פוצץ המו"מ עם מליקסון
Re: מאור חשבתי שהשתנתה
איזה אוהדים חרא יא אללה...
איזה הציעו 140 אלף דולר איזה?? נראה לך שהוא לא היה נשאר אם היו מציעים לו סכום כזה??
הוא משתכר בשכר של שחקני ספסל, הוא עשה לנו את העונה ואת הקבוצה, אם לא הוא איפה היינו עכשיו?? כל שקל שהוא מרוויח והוא דורש מגיע לו! בזכות ולא בחסד!
כל הכפויי טובה האלו... אני רוצה לראות איפה הייתם כשהוא הפך למלך הבישולים ומלך השערים של הקבוצה, אם לא הוא היינו עכשיו בליגה לאומית. חצופים.
איזה הציעו 140 אלף דולר איזה?? נראה לך שהוא לא היה נשאר אם היו מציעים לו סכום כזה??
הוא משתכר בשכר של שחקני ספסל, הוא עשה לנו את העונה ואת הקבוצה, אם לא הוא איפה היינו עכשיו?? כל שקל שהוא מרוויח והוא דורש מגיע לו! בזכות ולא בחסד!
כל הכפויי טובה האלו... אני רוצה לראות איפה הייתם כשהוא הפך למלך הבישולים ומלך השערים של הקבוצה, אם לא הוא היינו עכשיו בליגה לאומית. חצופים.
Re: מאור חשבתי שהשתנתה
שמואל קח אוויר.
יש פה מו"מ, לגיטימי או לא לגיטימי אנחנו לא יודעים את כל הפרטים, מפה ועד להכפיש את אחד השחקנים המוערכים ביותר שהיו לך פה המרחק גדול.
יש פה מו"מ, לגיטימי או לא לגיטימי אנחנו לא יודעים את כל הפרטים, מפה ועד להכפיש את אחד השחקנים המוערכים ביותר שהיו לך פה המרחק גדול.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: פוצץ המו"מ עם מליקסון
מקווה שכולם יירגעו וכולם יבינו את חשיבות הצד השני.
המועדון צריך לבוא לקראתו של מאור ולשדרג מעט את השכר אחרי חתיכת עונה כי זה נהוג בכל העולם (דייגו מיליטו דוגמא טובה).
מאור צריך למתן את הסוכן שלו (שבכלל רק רוצה לגזור עוד קופון מעוד העברה כמו כל סוכן ולא מחפש את טובתו של מאור) ולהבין שעוד שנה-שנתיים בב"ש לפני היציאה לאירופה יעשו לו רק טוב.
כמובן שגם חשוב שיזכור מי המועדון שהרים לו את הקריירה.
מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ומאור יישאר אצלינו גם בשנים הקרובות.
אה ושמואל, רצוי שתפסיק להמציא עובדות, לסלף, לעוות וכו'...עדיף שכולם יירגעו.
המועדון צריך לבוא לקראתו של מאור ולשדרג מעט את השכר אחרי חתיכת עונה כי זה נהוג בכל העולם (דייגו מיליטו דוגמא טובה).
מאור צריך למתן את הסוכן שלו (שבכלל רק רוצה לגזור עוד קופון מעוד העברה כמו כל סוכן ולא מחפש את טובתו של מאור) ולהבין שעוד שנה-שנתיים בב"ש לפני היציאה לאירופה יעשו לו רק טוב.
כמובן שגם חשוב שיזכור מי המועדון שהרים לו את הקריירה.
מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ומאור יישאר אצלינו גם בשנים הקרובות.
אה ושמואל, רצוי שתפסיק להמציא עובדות, לסלף, לעוות וכו'...עדיף שכולם יירגעו.
מה שקורא בטופיק הזה זה בדיוק מה שרוצים באתר ONE... שיעשו הרבה רעש מכלום....
מספיק לשים לב לציטוט של העו"ד שלו: "למאור יש חוזה בהפועל ב"ש והוא שחקן של הפועל ב"ש ".
מספיק לשים לב לציטוט של העו"ד שלו: "למאור יש חוזה בהפועל ב"ש והוא שחקן של הפועל ב"ש ".
כל כך הרבה אנשים גנבו מאלונה כסף שלא בצדק, עד שבא שחקן שבאמת מגיע לו שידרוג בחוזה אחרי שני העונות האחרונות.
יש לנו אוהדים שפלים שמציירים את מאור כרודף בצע, הוא ממש לא הוא רוצה להשאר בקבוצה הקבוצה חשובה לו אבל היכולת שהוא מציג כרגע זה לא היכולת שהוא חתם על החוזה...עולם הכדורגל אכזר שאתה לא טוב הבעלים מחויבים לחוזה שלך עד השקל האחרון שאתה טוב אתה צריך לקבל העלאה בשכר, מה לעשות ככה זה עובד היום.
