי בשער 5 שהולך אחריו,זאת הסיבה שלא שינו את השם.
במידה והיו שתי ארגונים בולטים ביציע,כאשר כל אחד נותן מעצמו כל משחק בהכנות,פעילות וכו' כמו שהקאמלס עשה בשנים האחרונות היה קם ארגון חדש ומאוחד תחת שם חדש.
The Camels 05' Never Gives Up
בוא נגיד שאני שמח על המהלך אבל בשביל הפייר היה צריך לשנות את השם לפחות משהוגיא שחר כתב:אני מנסה לחשוב אורי מאיפה בא הכעס שלך...
אולי את סמל מועדון האוהדים !
אני לא פעם אמרתי את דעתי בנושא אירגוני האוהדים לדעתי מועדון האוהדים הכי טוב שהיה פה זה המועדון הראשון !
זה שי !

הקרייזי רד כארגון, מעשית לא קיים כבר משהו כמו שנתיים.
ככה שהקאמלס התאחד למעשה עם ארגון רפאים.
הכותרת מפוצצת כאילו הקרייזי רד נכנס תחת ארגון הקאמלס אבל התוכן ריק כי אין למעשה קרייזי רד כבר הרבה מאוד זמן.
הכותרת מפוצצת כאילו הקרייזי רד נכנס תחת ארגון הקאמלס אבל התוכן ריק כי אין למעשה קרייזי רד כבר הרבה מאוד זמן.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
8red כתב:הקרייזי רד כארגון, מעשית לא קיים כבר משהו כמו שנתיים.
ששששששש למה להפריע?
ויפה, שי - התחלת להבין מה בדיוק נעשה פה, ולאט לאט גם כל השאר יבינו..
אולי תשתפו בפרטים...מי אלה שהרסו??מרגיש מנותק.
מצטרף לבקשה,אולי אפשר קצת פרטים בעניין?אדומתוק כתב:אולי תשתפו בפרטים...מי אלה שהרסו??מרגיש מנותק.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אני לא מעורב בשיחות השלום אבל בהחלט בעדם!
לכל מי שמחפש פרטים, ידידאל פירט בבירור.
לכל מי שמתנגד אני מציע שאם אין לו משהו חיובי לתרום - עדיף של יתרום בכלל.
בהצלחה לעוסקים במלאכה - ואל תתנו לרעשי רקע להפריע.
- אורי אדום בנשמה
אביאל כתב:אני לא מעורב בשיחות השלום אבל בהחלט בעדם!
הופה, התעוררת! הקרקע מתחילה אט אט להישמט, התמונה מתבהרת לכל עדת מוחאי הכפיים (ע"ע בנוסף גם אתרים אחרים..), והנה נשלף השפן מהכובע "להציל את המולדת"..
אני קורא את הדברים שלך, והאמת שאפילו לא יודע מאיפה להתחיל.. מציע לך הכי בגובה העיניים, כחבר, לשמור על הכבוד שלך. בא נגיד שזה לא יהיה תלוש לומר שאחרי ...... אתה אולי הראשון שאמור לעשות חשבון נפש עצמי נוקב על איך הגענו עד הלום..
ומילה גם לך, אביב -
עשה טובה, ואת הקלישאות הבנאליות תחסוך.
מי כמוך, ואני מדגיש מי כמוך, יודע עד כמה מדובר במהלך אשר מלבד כמה כותרות פומפזיות במקומוני סופ"ש, חסר משמעות פרקטית בשטח. ובעליל. אני לא אפתח פה דיון על המנדט המוסרי שלא היה לך לבצע המהלך, ואולי זה לא יהיה לעניין לומר פה שבנוסף לכל גם פגעתי בי פגיעה חמורה ברמה האישית, אבל וואלה לא התאפקתי..
- נמרוד ברדה
- Title: קרייזי-רד
כמי שהיה יו"ר של אירגון הקרייזי רד יש לי המון מה להגיד על האיחוד הזה, אבל אנסח זאת בקצרה.yedidel כתב:סמל אחד, קבוצה אחת, עיר אחת ומהיום גם ארגון אוהדים אחד!
אוהדי הפועל באר שבע שמחים להכריז על איחוד כולל של כל ארגוני האוהדים.
