פוצץ המו"מ עם מליקסון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: פוצץ המו"מ עם מליקסון

שליחה על ידי messiah »

עם כל הכבוד וההערכה לעדי פרץ (ויש הערכה מימים ימימה),הדברים נשמעים לא הגיוניים בעליל.
אין לקלינגר שום פריבילגיה לוותר על אחד השחקנים הכי מוערכים אצלו בסגל,שחקן נבחרת ישראל,בטח ובטח כשאין לו שום אלטרנטיבה טובה יותר היום בשוק.
זה שקלינגר לא אימן בארץ בשנים האחרונות,לא אומר שהוא מנותק מהמציאות ולא יודע שמליקסון סיים סגן מלך הבישולים עונה שעברה וזומן לנבחרת רק לפני חודש.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אחחח תשמעו עם מאור עוזב אני לא עושה מנוי כמה עצוב להגיד את זה אבל ככה זה כמוני עוד לפחות 10 חברים
בשביל מה אני יבוא הרי זה שחקן שבשבילו באים לכדורגל
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

messiah כתב:עם כל הכבוד וההערכה לעדי פרץ (ויש הערכה מימים ימימה),הדברים נשמעים לא הגיוניים בעליל.
אין לקלינגר שום פריבילגיה לוותר על אחד השחקנים הכי מוערכים אצלו בסגל,שחקן נבחרת ישראל,בטח ובטח כשאין לו שום אלטרנטיבה טובה יותר היום בשוק.
זה שקלינגר לא אימן בארץ בשנים האחרונות,לא אומר שהוא מנותק מהמציאות ולא יודע שמליקסון סיים סגן מלך הבישולים עונה שעברה וזומן לנבחרת רק לפני חודש.
שחכת שהוא העייף את אבי נימני וטל בנין ממכבי תל אביב ?
זה היה הוא עם אני לא טועה
2 הסטארים של מכבי באותה תקופה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

זה שי ! כתב:
שחכת שהוא העייף את אבי נימני וטל בנין ממכבי תל אביב ?
זה היה הוא עם אני לא טועה
2 הסטארים של מכבי באותה תקופה
זה שי !
אז הייתה מחנאות בחדרי ההלבשה שכולם ידעו עליה והיה ברור שזה מצב חולה.
היום מדובר באחד מהשחקנים החיוביים בקבוצה, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אנשוית. ממש לא דומה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

הכל יהיה בסדר.הסכום המאוזן לשני הצדדים יימצא וכולם יהיו מרוצים.
אין סרט אחר !
נראה למישהו פה שקלינגר רוצה להתאבד ספורטיבית עוד בטרם התחיל ????
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מאור מליקסון נתן עונה מעולה. סחב את הקבוצה לבד, היה ההבדל בין קבוצה שנאבקת בתחתית לקבוצה שכמעט הגיעה לאירופה. אני בהחלט חושב שכצעד של רצון טוב ולאור ההערכה לעונה הטובה, הקבוצה צריכה להעלות לו את השכר.
אבל אין זה אומר שהקבוצה מחויבת להעלות למאור את השכר בצורה ניכרת. אסור לשכוח שמאור מליקסון הוא שחקן תחת חוזה וחוזים יש לכבד.
הפועל באר שבע קנתה את מאור כשהוא היה בנקודת משבר בקריירה. הפועל באר שבע נתנה למאור את ההזדמנות להחזיר לעצמו את הקריירה. הפועל באר שבע גם שילמה לא מעט כסף עבור כרטיס השחקן של מאור מליקסון.
מכיוון שמאור מליקסון היה זה שחתם על החוזה ל5 עונות בהפועל באר שבע וזה שהסכים לשכר כזה או אחר, הוא צריך לעמוד בהסכם.

שמחתי לשמוע שהקבוצה רצתה לשדרג למאור את החוזה, חושב שמדובר בצעד נכון. אני לא חושב שהסוכן של מאור או העו"ד של מאור צריכים להציב דרישות להפועל באר שבע שכן למאור יש חוזה וראוי שיכבד אותו.

