הרצחת וגם ירשת, זיו אברג'ל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dudi2002

Re: הרצחת וגם ירשת, זיו אברג'ל?

שליחה על ידי dudi2002 »

לא רוצה לפתוח טופיק חדש, היות ויכול להיות שמישהו שם כבר את הלינק הזה בעמודים האחרונים.

קראתי את השרשור, ואני רוצה להבין: כשאתם כותבים "משה ניר יצא תותח", אתם בעצם מתכוונים לטור הזה? https://israblog.nana10.co.il/blogread. ... e=11621367" onclick="window.open(this.href);return false;

אוי לעיניים שכך קוראות... :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dudi2002 כתב:לא רוצה לפתוח טופיק חדש, היות ויכול להיות שמישהו שם כבר את הלינק הזה בעמודים האחרונים.

קראתי את השרשור, ואני רוצה להבין: כשאתם כותבים "משה ניר יצא תותח", אתם בעצם מתכוונים לטור הזה? https://israblog.nana10.co.il/blogread. ... e=11621367" onclick="window.open(this.href);return false;

ממש לא.
משה ניר רחוק משלמות, אבל לא מעט פעמים הוא ראוי שיורידו בפניו הכובע.

יחס אמביוולנטי הייתי מגדיר את התחושות כלפיו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

הכי מפתיע זה, שלא רק משה ניר חושב כך.

יש לי מספר חברים שטוענים כל הזמן שלא צריך את הכסף של אלונה ושאם היא רוצה, שתעזוב. טוב, לפחות הם במיעוט ורוב אוהדי הפועל באר שבע כן יודעים עד כמה האישה הזאת חשובה להפועל באר שבע ולנגב כולו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

כן, יש הרבה בעלי אובר אגו טריפ במסווה "דעתנים" בקרבנו...

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אורי אדום בנשמה כתב:כן, יש הרבה בעלי אובר אגו טריפ במסווה "דעתנים" בקרבנו...
כן אורי , הם גם למדו משפט חדש - "לא אלמן ישראל..."
ראינו את כל ה"כלות" שעמדו בתור כשהקבוצה הייתה על סף פירוק.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אביב כתב: כן אורי , הם גם למדו משפט חדש - "לא אלמן ישראל..."
ראינו את כל ה"כלות" שעמדו בתור כשהקבוצה הייתה על סף פירוק.

הגזמת.
גדי אלמליח, האיש והלולים, עד היום מבכה את הפסדו ב"מירוץ לתשע מיליון".. :בלה:

כן, השתדרגו מ"היתה לפני ותשאר גם אחרי אלונה" :מיצמוץ:

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

העיקר שהשתדרגנו חחח

אני רוצה לראות את כל האלה - "מה הבעיה, נסתדר בלעדיה" שמים 1000 שקל על קניית מנייה כדי לרכשו את הקבוצה, על ידי האוהדים...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אדומה דרומית כתב:העיקר שהשתדרגנו חחח

אני רוצה לראות את כל האלה - "מה הבעיה, נסתדר בלעדיה" שמים 1000 שקל על קניית מנייה כדי לרכשו את הקבוצה, על ידי האוהדים...

חחחח...שיעשו קודם מנוי. לא מעט מהם לא כיבדו את וסרמיל בנוכחותם מאז ימי שלום אביטן :בלה:

משחקי הנוער והנערים מהווים דרך קבע מקום מפגש לכל מועצת החכמים המורחבת, רק מהאזנה להם עולה לה הסנטה מריה :בוער מעצבים:
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 17 מרץ 2010, 17:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dudi2002 כתב:לא רוצה לפתוח טופיק חדש, היות ויכול להיות שמישהו שם כבר את הלינק הזה בעמודים האחרונים.

הגיע הזמן שהאנשים כאן יתחברו למציאות.
הייתי מראשי המחאה נגד זינו ואני מהאופטימים באוהדים שלנו, אבל מה שהוכח אז מעבר לכל ספק הוא שכרגע אין שום גוף באר שבעי רציני, גם לא האוהדים, שיקח את הקבוצה.
אפשר להתלונן על אלונה והיא באמת טעתה לא מעט, אפשר אולי לחשוב שההתנהגות של האוהדים היא מוגזמת לאחרונה, אבל גם אפשר או יותר נכון חובה להתחבר למציאות ולהבין שכרגע בלי אלונה אין קבוצה.
קל מאוד לזרוק היום סיסמאות לעתיד, קבוצה של האוהדים, משקיע אחר, אבל מדובר בסיסמאות ריקות מתוכן.
אין ספק שיתכן שאלונה תלך ולכן צריך לעשות מאמץ אמיתי למצוא קונה או להרים קבוצת אוהדים שתקח את הקבוצה, אבל לדעתי החובה הכי גדולה היא לנסות להשאיר את אלונה.
הפועל באר שבע כבר מזמן לימדה אותנו שעדיף ציפור אחת ביד (אלונה) מאשר שתיים על העץ (קבוצה ששיכת לאוהדים).

אם כל הקהל היה מחזיק בדעה של משה ניר, לא נרים לה מפגן תמיכה, נמשיך להתעסק בטעויות שלה ובלמה היא נכשלה כאן, אז אלונה תעזוב בסוף השנה וככל הנראה הקבוצה תתמוטט.
משה ניר אגב יהיו בין הראשונים לתפוס את הראשן ולהבין את הטעות הגדולה שלו בכך שברגע האמת במקום להסתפק בקיים ולהילחם עליו הוא החליט לדרוש דברים שהם לא מציאותים כרגע.

