נתניה גנבו לפחות 3-4 משחקים עם יכולת חרא ושער משום מקום בדקות האחרונות.
היום קרה ההפך. הם נראו מצוין עם קלר וטבארש שמעולים למערך הזה וגם מאור לוי נהנה מהקישור הרך של בית"ר עם הרבה חופש פעולה.
גם אני לא חושב שכרגע בית"ר חומר לאליפות אבל נחכה לראות מה יעשו בינואר.
1+
ברבע שעה שראיתי את נתניה בזמן המחצית באשדוד הם היו נראים הרבה יותר טוב מבית״ר, כדורים פשוט טיילו לבית״ר ברחבה באין מפריע.גם לקראת הסיום כשהם כבר היו פרק זמן לא קטן ב-10 שחקנים הם החזיקו כדור ודחפו קדימה, המון מזל היה לבית״ר עם האדום הזה.
רבים גיחכו על החתמת קאלו כולל אותי אבל ממשחק למשחק נראה שסה״כ מדובר בחלוץ לא רע בכלל, הלוואי שהחלוצים שלנו יביאו את הסיומת והנוכחות שלו.
בית״ר לא תיקח אליפות כל עוד יש להם משחק הגנה כזה, מרגיש שיכולים לספוג בכל רגע נתון.
קאלו כחלוץ היה בינוני. מאז שהזיזו אותו לאגף הוא נראה מצוין ובכלל כל בית"ר השתדרגה כשהם לא נאלצים לשחק עם אצילי ושועה בקווים.
זה מתקשר לדיון על דיופ. לכדורגל הישראלי אין שום פריבילגיה לזלזל בשחקנים עם רזומה משונה. ככל שהזמן עובר אני גם משתכנע שעדיף לחפש שחקנים רעבים כאלו שרואים בליגת העל כקפיצה גדולה מאשר את "הכוכבים" שמגיעים עם פרצוף חמוץ.
ספציפית עליו נעשה סקאוטינג טוב, עם טבארש הם נפלו ולטעמי גם קרבאלי לא שחקן טוב למרות שהוא קצת התייצב.