פרסום ראשון בוואן- ערן לוי חתם.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

Re: פרסום ראשון בוואן- ערן לוי חתם.

שליחה על ידי עומר גומס »

הדבר היחידי שיגרום לי לשנות את דעתי,זה התנצלות של השמן המסריח הזה על כל מה שהוא עשה+הורדת 10 קילו וכמה שערים תוך כדי הוכחה עצמית אדירה שלו..
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

עומר גומס כתב:הדבר היחידי שיגרום לי לשנות את דעתי,זה התנצלות של השמן המסריח הזה על כל מה שהוא עשה+הורדת 10 קילו וכמה שערים תוך כדי הוכחה עצמית אדירה שלו..
אחי זה המבנה גוף שלו.. אין לו אחוז שומן גבוה..

שחקן מעולה, שיהיה לו בהצלחה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

לא משתולל משמחה אבל באמת ובתמים חושב שאם יש מאמן שיכול להכניס שכל בגוף הגדול של לוי - זה קלינגר.
יכול לצאת לנו יהלום בדיוק כמו שמליקסון הגיע והפך ליהלום.

מליקסון וערן לוי שניהם שחקנים של קהל. אז אם הקהל יהיה איתם הם יפרחו.

ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
עומר גומס

שליחה על ידי עומר גומס »

niv1 כתב: אחי זה המבנה גוף שלו.. אין לו אחוז שומן גבוה..

שחקן מעולה, שיהיה לו בהצלחה

לא,שלא תהיה לו בהצלחה...שיחזור מהר לחור שממנו הגיע.
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

נתחיל מזה שערן לוי עדיין לא חתם. יש הבנות עקרוניות בין הצדדים אבל אלונה חוזרת מחו"ל רק
מחר והצדדים אפילו לא נפגשו. מעבר לכך אני קורא את כל גיבובי השטויות על המשקל שלו, ההתנהגות
והמרקם החברתי. אנשים פה זורקים סיסמאות ותיאורים כאילו כולם פה היו חבריו לחדר ההלבשה של
ערן לוי, שיחקו איתו בקבוצות ושכבו איתו מארבים. אני יכול רק לומר שמבחינת תדמית וסיפורים ערן לוי
נחשב למלאך ביחס לכל מה שנאמר על ליאור אסולין, לכן אני מקווה שבמידה והוא יהיה פה הרבה
אוהדים יאכלו את הכובע. מעבר לכך, אני חושב שמדובר בשחקן מצוין שהיה מהבולטים בשנים
האחרונות, ואם בית"ר ירושלים ראתה בו שחקן מרכזי בתחילת העונה, אז בוודאי שהוא מתאים לנו.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

עומר גומס כתב:הדבר היחידי שיגרום לי לשנות את דעתי,זה התנצלות של השמן המסריח הזה על כל מה שהוא עשה+הורדת 10 קילו וכמה שערים תוך כדי הוכחה עצמית אדירה שלו..
קרעת אותי עומר,,,שינוי הד.נ.א בדרך.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא חביתה ולא נעליים, לא סובל את השחקן הזה וחובת ההוכחה בראש ובראשונה עליו.
ברור שהקהל רק יחפש אותו ומן הסתם את הראש של מי שהביא אותו (קלינגר) אם זה לא ילך.
אבל, ויש כאן אבל גדול:
א. האיש לא מפסיק להבקיע ולא משנה איפה היה, בהפועל ב"ש של השנה זה משהו שחסר מאוד
ב. אמרנו את אותו הדבר על אסולין ואכלנו את הכובע.
ג. עוד שחקן שיהיה אופציה למסירה/ייקח בלם יריב.

לא יודע איך לאכול את זה, כרגע כל עוד לא הוכח אחרת, מרגע שהוא לובש אדום אני מאחל לו בהצלחה ומקווה שיפרע שטרות.
לא מצפה להתנצלות שתחזק את האגו, לא מצפה שינשק את הסמל בגול הראשון ולא מצפה שייצא מחר לתקשורת ויגיד שלב"ש יש קהל נפלא וגדול ומקומה בצמרת. מצפה לדבר אחד, שיחזיר (ובגדול) על המגרש!!!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אריק כתב:נתחיל מזה שערן לוי עדיין לא חתם. יש הבנות עקרוניות בין הצדדים אבל אלונה חוזרת מחו"ל רק
מחר והצדדים אפילו לא נפגשו. מעבר לכך אני קורא את כל גיבובי השטויות על המשקל שלו, ההתנהגות
והמרקם החברתי. אנשים פה זורקים סיסמאות ותיאורים כאילו כולם פה היו חבריו לחדר ההלבשה של
ערן לוי, שיחקו איתו בקבוצות ושכבו איתו מארבים. אני יכול רק לומר שמבחינת תדמית וסיפורים ערן לוי
נחשב למלאך ביחס לכל מה שנאמר על ליאור אסולין, לכן אני מקווה שבמידה והוא יהיה פה הרבה
אוהדים יאכלו את הכובע. מעבר לכך, אני חושב שמדובר בשחקן מצוין שהיה מהבולטים בשנים
האחרונות, ואם בית"ר ירושלים ראתה בו שחקן מרכזי בתחילת העונה, אז בוודאי שהוא מתאים לנו.
בס"ד
אני חושב שעצם הסירוב של שחקני הפועל חיפה (שכן היו איתו ימים ולילות במשך כמה שנים) לחזרתו לקבוצה אומרת הכל.
אין ספק שמבחינה מקצועית נטו ערן לוי הוא שחקן טוב מאוד שיוסיף לנו המון בכל מה שקשור לבעיטות,בעיקר מרחוק,נושא שלא פעם עלה בפורום.
נאכל את הכובע?
הלוואי.אך לוי יצטרך להוכיח ולעבוד המון בשביל זה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

