2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
מיקי זוהר: ״אני לא אחלק את השלושה מיליון שקלים הנוספים לקבוצות שיצרפו זר שמיני, כך שיצא שהן מפסידות מזה ארבעה מיליון שקלים. מבחינתי זה לא יקרה, אני לא אעביר כסף. עדיין לא יודע מה נעשה עם הזר השביעי, עדיין לא החלטתי”.
תגידו מה הוא נדחף בכלל?מה הוא קשור???????
תגידו מה הוא נדחף בכלל?מה הוא קשור???????
- ForeverRed
והנה מיקי זוהר מתחיל עם האיומים וההתניות.
עוד לא נגמר הסיפור הזה.
עוד לא נגמר הסיפור הזה.
למה לעשירים בלבד? זה לטובת הכדורגל. ככה תעלה הרמה של הכדורגל הישראלי...
לא יודע אם אתה ציני אבל גם הקטנות רוצות וצריכות 8 זרים אלא אם כן אתה נהנה מהמצב הנוכחי שהסחורה הכי חמה בשוק עבורם זה שחקני נוער של ת"א וחיפה.
תראה את טבריה שהחתימו זרים כמו אוסמן וסמבה. אם היו רוצים ישראלים ברמה כזאת הם היו צריכים לשלם פי 3-4 לפחות.
הקטנות ״יהנו״ מהישראלים האדירים שייפלו בין הכיסאות.
נגמרו הימים בהם כל אחד שעושה פה דריבל יעלה כמו למבורגיני עם משכורת של טייס.
אני מעריך שהמחירים בשוק יתאזנו וגם הרמה תעלה.
נגמרו הימים בהם כל אחד שעושה פה דריבל יעלה כמו למבורגיני עם משכורת של טייס.
אני מעריך שהמחירים בשוק יתאזנו וגם הרמה תעלה.
- dardasmiley
לגבי ה-500k זה עלות כוללת לפי מה שרשום באתרים, כולל עלות השאלה/רכישה. אין קבוצה בטופ 4-5 שאין לה זר כזה.
לגבי המענקים 1.2 משח זה בערך 300k יורו, מעבר שלב באירופה מכניסה את זה או קרוב לזה, ברור לכולם שזר שמגיע מיועד לעזור קודם כל באירופה.
זר שמעביר אותך שלב באירופה, מוציא את העוקץ מהקנס.
מיקי זוהר יכול ללכת לשבת על קקטוס.
לגבי המענקים 1.2 משח זה בערך 300k יורו, מעבר שלב באירופה מכניסה את זה או קרוב לזה, ברור לכולם שזר שמגיע מיועד לעזור קודם כל באירופה.
זר שמעביר אותך שלב באירופה, מוציא את העוקץ מהקנס.
מיקי זוהר יכול ללכת לשבת על קקטוס.
רז אמיר-
עוד מהלך שאושר היום: בעונת 2027/28 תוקם ליגה ארצית עם 18 קבוצות, מתוכן עד 6 קבוצות בת.
לא רע אם כי צריך להבין איך זה יראה.
לתת לשחקני נוער מוכשרים לשחק על דשא סינטטי מול שעריים לא בטוח שיעשה להם טוב למרות דקות המשחק.
עוד מהלך שאושר היום: בעונת 2027/28 תוקם ליגה ארצית עם 18 קבוצות, מתוכן עד 6 קבוצות בת.
לא רע אם כי צריך להבין איך זה יראה.
לתת לשחקני נוער מוכשרים לשחק על דשא סינטטי מול שעריים לא בטוח שיעשה להם טוב למרות דקות המשחק.
וכמובן שכל האש תופנה רק לכיוון אלונה ברקת.ForeverRed כתב: ↑03 יולי 2025, 12:18והנה מיקי זוהר מתחיל עם האיומים וההתניות.
עוד לא נגמר הסיפור הזה.
כאילו שהיא "השטן" מאחורי המהלך הזה.
כמה התקשורת אוהבת את זה....
