2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
שמח לראות את נתניה מתרסקת.
מקווה שהקארמה על עונה שעברה תכה בהם עד שירדו ליגה.
מקווה שהקארמה על עונה שעברה תכה בהם עד שירדו ליגה.
- ForeverRed
בהגנה יש להם יתרון לדעתי אחרי ההגעה של קמארה ועד שנבין מה יש לדיופ לתת. ובעיקר בחלק הקדמי, שם הם עמוקים ואיכותיים מאוד. אבל זה לא העניין. זרים זה לא רק מספר. זאת תרומה שאמורה לתת אקסטרה.Melikson24 כתב: ↑13 ספטמבר 2025, 23:42נו ובהנחה שיגיע קיצוני וגריטה נשאר זה עושה לך את זה שיהיו 8 זרים?8 זרים זה אמצעי להפוך את הקבוצה לטובה יותר ולא מטרה.
אם הזר השמיני זה גריטה או סיסוקו זה לא משנה את יחסי הכוחות כי לרוב הם לא יהיו בסגל בכלל.
אני מסתכל על איכות. קבוצה מול קבוצה. אני לא רואה במה אנחנו נופלים מהם ובכמעט חצי תקציב. ובסוף כל המחמאות הולכות אליהם. קצת מוזר.
אני חושב שיש לנו עוד מרווח שיפור עצום(גם להם) אם הבלם החדש, כנעאן וקיצוני נוסף יעשו את שלהם.
היינו צריכים במינימום בלם, קשר אמצע וכנף.
בלם הגיע סימן שאלה ענק.
קשר אמצע לא יגיע.
כנף נקווה שכן למרות ששוב, לא אופטימי שזה יקרה.
אנחנו לא ממקסמים את הזרים, וזה לא מעודף איכות.
לא עוזר לי שגריטה הפיסח הוא חלק מהסגל.
תמשיך להסתכל על התג מחיר ונמשיך להביא לך עוד 100 דוגמאות שרק מוכיחות כמה הוא לא מבטיח לך כלום.ForeverRed כתב: ↑13 ספטמבר 2025, 23:03המכסה של המכביות מלאה. רובה אם לא כולה מורכבת משחקנים בעלי רזומה טוב שהגיעו בכסף לא מבוטל.
לך יש 6 זרים כרגע, ואני מפרגן כי בפועל זה 5.
למה כל דבר צריך להסביר לך פעמיים?
אין ספק שיש רזומה עשיר ביותר לאנדרדה והייטור,סיסוקו זה עוד קשר בינוני שבעיקר תופס להם תקן של זר , גם לגבי ניקולאסקו מוכן להתערב מהיום שהוא לא יכבוש משמעותית יותר מאיגור.
בסוף הם פגעו בבליץ׳ ובקמארה, לגבי כל היתר? מגוחך לקבוע בספטמבר.
לגבי הזרים של חיפה אני אפילו לא אפתח את הדיון, לוקח בכל יום את ה-5 זרים שלי לפני שאקח את המכסה המלאה והלא מאוזנת שלהם (ודרך אגב יש סיטואציה שהם יכולים לעלות בהרכב עם 11 בעלי אזרחות זרה, ועדיין זה יהיה הרכב בינוני, רק כדי להמחיש את הבנייה העקומה שם).
אותי מעניינת האיכות ולא הכמות.
וכמו תמיד סיכומים נעשה בסוף החלון, המועדון לא סיים את העבודה.
- ForeverRed
תגובה שלמה על החלק הכי פחות רלוונטי של הדיון.Itay כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 00:08תמשיך להסתכל על התג מחיר ונמשיך להביא לך עוד 100 דוגמאות שרק מוכיחות כמה הוא לא מבטיח לך כלום.
אין ספק שיש רזומה עשיר ביותר לאנדרדה והייטור,סיסוקו זה עוד קשר בינוני שבעיקר תופס להם תקן של זר , גם לגבי ניקולאסקו מוכן להתערב מהיום שהוא לא יכבוש משמעותית יותר מאיגור.
בסוף הם פגעו בבליץ׳ ובקמארה, לגבי כל היתר? מגוחך לקבוע בספטמבר.
לגבי הזרים של חיפה אני אפילו לא אפתח את הדיון, לוקח בכל יום את ה-5 זרים שלי לפני שאקח את המכסה המלאה והלא מאוזנת שלהם (ודרך אגב יש סיטואציה שהם יכולים לעלות בהרכב עם 11 בעלי אזרחות זרה, ועדיין זה יהיה הרכב בינוני, רק כדי להמחיש את הבנייה העקומה שם).
