רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי zivmay »

אחלה רן שבעולם. הביא למועדון סטנדרט שגם לא היה בתקופתו של בכר.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

״אני מרגיש טוב מאוד עם הקבוצה. אני כן יודע שנצטרך להתחזק וזה יקרה בקרוב״.

״מרקו וולף מבחינתי זה לא הימור. אני אימנתי אותו. אני מאמין גם בניב יהושע״

״אני מרגיש ויודע שהקבוצה צריכה להתחזק בעמדות מסוימת , אבל אף פעם זה לא מסתדר מידי. זה לא קורה אף פעם מהר. אני כן מאמין שיש תהליכים טובים ואני מאמין שנביא את השחקנים הנכונים בזמן הנכון״.

״אני חושב שהיה אחד השוערים הטובים בישראל. ניב הוא שוער של הפועל ב״ש . יש לו פה חוזה לעוד שנתיים ואני מאמין שבעתיד הוא יהיה שוער של הפועל באר שבע. בסופו של דבר אני אשב עם ניב ונעשה את הדברים הנכונים בשביל הקריירה שלו ובשביל המועדון.
השיחות האלה גלויות ואמיתיות במטרה גם לפתח את ניב וגם לעשות את הפועל ב״ש טובה יותר. אנחנו נעשה ביחד החלטות טובות״.

״שחקנים שלא יצאה לגביהם הודעה רשמית כנראה שזה לא סוף פסוק. כשיהיה מה להודיע נודיע״.

״ברמה הכללית כששחקנים לא עומדים בכללי המשמעת של המועדון אני לא אוהב את זה. יש לנו סטנדרטים וכולם צריכים לעמוד בהם.
לגבי עזיבה של לוקאס וקינגס, מהרגע שהם הצטרפו למחנה האימון, המחויבות שלהם והמשמעת שלהם היא טופ ולכן זה עושה לי את זה קל. אני לא מרגיש שום דבר מהדיבורים מסביב.
גם אם יש אמת או שקר בדיבורים האלה, אני מרגיש שהם סופר מוחיבים לקבוצה. הם בינתיים פה איתנו ושמחים שהם פה״

״ז׳ואאו הוא שחקן שעקבנו אחריו הרבה זמן . ראינו שחקן אחר והוא תפס לנו את העין.
הוא יכול לשחק בכמה עמדות בהתקפה, מאוד מחויב, מאוד רוצה ללמוד.
פטאצ׳י זה שם של שחקן שעלה הרבה כשניהלתי שיחות איתו.
הוא מאוד מחויב, מאוד חיובי. התאקלם מאוד טוב חברתית ומקצועית.
אני מקווה שהוא יראה מה שהוא יודע לתת״.

״ההימורים שלנו בצוות היו שהאיסלנדים יעברו. הייתה לנו הרגשה שזו תהיה היריבה. מצפה לנו התמודדות קשה.
״היכולת שלנו להגיע שלב בתים זה מבחן גדול עבורנו, עבורי בקריירה שלי. אני חושב שזו הזדמנות גדולה בשבילנו, השחקנים, הצוות ובשבילי להראות את הכדורגל שלנו החוצה.
ויותר מזה הצלחה של קבוצה ישראלית באירופה עושה טוב לכל הכדורגל״.

״תמיד אמרתי שהיחסים ביני לבין ההנהלה הם מצוינים ושאני רוצה להמשיך בהפועל ב״ש. אני שמח מאוד על האמון וההזדמנות ואני חושב שאנחנו יכולים לעשות דברים גדולים ביחד עבור האוהדים, העיר ובע״ה באירופה עבור הכדורגל הישראלי״.

שלח תגובה