מת לראות את אלון או מישאלוב מעיזים לומר משהו על מיץ' או יענקל'ה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בוואן טוענים שחלק גדול מהישראלים בהפועל באר שבע בעד להשבית ממחר.
יודע שיש מספר של שחקנים שקוראים כאן - שיקחו בחשבון כל מי שישבית שהוא יסיים באותו רגע את דרכו אצל אוהדי הפועל באר שבע.
הם יפתחו את שערי הגיהנום על עצמם.
יודע שיש מספר של שחקנים שקוראים כאן - שיקחו בחשבון כל מי שישבית שהוא יסיים באותו רגע את דרכו אצל אוהדי הפועל באר שבע.
הם יפתחו את שערי הגיהנום על עצמם.
לא צריך להתרגש מכל ספין. אם היו להם שמות הם היו מפרסמים. וואן זה אתר תעמולה של ארגון השחקנים, הם יותר בלחץ מהשינוי הזה מכל הבן שהרים והרושים למיניהם.
בינתיים כל השחקנים מהגדולות ונדמה לי שגם אשדוד פחדו לפרסם את הסטורי המסכן הזה אתמול.
נראה למי יש ביצים להסתבך עם האנשים שמשלמים לו משכורת.
בינתיים כל השחקנים מהגדולות ונדמה לי שגם אשדוד פחדו לפרסם את הסטורי המסכן הזה אתמול.
נראה למי יש ביצים להסתבך עם האנשים שמשלמים לו משכורת.
- ForeverRed
אני רוצה לראות את הגבר שישבית אימונים ערב משחק סופר קריטי באירופה. באותו רגע נגמר הסיפור שלו.
1+ForeverRed כתב: ↑03 יולי 2025, 14:17אני רוצה לראות את הגבר שישבית אימונים ערב משחק סופר קריטי באירופה. באותו רגע נגמר הסיפור שלו.
כל מי שייפגע במועדון ובאלונה בשביל האינטרס הצר שלו צריך להימחק.
מקווה מאוד שהשוער הקשיש יסיים פה בקרוב.
- dardasmiley
תקשורת ספורט בישראל קוים לדמותה:
בשעה 15:01 צילום של השחקנים יוצאים בדקות אלו משדה התעופה לאחר ששבו ממחנה אימונים.
בשעה 14:00 "חלק גדול משחקני באר שבע תומכים בשביתה" אז או שהם כולם היו באינטרנט במהלך הטיסה ובשלבי הנחיתה או שכלפי הסמרטוט על חלל ממציא או שלאתר וואן יש אינטרס לחבל בקבוצה.
ילדים תעזרו לנו בבקשה להבין מה קרה
בשעה 15:01 צילום של השחקנים יוצאים בדקות אלו משדה התעופה לאחר ששבו ממחנה אימונים.
בשעה 14:00 "חלק גדול משחקני באר שבע תומכים בשביתה" אז או שהם כולם היו באינטרנט במהלך הטיסה ובשלבי הנחיתה או שכלפי הסמרטוט על חלל ממציא או שלאתר וואן יש אינטרס לחבל בקבוצה.
כמו מכתב הטייסים......התקשורת עושה את כל הרעשdardasmiley כתב: ↑03 יולי 2025, 14:55תקשורת ספורט בישראל קוים לדמותה:
גם כשעושים משהו טוב לכדורגל העסקנים חייבים לתקוע מקלות......
למה שמי שיחתים 8 זרים ויביא הכנסות יפות מאוד להתאחדות ולמנהלת יסבול מזה?
הגדולות יכולות לכופף את העסקנים בקלות.....תקחו לנו כסף נפרוש מהליגה
בהצלחה לייצר הכנסות בלי חיפה, ת"א ,ב"ש, ביתר
למה שמי שיחתים 8 זרים ויביא הכנסות יפות מאוד להתאחדות ולמנהלת יסבול מזה?
הגדולות יכולות לכופף את העסקנים בקלות.....תקחו לנו כסף נפרוש מהליגה
בהצלחה לייצר הכנסות בלי חיפה, ת"א ,ב"ש, ביתר