התלבושת החדשה
Re: התלבושת החדשה
משה, יש שאלה ששאלת ולא ענית? אני חושב שהעובדה שההנהלה נפגשת עם נציגי האוהדים כל שבועיים זה שיפור מספיק גדול יחסית לעונה שעברה.
בחודש האחרון כל אוהד שהיתה לו שאלה/בעיה ספציפית פנה לעמותה וקיבל תשובה מהירה.
דרך אגב, לא מילאת טופס פרטים שעשית מנוי?
לגבי המדים, אייל חטב כתב על זה בבלוג שלו וזאת התשובה שקיבל מדרור מילר, האיש הקובע בחברת "דיאדורה":
"אכן הוזמנו בגדי האליפות של הפועל באר-שבע. התלבושות היו אמורות לנחות בשבוע שעבר ולכן הבטחתי לקבוצה שזה יהיה למשחק הבית מול בני יהודה. לצערי הסחורה נחתה בארץ אך התעכבה בשיחרור שלה מכל מיני סיבות, ולכן הקבוצה לא שיחקה עימה בשבת. היום או מחר (ראשון או שני) התלבושת תגיע למחסננו ולקראת סוף השבוע לאחר שתודפס תועבר לאגודה. עשינו מאמצים עילאיים לעשות תלבושת כפי שהאוהדים רוצים במינימום זמן. לידיעתך, רק במהלך חודש יוני נתבקשנו לעשות כשהזמן מבחינתנו לייצר סט לפי דרישה הוא מינימום 120 יום".
https://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=272962" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו אם היתה התחייבות של המועדון אז היה פה כשל, אבל מה ששאלתי איפה היה פרסום רשמי שהמועדון התחייב להציג אותם מול בני יהודה.
לגבי המדים, אייל חטב כתב על זה בבלוג שלו וזאת התשובה שקיבל מדרור מילר, האיש הקובע בחברת "דיאדורה":
"אכן הוזמנו בגדי האליפות של הפועל באר-שבע. התלבושות היו אמורות לנחות בשבוע שעבר ולכן הבטחתי לקבוצה שזה יהיה למשחק הבית מול בני יהודה. לצערי הסחורה נחתה בארץ אך התעכבה בשיחרור שלה מכל מיני סיבות, ולכן הקבוצה לא שיחקה עימה בשבת. היום או מחר (ראשון או שני) התלבושת תגיע למחסננו ולקראת סוף השבוע לאחר שתודפס תועבר לאגודה. עשינו מאמצים עילאיים לעשות תלבושת כפי שהאוהדים רוצים במינימום זמן. לידיעתך, רק במהלך חודש יוני נתבקשנו לעשות כשהזמן מבחינתנו לייצר סט לפי דרישה הוא מינימום 120 יום".
https://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=272962" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו אם היתה התחייבות של המועדון אז היה פה כשל, אבל מה ששאלתי איפה היה פרסום רשמי שהמועדון התחייב להציג אותם מול בני יהודה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל, באמת שאני מעריך את העמותה החדשה שקמה אבל אני מדבר על מעבר. יהיה נחמד שכהליך אוטומטי בקבוצה יפעלו בכל פעם שיש משהו בנוגע לקהל ויוציאו הודעה רשמית.yedidel כתב:משה, יש שאלה ששאלת ולא ענית? אני חושב שהעובדה שההנהלה נפגשת עם נציגי האוהדים כל שבועיים זה שיפור מספיק גדול יחסית לעונה שעברה.
אין צורך בכל פעם להגיע למצב שאנחנו מבקרים כאן בדפי הפורום או מעבירים בקשות דרכם. יש ציפיה מההנהלה שלפעמים תגדיל ראש ותעשה את הדברים לא כי האוהדים דרשו אותם אלא כי זה חלק מהתנהלות מקצועית של קבוצה עם קהל גדול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עכשיו ברציני, מה עם המדים החדשים של הקבוצה!?
מה הולך אמרו מול בני-יהודה.
ולא עשו כלום.
ולא עשו כלום.
Re: עכשיו ברציני, מה עם המדים החדשים של הקבוצה!?
לפי One גם המשחק הזה לא יהיה את המדים החדשים ..
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
נראה לי שהיה טופיק " אחד " בנושא
כן, העיקר שעכשיו זה ברצינות. כי כל החפירות בנושא עד כה היו בש.ק.ר.

לא נראלי שזה יצא לפועל העונה בכלל, לפחות שיודיעו מה הולך עם זה אם הם לא יעשו את זה העונה לא יקרה כלום.
[שאלה] זה כבר מתחיל לעצבן!
אפשר בבקשה לדעת מה עם המדים החדשים של הקבוצה שאמורים ליהות דומים למדים של עונת האליפות?,שאמורה לתת מוטיבציה לשחקנים לילחם על הסמל?, ומה הסיכוי שהם יהיו במשחק נגד חיפה? זה כבר מתחיל לעצבן כל הדיבורים והסיפורים שמאכלים תאוהדים

הראל כתב:הוציאו הודעה כבר שמול חיפה הם לא יהיו , היעד הבא לתקווה : בית"ר בטדי .
חח כמה עצוב, זה רק חולצה!!!!!מה הבעייה לקבוצה בתקציב של24 מיליון שקל לעשות חולצות שיתנו גאווה למועודן מה!!!!!
פח בטח אצטדיון

לכל הממורמרים והמתלוננים- עולים עם התלבושת החדשה!
https://www.one.co.il/Article/165661.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מה נשאר, רק ניצחון היום!
https://www.one.co.il/Article/165661.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מה נשאר, רק ניצחון היום!

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מברוק..
בשעה טובה...
ויאללה לחנויות!!!
בשעה טובה...
ויאללה לחנויות!!!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הפתיע אותי לראות את החליפה היום.
היא ממה יפה!
אהבתי+ היה שווה לחכות!
היא ממה יפה!
אהבתי+ היה שווה לחכות!
חבל על הזמן,אהבתי מאוד!!! אולי המדים האלה החזירו קצת אופי לקבוצה גם בפיגור.
מחכה שאפשר יהיה לרכוש את החולצה.
מחכה שאפשר יהיה לרכוש את החולצה.