מאור מליקסון מרוויח 100 אלף דולר ולא הציעו לו העלאה של 20 אחוז בוודאות הציעו לו הרבה הרבה פחות...
חבל שהמשא ומתן עם השחקן הכי בכיר של הקבוצה ניקלע למצב כזה
יש לנו אוהדים שפלים שמציירים את מאור כרודף בצע, הוא ממש לא הוא רוצה להשאר בקבוצה הקבוצה חשובה לו אבל היכולת שהוא מציג כרגע זה לא היכולת שהוא חתם על החוזה...עולם הכדורגל אכזר שאתה לא טוב הבעלים מחויבים לחוזה שלך עד השקל האחרון שאתה טוב אתה צריך לקבל העלאה בשכר, מה לעשות ככה זה עובד היום.
מאור מליקסון מרוויח 100 אלף דולר ולא הציעו לו העלאה של 20 אחוז בוודאות הציעו לו הרבה הרבה פחות...
חבל שהמשא ומתן עם השחקן הכי בכיר של הקבוצה ניקלע למצב כזה
בס"ד
אני מקווה שאלונה והסוכן של מאור יפסיקו לעשות שרירים ובימים הקרובים יגיעו לעמק השווה.
כל הפרשה הזו לא תורמת ויהיה מיותר למתוח אותה,אלונה צריכה להגיש למאור הצעה משודרגת כי זה פשוט מגיע לו.
חבל שהקבוצה תפגע בגלל ויכוח על כמה עשרות אלפי דולרים,מקסימום אפשר לחתוך קצת לשן (שמקבל חוזה חלומי בהשוואה לשאר הקריירה) והרוש שיהפכו לשחקני ספסל כדי לא לפגוע בתקציב.
אני מקווה שאלונה והסוכן של מאור יפסיקו לעשות שרירים ובימים הקרובים יגיעו לעמק השווה.
כל הפרשה הזו לא תורמת ויהיה מיותר למתוח אותה,אלונה צריכה להגיש למאור הצעה משודרגת כי זה פשוט מגיע לו.
חבל שהקבוצה תפגע בגלל ויכוח על כמה עשרות אלפי דולרים,מקסימום אפשר לחתוך קצת לשן (שמקבל חוזה חלומי בהשוואה לשאר הקריירה) והרוש שיהפכו לשחקני ספסל כדי לא לפגוע בתקציב.
- אוהד שפוי מהמרכז
אוי רמי רמי ... אתה לא מבין שזה משחקי מו"מ?????
בסוף יתפשרו וייסגרו, תירגע
אני חושב שעל דבר אחד אין ספק וזאת העובדה שמאור מליקסון חשוב מאוד להפועל באר שבע והשנה אנחנו ראינו את זה בצורה הכי ברורה שיש.
בשורה התחתונה, לא מתעסק במשחקי סוכנים כאלה ואחרים, מאור מליקסון חייב להישאר בהפועל באר שבע, הוא צריך לעשות הכל כדי שיקרה, אלונה צריכה לעשות הכללל שזה יקרה.
בשורה התחתונה, לא מתעסק במשחקי סוכנים כאלה ואחרים, מאור מליקסון חייב להישאר בהפועל באר שבע, הוא צריך לעשות הכל כדי שיקרה, אלונה צריכה לעשות הכללל שזה יקרה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שאלה לכולם..
מאור קיבל שידרוג לסכום שמקובל עליו..
עונה הבאה חלילה תיהיה חושך מבחינתו..
האם אלונה צריכה לקצץ לו בחזרה בקיץ הבא??
למאור יש חוזה חתום.עצם זה שאלונה מציעה לו שידרוג,הוא צריך להגיד תודה על כל שקל נוסף שהיא מוסיפה לו..
למאור יש חוזה חתום.עצם זה שאלונה מציעה לו שידרוג,הוא צריך להגיד תודה על כל שקל נוסף שהיא מוסיפה לו..
בס"דקוקי כתב:שאלה לכולם..
אולי בעיקרון זה נכון,אבל בכל העולם נוהגים כך.
את באמת מצפה שמסי (בכוונה דוגמה קיצונית) ישאר עם אותו החוזה שהיה לו מלפני שלוש שנים? הוא הרי חתום על חוזה.