אותי מעניינת האיכות ולא הכמות.
וכמו תמיד סיכומים נעשה בסוף החלון, המועדון לא סיים את העבודה.
אפשר גם לא להגיב אם אין על מה.
היריבות שלך הביאו זרים שעל הנייר הם טובים.
גם אם יהיו נפילות, לפחות ניסו. אתה אפילו לא ניסית.
וכן, נחכה לסוף החלון. כרגע זה המצב.
על הנייר יורי שחקן מדהים, במציאות פחות עבד.ForeverRed כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 00:36תגובה שלמה על החלק הכי פחות רלוונטי של הדיון.
אפשר גם לא להגיב אם אין על מה.
היריבות שלך הביאו זרים שעל הנייר הם טובים.
גם אם יהיו נפילות, לפחות ניסו. אתה אפילו לא ניסית.
וכן, נחכה לסוף החלון. כרגע זה המצב.
בוא נראה אותם על הדשא לפני שמפזרים פה מסקנות ריקות לאוויר.
עכשיו זה יותר מתיישב לי תודה על ההבהרה, מבחינתך העיקר שיהיה 8 זרים, לא משנה העובדה שנכללים שם גם זרים ברמה של נתניה. ובמקרה של חיפה גם כאלה שהגיעו בכפילויות שגרמו לבורות בעמדות אחרות.
נשים בצד גם את העובדה השולית שהפועל ב״ש החתימה את הישראלי שהיה השם הכי חם בשוק, אמנם חיפה החתימה את קאני מהספסל של בית״ר, את זסנו ואת אוחנה אבל איזה יופי שהביאו 8 זרים!
תמיד מנסים להקטין כי פורבר חושב שמכבי עשו עבודה טובה וניצלו את המכסה של הזרים עד תום
מה הקטע?
שני הזרים של מכבי בהתקפה לא נראים לכם שחקנים?
ותמיד מזכירים פה איזה ליגה מביכה יש אבל כשמדברים על הזרים של מכבי זה תמיד חכו כולה טבריה וריינה כאילו שנבחן אותם מול ברצלונה ריאל, כנראה שמותר להיות נחרצים כשזה מתאים לכם
זאת הרמה בליגה והם מעליה ככה פשוט
לפחות הפסקתם לדבר על איזה מאמן חלש יש להם
מה הקטע?
שני הזרים של מכבי בהתקפה לא נראים לכם שחקנים?
ותמיד מזכירים פה איזה ליגה מביכה יש אבל כשמדברים על הזרים של מכבי זה תמיד חכו כולה טבריה וריינה כאילו שנבחן אותם מול ברצלונה ריאל, כנראה שמותר להיות נחרצים כשזה מתאים לכם
זאת הרמה בליגה והם מעליה ככה פשוט
לפחות הפסקתם לדבר על איזה מאמן חלש יש להם
סיסוקו ה'בינוני' הוא עדיין שחקן שיכול לפתוח בהרכב נגד כל קבוצה בליגה והרמה של הקבוצה לא תפגע בגלל זה.
זה משהו שאי אפשר להגיד על גריטה או סאבובו בשלב זה.
כשיש לך 8 זרים אתה לא צריך שכולם יהיו סופרסטארים, זה מן הסתם לא יקרה.
חלק יהיו משמעותיים יותר, חלק פחות, אם אתה במצב שכל אחד מהם יכול לפתוח בהרכב, אז סהכ הצלחת.
בלי אירופה היה לי ברור שלא נגיע ל8. בטח לא 8 שאשכרה תורמים.
אין מה לעשות, זו מגבלת התקציב.
חלק יהיו משמעותיים יותר, חלק פחות, אם אתה במצב שכל אחד מהם יכול לפתוח בהרכב, אז סהכ הצלחת.
מכבי תל אביב עם תקציב של 120 מיליון. אנחנו עם 50 מיליון פחות. זה כל ההבדל בסגל וביכולת להביא זרים.
חוץ מזה, בואו נראה מה הם שווים באמת במשחקים קצת יותר רציניים( זה נכון גם לגבינו).
חוץ מזה, בואו נראה מה הם שווים באמת במשחקים קצת יותר רציניים( זה נכון גם לגבינו).
