אוהד כהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yogev1234

Re: אוהד כהן

שליחה על ידי yogev1234 »

זה שי ! כתב:שום חורים ושום בטיח גול של שוער שוער לא יכול לחטוף גול מ35 מטר ועוד שהכדור לא הולך לחיבור אלא כמעט למרכז השער ..!
מתחילת העונה אוהד כהן חלש סתם מכבי פתח תיקווה לא שחררו אותו
אוהד הצלם מהיום אני קורא לו כל הזה מצלם תכדור ועומד בדרך שהכדור הולך בדרכו לרשת !
זה שי !
תגיד לי את אמיתי הוא שלח טיל לחיבור !! אף שוער לא יכול לעצור את זה כשרואים בזווית של מאחורי השער את העיטה רואים שעד שבכלל רואים לאיפה הכדור הולך הוא כבר ברשת זה היה יותר מהיר מטיל על מה אתה מדבר בכלל תמיד יהיה לכם רק תלונות

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yogev1234 כתב: תגיד לי את אמיתי הוא שלח טיל לחיבור !! אף שוער לא יכול לעצור את זה כשרואים בזווית של מאחורי השער את העיטה רואים שעד שבכלל רואים לאיפה הכדור הולך הוא כבר ברשת זה היה יותר מהיר מטיל על מה אתה מדבר בכלל תמיד יהיה לכם רק תלונות
לעמוד זה לא הפעם הראשונה שהוא עומד ואפילו לא זז גם מול קרית שמונה זה היה ככה !
התגובות שלו איטיות פחד !
עדיף שאסי יעמוד כבר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

לכל הליצנים פה באתר שאומרים שאוהד כהן שיחק היה "מצויין" "הציל אותנו" "אף שוער לא היה גול כזה (פחח)" .... עשו טובה לכולם ושתקו.
אין לכם שום מושג בכדורגל ולפי הסיגנון דיבור שלכם אני גם מבין שבחיים שלכם לא שיחקתם כדורגל.

אוהד כהן הוא פח *** שכל עוד הוא ממשיך ללבוש את החולצה של הפועל באר שבע, הוא רק מסריח את המועדון יותר ויותר.

חוץ מהעצירה של הבעיטה של אלירן עטר במחצית הראשונה (עצירה רצינית ראשונה שלו העונה !), לא היתה לו שום עצירה רצינית, סתם שוער עלוב שכולו פוזות ועוונטות, וכמובן שלכבוד העצירה הראשונה שהיתה לו העונה, הוא לא שכח ל"חפות", ולהחזיר במיידי עם שער מ-30 מטר שעובר לו בין היידים כמו סמרטוט.
שוער עלוב ובין הגרועים (אם לא הכי גרוע) ב-3 ההליגות הראשונות !!!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מה מאיר ושי אתם פשוט לא יודעים על מה אתם מדברים.

השערים שהוא חוטף כל שוער יכול לחטוף, זה לא שהוא איקר קסיאס, נראה אתכם עומדים בביעטה שסידיבי בעט אתמול, טיל לכיוון הקורה+חיבורים.

שער שגם איקר קסיאס לא היה מצליח לעצור, ובמקום להתלונן על השוער אולי תתחילו להלין על ניר קלינגר שהקבוצה 89% מהמשחק הייתה נראית כמו הצל של עצמה מבחינה התקפית.

ההגנה+שוער יציב שלנו עושים עבודה טובה ואין לי תלונות, אם הייתה לקבוצה הזאת התקפה היינו נהנים מעונה נהדרת ואף מושלמת לכל הדעות.

בעונה הבאה כדיי לנסות להחזיר את טל חיון או לתת לאורי מכלוף צ'אנס כשוער ראשון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

אוהד בהחלט היה טוב אתמול והציל אותנו מתבוסה אז חאלס רדו ממנו
אם יש אשם במה שקורה לקבוצה לאחרונה זה רק המאמן
ולמרות זאת אני רוצה שישאר כי אני סומך עליו
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

דר אדום בנשמה כתב:מה מאיר ושי אתם פשוט לא יודעים על מה אתם מדברים.

השערים שהוא חוטף כל שוער יכול לחטוף, זה לא שהוא איקר קסיאס, נראה אתכם עומדים בביעטה שסידיבי בעט אתמול, טיל לכיוון הקורה+חיבורים.

