סכנין נשארו בליגה עוד לפני המשחק הזה. בסוף יש להם ק"ש וריינה, 6/6 קל.
זה נשאר בין אשדוד ופ"ת. מגיע לפ"ת לרדת ליגה. בגלל בית האבות שפתחו שם העונה לצד הדעיכה של שחקנים כמו יהושוע וחזן וגם בגלל הקרדיט לתמיר לוזון שבכוח הצליח לסבך אותם גם כשהם היו במרחק של 8-10 נקודות מהקו עם כדורגל מסריח.
קיוויתי שהפסד היום לאשדוד יכניס את סכנין לסחרור אבל כמו תמיד אי אפשר לסמוך על אשדוד.
מכבי פ"ת כישלון עצום. מניח שירדו. כמה גרוע צריך להיות כדי לרדת לפני הסגל ליגה לאומית של טבריה, הזיה.
צופה בגמר הספרדי ואני לא מצליח להבין, חוקי השיפוט הם לא אחידים לכל הליגות? בליגת העל ממציאים חוקים משלהם?
רואה את הפנדל שהרגע ביטלו לברצלונה, אין לי צל של ספק שבליגת העל זה היה עובר בטענה "שאי אפשר לקרוא לVAR על משהו שהוא לא חד משמעי". מניח שהשופט ראה הכשלה של אסנסיו על ראפיניה אבל בסוף המגע הסתכם בליטוף בגב ולכן ביטל, כמו שצריך. פה היינו שומעים את שפיגלר ואפק מקשקשים שאין מה לעשות.
כנ"ל לגבי האדומים שאני רואה בצ'מפיונס ובאירופה את הנעיצות האלו בכל משחק ולרוב זה עובר בשקט.
חייבים להבין פה שאדום ופנדל הם העונשים הכי חמורים שיש והרף לשריקה חייב להיות גבוה.
הפועל חיפה עושים מה שהם יכולים. לשם שינוי הם מניעים כדור יפה, נוי ובן הרוש לפעמים מגזימים בדריבל אבל שניהם מעל הקבוצה שלהם בכל הקשור לטכניקה.
לגבי בן הרוש כבר די ברור שזה עניין של זמן עד שהוא יוצא משם,
אבל דווקא נוי כבר משחקים צד לי את העין, נראה שחקן לא רע בכלל, לא אופתע אם יקושר לאחת הגדולות בקיץ.
אבל דווקא נוי כבר משחקים צד לי את העין, נראה שחקן לא רע בכלל, לא אופתע אם יקושר לאחת הגדולות בקיץ.
הוא לא רע אבל לא צריך להגזים לגביו. זאת עונה שנייה שלו בהפועל חיפה ולרוב הוא מחליף של סרדל וסבג. הוא לא באמת נתן עונת פריצה עדיין.
בהחלט יש בו משהו אבל בעיקרון זה לא שחקן שכל הגדולות אמורות לעוף עליו. בעיקר מראה על המצב העצוב של השוק הישראלי.
אישית חושב שגיא חדידה יכול להיות החתמה מעניינת לקישור, גם נוי יכול להילקח בחשבון. בלי קשר אליהם אליאס וגורדנה צריכים לעזוב.
הוא לא רע אבל לא צריך להגזים לגביו. זאת עונה שנייה שלו בהפועל חיפה ולרוב הוא מחליף של סרדל וסבג. הוא לא באמת נתן עונת פריצה עדיין.
בהחלט יש בו משהו אבל בעיקרון זה לא שחקן שכל הגדולות אמורות לעוף עליו. בעיקר מראה על המצב העצוב של השוק הישראלי.
אישית חושב שגיא חדידה יכול להיות החתמה מעניינת לקישור, גם נוי יכול להילקח בחשבון. בלי קשר אליהם אליאס וגורדנה צריכים לעזוב.
כיוון שאנחנו רק במקום השלישי/ רביעי בשרשרת המזון, צריך להמר על שחקנים לפני הפריצה... (ללא קשר לנוי).
כששחקן אחריי פריצה, מכבי (בעיקר תל אביב) תעקוף אותך, אפילו למנוע שיגיע אליך