הפכנו כבר מזמן להיות "עיר מקלט" לכל פגי התוקף של הכדורגל הישראלי,מתוך עשרות שהגיעו לכאן אפשר לציין שניים שהצליחו והאחרון בעצם בעוכרנו ואת זה תבינו כרגיל בדיעבד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

עומר גומס כתב:לא סומסום.לא.

לא כל הקהל יהיה מאחוריו...יש כאלו שהם לא חביתות..והם לא מתהפכים כל שני וחמישי...
ערן לוי היה בנ****,וישאר בנ**** !

חביתות או לא להיות !

התהפכות, אתה אומר? תתפלא, אבל יש מי שמעולם לא יחס חשיבות מיוחדת לשחקן שהוא לא יותר מעוד שחקן בינוני פלוס בכדורגל הישראלי.

כל האובר עניין סביבו בשנים האחרונות, היה למעשה בבואה נאמנה לפיחות שחל במעמד המועדון בעשור האחרון. פעם בכדי לזכות בכבוד של כל וסרמיל מאוחד כנגדך, היית חייב להיות מינימום משה סיני/אלי אוחנה/אבי נמני/מישהו בקליבר זהה.. היום כשיש דור חדש של אוהדים שלא ידע את יוסף, שכבת קהל צעירה שנולדה לתוך הקבוצה במצבה בשנים האחרונות עם 7 שנות לאומית בעשר שנים, גם עוד שחקן כמו ערן לוי עושה לה את זה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אביאל כתב:לא משתולל משמחה אבל באמת ובתמים חושב שאם יש מאמן שיכול להכניס שכל בגוף הגדול של לוי - זה קלינגר.
יכול לצאת לנו יהלום בדיוק כמו שמליקסון הגיע והפך ליהלום.

מליקסון וערן לוי שניהם שחקנים של קהל. אז אם הקהל יהיה איתם הם יפרחו.

ימים יגידו.

תודה רבה, משקף את דעתי אחד לאחד.

בהצלחה לערן לוי - הצלחתו היא הצלחתנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

משה אוחיון כתב: ממש מעולה... עכשיו רק צריך להחתים את צגאי, להחזיר את בירוק, ויהיה לנו אחלה מרקם חברתי.
מפתיע מאוד הצעד של קלינגר, ולא לטובה.
משה אנחנו צריכים שחקנים טובים ורעים אין מה לעשות..כל מה שאתה אומר יכול להיות נכון אבל בשנות ה-60 לא בכדורגל של היום והוא יהיה בסדר אל תדאג הכל תלוי במאמן ...
ועמומר לא הבנתי מה אתה רוצה מערן לוי?
הקהל זה שהתחיל לקלל אותו כל משחק כי הקהל שנא את זה שיש בו את כל מה שאין לנו בכל הקבוצה חוץ מבליאור אסולין וזה המלחמה והרצון לנצח בכל מחיר .ואל תגידו לי עכשיו שהוא ירק כי הגיע לקהל שישב לו על הראש ולא הפסיק לקלל את האמא הסבתא וכל שושלת משפחת לוי ..
תמונה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

עומר גומס, מעבר לזה שאני לא מעריך אף מילה ממה שכתבת בלא מעט תגובות עד כה, כי כולן היו שליליות וילדותיות ברמה שאף אחד לא מסוגל להבין אני מתעלם ממה שאתה חושב כי אתה מתעסק רק במה לא,ושום התעסקות מצידך במה כן, או במה חיובי אתה רק נמצא עמוק עמוק בילדות, צריך לשאול את ריקי למה זה
דש לגיל ותתבגר כבר ילד ולא טוב להיות כל כך הרבה בשמש שים כובע

סמל אישי של משתמש
עומר גומס

שליחה על ידי עומר גומס »

אורי אדום בנשמה כתב:

התהפכות, אתה אומר? תתפלא, אבל יש מי שמעולם לא יחס חשיבות מיוחדת לשחקן שהוא לא יותר מעוד שחקן בינוני פלוס בכדורגל הישראלי.

כל האובר עניין סביבו בשנים האחרונות, היה למעשה בבואה נאמנה לפיחות שחל במעמד המועדון בעשור האחרון. פעם בכדי לזכות בכבוד של כל וסרמיל מאוחד כנגדך, היית חייב להיות מינימום משה סיני/אלי אוחנה/אבי נמני/מישהו בקליבר זהה.. היום כשיש דור חדש של אוהדים שלא ידע את יוסף, שכבת קהל צעירה שנולדה לתוך הקבוצה במצבה בשנים האחרונות עם 7 שנות לאומית בעשר שנים, גם עוד שחקן כמו ערן לוי עושה לה את זה...

מזה קשור עכשיו?תפסיק להתפלצף .
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אתה מוכן לדבר בשפה שכולם מבינים? מה אתה מדבר אמהרית

שלח תגובה