אבל זאת לא הנקודה שלו.Itay כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 02:18על הנייר יורי שחקן מדהים, במציאות פחות עבד.
בוא נראה אותם על הדשא לפני שמפזרים פה מסקנות ריקות לאוויר.
עכשיו זה יותר מתיישב לי תודה על ההבהרה, מבחינתך העיקר שיהיה 8 זרים, לא משנה העובדה שנכללים שם גם זרים ברמה של נתניה. ובמקרה של חיפה גם כאלה שהגיעו בכפילויות שגרמו לבורות בעמדות אחרות.
נשים בצד גם את העובדה השולית שהפועל ב״ש החתימה את הישראלי שהיה השם הכי חם בשוק, אמנם חיפה החתימה את קאני מהספסל של בית״ר, את זסנו ואת אוחנה אבל איזה יופי שהביאו 8 זרים!
מכבי מילאו את המכסה שלהם בזרים וזה מתיישב על מה שהם רצו לעשות. עשו 100 אחוז ממה שהם רצו והיו צריכים בעיניהם. לא מדברים על פגיעות בכלל.
אנחנו דחפנו הקיץ ל8 זרים ואנחנו ב14.09 עם שבעה כשאחד מהם נתקע לנו בגרון גם לפי המועדון כך שבפועל זה שישה. אנחנו מיצינו את מה שרצינו לעשות?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
תגיד לי שאתה לא צופה במשחקים של מכבי בלי להגיד שאתה לא צופה במשחקים של מכבי?yossi כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 06:11סיסוקו ה'בינוני' הוא עדיין שחקן שיכול לפתוח בהרכב נגד כל קבוצה בליגה והרמה של הקבוצה לא תפגע בגלל זה.
אחי סיסוקו זה נזק מהלך. הם ועוד איך יורדים ברמה כשהוא משחק. תבדוק גם מה אוהדי מכבי חושבים עליו.
לא רואה שום הבדל בתרומה בינו לבין גריטה לצורך הדוגמא. זרים בינוניים שלא תורמים יותר מדי.
הכל זה בשיווק.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 14 ספטמבר 2025, 07:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Melikson24
לא.dor69 כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 06:47אבל זאת לא הנקודה שלו.
מכבי מילאו את המכסה שלהם בזרים וזה מתיישב על מה שהם רצו לעשות. עשו 100 אחוז ממה שהם רצו והיו צריכים בעיניהם. לא מדברים על פגיעות בכלל.
אנחנו דחפנו הקיץ ל8 זרים ואנחנו ב14.09 עם שבעה כשאחד מהם נתקע לנו בגרון גם לפי המועדון כך שבפועל זה שישה. אנחנו מיצינו את מה שרצינו לעשות?
אז מה?אסון גדול?
אני מניח שיש החלטה לחכות עם הזר השמיני לינואר כדי לבחון לאיזה עמדה צריך חיזוק ולא להביא העיקר להביא.
בכל מקרה לא רואה שום קבוצה רושמת 8 זרים בטופס. נראה במחזורים הקרובים אם זאת מגמה שמכבי "פוצעת" כל מחזור זר או שזה צירוף מקרים ובקרוב ירשמו 8 זרים.
לעניין מבחינתי - זאת גם לא הנקודה "שלנו". הנקודה שלנו היא ש"אתם" מפרשים כל דבר שנעשה במועדון בצורה שלילית וביקורתית אז בוודאי שתמצאו, תמיד אפשר למצוא.
מצד שני אתם משתפכים על כל דבר שחיפה(!) או תל אביב עושות ומוצאים סיבה הגיונית אפילו להחתמות כמו אוחנה.
כל כך הרבה מכירות בקיץ אחד וחוסר הסכמה לשלם לקניקובסקי את השכר שביקש כדי להישאר בוודאי היה גורר מאלונה ביקורת חריפה ולא משנה מי המחליפים.
על חיפה מיותר לדבר. התנהלות נוראית בעיני.
לתאר את הקיץ הזה כרע זה גניבת דעת במעלה הראשונה.
סימנו 3 מטרות לקיץ הזה:
1. הישארות של לוקאס וקינגס - כמעט צ'ק. נמתין עוד כמה ימים.
2. חיזוק ושיפור האיכות של הספסל והעומק - כנעאן, רועי לוי, דוידזאדה - צ'ק.
