אבל בחיאת איתי ... סבלנות.
העונה רק התחילה , גם שנה שעברה זה היה ככה .
אני מבטיח לך שב3-4 מחזורים הקרובים רמת המשחקים בליגה כולה תהיה פח לעומתנו וזו הזדמנות נהדרת עד נובמבר לפתוח חזק ולייצר פער .
עוד 8 ימים נסגרים החלונות העיקריים באירופה ויפתחו לנו אופציות טובות בהרבה ממה שיש כרגע. אז אני מעריך שעד סיום מחזור 2 לא יהיה חיזוק אלא אם כן זה יהיה זר שרצו מהרגע הראשון והסתדר לכל הצדדים.
צריך להוציא 6 מ-6 ב-2 מחזורים הקרובים ויהיה בסדר.
אין צורך לייצר דחיפות ולחץ שייצרו טעויות ורכש מתפשר.
הצוות המקצועי הוכיח עונה שעברה שהוא יודע בדיוק מה הוא רוצה וצריך אז תנו לו את הקרדיט.
כמובן שגם אני חושב שהיה צריך לחזק מזמן אבל לשוק יש חוקים משלו והוא לא מחכה רק להפועל ב"ש.
ולגבי הפועל ת"א : זכורה לי רבע שעה שלמה שכל השחקנים במגרש ( כמובן למעט אליאסי ) היו 30 מ' מהשער של הפועל ת"א מניעים כדור לימין ושמאל ומייצרים מצבי בעיטה שנבלמו לחוצים, קרנות וכד' . מיגל נפצע , כנאען חסר , רועי לוי מורחק , אליאל פצוע וזלאטנוביץ פצוע . כל אחד מהכלים האלה יודע לייצר ולכבוש בצורה מסויימת והם היו חסרים.
נשפוט בהמשך כשלרן יהיה סגל מלא וכשיר וייסגר חלון ההעברות .
עונות שונות, נקודות פתיחה שונות לחלוטין, אין פה השוואה בכלל.
שיחקת בשבת האחרונה מול רמה פח עם התקפה של לאומית והפסדת. לא רק הפסדת גם בקושי יצרת משהו.
לא צריך להיכנס ללחץ היסטרי, אבל רן צריך לעשות בדק בית עמוק איך בנקודת זמן כזו עם כל כך הרבה זמן אימון שהיה לו, זו הרמה שהקבוצה מציגה.
מי שטוען שזו ה"דרך שלו" ובאוקטובר יהיה בסדר, אז משהו בדרך הזו צריך להשתנות כי הפועל ב"ש צריכה להגיע לתחילת אוגוסט בכושר גבוה כדי לעשות שלב בתים.
היום אנחנו יודעים שעפנו בלי קשר להגרלות, פשוט כי אנחנו מציגים רמה נמוכה. זה המצב וצריך לשנות אותו ומהר.
עונות שונות, נקודות פתיחה שונות לחלוטין, אין פה השוואה בכלל.
שיחקת בשבת האחרונה מול רמה פח עם התקפה של לאומית והפסדת. לא רק הפסדת גם בקושי יצרת משהו.
לא צריך להיכנס ללחץ היסטרי, אבל רן צריך לעשות בדק בית עמוק איך בנקודת זמן כזו עם כל כך הרבה זמן אימון שהיה לו, זו הרמה שהקבוצה מציגה.
מי שטוען שזו ה"דרך שלו" ובאוקטובר יהיה בסדר, אז משהו בדרך הזו צריך להשתנות כי הפועל ב"ש צריכה להגיע לתחילת אוגוסט בכושר גבוה כדי לעשות שלב בתים.
היום אנחנו יודעים שעפנו בלי קשר להגרלות, פשוט כי אנחנו מציגים רמה נמוכה. זה המצב וצריך לשנות אותו ומהר.
אתה לחלוטין טועה לדעתי .
כי גם באירופה הבעיה הייתה יצירת מצבים.
מול לבסקי רן התמודד יפה מאוד עם הסיטואציה והיה רחוק 6 דקות מהעפלה למפגש מול בראגה. אממה ? ונטורה הורחק.
לא הייתה בעיית כושר והכדורגל היה טוב מאוד יחסית לחודש יולי.
מול אתונה הצגנו את אותו כדורגל מול קבוצה איכותית יותר.
ושוב - לא נפלנו בכושר או בכדורגל.
המשפט שהכי זכור לי שכולם אומרים כאן זה שאם היינו מארחים בבית אין ספק בכלל שעוברים את שתיהם קל. אז למה לשפוט לחומרה ?
אתה לחלוטין טועה לדעתי .
כי גם באירופה הבעיה הייתה יצירת מצבים.
מול לבסקי רן התמודד יפה מאוד עם הסיטואציה והיה רחוק 6 דקות מהעפלה למפגש מול בראגה. אממה ? ונטורה הורחק.
לא הייתה בעיית כושר והכדורגל היה טוב מאוד יחסית לחודש יולי.
מול אתונה הצגנו את אותו כדורגל מול קבוצה איכותית יותר.
ושוב - לא נפלנו בכושר או בכדורגל.
המשפט שהכי זכור לי שכולם אומרים כאן זה שאם היינו מארחים בבית אין ספק בכלל שעוברים את שתיהם קל. אז למה לשפוט לחומרה ?
אם אתה חושב שאין בעיה ברמת הכדורגל עד כה שהצגנו, אז הדיון מיותר כי ההשקפות שונות לחלוטין.
להגיד שלא נפלנו מאתונה זה מצחיק, כי במפגש הזה כמעט ולא היו דקות שידינו על העליונה.
המשחקים התפתחו בדיוק כמו שהם רצו, כמעט ולא היוונו להם סכנה כלשהי וזה כשהם בכושר רע, לא מחוברים ונסמכים נטו על יכולת אישית.
אני ממש לא חושב שאם היינו מארחים את אתונה היינו עוברים לאור הכדורגל שהצגנו.