״המשחק הזה התחיל כמו שהמשחק האחרון בליגה נגמר אבל אני גאה בשחקנים שלי מקסימום, לא הייתה מחצית להרים אותם והם היו צריכים להרים את עצמם ודיברנו על זה השבוע שבתקופות קשות צריך לדעת לחצוב את הנקודות. הם התחילו מהמקום הכי נמוך במשחק ולאט לאט הרימו את עצמם״
״ה- 1-1 נתן לנו ביטחון, דיברנו טקטית במחצית איזה שטחים צריך לנצל וכשהשני נכנס אז כבר נפרץ הסכר״
״היו מאוד לא פייריים השבוע עם מה שמכנים ה״שחקני ספסל״ שלנו, אני לא קורא להם ככה. דיברנו השבוע על כמה כל אחד בקבוצה הוא משמעותי, יש לנו פצועים שצריכים לחזור כמו סטויאנוב וסמיר שגם הם משמעותיים ואני חושב שמי שעלה היום מהספסל שינה את הדעה לגביהם״
״אנחנו צריכים להשתפר ברמת המחשבה והאימון חד משמעית, יש לנו בעיה בעיקר מחשבתית ולא טכנית״
״מיגל היה בספק גדול מאוד למשחק הזה וכל עוד יכולתי להימנע מלהשתמש בו עשיתי את זה כדי לשמור עליו״
״כרגע אין כוונה להשאיל את סאבובו, הוא שחקן מצויין,
יש עוד המון שחקנים מצוינים בסגל שלא משחקים. קשה לשחק בהפועל ב״ש. כשמקבלים דקות צריך לתת את ההופעה מיד ואם לא יגיע מישהו אחר וייקח את הדקות.
סאבובו שחקן מצוין, אישיות נהדרת, הוא עוד יהיה משמעותי בהפועל ב״ש אך אם דקות משחק יעשו לו טוב זה מה שיהיה״
״איתי חזות שחקן כישרוני, הוא צנוע ומאוד אהוב בחדר ההלבשה. הוא בדרך הנכונה״
״לקהל יש זכות להביע את דעתו. אנחנו צריכים לעשות פה הצגות. בסוף אנחנו מציגים בפני הקהל וצריכים לגרום לו להתאהב בקבוצה בכל שנייה״
״הפועל ירושלים קבוצה אינטנסיבית. רציתי לקחת שחקנים אינטנסיביים שבראש זה היה אליאס או אחמד. אחמד עשה משחק מצוין ביום שבת והרגשתי שהוא מתחיל לחזור לעניינים ולכן זאת הייתה הבחירה שלי״.
״מי שראה את חמודי היום ראה חמודי שונה ממה שראינו. העוצמה עם ובלי כדור, פעולות ללא כדור, תנועות הגנה. לא סתם נלחמנו להביא אותו. אני מקווה שהתהליך הזה ימשיך והוא יהיה משמעותי עבורנו.
בשביל זה הבאנו שחקנים, לפעמים הם יקבלו פחות דקות אבל הם יצטרכו להיות משמעותיים״.
״כל הזמן אנחנו רוצים להשתפר. יש לנו מחשבה על איך אנחנו הופכים להיות טובים יותר וזה נכון לגזרת הרכש.
נרצה להביא עוד שחקן או שניים שיקחו אותנו עוד שלב קדימה. זה בעיקר בחלק הקדמי״.