הגרלת שמינית גמר הגביע ביום ג' הקרוב
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הגרלת שמינית גמר הגביע ביום ג' הקרוב
זה שי ! כתב:ולחשוב ששנה אחרינו מכבי לקחו גביע מול מכבי הרצליה עם אני לא טועה בדו קרב פנדלים כמה לוזרים אנחנו
יכלו קצת לשכוח עם הרצליה היו מנצחים בגמר את מכבי
אבל כניראה שהפועל ב"ש תשאר לעד הלוזרית מליגת העל שהפסידה גביע
זה שי !
שנתיים אחרינו.. שנה אחרי זו היתה סכנין עם הפועל חיפה (אז בליגה השנייה).
שמעון א כתב:2004 סכנין ניצחה את הפועל חיפה מהלאומית 4-1
2005 מכבי ת"א ניצחה את מכבי הרצליה מהלאומית בפנדלים
2007 הפועל ת"א ניצחה את אשקלון מהלאומית בפנדלים
רק אנחנו ז** שלי
גם ב-78 מכבי ת"א מנצחת את בני יהודה, שעושה היסטוריה כקבוצה מליגה שנייה שמעפילה לגמר.
משה אוחיון כתב: בסדר, אתר ערוץ הספורט משדר...
היה שידור בספורט 5 ובערוץ ONE בהוט (50).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אל תקחו קשה לבאר שבע יש סגל מצויין היום נכול לא נקל ראש אבל סיכויים גבוהיים לעבור יהיה בסדר רק המרחק בשביל לנסוע זה חרא אבל יהיה בסדר אנחנו נעבור בעזרת השם
עכשיו יש לנו את הפועל פ"ת בחוץ
הפועל ת"א בבית
הפועל ר"ג בחוץ
קיריית שמונה בגביע המדינה בחוץ
הפועל חיפה בבית
הפועל ת"א בבית
הפועל ר"ג בחוץ
קיריית שמונה בגביע המדינה בחוץ
הפועל חיפה בבית
איכסה של הגרלה
נקווה לטוב
נקווה לטוב
איכס הכי קשה שיכל להיות קיבלנו
אני מעדיף את חיפה בחוץ ולא אותם
זה שי !
אני מעדיף את חיפה בחוץ ולא אותם
זה שי !

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
טוב אולי ננצל את הנסיעה לטיול בחרמון?
מה עשיתם מקרית שמונה ?! סבבה קבוצה נחמדה חשוב לזכור שאלרואי כהן השחקן הכי מוכשר שלהם עזב אותם הם קבוצה בינונית למדי לא צריך להיות לנו כל כך בעיה לעבור אותם לפי דעתי השתפרנו מאד מבחינת הסגל בחלון העברות ואנחנו צריכים ואמורים לנצח אותם גם אם זה בבית שלהם בסיוע של מאות רבות מאוהדי באר שבע הם לא יהיו כל כך ביתיים ...
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מכיר לא מעט אוהדי הפועל ב"ש, כמו בן דוד שלי ששמחים שזאת ההגרלה בגלל שסופסוף הם יוכלו לבוא ולעודד את הפועל ב"ש קרוב לבית שלהם.yogev1234 כתב: בסיוע של מאות רבות מאוהדי באר שבע הם לא יהיו כל כך ביתיים ...
אני מעריך שהמשחק יתקיים בשעה נוחה בשעות הערב ולכן צפויים להיות שם אוהדי ב"ש רבים מכל קצוות הארץ.
הפועל אני כבר משתגע
הגרלה קשה,אבל אני באמת ובתמים מאמין שיכולנו לקבל הגרלות קשות יותר - חיפה,הפועל ת"א או בית"ר בחוץ.
תמיד להתנחם שיכול להיות רע יותר...אין שום תירוצים,עכשיו גם כשקרית שמונה חסרה את אלרואי כהן שנמכר להפועל ת"א אני מאמין
שהסיכויים גדלים.
תמיד להתנחם שיכול להיות רע יותר...אין שום תירוצים,עכשיו גם כשקרית שמונה חסרה את אלרואי כהן שנמכר להפועל ת"א אני מאמין
שהסיכויים גדלים.
בקצב הזה המשחק גביע הבא - בלבנון.
בקשר לקושי המשחק - בלי אלוראי כהן - אכן מדובר בקבוצה הרבה פחות מאיימת (אבל בואו לא נזלזלז, הקבוצה הזו לא הגיעה למה שהיא הגיע בגלל שחקן אחד).
מבחינתי הבעיה היא רק המרחק, הייתי קונה משחק במרכז (או בב"A מן הסתם), נוח, קרוב לעבודה.. :/
בקשר לקושי המשחק - בלי אלוראי כהן - אכן מדובר בקבוצה הרבה פחות מאיימת (אבל בואו לא נזלזלז, הקבוצה הזו לא הגיעה למה שהיא הגיע בגלל שחקן אחד).
מבחינתי הבעיה היא רק המרחק, הייתי קונה משחק במרכז (או בב"A מן הסתם), נוח, קרוב לעבודה.. :/
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אתה מדבר שטויות, אנחנו בסיבוב השני של הליגה, קריית שמונה עדיין בצמרת לא אפיזוטה חולפת כמו שחשבו רבים, מדובר בקבוצה מאומנת שרצה עם הסגל הנוכחי שלה כמה עונות, אלרואי כהן אמנם היה השחקן הדומיננטי שלהם, אבל יש להם לא מעט שחקנים טובים שיכולים לעשות לנו צרות, לא ציפיתי למשוכה לא פשוטה כמו קריית שמונה בשלב הזה לפחות, אמנם על הנייר הסגל שלנו יותר איכותי אבל החיבור שלהם יותר גבוה תהליך שקורה אצלנו רק עכשו, נקווה להעפיל לשלב הבא.yogev1234 כתב:מה עשיתם מקרית שמונה ?! סבבה קבוצה נחמדה חשוב לזכור שאלרואי כהן השחקן הכי מוכשר שלהם עזב אותם הם קבוצה בינונית למדי לא צריך להיות לנו כל כך בעיה לעבור אותם לפי דעתי השתפרנו מאד מבחינת הסגל בחלון העברות ואנחנו צריכים ואמורים לנצח אותם גם אם זה בבית שלהם בסיוע של מאות רבות מאוהדי באר שבע הם לא יהיו כל כך ביתיים ...