כולנו בעד הקבוצה ואין הבדלים אידאולוגיים ביננו לכן החלטנו על איחוד של הקאמלס, עמותת אוהדי הפועל ב"ש והקרייזי רד.
יחד נהיה גדולים יותר וחזקים יותר.
הארגון המאוחד ייקרא הקאמלס (ארגון אוהדי הפועל באר שבע) ובראשו יעמוד ירון אלפי (עד לבחירות).
חברי הארגון ייוצגו ע"י צוות משותף ממנהיגי ארגוני האוהדים (עד לבחירות) ויחד נפעל כולנו למען הפועל ב"ש וקהל האוהדים.
פרטים נוספים לגבי רישום, אתר האינטרנט של הארגון ומועד בחירות יימסרו בהמשך.
* ההסכם כפוף לאישור כלל חברי העמותה.
בברכת כל היציע עכשיו משתולל,
The Camels
על החתום:
ירון אלפי (יו"ר הקאמלס) אלעד סבג, עומר גומס, ולדה חייבולין - ארגון הקאמלס
אביב סרוסי ומישל בשני - ארגון הקרייזי רד
ידידאל אלחיאני, יו"ר עמותת גאוות הנגב
ראשית, זה לא סוד שארגון הקרייזי רד לא קיים כבר כמה שנים, מי שתפס את מקומו בשנים האלה זהו אירגון הקאמלס.
אני שהייתי בעד איחוד, ברגע שחזרנו מהמחאה למגרש, לא מבין איחוד שכזה.
הלא תמיד יכולנו לומר לארגון הקאמלס שאנחנו מעוניינים באיחוד תחת השם קאמלס, לצערי זהו אפילו לא מיזוג, אלא הצטרפות פשוט של חברי הקרייזי רד (הבודדים יש לומר) לארגון הקאמלס.
אני חוזר ואומר איחוד זה דבר טוב, אבל אל לנו למחוק בבת אחת את אירגון הקרייזי רד "ולדרוס" אותו. אני טוען שאם מגיעים לאיחוד אנו זקוקים לאיחוד אמיתי, שבו שני הצדדים רוצים ונכונים לתת מעצמם למהלך שכזה, שאפילו השם (שהוא סמלי מאד בקטע הזה) יהיה שם ניטרלי שבו כולם רוצים.
בכל מקרה בצעד ההצטרפות הזה לקאמלס נקבר סופית ארגון הקרייזי רד. כולי תקווה כי ההחלטה תשתנה ויתקיים משא ומתן אמיתי על איחוד כמו שהיה לפני כשנתיים שבו נגיע לסיכום על ארגון, תחת עמותת גאוות הנגב עם שם ניטרלי.
ליעד אדום בנשמה:
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
- אורי אדום בנשמה
נמרוד ברדה כתב: כמי שהיה יו"ר של אירגון הקרייזי רד יש לי המון מה להגיד על האיחוד הזה, אבל אנסח זאת בקצרה.
ראשית, זה לא סוד שארגון הקרייזי רד לא קיים כבר כמה שנים, מי שתפס את מקומו בשנים האלה זהו אירגון הקאמלס.
אני שהייתי בעד איחוד, ברגע שחזרנו מהמחאה למגרש, לא מבין איחוד שכזה.
הלא תמיד יכולנו לומר לארגון הקאמלס שאנחנו מעוניינים באיחוד תחת השם קאמלס, לצערי זהו אפילו לא מיזוג, אלא הצטרפות פשוט של חברי הקרייזי רד (הבודדים יש לומר) לארגון הקאמלס.
אני חוזר ואומר איחוד זה דבר טוב, אבל אל לנו למחוק בבת אחת את אירגון הקרייזי רד "ולדרוס" אותו. אני טוען שאם מגיעים לאיחוד אנו זקוקים לאיחוד אמיתי, שבו שני הצדדים רוצים ונכונים לתת מעצמם למהלך שכזה, שאפילו השם (שהוא סמלי מאד בקטע הזה) יהיה שם ניטרלי שבו כולם רוצים.
בכל מקרה בצעד ההצטרפות הזה לקאמלס נקבר סופית ארגון הקרייזי רד. כולי תקווה כי ההחלטה תשתנה ויתקיים משא ומתן אמיתי על איחוד כמו שהיה לפני כשנתיים שבו נגיע לסיכום על ארגון, תחת עמותת גאוות הנגב עם שם ניטרלי.
אופס... שמישהו יביא מסנן רעשים

כמי שנמנה על גווארדיית דור המייסדים של ה'קרייזי רד' ולפרקים אף עמד בראשו, חשוב היה שתשמיע את קולך בצורה החדה והברורה. אז כפי שאמרת - לא רק שלא איחוד, זה אפילו לא מיזוג אלא קבורת חמור לכל דבר ועניין, ובאותה נשימה תרשה לי תיקון קליל שבעצם רק מחזק את דבריך: אפילו הצטרפות של חברי 'קרייזי רד' בודדים אין פה. אף לא אחד מהם יהיה פעיל בארגון ה"מאוחד"!!
יותר מאשר כואב לכם על פירוק הקרייזי רד, כואב לכם יותר על השארותו של הקאמלס... זו הנקודה?
אני לא מבין מה האינטרס לצאת בכאלו הודעות, מלבד פגיעה אישית בך ע"י מר מ'.. דבר שיכולת לסגור בינך לבינו מבלי לערב חצי עולם.
הרי גם ככה רשמת שבכוונתך להודיע רשמית על פירוק הקרייזי רד... אז מזה משנה עם הקאמלס מתאחד רק עם העמותה או גם עם העמותה וגם עם הקרייזי רד? הרי בסופו של דבר מדובר היה באותם אנשים שמתאחדים לגוף אחד ופועלים יחד. מה ציפית?! שאם הקרייזי יתפרק האנשים שהיו חברים בו לא יוכלו או כולם לא ירצו יותר להיות פעילים ביציע ולתרום כפי שתרמו עד היום?!
מה מעל מה? הפועל ב"ש מעל ארגון האוהדים שאתה חבר בו או להיפך?
אז יש ארגון והוא קיבל את השם של הארגון השני... מה נורא לך בזה? בגלל שעד היום כ"כ שנאת את הקאמלס?
נכון, זה אולי לא נעים שדווקא הארגון השני הביא איתו את השם, דבר שאנשים פה מחוברים אליו מאוד 0כמו שאני בצד השני) אבל אם אתה בעצמך אומר שאין יותר קרייזי רד אז זה באמת לא היה אמור לשנות, כך או כך היה נשאר קאמלס ביציע... כל המרד הזה הוא בגלל שנפגעת אישית.
אגב, גם הקאמלס בא המון לקראת האיחוד וויתר על לא מעט עקרונות כשהדבר הבולט הוא עניין העמותה אליו התנגד נחרצות, וקיבל על עצמו להיות כפוף למהות העמותה כעמותה ולהתנהל על פי ערכייה על כל המשתמע מכך.
דבר אחרון, לשיחות הפתוחות כולם היו מוזמנים.. מכל הצדדים ויכולת לבוא ולהשמיע את דעתך, אולי אחרים לא ידעו אבל קשה לי להאמין שאתה לא ידעת על קיומן.
נמרוד - אף אחד לא דרס ולא מחק את הקרייזי רד כפי שכתבת... אורי בעצמו רשם באחת התגובות הראשונות שהקרייזי מחק את עצמו כשפסק מלפעול בשנים האחרונות, כך שלא משנה מה היה קורה, הוא היה חדל מלהתקיים השנה באופן סופי ורשמי.
אני לא מבין מה האינטרס לצאת בכאלו הודעות, מלבד פגיעה אישית בך ע"י מר מ'.. דבר שיכולת לסגור בינך לבינו מבלי לערב חצי עולם.
הרי גם ככה רשמת שבכוונתך להודיע רשמית על פירוק הקרייזי רד... אז מזה משנה עם הקאמלס מתאחד רק עם העמותה או גם עם העמותה וגם עם הקרייזי רד? הרי בסופו של דבר מדובר היה באותם אנשים שמתאחדים לגוף אחד ופועלים יחד. מה ציפית?! שאם הקרייזי יתפרק האנשים שהיו חברים בו לא יוכלו או כולם לא ירצו יותר להיות פעילים ביציע ולתרום כפי שתרמו עד היום?!
אז יש ארגון והוא קיבל את השם של הארגון השני... מה נורא לך בזה? בגלל שעד היום כ"כ שנאת את הקאמלס?
נכון, זה אולי לא נעים שדווקא הארגון השני הביא איתו את השם, דבר שאנשים פה מחוברים אליו מאוד 0כמו שאני בצד השני) אבל אם אתה בעצמך אומר שאין יותר קרייזי רד אז זה באמת לא היה אמור לשנות, כך או כך היה נשאר קאמלס ביציע... כל המרד הזה הוא בגלל שנפגעת אישית.
אגב, גם הקאמלס בא המון לקראת האיחוד וויתר על לא מעט עקרונות כשהדבר הבולט הוא עניין העמותה אליו התנגד נחרצות, וקיבל על עצמו להיות כפוף למהות העמותה כעמותה ולהתנהל על פי ערכייה על כל המשתמע מכך.
דבר אחרון, לשיחות הפתוחות כולם היו מוזמנים.. מכל הצדדים ויכולת לבוא ולהשמיע את דעתך, אולי אחרים לא ידעו אבל קשה לי להאמין שאתה לא ידעת על קיומן.
נמרוד - אף אחד לא דרס ולא מחק את הקרייזי רד כפי שכתבת... אורי בעצמו רשם באחת התגובות הראשונות שהקרייזי מחק את עצמו כשפסק מלפעול בשנים האחרונות, כך שלא משנה מה היה קורה, הוא היה חדל מלהתקיים השנה באופן סופי ורשמי.

הקרייזי רד נפגע הכי הרבה מהחרמת המשחקים באותם זמנים עם הוא עדיין היה מגיע למשחקים אין לי ספק שהרוב היום היו קרייזי רד עדייןAmit M כתב:יותר מאשר כואב לכם על פירוק הקרייזי רד, כואב לכם יותר על השארותו של הקאמלס... זו הנקודה?
בגלל המחאה ובגלל כל הסיפור עם זינו וההפגנות שאנשי הקרייזי רד נלחמו לא להגיע למשחקים ונלחמו לשכנע אנשים אחרים לא לבוא זה איפשר לקאמלס לעשות ולהראות ביציע
הקרייזי רד לעולם יזכר בתור מי ששינה את פני הפועל ב"ש !
חבל שבקאמלס לא מנסים אפילו להציע לקרוא בשם אחר את ארגון האוהדים או לשנות סמל או לעשות משהו הרי בתאכלס גם שהקאמלס יחבור לעמותה הוא רק ירוויח מזה לא רואה מה הוא יכול להפסיד !
לא משנה מה הקאמלס יעשו כרגע עדיין הקהל של הפועל ב"ש ימשייך להיות גרוע משנה לשנה
התקופה היפה ביותר זה היה שהיה שם אחד מועדון אחד קבוצה אחת ועידוד אחד ! וזה לא יחזור עד שבאמת הקאמלס יסכימו לעשות מהלך שאולי ישנה את הקהל של הפועל ב"ש שוב
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
Amit M כתב:יותר מאשר כואב לכם על פירוק הקרייזי רד, כואב לכם יותר על השארותו של הקאמלס... זו הנקודה?
שלום, עמית.
נראה לי שקצת הספקנו להכיר בשנים האחרונות, לא?< עד כמה אני מכבד אותך, נראה לי שאת זה הבנת, אבל..
א' - אתה כלל לא מודע למתרחש מאחורי הקלעים אצלנו, כמו גם להרבה עובדות מהותיות!
ב' - במובן מסויים אתה מיתמם על גבול זלזול מופגן באינטלגנציה ומבין רק מה שנוח.
- אורי אדום בנשמה
וואי וואי, הקטע ההורס הזה ברח לי:
אז כעת מסתבר עד כמה התכנון היה קפדני וגאוני... על שום פגישה בנידון לא עודכנתי אדון עמית, ולא בכדי!!!!!!
Amit M כתב:דבר אחרון, לשיחות הפתוחות כולם היו מוזמנים.. מכל הצדדים ויכולת לבוא ולהשמיע את דעתך, אולי אחרים לא ידעו אבל קשה לי להאמין שאתה לא ידעת על קיומן.
אז כעת מסתבר עד כמה התכנון היה קפדני וגאוני... על שום פגישה בנידון לא עודכנתי אדון עמית, ולא בכדי!!!!!!