ארבעת המינים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
eitam

ארבעת המינים

שליחה על ידי eitam »

היום יצא לי לראות את המחצית השניה של המשחק וחוץ מכל ההרגשות שככל הנראה גם אתם הרגשתם כמו בושה, עלבון, כעס, וכ"ו צצה ועלתה בי תחושה של קנאה. ראיתי קבוצה אחת צעירה, רעבה, שמחה שמשחקת כדורגל נפלא, בלי תקציבי עתק, בלי אגו, בלי אצטדיון מפואר וגם בלי קהל. פעם חשבתי שהקבוצות מתחלקות לכאלה עם קהל וכאלה בלי, היום אני מבין שחוץ מקבוצות עם קהל שמצליחות כמו הפועל ת"א ומכבי חיפה וקבוצות ללא קהל שכושלות כמו הפועל ר"ג וכפ"ס יש עוד שתי קטגוריות: קבוצות נהדרות בלי קהל וקהל נהדר בלי קבוצה. חבל שאי אפשר לקנות את ק"ש קומפלט: מאמן, שחקנים, ע מאמן, אפסנאי, מאמן כושר ולהלביש אותם באדום.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: ארבעת המינים

שליחה על ידי yedidel »

eitam כתב: חבל שאי אפשר לקנות את ק"ש קומפלט: מאמן, שחקנים, ע מאמן, אפסנאי, מאמן כושר ולהלביש אותם באדום.
מה שעצוב, זה שגם אם היית עושה את זה הם בטוח לא היו נראים אותו דבר. יש משהו באוויר פה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

ועוד אנשים התפלאו למה אבוחצירא העדיף את קרית שמונה על ב"ש...

סמל אישי של משתמש
shahs1

שליחה על ידי shahs1 »

קלינגר נכשל בבניית הקבוצה ואיבד שליטה על החבורה באדום.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אני תוהה אולי היה כדאי בכלל לשנות גישה בבניית הקבוצה. שימו לב שכל ארבעת הקבוצות הראשונות, למעט אולי מכבי ת"א, בנויות על גרעין של שחקני בית. לאור העובדה שאין לנו שחקני בית ראויים (מקווה שיהיו בקרוב) אולי היה צריך לבוא ולומר: "אנחנו בונים קבוצה שתלחם על השארותה בליגה וזו המטרה שלנו לעת עתה" עד אשר יווצר לו הגרעין הביתי המיוחל. במקום להביא זרים יקרים וערן לויים למיניהם היה צריך להביא טל חניים ואז האכזבה הייתה קטנה יותר ולא היה את הלחץ בלהגיע לשלבים המכריעים של העונה עם חבורה של פרימדונות.

שלח תגובה