רב״ש עשה את הבחירות הכי טובות שיכל, אני לא זוכר מתי נבחרת ישראל עשתה שחמט טקטי לנבחרת בלבל של איטליה.Red Tiger כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:32יוסי יקירי יש לי שעות נבחרת כמו שלך יש שעות סקאוטינג וזה נאמר כמחמאה לך.
אנחנו כבר התעייפנו מדיבורים על דרך,זה נאמר בתקופה של הרצוג וגוטמן ואלישע ורב״ש.
לא צריך ללכת תמיד לקיצון כמו גיא לוזון, אפשר גם ללכת למי שציינתי וגם שם היו מחמאות על הדרך,לא עזר יותר מדי
החיסרון של להיות מאמן נבחרת תמיד היה שאין לך מספיק זמן אימון ולכן היתרונות שלך צריכים להיות בלזהות מי נמצא בכושר הכי טוב בזמן נתון ולחבר את כולם יחדיו בזמן קצר.
הרי אתם כל הזמן טוענים שמאמן צריך לשחק ביחס לכלים שלו ולא לפנטז.
אז אם רבש יודע שיש לו בעיה בהגנה ויודע שהשוער שלו בקושי משחק וכבר שבועיים מתאמן ונמצא איתם היה ראוי שיימצא פתרונות כי לשם כך הוא מאמן.
5 גולים קיבלת ויכולת למנוע לפחות ארבעה,חבל.
מתי לאחרונה היינו נבחרת שחושבת רק התקפה? מתי היה פה מאמן מספיק אמיץ בשביל לקחת קשר התקפי ולשים אותו כ-6? לי אין ספק שעם איזה רוני לוי או כל שקר ישראלי אחר על הקווים היינו עוברים היום את החצי אולי 3 פעמים.
זה שפרץ גרוע ולא בכושר זו עובדה, גלזר נמצא באותה סיטואציה וגם הוא כבר לא שוער ראשון, אולי הוא לא היה מוכר אותך ככה אבל זה כבר חוכמת הבדיעבד.
לא נכנס לאיך רב״ש מתראיין ולאיך הוא מתלבש, שורה תחתונה קודמיו היו עושים הקפות באיצטדיון אחרי 1-0 מסריח על מקדוניה,
היום יש לך נבחרת שעשתה תיקו מול צרפת ולא הייתה רחוקה מלעשות תוצאה מעולה מול איטליה.
זה המון על המאמן.