3. חיזוק זר - בלם, חלוץ וקיצוני לכל הפחות - זלאטנוביץ הגיע מבעוד מועד, דיופ הגיע מאוחר וקיצוני מקווה שיגיע עד סגירת החלון כדי לעמוד במטרות.
בחיי לא מבין איך אפשר לתאר את הקיץ הזה כלא חיובי. לא מושלם, אך בהחלט חיובי גם בגזרת הזרים - כן כן(ויש מה לשפר, תמיד).
נשארה מבחינתי מטרה אחת וזה קיצוני מתאים ובזה מסיימים חלון מעולה. אולי ציפיתי לבלם יותר יציב ומוכח, מודה, אבל נותן קרדיט לצוות ונראה מה נקבל ממנו.
ואחרי כל זה בואו נזכור שאנחנו כ70 מיליון ש"ח תקציב,
מכבי חיפה כ100 מיליון(לדעתי עלו העונה בכמה מיליונים טובים),
מכבי תל אביב 120+ בקלילות.
זה הבדלים מטורפים של עשרות אחוזים ולמרות זאת אנחנו מעמידים קבוצה איכותית לא פחות. אם זה לא הישג לכשעצמו ודבר חיובי להתנהלות טובה(ושוב, יש איפה להשתפר) אז לא יודע מה.
+1yossi כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 06:11סיסוקו ה'בינוני' הוא עדיין שחקן שיכול לפתוח בהרכב נגד כל קבוצה בליגה והרמה של הקבוצה לא תפגע בגלל זה.
נזק מהלך ששותף לכל המשחקים נגדך, פתח ב2 מהם, ולא ראיתי שזה נותן לנו איזשהו יתרון.Melikson24 כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 06:54תגיד לי שאתה לא צופה במשחקים של מכבי בלי להגיד שאתה לא צופה במשחקים של מכבי?
אחי סיסוקו זה נזק מהלך. הם ועוד איך יורדים ברמה כשהוא משחק. תבדוק גם מה אוהדי מכבי חושבים עליו.
לא רואה שום נבדל בתרומה בינו לבין גריטה לצורך הדוגמא. זרים בינוניים שלא תורמים יותר מדי.
הכל זה בשיווק.
כנראה שכזה נזק מהלך הוא לא.
לא תופס ממנו, אמרתי בכל משחק נגדם שאני אשמח שיפתח, אבל הוא לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו והוא בטח לא מפיל את איכות ההרכב שלהם.
אם זלאטנוביץ' משחק במקום גריטה בבלומפילד בפליאוף אתה מנצח ולוקח אליפות. גריטה זה גולם מוחלט, הפיזיות שלו שווה לתחת שאין לו שום מושג באיך ניגשים לחפץ העגול (חוץ מעם הפאלש). הוא עגל לחלוטין, ביום ששחקן השוליים שלנו יהיה אחד כמו סיסוקו נדע שיש לנו סגל רחב ואיכותי.
ושוב, זה לא שהוא כזה טוב, אבל אם זו הרצפה שלהם, אז מקומם טוב.
- Melikson24
מהצד זה נראה לך ככה, יותר סלחני, אז לכן הצעתי שתבדוק מה דעתם של אוהדי מכבי עליו. רובם מעדיפים את שחר ונוי עליו.
פתח מולנו ונאנס ע"י לוקאס וקינגס. זה שזה לא נוצל על ידנו זה משהו אחר.
ממה שראיתי גם הייטור לא בדיוק כוכב כדורגל אבל הוא רק הגיע לכן נחכה עם זה.
הרצפה שלהם גבוהה משלנו מן הסתם יש להם תקציב כפול.
הרצפה של ריאל והרצפה של אתלטיקו גם לא אותה רצפה. יש כאלה שמצפים מאיתנו לעמוד ראש בראש בחלון העברות מול מועדון עם תקציב כפול.
פתח מולנו ונאנס ע"י לוקאס וקינגס. זה שזה לא נוצל על ידנו זה משהו אחר.
ממה שראיתי גם הייטור לא בדיוק כוכב כדורגל אבל הוא רק הגיע לכן נחכה עם זה.
הרצפה שלהם גבוהה משלנו מן הסתם יש להם תקציב כפול.
הרצפה של ריאל והרצפה של אתלטיקו גם לא אותה רצפה. יש כאלה שמצפים מאיתנו לעמוד ראש בראש בחלון העברות מול מועדון עם תקציב כפול.