רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
״המשחק הזה התחיל כמו שהמשחק האחרון בליגה נגמר אבל אני גאה בשחקנים שלי מקסימום, לא הייתה מחצית להרים אותם והם היו צריכים להרים את עצמם ודיברנו על זה השבוע שבתקופות קשות צריך לדעת לחצוב את הנקודות. הם התחילו מהמקום הכי נמוך במשחק ולאט לאט הרימו את עצמם״
״ה- 1-1 נתן לנו ביטחון, דיברנו טקטית במחצית איזה שטחים צריך לנצל וכשהשני נכנס אז כבר נפרץ הסכר״
״היו מאוד לא פייריים השבוע עם מה שמכנים ה״שחקני ספסל״ שלנו, אני לא קורא להם ככה. דיברנו השבוע על כמה כל אחד בקבוצה הוא משמעותי, יש לנו פצועים שצריכים לחזור כמו סטויאנוב וסמיר שגם הם משמעותיים ואני חושב שמי שעלה היום מהספסל שינה את הדעה לגביהם״
״אנחנו צריכים להשתפר ברמת המחשבה והאימון חד משמעית, יש לנו בעיה בעיקר מחשבתית ולא טכנית״
״מיגל היה בספק גדול מאוד למשחק הזה וכל עוד יכולתי להימנע מלהשתמש בו עשיתי את זה כדי לשמור עליו״
״כרגע אין כוונה להשאיל את סאבובו, הוא שחקן מצויין,
יש עוד המון שחקנים מצוינים בסגל שלא משחקים. קשה לשחק בהפועל ב״ש. כשמקבלים דקות צריך לתת את ההופעה מיד ואם לא יגיע מישהו אחר וייקח את הדקות.
סאבובו שחקן מצוין, אישיות נהדרת, הוא עוד יהיה משמעותי בהפועל ב״ש אך אם דקות משחק יעשו לו טוב זה מה שיהיה״
״איתי חזות שחקן כישרוני, הוא צנוע ומאוד אהוב בחדר ההלבשה. הוא בדרך הנכונה״
״לקהל יש זכות להביע את דעתו. אנחנו צריכים לעשות פה הצגות. בסוף אנחנו מציגים בפני הקהל וצריכים לגרום לו להתאהב בקבוצה בכל שנייה״
״הפועל ירושלים קבוצה אינטנסיבית. רציתי לקחת שחקנים אינטנסיביים שבראש זה היה אליאס או אחמד. אחמד עשה משחק מצוין ביום שבת והרגשתי שהוא מתחיל לחזור לעניינים ולכן זאת הייתה הבחירה שלי״.
״מי שראה את חמודי היום ראה חמודי שונה ממה שראינו. העוצמה עם ובלי כדור, פעולות ללא כדור, תנועות הגנה. לא סתם נלחמנו להביא אותו. אני מקווה שהתהליך הזה ימשיך והוא יהיה משמעותי עבורנו.
בשביל זה הבאנו שחקנים, לפעמים הם יקבלו פחות דקות אבל הם יצטרכו להיות משמעותיים״.
״כל הזמן אנחנו רוצים להשתפר. יש לנו מחשבה על איך אנחנו הופכים להיות טובים יותר וזה נכון לגזרת הרכש.
נרצה להביא עוד שחקן או שניים שיקחו אותנו עוד שלב קדימה. זה בעיקר בחלק הקדמי״.
״ה- 1-1 נתן לנו ביטחון, דיברנו טקטית במחצית איזה שטחים צריך לנצל וכשהשני נכנס אז כבר נפרץ הסכר״
״היו מאוד לא פייריים השבוע עם מה שמכנים ה״שחקני ספסל״ שלנו, אני לא קורא להם ככה. דיברנו השבוע על כמה כל אחד בקבוצה הוא משמעותי, יש לנו פצועים שצריכים לחזור כמו סטויאנוב וסמיר שגם הם משמעותיים ואני חושב שמי שעלה היום מהספסל שינה את הדעה לגביהם״
״אנחנו צריכים להשתפר ברמת המחשבה והאימון חד משמעית, יש לנו בעיה בעיקר מחשבתית ולא טכנית״
״מיגל היה בספק גדול מאוד למשחק הזה וכל עוד יכולתי להימנע מלהשתמש בו עשיתי את זה כדי לשמור עליו״
״כרגע אין כוונה להשאיל את סאבובו, הוא שחקן מצויין,
יש עוד המון שחקנים מצוינים בסגל שלא משחקים. קשה לשחק בהפועל ב״ש. כשמקבלים דקות צריך לתת את ההופעה מיד ואם לא יגיע מישהו אחר וייקח את הדקות.
סאבובו שחקן מצוין, אישיות נהדרת, הוא עוד יהיה משמעותי בהפועל ב״ש אך אם דקות משחק יעשו לו טוב זה מה שיהיה״
״איתי חזות שחקן כישרוני, הוא צנוע ומאוד אהוב בחדר ההלבשה. הוא בדרך הנכונה״
״לקהל יש זכות להביע את דעתו. אנחנו צריכים לעשות פה הצגות. בסוף אנחנו מציגים בפני הקהל וצריכים לגרום לו להתאהב בקבוצה בכל שנייה״
״הפועל ירושלים קבוצה אינטנסיבית. רציתי לקחת שחקנים אינטנסיביים שבראש זה היה אליאס או אחמד. אחמד עשה משחק מצוין ביום שבת והרגשתי שהוא מתחיל לחזור לעניינים ולכן זאת הייתה הבחירה שלי״.
״מי שראה את חמודי היום ראה חמודי שונה ממה שראינו. העוצמה עם ובלי כדור, פעולות ללא כדור, תנועות הגנה. לא סתם נלחמנו להביא אותו. אני מקווה שהתהליך הזה ימשיך והוא יהיה משמעותי עבורנו.
בשביל זה הבאנו שחקנים, לפעמים הם יקבלו פחות דקות אבל הם יצטרכו להיות משמעותיים״.
״כל הזמן אנחנו רוצים להשתפר. יש לנו מחשבה על איך אנחנו הופכים להיות טובים יותר וזה נכון לגזרת הרכש.
נרצה להביא עוד שחקן או שניים שיקחו אותנו עוד שלב קדימה. זה בעיקר בחלק הקדמי״.
קיבל הרבה ביקורת מוצדקת על הקיבעון וניהול הסגל
אתמול הוכיח שהוא מתחיל לעבור אבולוציה מסויימת.
א. חילוף ראשון דקה 60, כל ה5 חילופים הסתיימו לפני דקה 75 אם אני לא טועה...
ואל תגידו משחק גמור, גם נגד טבריה בסיבוב הראשון המשחק היה גמור כבר המחצית והחילופים איחרו להגיע.
ב. לא פחות חשוב, שיטת המשחק, כבר לא הנעת כדור מאולצת בבילד אפ בכוח גם במחיר של לקיחת סיכונים מוגזמים אפילו כשהיריב ממש מחכה לזה.
פתאום יש 3 שחקני התקפה שמותחים את העמידה גבוה גבוה ומכריחים את היריב להשאיר 1על1 X3 למעלה, כדורים ארוכים מהבלם לחלוץ, תבנית יציאה מסודרת הרבה יותר ישירה.
שאפו!!
תמשיך לחשוב קוזוך! לא לשקוט על השמרים
ואל תגידו משחק גמור, גם נגד טבריה בסיבוב הראשון המשחק היה גמור כבר המחצית והחילופים איחרו להגיע.
ב. לא פחות חשוב, שיטת המשחק, כבר לא הנעת כדור מאולצת בבילד אפ בכוח גם במחיר של לקיחת סיכונים מוגזמים אפילו כשהיריב ממש מחכה לזה.
פתאום יש 3 שחקני התקפה שמותחים את העמידה גבוה גבוה ומכריחים את היריב להשאיר 1על1 X3 למעלה, כדורים ארוכים מהבלם לחלוץ, תבנית יציאה מסודרת הרבה יותר ישירה.
שאפו!!
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
הוא קיבל ביקורות ובצדק.
לא צריך לזרוק לכל אירוע את הציניות המטופשת הזאת.
טוב שזה קרה וטוב שזה הגיע אליו.
רק ככה יתקדם וילמד, והקבוצה תחזור לעצמה.
לא צריך לזרוק לכל אירוע את הציניות המטופשת הזאת.
טוב שזה קרה וטוב שזה הגיע אליו.
רק ככה יתקדם וילמד, והקבוצה תחזור לעצמה.
אני גם שמתי לב שהיה אתמול יציאה ישירה יותר קדימה, משהו שראינו ניצנים במשחקים קודמים (למשל הגול מול הפועל פ"ת) אבל אתמול זה היה נראה יותר מתוכנן ובולט לעין.nitsande כתב: ↑01 ינואר 2026, 09:18קיבל הרבה ביקורת מוצדקת על הקיבעון וניהול הסגל
שאפו!!
שדרוג שאנחנו צריכים להוסיף למשחק שלנו, וזה משהו שגם צריך להיות כחלק מהמחשבה על רכש שיצטרף, שיתרום בפן הזה.
נרצה לראות המשכיות לשינויים הפנימיים האלה, רן גם דיבר על זה שהוא עובד על אספקטים חדשים לאחרונה באימונים.
הייתה פה כבר התייחסות להצבה אתמול של פרץ כ-6 שברעיון זה היה די מעניין אבל מעשית אליאל היה מאוד לא מדוייק אתמול, בכל אופן זה היה רעיון טוב לשחרר פקקים בטח כשאין את קינגס שמארגן את היציאות קדימה.
סכנין מבחן גדול עבור רן, גם משחק חוץ,גם יריבה ״קטנה״,באים אחרי ניצחון שהרים את הביטחון ולקינוח שופט ששונא כדורגל פלוס יגאל פריד המחבל ב-var... כל הדברים שלא הצלחנו להתמודד איתם העונה. רן יצטרך להחדיר בהם אנרגיות מההתחלה ועד הסוף.
הייתה פה כבר התייחסות להצבה אתמול של פרץ כ-6 שברעיון זה היה די מעניין אבל מעשית אליאל היה מאוד לא מדוייק אתמול, בכל אופן זה היה רעיון טוב לשחרר פקקים בטח כשאין את קינגס שמארגן את היציאות קדימה.
סכנין מבחן גדול עבור רן, גם משחק חוץ,גם יריבה ״קטנה״,באים אחרי ניצחון שהרים את הביטחון ולקינוח שופט ששונא כדורגל פלוס יגאל פריד המחבל ב-var... כל הדברים שלא הצלחנו להתמודד איתם העונה. רן יצטרך להחדיר בהם אנרגיות מההתחלה ועד הסוף.
הסתה זה לא ביקורת לכלל המעוניינים,תודה.
די די כבר,ביקורת עאלק.
לך תרפרף מה הלך כאן בשבועיים האחרונים,הזיה מוחלטת.
לא היה כלום שקשור לביקורת,רק רעל שנשפך בלי סוף על מאמן שמוליך את הטבלה,יש לך מזל שאין לי כוח עכשיו לצטט לך את כל הזבל שנשפך כאן.
טוב שניצח אחרת עוד היו מורידים אותו מהכביש.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
+1
הייתה קצת הקצנה לא ברורה
+2
רחוק מאוד מרק ביקורת מה שהלך כאן.
אמרתי לא פעם שיש המון על מה לבקר אבל גם יש דרך, כשיש כזאת היסטריה רק בגלל שאחמד עולה בהרכב ולא איתי דה בריינה אז זה כבר חוצה את גבולות הביקורת הלגיטימית. קוזוך הביא מספיק קבלות כדי שנבין שמדובר באיש מקצוע שיודע מה הוא רואה ועושה באימונים, אפשר לא לאהוב את ההרכבים שלו, אבל טיפת גב לא תזיק.
לי אין ספק שזה יחזור כבר במשחק הבא שהקבוצה קצת תקרטע, יש מי שרק מחכה שוב להגיד ״אמרתי לכם״ ו״מאמן מקובע ויהיר״ במקום להסתכל על הטוב ויש הרבה ממנו. בהחלט לא רוצה לדמיין מה יקרה פה במשבר הרציני הראשון.
גם אני שותף להרגשה הזאת!
+1000
אוהדים שהקבוצה למטה דוחפים אותה יותר במקום להרים אותה. כמה קיטורים זה לא ייאמן.
אני הולך לפתוח את הטבלה כל פעם לוודא שלא אני ההזוי פה.