ן.
ואללה צר לי שאני לא שוער מה זה מעניין לי תביצים מה אני ההיתי עושה במצב של בעיטה כזאת הוא שוער 20 שנה הוא צריך לקחת את זה !
זה לא כדור שהלך לחיבור ממש זה כדור שעם טיפה יותר ריכוז הוא לוקח !
כמה פעמיים הוא הסתכל על הכדור מטייל ונכנס ולא קופץ אפילו !
כל משחק הוא מחרבן לפחות פעם אחת במצב של בעיטה לשער !
אנחנו מבקרים גם תמאמן וגם תשחקנים כל מי שלא יתן הכל פה יקבל בראש !
אין חסידים !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

תאמינו לי לא יודע מה רוצים ממנו.רק בזכותו לא יצאנו עם 4.אוהד כהן נקודת אור בקבוצה מאוד מוגבלת התקפית.הבעיה של הקבוצה לא בחלק האחורי אלה בקידמי.כשסוארז יעבור לקישור האחורי במקום המוגבל ליאור זאן יהיה קל יותר לשחקנים כמו רביבו לעשות יותר התקפה ולא מגננה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

mair369 כתב:לכל הליצנים פה באתר שאומרים שאוהד כהן שיחק היה "מצויין" "הציל אותנו" "אף שוער לא היה גול כזה (פחח)" .... עשו טובה לכולם ושתקו.
אין לכם שום מושג בכדורגל ולפי הסיגנון דיבור שלכם אני גם מבין שבחיים שלכם לא שיחקתם כדורגל.

אוהד כהן הוא פח *** שכל עוד הוא ממשיך ללבוש את החולצה של הפועל באר שבע, הוא רק מסריח את המועדון יותר ויותר.

חוץ מהעצירה של הבעיטה של אלירן עטר במחצית הראשונה (עצירה רצינית ראשונה שלו העונה !), לא היתה לו שום עצירה רצינית, סתם שוער עלוב שכולו פוזות ועוונטות, וכמובן שלכבוד העצירה הראשונה שהיתה לו העונה, הוא לא שכח ל"חפות", ולהחזיר במיידי עם שער מ-30 מטר שעובר לו בין היידים כמו סמרטוט.
שוער עלוב ובין הגרועים (אם לא הכי גרוע) ב-3 ההליגות הראשונות !!!

תסלח לי, אבל כנראה שאתה ולא אוהד כהן עונה להגדרות הללו של עצמך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

נו, מתנצלים?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
היום היה המצטיין,בלעדיו היה לפחות שלישייה ברשת אם לא יותר.
אוהד כהן :השתחוות: :השתחוות: :השתחוות: :השתחוות:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא מבין את הצורך האובססיבי הזה להתעסק באוהד כהן אחרי כל משחק למרות שאני חייב להגיד שאוהד כהן הראה מקצוענות לשמה כשאמר היום שכל הדיבורים סביבו רק נתנו לו מוטיבציה להוכיח את עצמו יותר.
אוהד כהן הוא לא הסיבה שהפועל באר שבע תגיע לפליאוף העליון כמו שהוא לא יהיה הסיבה שבגללה לא נגיע לפליאוף העליון. לא כל שבוע אוהד כהן יתן הצגה כמו היום ולא כל שבוע הוא יטעה ויקבל גולים באשמתו. אוהד כהן הוא שוער לגיטמי לליגת העל, אולי יותר ואני לפחות רגוע בכל הקשור לעמדת השוער.

עמדת המגן הימני ועמדת החלוץ ליד אסולין מדאיגים אותי הרבה יותר, כמו גם איך הקבוצה תראה כשגם רביבו, גם פרננדש, גם מליקסון וגם ערן לוי יהיו ביחד על המגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אתמול אוהד היה במקום כשההגנה שלנו חלמה פעם אחר פעם ואפשרה לחלוצים של פ"ת להגיע למצבים של 4-5 גולים בטוחים.
אבל עזבו את התצוגה המדהימה שלו במהלך המשחק - מה לגבי מה שקרה שניה אחרי שהמשחק נגמר?
יש מצב שהוא מצא בלוקר שלו איזה מרשם לכדורים של קאלה ולקח אותם אתמול? :משוגע:
אחרת מישהו יכול להסביר לי את ההתפרקות הזאת של השוער הדיי מופנם הזה??? :מתגלגל מצחוק:
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

במילה אחת: אקסית. סה"כ מכבי פ"ת האקסית המיתולוגית שלו ואם אני זוכר נכון לא סיים שם בטוב.
דבר שני במיוחד אצל שוער כשאתה נותן משחקן מדהים אבל הקבוצה מפסידה אפחד לא זוכר את זה אבל כשמנצחים אז יודעים טוב מאוד שאתה גיבור המשחק ולדעתי השער של סוארז שיחרר אצלו כל כך הרבה תסכול שנצבר במשך המשחק...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

חייב להודות, למרות שבהתחלת העונה הייתי בעד ההחתמה ככל שעברו המחזורים פחות ופחות הערכתי את אוהד כהן.
היום אחרי שני המחזורים האחרונים אפשר להתנצל ולומר שהוא בהחלט שוער טוב שנותן תפוקה
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yedidel כתב:נו, מתנצלים?
איפה ההית שהוא לא נתן משחק כזה ?
פתאום אתה גבר להגיד מתנצלים ..
אוהד כהן צריך לשמור על מה שהוא עשה במחזור הזה עם לא כלום לא שווה
עדיין לא ראיתי ממנו יותר מדי חוץ מהמשחק אתמול !
זה שי !
תמונה

שלח תגובה