2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
ביתר אכן לא מעניינת.
חיפה זה איבוד נק פוטנציאלי היחיד של מכבי לכן טוב שהם ניצחו.
אני לא שותף לביקורת על יצחקי. זה לא שיש לו איך לשחק אחרת.
אז יעלה את סורו, מה הוא כבר ישנה?
עונה רעה מאוד שלו, יותר סיכוי שהוא יאבד לגול נוסף מאשר ישנה משהו.
שההתקפה שם רוקדת יש היגיון פנימי בכאוס, שהיא לא אז פשוט נשארים עם כאוס. ועם הגנה שטועה כמו שהם טעו היום, זה יותר מדי.
חיפה זה איבוד נק פוטנציאלי היחיד של מכבי לכן טוב שהם ניצחו.
אני לא שותף לביקורת על יצחקי. זה לא שיש לו איך לשחק אחרת.
אז יעלה את סורו, מה הוא כבר ישנה?
עונה רעה מאוד שלו, יותר סיכוי שהוא יאבד לגול נוסף מאשר ישנה משהו.
שההתקפה שם רוקדת יש היגיון פנימי בכאוס, שהיא לא אז פשוט נשארים עם כאוס. ועם הגנה שטועה כמו שהם טעו היום, זה יותר מדי.
הפועל ת״א חוזרת לליגת העל והשופרות עובדים ״תכניות רכש עצומות על הפרק״, ״תקציב שלישי בגודלו בליגה״ ועוד ועוד.
אממה אני מסתכל ימינה ושמאלה ולא רואה שום ישראלי רציני שהולך לדרוך שם,זרים וכולנו יודעים לא קל להביא וכסף שבטח לא מבטיח כלום,אין לי מושג על מה בונים שם.
יהיה להם קשה מאוד לבנות קבוצה שתעמוד בציפיות האוהדים.
אני חושב שזה הולך להיות הקיץ הכי שחון שהיה בליגת העל מאז הקמתה בגזרת ישראליים,אשכרה אין מה להביא.
אממה אני מסתכל ימינה ושמאלה ולא רואה שום ישראלי רציני שהולך לדרוך שם,זרים וכולנו יודעים לא קל להביא וכסף שבטח לא מבטיח כלום,אין לי מושג על מה בונים שם.
אני חושב שזה הולך להיות הקיץ הכי שחון שהיה בליגת העל מאז הקמתה בגזרת ישראליים,אשכרה אין מה להביא.
כבר הייתה אתמול/שלשום ידיעה בוואן על זה שרוב קבוצות ליגת העל דוחפות להעלאה נוספת של מכסת הזרים/ביטול מוחלט שלה. נותר לנו רק לקוות שהפעם זה יצליח כי אני לא רואה איך אפשר לקיים ליגה נורמלית עם קבוצות תחרותיות באירופה במצב הזהRed Tiger כתב: ↑28 אפריל 2025, 22:36הפועל ת״א חוזרת לליגת העל והשופרות עובדים ״תכניות רכש עצומות על הפרק״, ״תקציב שלישי בגודלו בליגה״ ועוד ועוד.
אין שום אופציה אחרת,לכיוון הזה זה יילך פלוס השקעות במחלקות הילדים,נערים ונוער מצד כל המועדונים הגדולים.
אלונה דוחפת מאוד לכיוון הזה
מחצית שנייה כבר לא ראיתי, הבוקר רואה תקציר, ואיזה פנדל מגוחך בית"ר קיבלה.
מחנכים פה שחקנים ליפול על כל מגע. פשוט דוחה. תיפול, אם יהיה איזה פריים מרשיע תקבל פנדל.
ליגת העל זו דוגמא מובהקת לאיך לקחת אמצעי עזר ואיתו להרוס את המשחק.
נותנים פה פנדלים על כלום ושום דבר חופשי חופשי. מכריעים משחקים וגורלות על יצירות מגע מינימליות שהקשר בינן לבין המשחק תלוש עד לא קיים.
זה לא נורמלי.
מחנכים פה שחקנים ליפול על כל מגע. פשוט דוחה. תיפול, אם יהיה איזה פריים מרשיע תקבל פנדל.
ליגת העל זו דוגמא מובהקת לאיך לקחת אמצעי עזר ואיתו להרוס את המשחק.
נותנים פה פנדלים על כלום ושום דבר חופשי חופשי. מכריעים משחקים וגורלות על יצירות מגע מינימליות שהקשר בינן לבין המשחק תלוש עד לא קיים.
זה לא נורמלי.
כוויה חמורה לילד ,מסכן ילווה אותו כל החיים,כל פעם שיוריד חולצה ישאלו שאלות
לא מבין על מה המשטרה לוקחת מאות אלפי שקלים כל משחק
לא מבין על מה המשטרה לוקחת מאות אלפי שקלים כל משחק
- Melikson24
- Title: CrazyRed
גם אני אבל הכסף הזה לא ישפר אפילו ב1% את ההרגשה שלו
אין תביעה יותר קלה מזו, ייקח להם מאות אלפים
- ForeverRed
מה שכן יש להם בשונה משנים אחרות זו אופציה לזרים טובים ולא יקרים מתוך הליגה. נחיתה יחסית רכה לעומת קבוצה שצריכה להביא 6 כאלה מבחוץ.Red Tiger כתב: ↑28 אפריל 2025, 22:36הפועל ת״א חוזרת לליגת העל והשופרות עובדים ״תכניות רכש עצומות על הפרק״, ״תקציב שלישי בגודלו בליגה״ ועוד ועוד.
גם הקטע של החזקת האמל"ח הזה, גם מותר באהלן אהלן
רואים מי מדליק , זה חוקי?
אני יכול להדליק בשכונה אבוקות וכאלה?
רואים מי מדליק , זה חוקי?
אני יכול להדליק בשכונה אבוקות וכאלה?
- Melikson24
- Title: CrazyRed