2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
למה דווקא הסיפור הזה בי"א?
למה לא להעביר את המשחק מטרנר? הרי פוטנציאלית יכולים להגיע עשרות אלפי בית"ר, משחק עונה וזה. משחק חוץ בנתניה? קטן עליהם. מושבה? תגדיל תגדיל.
סיפורי סבתא של שר טיקטוק שרוצה לפתוח לייב בחגיגות האליפות של בית"ר, ועל הקשרים של ג'קי ואברמוב מיותר לדבר.
אנשים רואים את השחיתות של מאירי ושינו, ואומרים לעצמם למה גם לא אני. ככה זה כשהדג מסריח מהראש.
לפני עשור אוהדים שלנו כמעט מכרו כליה כדי לקבל כרטיס מסכן אחד מתוך 1200 בבלומפילד.
באליפויות האחרונות לחיפה היו תקופות שהם היו יכולים למכור 20 אלף כרטיסים לדוחא וגרין.
שלא יזיינו לנו בשכל. אם כבר הכל פה מושחת ומטונף, שלפחות לא יזלזלו באינטליגנציה שלנו.
למה לא להעביר את המשחק מטרנר? הרי פוטנציאלית יכולים להגיע עשרות אלפי בית"ר, משחק עונה וזה. משחק חוץ בנתניה? קטן עליהם. מושבה? תגדיל תגדיל.
סיפורי סבתא של שר טיקטוק שרוצה לפתוח לייב בחגיגות האליפות של בית"ר, ועל הקשרים של ג'קי ואברמוב מיותר לדבר.
אנשים רואים את השחיתות של מאירי ושינו, ואומרים לעצמם למה גם לא אני. ככה זה כשהדג מסריח מהראש.
לפני עשור אוהדים שלנו כמעט מכרו כליה כדי לקבל כרטיס מסכן אחד מתוך 1200 בבלומפילד.
באליפויות האחרונות לחיפה היו תקופות שהם היו יכולים למכור 20 אלף כרטיסים לדוחא וגרין.
שלא יזיינו לנו בשכל. אם כבר הכל פה מושחת ומטונף, שלפחות לא יזלזלו באינטליגנציה שלנו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מה זה לא אמור? זכותו לארח היכן שבא לו. מסריח, אבל כשר
הפועלעולה כתב: ↑17 ינואר 2026, 22:11למה דווקא הסיפור הזה בי"א?
להערכתי אין שום סיפור כזה. לא שמענו שום גורם רשמי מהמשטרה בנידון והכל זה ספינים של כתבים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דימונה רצו לארח אותנו בטרנר שנה שעברה ולא נתנו להם.
זו לא זכותו ולא נעליים.
זו לא זכותו ולא נעליים.
בית״ר בפורמה אדירה,הכל הולך,מחליפים שכובשים,שערים בדקות אחרונות, מנצחים ביכולת לא טובה,מה שנקרא כל מטאטא יורה.
אנחנו צריכים כרגע שהם בתקופה הזאת להישאר צמודים,זה לא יימשך לנצח,מתישהו יתחיל שם להיות יותר קשה והלחץ יתחיל לדבר.
ואין בנאמר שום זלזול בהם אלה ראייה מפוכחת של המציאות וצפייה של עשורים בכדורגל הישראלי.
אנחנו צריכים כרגע שהם בתקופה הזאת להישאר צמודים,זה לא יימשך לנצח,מתישהו יתחיל שם להיות יותר קשה והלחץ יתחיל לדבר.
ואין בנאמר שום זלזול בהם אלה ראייה מפוכחת של המציאות וצפייה של עשורים בכדורגל הישראלי.
רשמי בוואלה - רענן ברנובסקי ואופיר סער.אורי אדום בנשמה כתב: ↑17 ינואר 2026, 22:00שלום שלום...
לא הבנתי את הטיעון שלך, כאילו כן הבנתי, רק לא הבנתי איך זה מחזק את הטענה שלך כאילו שיש סרט כזה שהמשטרה לא תאשר את המגרש בי''א. לכתוב מה שרוצים ברשת כל אחד יכול הרי, המגרש בי''א כבר אירח עשרות משחקים עם פוטנציאל קהל שכזה, למה שהפעם ישתנו הכללים? תזכור את מילותיי, אם זה קורה זה נטו בהחלטה של ג'קי ולא כי המשטרה מטילה וטו.
לא טיקטוק ולא טלגרם או גורם עלום אחר.
https://sports.walla.co.il/item/3809623
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ממשטרת ישראל נמסר: ״המשחק יתקיים באשדוד״.
וסרמיליה בטלגרם
וסרמיליה בטלגרם
- אורי אדום בנשמה
יפה, העיקר עשו את הטראפיק שלהם
4 לב אדום כתב: ↑17 ינואר 2026, 22:35רשמי בוואלה - רענן ברנובסקי ואופיר סער.
לא טיקטוק ולא טלגרם או גורם עלום אחר.
https://sports.walla.co.il/item/3809623
וואו "רשמי בוואלה"... עוד לא הבנת שאין הבדל מהותי בין אתרי הספורט לבין אחרון הטיקטורים?
יש הבדל מהותי בין החלפת ביתיות לבין העתקת מגרש... כל עוד ג'קי לא יעביר לטדי - חוקי לחלוטין.
אני לא יודע מאיפה הבטחון. אני די בטוח שנדרש אישור של המנהלת וצריך הסבר יותר משכנע מ-לביתר יש הרבה קהל״אורי אדום בנשמה כתב: ↑17 ינואר 2026, 23:41יפה, העיקר עשו את הטראפיק שלהם![]()
וואו "רשמי בוואלה"... עוד לא הבנת שאין הבדל מהותי בין אתרי הספורט לבין אחרון הטיקטורים?
יש הבדל מהותי בין החלפת ביתיות לבין העתקת מגרש... כל עוד ג'קי לא יעביר לטדי - חוקי לחלוטין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מה שנקרא חרטט בביטחון ותקווה שאף אחד לא יודע
באשדוד מסרבים בתוקף לשמוע את הדיווחים שיש סיכוי שהמשטרה תעביר את המשחק נגד בית"ר ירושלים לאצטדיון אחר, בזמן המאבק לשרוד בליגה. "אם לא יהיה משחק באשדוד, שלא יהיה משחק בכלל. זה המגרש הביתי שלנו, אוהדי מכבי תל אביב, מכבי חיפה, באר שבע והפועל תל אביב, יש להם קהל לא פחות מבית"ר והם הגיעו לפי כמות הכרטיסים שהוקצו. אוהדי בית"ר לא שונים מאף אוהדי קבוצות אחרות ולא נוותר על הביתיות שלנו", אמרו גורמים בקבוצה.
לדעתי ניסו לעשות פה מחטף ספורטיבי שמהר מאוד סוכל.
NEXT
לדעתי ניסו לעשות פה מחטף ספורטיבי שמהר מאוד סוכל.
NEXT
- Melikson24
- Title: CrazyRed
שימו לב איך מסמנים ורודפים את בן זקן מאז שיצא נגד המערכת המושחתת.
התקשורת זה זרוע של העסקנים.
כל הכבוד לו.Melikson24 כתב: ↑18 ינואר 2026, 10:25שימו לב איך מסמנים ורודפים את בן זקן מאז שיצא נגד המערכת המושחתת.
בחר לצאת למאבק נגד המחבלים במשרוקית, גם החולצות המשעשעות שהוא הוציא וגם צולב את השופטים בתקשורת אחרי כל טעות שלהם, בסוף זה עוד ישתלם לו.
בליגה הזאת רק מי שבוכה מרוויח.
- אורי אדום בנשמה
על סמך ניסיון עבר. רוצה אינספור דוגמאות?
אלא אם כן עברה איזושהי חקיקה בנושא ופספסתי אותה. כך או כך, זה פחות האישיו
אני תמיד שואל את עצמי איזה בעל בית שפוי ייקח בעתיד את זיו אריה כמאמן.
מעבר לעובדה שהוא מאמן פח,מתנהג כמו ילד מגודל וחסר פאסון וכבוד למקצוע.
איזה איש הזוי
מעבר לעובדה שהוא מאמן פח,מתנהג כמו ילד מגודל וחסר פאסון וכבוד למקצוע.
איזה איש הזוי