גונסאלו היגוואין הארגנטינאי של ריאל מדריד היה חתום בעונה שעברה על חוזה של משהו כמו 1.5 מיליון יורו,והקיץ אחרי העונה שנתן חתם על חוזה של משהו כמו 6 מיליון יורו.
תתייחסו לזה כמו אל מקום עבודה,ככל שאתה מתקדם בתפקיד ובדרגה אתה מקבל משכורת גבוהה יותר.
מליקסון הוא השחקן הטוב ביותר בהפועל ב"ש והוא הקפטן,השכר צריך להיות בהתאם.
ברור שאם נבחן את זה מהזווית השטחית,אז יש פה עזות מצח של מליקסון וסוכנו כלפי הפועל ב"ש. נכון,הפועל ב"ש לא מחוייבת לשדרג לשחקנים שלה את החוזים אחרי כל עונה טובה שלהם ובטח שמבחינה חוזית אין למליקסון שום הילה לתלונה.
אממה,כנהוג בעולם הכדורגל המודרני,שחקן שנותן עונה טובה והרוחות סביבו רועשות וגועשות,מצפה שהמועדון שבו הוא משחק יתגמל אותו כמעין "פיצוי" על כך שלא עבר למקום עבודה אחר עם משכורת גבוהה הרבה יותר.
אני לא מאמין שאלונה,בדש וקלינגר כל כך אטומים ומטומטמים כדי לתת ללידר כמו מאור לעזוב את הפועל ב"ש...מה שכן,אני בהחלט לא אוהב את משחקי התקשורת והמצפון שגאייר ומליקסון מפעילים במהלך היום. אני משוכנע שהעניין ייסגר בסופו של דבר על הצד הטוב ביותר לשני הצדדים,מה שכן,ראוי למליקסון לא להתלונן על זכרון קצר של המועדון כלפיו בזמן שהוא הספיק לשכוח שהמועדון לקח אותו עם משכורת גבוהה לכל שיעור כשהוא היה בשפל הקריירה שלו אחרי ירידת ליגה עם כפ"ס אם אינני טועה.
אממה,כנהוג בעולם הכדורגל המודרני,שחקן שנותן עונה טובה והרוחות סביבו רועשות וגועשות,מצפה שהמועדון שבו הוא משחק יתגמל אותו כמעין "פיצוי" על כך שלא עבר למקום עבודה אחר עם משכורת גבוהה הרבה יותר.
אני לא מאמין שאלונה,בדש וקלינגר כל כך אטומים ומטומטמים כדי לתת ללידר כמו מאור לעזוב את הפועל ב"ש...מה שכן,אני בהחלט לא אוהב את משחקי התקשורת והמצפון שגאייר ומליקסון מפעילים במהלך היום. אני משוכנע שהעניין ייסגר בסופו של דבר על הצד הטוב ביותר לשני הצדדים,מה שכן,ראוי למליקסון לא להתלונן על זכרון קצר של המועדון כלפיו בזמן שהוא הספיק לשכוח שהמועדון לקח אותו עם משכורת גבוהה לכל שיעור כשהוא היה בשפל הקריירה שלו אחרי ירידת ליגה עם כפ"ס אם אינני טועה.
איזה שפל קריירה ואיזה נעליים, זה לא שהוא חתם בב"ש מחוסר ברירה, הוא בחר בב"ש על פניי קבוצות אחרות.
צריך להיות משהו באמצע. ברור שמליקסון ראוי להעלאה מצד אחד וזאת כיוון שסחב את הקבוצה
על גבו כמעט לבד במשך עונה שלמה. מצד שני חשוב לזכור שיש חוזה. 2 הצדדים צריכים
למצוא את הנוסחה המתאימה כדי שימשיך כי הוא צריך להיות כאן.
על גבו כמעט לבד במשך עונה שלמה. מצד שני חשוב לזכור שיש חוזה. 2 הצדדים צריכים
למצוא את הנוסחה המתאימה כדי שימשיך כי הוא צריך להיות כאן.
בס"ד
https://www.forum.camels.co.il/viewtopic.php?f=15&t=127" onclick="window.open(this.href);return false;
נראה לכם אמיתי?
אם כן הפועל ב"ש זו הקבוצה המפגרת ביותר בעולם.
https://www.forum.camels.co.il/viewtopic.php?f=15&t=127" onclick="window.open(this.href);return false;
נראה לכם אמיתי?
אם כן הפועל ב"ש זו הקבוצה המפגרת ביותר בעולם.
דבר אחד אני יכול להגיד, שעדי פרץ אדם אמין.
השאלה כמה הדברים שהוא כן שמע מדוייקים.
השאלה כמה הדברים שהוא כן שמע מדוייקים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,