מכיוון שכרטיס השחקן של מאור שייך לבאר שבע ומכיוון שלמאור יש חוזה חתום בהפועל באר שבע, מאור מליקסון יהיה כאן בשנה הבאה.

אני חושב שחשוב שהאוהדים שלנו יבינו שמדובר במשא ומתן ושיש לתת להנהלה ולמאור את הזמן למצוא את הנוסחה כדי שכולם יהיו מרוצים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ג'וני כתב:מאור מליקסון חתם חוזה מובטח ל 5 שנים כאשר המניות שלו היו בירידה והוא קיבל חוזה מצויין 120אלף דולר נטו! כל אחד היה מוכן לקבל חוזה מובטח כזה.
הוא יכול לבקש שידרוג אבל הוא לא יכול לדרוש יותר מ20% זה לא משנה כמה ההוא והשני מרוויח , לדוגמא רביבו חתום לשנתיים על חוזה גבוהה כי קנו אותו כאשר המניות שלו היו בעליה אבל שנה הבאה הוא מסיים את החוזה וכנראה שעל פי יכולתו לא יקבל חוזה בסדר גודל הזה.
מאור ישחק בעונה הבא בב"ש גם בחוזה הנוכחי אם ירצה ללכת הקבוצה שתרצה אותו תשלם הרבה מאוד כסף כמו שהפועל דורשת על שכטר או ביתר על יצחקי.
אריק כתב:
חולק עליך ידידי היקר.
כדאי מאוד להבין את העובדה החשובה ביותר והיא שלא מדובר במו"מ. למאור מליקסון
יש חוזה בהפועל באר-שבע. עצם זה שהמועדון נהג בפתיחות והסכים לשבת עם השחקן
על פתיחת החוזה ושדרוג בשכר, כבר אומר שהמועדון מוקיר ומעריך את תרומתו של מאור
לקבוצה בשנתיים האחרונות ומעוניין לתגמל אותו בהתאם. יחד עם זאת מדובר במחווה
כלפי השחקן כיוון שהשחקן תחת חוזה ובדיוק כפי שהתחייבו לשלם לו את אותו השכר גם במקרה
שלא יתן תפוקה , כך השחקן צריך לכבד את המועדון שהולך לו ולהעריך את זה שהסכימו לפתוח את
החוזה ולת שדרוג לשחקן. אני מקווה מאוד שהעניינים יסתדרו, אבל במידה ולא ראוי לדרוש סכום
גבוה מאוד עבור השחרור ע"מ שמאור יתעשת מעט ושני הצדדים יגיעו לעמק השווה.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גל סרוסי כתב:כל כך הרבה אנשים גנבו מאלונה כסף שלא בצדק, עד שבא שחקן שבאמת מגיע לו שידרוג בחוזה אחרי שני העונות האחרונות.
יש לנו אוהדים שפלים שמציירים את מאור כרודף בצע, הוא ממש לא הוא רוצה להשאר בקבוצה הקבוצה חשובה לו אבל היכולת שהוא מציג כרגע זה לא היכולת שהוא חתם על החוזה...עולם הכדורגל אכזר שאתה לא טוב הבעלים מחויבים לחוזה שלך עד השקל האחרון שאתה טוב אתה צריך לקבל העלאה בשכר, מה לעשות ככה זה עובד היום.
מאור מליקסון מרוויח 100 אלף דולר ולא הציעו לו העלאה של 20 אחוז בוודאות הציעו לו הרבה הרבה פחות...
חבל שהמשא ומתן עם השחקן הכי בכיר של הקבוצה ניקלע למצב כזה

צאו מזה כבר, סערה בכוס מים כל הסיפור הזה.
משחקי מו"מ לגיטימיים וניסיונות סוכנים להפעיל מנוף לחצים של תקשורת ודעת קהל.

אם לא תהיה הצעה קוסמת מחו"ל, מאור בשנים הקרובות ישחק רק בהפועל ב"ש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה