מקרה מצער

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Only red

מקרה מצער

שליחה על ידי Only red »

רציתי לשתף אתכם במה שקרה לי היום באיצטדיון.. אני אתחיל ברקע כללי, אני חייל המשרת בחיל ההנדסה והיציאות הבייתה לא משהו בנוסף, אני גר בראשון לציון אז בכלל מקשה עליי להגיע למשחקים.. באתי עם חבר למשחק שגם הוא חייל מראשון לציון, לאחר המשחק הלכתי לעשות איתו סיבוב בחנויות של קניון איילון בדרך חזרה לרכב בחניון של האיצטדיון ראינו אוהד של באר שבע מחוץ לקניון ושלושה אחרים גם הם אוהדי הקבוצה שואלים אותו אם הוא צריך טרמפ לב"ש, אז חבר שלי אמר לי תראה איזה אחוות אוהדים.. בהמשך לכיוון הרכב נתקלו בנו ארבעה חבר'ה בערך בני 17 אוהדי באר שבע כאשר אחד מהם אומר לי מה אתה מסתכל ובא עם ארבעת החברים שלו לכיווני, אמרתי לו תמשיך בדרך שלך ואני בשלי מה שלא הזיז לא כל כך.. כנראה שהוא חיפש את המכות.. שאלתי אותו שאלה רטורית:" אתה אוהד ב"ש?" הוא אמר: :כן, יש בעייה עם זה?" אמרתי לו שיתבייש בהתנהגות שלו ושגם אני אוהד את הקבוצה.. וזרקתי את הכרטיס של המשחק על הרצפה. המשכנו אני וחבר שלי לכיוון הרכב כאשר לארבעת החבר'ה הצטרפו עוד 7-9 ילדים.. ברגע אחד מאחורי הגב אחד הבחורים דחף אותי אל הרצפה ועוד 2-3 אחרים פשוט נתנו לי אגרופים לראש.. כשגם החבר סופג אגרופים לראש.. צעקתי לחבר כמה וכמה פעמים שלא יגיב ושלא יחזיר להם עקב המחשבה שאחד מהם ישלוף סכין פתאום או שכל ה 12-13 חבר'ה יקפצו עלינו.. היו שמה אולי 2 מהם שניסו להרגיע את החבר'ה שהעיפו שמה אגרופים שבאמת אני לא מצליח להבין אותם.. אף אחד לא נגע בהם, אף אחד לא התעסק איתם, מה נסגר אתכם? אתם מחפשים את זה?
מה אני אגיד לכם? אני לא רואה את עצמי יושב שוב ביציע של הפועל באר שבע ביחד עם הערסים עלאק האלו.. פשוט כואבת לי המחשבה שוואלה טחנתי את התחת שלי בצבא ותמיד לימדו אותי להגן על הגבולות ועל האזרחים ותמיד מדברים איתי על אהבת המולדת והזולת.. אני יודע שאני דרמטי ואולי גם קצת מגזים עכשיו אבל זאת ההרגשה שלי.. הרגשה של חרא וסליחה על הביטוי..
שיהיה שבוע טוב..

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: מקרה מצער

שליחה על ידי yedidel »

מאוד מצער ולא מייצג... לא היה שם עוד אף אחד מסביב? משטרה משהו?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
בהחלט מקרה מצער,אבל לא חושב שזה מייצג במשהו את הקהל של ב"ש.
בכל קהל יש את הגוש הרקוב שלא ראוי לציון,מצער שדווקא איתו נתקלת.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

מקרה מצער, תמיד יש את האלו שמחפשים את זה, גם אני חייל, ומה אני יגיד לך לא בטוח שהייתי מצליח להתאפק כמוך ולא להגיב, זה כ"כ מרגיז!

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

ממש מצער ילדים מושפעים
תמונה

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

כמה חבל
ולא רק זה אנשים צריכים להבין שאנו באים לראות כדורגל
ולחזור הביתה בשלום וככה גם אוהדי הקבוצה היריבה
חייבים למגר את האלימות הזאת כי כולנו בסך הכל אחים גם האוהדים היריבים

אני מקווה שאתה בסדר וחזרת בריא לבסוף
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלי גיא

שליחה על ידי אלי גיא »

בדרך קבע יש כאלה שמחפשי לריב, זה לא מנחם שזה לא מייצג,
כמעט כל משחק, אם זה בית או חוץ יש את אהודים שרצים לריב מכות, אם זה באשדוד שכמה חוליגנים קפצו על אוהדי אשדוד, אם זה בבית מול ביתר שהיתה דקירה, ואם זה היום שהבחור החביב הזה אחד משלנו, מוצא את עצמו בתגרה על כלום..
למצוא את האנשים ולא כ"כ קשה לעשות את זה ולהרחיק אותם ממשחקים,
לא היה גם חסר היום שאוהדי ב"ש יריבו עם אוהדי פ"ת , אפילו צעיף שלהם נגנב ונשרף בחניה מול כולם..
אז זה שזה לא מייצג זה לא אומר כלום ולא מנחם. חייבים לעשות עם זה משהו.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

זה המחיר שכולם צריכים לשלם בגלל אוהדים צעירים ששותים אלכוהול.

מספיק עם המנהג המטופש הזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חבל מאוד שהמקרה קרה לך אבל לדעתי אין לו שום קשר לכדורגל בדיוק כמו אותו מקרה דקירה.
לצערי מדובר במקרים שמתרחשים בכל מקום והטריגר שלהם הוא לא האהדה לקבוצת כדורגל או הפועל באר שבע אלא הנגע של האלכוהול בקרב בני הנוער הצעירים ובעיקר חינוך לקוי מהבית.
לצערי אותם אוהדים שדחפו אותך ותקפו אותך היו יכולים באותה מידה לתקוף אותו במועדון במידה והם חשבו שהתחלת עם החברה שלהם או ברחוב אם הם יחשבו שהסתכלת עליהם בצורה לא נכונה.
מקווה שלא יקרה לך בעתיד מקרים דומים ויותר מקווה שתבין שאותם בודדים שבכלל לא ראוים להיקרא אוהדי הפועל באר שבע לא מייצגים את 2000 הבאר שבעים שהיו היום ברמת גן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

העבריינים הקטנים לא מייצגים אפילו במאית האחוז את הקהל הגדול והמדהים של הפועל ב"ש. אל תיכנע לאלימות ולחינוך לקוי,ככה לא מתמודדים עם
הבעיה. מספיק שהתקשורת נהנית להתנגח בנו,בוא לא נעשה את זה מבפנים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

באמת הצטערתי לשמוע, חבר יקר.
כולי תקווה שלהבא כאשר אותם גברברים יחפשו הזדמנות נוספת לטיפוח האגו, הם יתקלו בחתך אנושי זהה, כזה שילמד אותם לקח חזק להבא.

ואגב - אתה מוזמן להמשיך להגיב אצלנו בפורום :מעשן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

שמעתי על המקרה הזה כבר בדרך חזרה (בהסעה).

ומה אני יגיד לכם אחרי אתמול לא נראה לי שאני יסע יותר בהסעות (הגענו לב"ש ב-23:45), ויש לי עוד הרבה מה להגיד על כל הארגון ומי שהיה אחראי על ההסעה אבל עזבו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

ממש מגעיל,זה יכל לקרות לכל אדם אחר,אם מישהו מכיר את החבר'ה האלה באמת שווה להתלונן.
מסתבר שיותר מסוכן ללכת למשחקי כדורגל מאשר לשרת בשטחים.אל תתן לכמה חבר'ה עבריינים להטעות אותך,רוב הציבור בסדר.
בכל מיקרה שמור על עצמך שם בצבא

סמל אישי של משתמש
איצק'ו

שליחה על ידי איצק'ו »

oran כתב:שמעתי על המקרה הזה כבר בדרך חזרה (בהסעה).

ומה אני יגיד לכם אחרי אתמול לא נראה לי שאני יסע יותר בהסעות (הגענו לב"ש ב-23:45), ויש לי עוד הרבה מה להגיד על כל הארגון ומי שהיה אחראי על ההסעה אבל עזבו.
צודק בכול מילה ומילה..אני הייתי באותה הסעה ופשוט בושה..לצאת שעה ורבע אחרי שהמשחק נגמר..הם חושבים שאין לנו חיים!!!
בקשר לסוף אני גם הייתי שם עם החבר'ה שרצו לאוהדי הפועל פ"ת אמנם הם ברחו..מה לעשות הביאו לאוהד שלנו מכות ולא יכולנו לשתוק..
בקשר לשתי אוהדי באר שבע שחטפו מכות..שמעתי על המקרה הזה בהסעה..מי שהרביץ לכם סיפר סיפור אחר לגמרי ושונה ממה שכתבתה!!!!
בכול מקרה מאוד מצער מה שקרה לכם!!

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אחזור על התגובות בתמצות: אל תסיק מילדים פלצנים מושפעים על (רוב) הקהל האיכותי של הפועל באר שבע, ותמשיך להראות נוכחות ביציעים (רמז: לא חייבים לשבת ליד ערסים בני 17 :מעשן: )

שלח תגובה