ולא אמרתי מילה על כך שמפגני התמיכה לאלונה משמשים אותנו ליצירת בסיס ותנופה לפרויקטים כמו מלחמה באלימות ושיפור התדמית של אוהדי הפועל באר שבע.

לכן אני קורא לכולם להפסיק לעסוק בטעויות של אלונה, באגו שלהם שנפגע כתוצאה מהעזיבה שלה, בכעס על האוהדים שהופכים אותה לאחת שלא טעתה בשנים האחרונות, ובעיקר להפסיק לחשוב על מה יהיה אחרי שאלונה תחזור. כולנו צריכים לחשוב קודם כל איך מחזירים את אלונה ואיך מנצלים את שבועות אלונה שעוברים עלינו כדי לקדם דברים שיעזרו לנו בעתיד (כמו המלחמה באלימות).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

תרשה לי לתקן אותך בדבר קטן, שחוזר על עצמו הרבה וזה מטריף אותי

אלונה לא עזבה!!!! עדיין.... היא הודיעה על עזיבה, לא עזבה עדיין, היא כאן, מגיעה לישיבות, מגיעה למשחקים, משלמת משכורות... היא כאן!!!

לא צריך "להחזיר" אותה. צריך לדאוג שהיא לא תלך, כפי שהכריזה.

לא צריך להחזיר משהו שעוד כאן, ולא צריך להגיד עליה שהיא לא פה ושהיא עזבה כי היא לא!! היא עודנה כאן ואנחנו צריכים לדאוג שהיא תישאר כאן!!!
זהו. אז אלונה כאן, נכון לעכשיו עד תום העונה, צריך לגרום לה להישאר לתקופה ארוכה יותר. זה הכל!

סורי על ההתנפלות
פשוט נמאס לי לתקן אנשים כל הזמן

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב: הגיע הזמן שהאנשים כאן יתחברו למציאות.
הייתי מראשי המחאה נגד זינו ואני מהאופטימים באוהדים שלנו, אבל מה שהוכח אז מעבר לכל ספק הוא שכרגע אין שום גוף באר שבעי רציני, גם לא האוהדים, שיקח את הקבוצה.
אפשר להתלונן על אלונה והיא באמת טעתה לא מעט, אפשר אולי לחשוב שההתנהגות של האוהדים היא מוגזמת לאחרונה, אבל גם אפשר או יותר נכון חובה להתחבר למציאות ולהבין שכרגע בלי אלונה אין קבוצה.
קל מאוד לזרוק היום סיסמאות לעתיד, קבוצה של האוהדים, משקיע אחר, אבל מדובר בסיסמאות ריקות מתוכן.
אין ספק שיתכן שאלונה תלך ולכן צריך לעשות מאמץ אמיתי למצוא קונה או להרים קבוצת אוהדים שתקח את הקבוצה, אבל לדעתי החובה הכי גדולה היא לנסות להשאיר את אלונה.
הפועל באר שבע כבר מזמן לימדה אותנו שעדיף ציפור אחת ביד (אלונה) מאשר שתיים על העץ (קבוצה ששיכת לאוהדים).

אם כל הקהל היה מחזיק בדעה של משה ניר, לא נרים לה מפגן תמיכה, נמשיך להתעסק בטעויות שלה ובלמה היא נכשלה כאן, אז אלונה תעזוב בסוף השנה וככל הנראה הקבוצה תתמוטט.
משה ניר אגב יהיו בין הראשונים לתפוס את הראשן ולהבין את הטעות הגדולה שלו בכך שברגע האמת במקום להסתפק בקיים ולהילחם עליו הוא החליט לדרוש דברים שהם לא מציאותים כרגע.

ולא אמרתי מילה על כך שמפגני התמיכה לאלונה משמשים אותנו ליצירת בסיס ותנופה לפרויקטים כמו מלחמה באלימות ושיפור התדמית של אוהדי הפועל באר שבע.

לכן אני קורא לכולם להפסיק לעסוק בטעויות של אלונה, באגו שלהם שנפגע כתוצאה מהעזיבה שלה, בכעס על האוהדים שהופכים אותה לאחת שלא טעתה בשנים האחרונות, ובעיקר להפסיק לחשוב על מה יהיה אחרי שאלונה תחזור. כולנו צריכים לחשוב קודם כל איך מחזירים את אלונה ואיך מנצלים את שבועות אלונה שעוברים עלינו כדי לקדם דברים שיעזרו לנו בעתיד (כמו המלחמה באלימות).

צודק בתכלס.
אבל רצוי גם לא לאבד את הצפון. חי בסרט מי שחושב שאובר סגידה (ע"ע מצעד הדיוקנאות והמלל בשלט חומת שער 5) תהווה פקטור בשיקולי ההישארות של אלונה..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ומגמת ההשחרה נמשכת, הפעם תוך התססה והפרד ומשול - https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 32&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

בושה של כתב!! :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים:

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

פשששש גם כתב וגם קצין מודיעין. ממש איש אשכולות.
לא נמאס לו להתעסק בחרא?!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Chen כתב:פשששש גם כתב וגם קצין מודיעין. ממש איש אשכולות.
לא נמאס לו להתעסק בחרא?!

והביזיון הכי גדול הוא שבמועדון אשכרה מתים עליו!! :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

האמת? מגיע למועדון שמעסיק את בן שאנן שיסקר אותו כתב כמו זיו אברג'יף.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה