זה לא מדויק.
ללא פער ביטחון משמעותי אנחנו נהיה בבעיה לקראת המאני טיים וכבר ראינו את זה.
לגבי ביתר אני מסכים.
לא רואה בה מועמדת אמיתית.
הכתירו אותך שבוע לפני הפלייאוף שנה שעברה אחרי נתניה בתשעה שחקנים.ForeverRed כתב: ↑04 דצמבר 2025, 12:01זה לא מדויק.
ללא פער ביטחון משמעותי אנחנו נהיה בבעיה לקראת המאני טיים וכבר ראינו את זה.
לגבי ביתר אני מסכים.
לא רואה בה מועמדת אמיתית.
חייב להגיד שבלא מעט משחקים העונה, בעיקר בטדי אגב, היה להם יותר מזל משכל
כי בית"ר קבוצה שכונתית וקבוצה שכונתית יכולה להיות מאוד כיפית לצפייה אבל במאני טיים היא תפסיד לך. כמו בטדי.
חייב להגיד שזה יהיר בעיניי.Melikson24 כתב: ↑04 דצמבר 2025, 13:51כי בית"ר קבוצה שכונתית וקבוצה שכונתית יכולה להיות מאוד כיפית לצפייה אבל במאני טיים היא תפסיד לך. כמו בטדי.
גם אם יהיו צמודים עד הפלייאוף אני לא רואה אותם שורדים את הפלייאוף מולנו ו/או מכבי.
אפילו מכונה משומנת כמו הקבוצה שלנו בעונה שעברה לא היה לה קל בפלייאוף.
כמו בית"ר אז של בני בן זקן. כולנו ידענו שברגע האמת הם יפלו מולנו.
9 מחזורים זה לא מומנטום, זו מגמה.Melikson24 כתב: ↑04 דצמבר 2025, 15:26לכל קבוצה יש מומנטומים. אני לא מתרגש מכל מומנטום שמשתנה ממחזור למחזור כי בסוף הליגה כמעט תמיד מוכרעת בפלייאוף.
רק לפני כמה מחזורים בית"ר הייתה במומנטום השלילי והיו טענות כלפי הקיץ שאלמוג כהן ובמובן עשו.
כמובן נחמד להגיע לפלייאוף עם איזה פער 7-8 נקודות אבל כנראה שזה לא כזה פשוט כמו שאנחנו חושבים ומצפים לעיתים.
יש לי תחושה שרכש בינואר יכריע את זהות האלופה.
אם בית"ר תצרף עוד איזה זר משמעותי(קשר אחורי נניח) אולי היא תוכל להיות שם עד הסוף. לא פוסל. אבל כרגע לטעמי חסר לה איזה בעל בית, זר רציני, בעיקר בקישוא האחורי שיאזן את כל העסק.