איציק עזוז מועמד להצטרף להפועל ב"ש
איציק עזוז מועמד להצטרף להפועל ב"ש
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 68&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"קלינגר מנסה לחזק את עמדת המגן הימני כשגם שמו של מיקי עטיה הוזכר. משה אבוטבול שנבחן במועדון שוחרר"
דעתכם?
"קלינגר מנסה לחזק את עמדת המגן הימני כשגם שמו של מיקי עטיה הוזכר. משה אבוטבול שנבחן במועדון שוחרר"
דעתכם?
Re: איציק עזוז מועמד להצטרף להפועל ב"ש
אחלה שחקן.. פי שתיים מקידר..
מחר נשמע שמסיבות שונות מועמדותו ירדה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
השוק הישראלי לא מאפשר טוב יותר.
להביא!
בכתבה גם נרמז שיובא קשר אחורי זר.
השוק הישראלי לא מאפשר טוב יותר.
להביא!
תאמין לי שאם לזיו אברג'יל היה משהו רציני ביד הוא לא היה מחביא אותו בכזה סוד בתוך הכתבה.yossi כתב:בס"ד

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה פשוט חור לא נורמלי העמדה הזו אצלנו
זה פשוט חור לא נורמלי העמדה הזו אצלנו
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אופציה מעניינת מאוד עזוז.
אני לא מבין דרך אגב למה פוסלים כאן את מיקי עטיה בצורה כזו נחרצת.
See ya in another life, brotha
Desmond כתב:אופציה מעניינת מאוד עזוז.
כי מיקי עטיה לא יכול להשתלב איתנו למטרות שאלונה רוצה.
מיקי עטיה שחקן לקבוצת תחתית
- אור אבוחצירה האדום
נכון...AsafNOKIA כתב:
כי מיקי עטיה לא יכול להשתלב איתנו למטרות שאלונה רוצה.
מיקי עטיה שחקן לקבוצת תחתית
וכמו שאומרים..."עבר זמנו..."
ממשחקים של בני יהודה שראיתי בשנתיים האחרונות הוא באמת מגן סבבה.
אמנם לא דני אלבס אבל במצבנו הוא יכול רק לעזור.
אמנם לא דני אלבס אבל במצבנו הוא יכול רק לעזור.
סוף סוף. אני לא מבין למה חיכו (למרות שלמיטב זכרוני יש כמה בעיות התנהגות שבגינן הוא איבד את המקום בהרכב לעוז ראלי)
אני רוצה להתייחס קודם כל לנושא השאיפות ומטרות הקבוצה לעונה הקרובה,
ולנסות לקשר את זה לעמדת המגן הימני שגורמת לנדודי שינה לכל אוהדי הקבוצה.
קודם כל,אתם שוב פעם מעלים את רף הציפיות גבוה מדי,הדרישות שלכם בשמיים,וכאן אתם עושים טעות גדולה מאוד.
המשפטים שאתם זורקים לאויר כל הזמן "שוב פעם קבוצה בינונית", "למה לא חושבים בגדול" וכל שאר הסיסמאות
שנשמעות כמו תקליט שבור עם תחילת כל עונה חדשה,זה בכלל לא במקום,והגיע הזמן שאוהדי הפועל ב"ש יסתכלו על הקבוצה
שלהם בצורה ריאלית.
נכון להיום הפועל ב"ש הוא מועדון בסדר גודל בינוני,עם תקציב הרבה יותר קטן ממה שמנסים לצייר כל הזמן ושואלים לאן הולך כל הכסף.
אנחנו לא יכולים לתת קונטרה לארבעת הגדולות נכון לעכשיו,ויקח עוד הרבה זמן עד שבאמת נצליח לעשות את זה.
אלונה וניר קלינגר הציבו לעצמם מטרה - פלייאוף עליון,המטרה הזאת היא בהחלט בהישג יד,ולא חייבים שמות מפוצצים או סגל
סופר מוכשר כדי להשיג את המטרה.
עכשיו בקשר לעמדת המגן הימני,ישנה בעיה,בעיה לא פשוטה שחייבים למצוא לה פתרון.
אבל בחייאת,הפועל באר שבע לא תקום או תיפול העונה על עמדת המגן ימני.
מיקי עטיה,איציק עזוז או פופוביץ',אין הבדלים באמת מהותיים בין שלושת השחקנים האלה.
זה לא שעם פופוביץ' או עזוז אנחנו הולכים לדרוס את כל הליגה ועם מיקי עטיה אנחנו הולכים לדשדש
בתחתית העונה.מדובר בשלושה שחקנים ברמה שווה פחות או יותר,כאשר לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות משלו.
קלינגר יבחר באחד מהם בהתאם לתקציב הקבוצה ודרישות כספיות של כל שחקן.זו עסקת חבילה מורכבת,ולהחתים שחקן ראוי
זו לא תוכנית לפי בקשתך כאשר תמיד מקבלים את הטוב ביותר.
מיקי עטיה מגן ימני טוב,שחקן שבהחלט יהווה פתרון ראוי לעמדת המגן הימני בעונה הקרובה, והוא מסתדר יופי עם השאיפות שהציב לעצמו המועדון העונה.
תפסיקו להשלות את עצמכם כל פעם מחדש כאילו קלינגר מתלבט בין עטיה לאיזה מייקון כזה שמת להגיע ולשחק כאן.
ולנסות לקשר את זה לעמדת המגן הימני שגורמת לנדודי שינה לכל אוהדי הקבוצה.
קודם כל,אתם שוב פעם מעלים את רף הציפיות גבוה מדי,הדרישות שלכם בשמיים,וכאן אתם עושים טעות גדולה מאוד.
המשפטים שאתם זורקים לאויר כל הזמן "שוב פעם קבוצה בינונית", "למה לא חושבים בגדול" וכל שאר הסיסמאות
שנשמעות כמו תקליט שבור עם תחילת כל עונה חדשה,זה בכלל לא במקום,והגיע הזמן שאוהדי הפועל ב"ש יסתכלו על הקבוצה
שלהם בצורה ריאלית.
נכון להיום הפועל ב"ש הוא מועדון בסדר גודל בינוני,עם תקציב הרבה יותר קטן ממה שמנסים לצייר כל הזמן ושואלים לאן הולך כל הכסף.
אנחנו לא יכולים לתת קונטרה לארבעת הגדולות נכון לעכשיו,ויקח עוד הרבה זמן עד שבאמת נצליח לעשות את זה.
אלונה וניר קלינגר הציבו לעצמם מטרה - פלייאוף עליון,המטרה הזאת היא בהחלט בהישג יד,ולא חייבים שמות מפוצצים או סגל
סופר מוכשר כדי להשיג את המטרה.
עכשיו בקשר לעמדת המגן הימני,ישנה בעיה,בעיה לא פשוטה שחייבים למצוא לה פתרון.
אבל בחייאת,הפועל באר שבע לא תקום או תיפול העונה על עמדת המגן ימני.
מיקי עטיה,איציק עזוז או פופוביץ',אין הבדלים באמת מהותיים בין שלושת השחקנים האלה.
זה לא שעם פופוביץ' או עזוז אנחנו הולכים לדרוס את כל הליגה ועם מיקי עטיה אנחנו הולכים לדשדש
בתחתית העונה.מדובר בשלושה שחקנים ברמה שווה פחות או יותר,כאשר לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות משלו.
קלינגר יבחר באחד מהם בהתאם לתקציב הקבוצה ודרישות כספיות של כל שחקן.זו עסקת חבילה מורכבת,ולהחתים שחקן ראוי
זו לא תוכנית לפי בקשתך כאשר תמיד מקבלים את הטוב ביותר.
מיקי עטיה מגן ימני טוב,שחקן שבהחלט יהווה פתרון ראוי לעמדת המגן הימני בעונה הקרובה, והוא מסתדר יופי עם השאיפות שהציב לעצמו המועדון העונה.
תפסיקו להשלות את עצמכם כל פעם מחדש כאילו קלינגר מתלבט בין עטיה לאיזה מייקון כזה שמת להגיע ולשחק כאן.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מיקי מי?<
'Desmond' - העמדה הזו עקב האכילס שלנו כבר מס' שנים. לא יודע האם תפול או לא על העמדה הזו זו הגדרה נכונה, אבל בהחלט יכולה להיות זו שתעשה את ההבדל בין כישלון להצלחה!!
'Desmond' - העמדה הזו עקב האכילס שלנו כבר מס' שנים. לא יודע האם תפול או לא על העמדה הזו זו הגדרה נכונה, אבל בהחלט יכולה להיות זו שתעשה את ההבדל בין כישלון להצלחה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
די כבר עם הזלזול הזה.אורי אדום בנשמה כתב:מיקי מי?<
אתה מתייחס לבעיה עצמה ולא לשחקנים שאמורים להוות פתרון לבעיה.
אם אתה חושב שעם עזוז תהיה לנו עונה מוצלחת ועם עטיה זה יהיה כישלון,זכותך.
אני חושב אחרת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שעל עמדת המגן הימני לא תקום ותיפול העונה. אבל מכיוון שאתה לא מכבי חיפה שיכולה לקחת אליפות גם עם מגן ימני בינוני ומטה (משומר בזמנו) שכן בשאר העמדות במגרש הם הטובים בארץ, ומכיוון שיש לך עוד בעיות בקבוצה (רביבו כאשר הוא משחק באגף, עמדת הקשר האחורי כאשר סוארז משחק כבלם) הבעיה בעמדת המגן הימני היא חמורה.Desmond כתב:
די כבר עם הזלזול הזה.
אתה מתייחס לבעיה עצמה ולא לשחקנים שאמורים להוות פתרון לבעיה.
אם אתה חושב שעם עזוז תהיה לנו עונה מוצלחת ועם עטיה זה יהיה כישלון,זכותך.
אני חושב אחרת.
כי באשדוד כולם ראו איך השילוב של החולשה באותם 3 עמדות יוצרים קבוצה לא מאוזנת למעלה והססנית למטה.
אם תביא את עזוז או מגן ימני זר שיתפקד בצורה טובה, הקבוצה תתחזק ושאר הבעיות יפחתו.
אם האמצע פרוץ, ואם אגף ימין לא קיים לא בקישור ולא בהגנה, אתה תהיה בצרות בכל פעם שתפגוש קבוצות מאמצע טבלה ומעלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!