רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי הראל »

הפתיע אותי שהוא הגיב מהר מאוד להבדיל בכמה משחקים אחרונים עם החילוף של גאנח.
גאנח לא ניצל את האיטיות של סק והוא הגיב מהר ויפה מאוד עם אחמד שם , תוך דקה מהחילוף היה שם פעולה שאחמד זרק את סק והגענו למצב הבקעה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״הכדורגל שלנו קודם כל מתחיל מאופי ונשמה, בלי לב אין כדורגל בכלל״

״אני חושב שפתחנו את המשחק מצויין והגענו למצבים ולחצאי מצבים שיכלו להתפתח ליותר וקיבלנו פתאום שער משום מקום לדעתי בפעם הראשונה שבית״ר הגיעה לרחבה וזה הוריד לנו את הביטחון, דיברנו במחצית על זה שאנחנו צריכים לשחק כדורגל מהיר,להניע מצד לצד, לעשות המון תנועות עומק,להיות סבלניים, לא להיגרר לפרובוקציות ולא עשינו שום דבר מזה ובגלל זה המשחק היה מאוד עצבני, אבל בסוף השחקנים בטופ של הליגה מביאים את האקסטרות״

״לא התייחסנו מעולם לביה״ד, הוא לא מעניין.
גם לפני המשחק הזה אמרתי שהדברים תלויים בנו, נצטרך לעבוד מאוד מאוד קשה ולהתפלל ולקוות שבמחזור האחרון גם נהיה הראשונים״

״לפונק הייתה חבלה קטנה ברגל ודי התלבטתי אם לפתוח ב-352 או ב-433, אם הייתי עולה ב-352 פונק היה עולה, אבל ברגע שהחלטתי שאני עולה עם 433 אז גם בגלל החבלה החלטתי לפתוח עם מיגל ומתן. לגבי יורי השבוע הוא לא השאיר לי ברירה, הוא התאמן כל כך טוב, הוא השקיע מאוד והיה פשוט פנטסטי, אני הרגשתי שאם אני לא מעלה אותו אני עושה לו עוול ואני אחד שאוהב ללכת עם האמת שלו והאמת שלי הייתה להעלות אותו. וזה בטח אחרי ששחקן ברמה שלו לא מקבל דקה בחיפה ואז הוא בא ונותן כזה שבוע אימונים, זה אומר הרבה עליו ובעיקר על הקבוצה והשחקנים כמה הם מבינים את הרגע״

״יורי עובד קשה ואני חושב שהוא לא קרוב למה שהוא מסוגל לתת, אפילו בכלל לא קרוב. אני מדבר בעיקר מבחינת כמות פעולות שהוא עושה במשחק, אם זה למשל ספרינטים, אינטנסיטי שזה ריצות במהירות גבוהה במהלך המשחק. אני כן חושב שהוא מביא מימד של אחריות, אינטליגנציית משחק,איכות, אבל הוא יצטרך להתקדם״

״אנחנו צריכים להניע כדור מלמטה בצורה טובה יותר, כרגע זה לא מספיק טוב, כשאנחנו עושים את זה טוב אז אנחנו מגיעים להתקפה עם יתרון מספרי, אני לא יודע אם שמים לב לזה. בסוף זו הדרך שאנחנו משחקים בה ואנחנו נמשיך לעשות את זה, מה שלפעמים נראה מבחוץ מאוד מאוד מפחיד בשבילנו זה רגיל כי אנחנו עושים את זה ביום יום. פעם הגיע אלינו מישהו נחמד לאימונים ורצה לדבר על זה עם השחקנים, שאלתי אותו אם זה מפחיד לנתח אנשים והוא אמר שכן, אני גם אמרתי לו שזה מפחיד כי צריך לחתוך את המטופל ולהיות אחראי על החיים שלו, אבל בסוף הרופא עושה 5-6 כאלה ביום כי הוא למד את זה והוא מתאמן על זה ונכון שזה מפחיד אבל בסוף יודעים מה צריך לעשות״

״זה סופר קריטי להיות חכמים עכשיו, היו שלבים שבית״ר ניסו לעשות פרובוקציות וזה בסדר, גם אצילי שהוא שחקן גדול הבין שהוא צריך לעשות פרובוקציה כדי לשנות את המומנטום של המשחק אז זה בסדר
גמור אבל אנחנו צריכים להיות בזון משלנו מההתחלה עד הסוף, אני התעצבנתי על מזרחי כי דיברנו על זה בדיוק במחצית וכמה דקות אחרי הוא קצת איבד את זה, אלו בדיוק הדברים הקטנים שאנחנו צריכים לשפר״

״אם הייתי פותח היום ב-352 כנראה שגריטה היה פותח, כי גם הוא מתאמן פנטסטי, זה נשמע קלישאתי אבל כשהוא נכנס כמו שהוא נכנס וכשגורדנה נכנס ככה אחרי חודש שלא התלבש אז זה אומר הכל על הקבוצה הזאת, בסוף עם כל הכבוד לי ולצוות שלי ולשחקנים כפרטים בסוף מה שמנצח על הכל זה אנחנו כקבוצה״

סמל אישי של משתמש
MELI
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MELI »

Itay כתב:
14 אפריל 2025, 23:34
״הכדורגל שלנו קודם כל מתחיל מאופי ונשמה, בלי לב אין כדורגל בכלל״

״אני חושב שפתחנו את המשחק מצויין והגענו למצבים ולחצאי מצבים שיכלו להתפתח ליותר וקיבלנו פתאום שער משום מקום לדעתי בפעם הראשונה שבית״ר הגיעה לרחבה וזה הוריד לנו את הביטחון, דיברנו במחצית על זה שאנחנו צריכים לשחק כדורגל מהיר,להניע מצד לצד, לעשות המון תנועות עומק,להיות סבלניים, לא להיגרר לפרובוקציות ולא עשינו שום דבר מזה ובגלל זה המשחק היה מאוד עצבני, אבל בסוף השחקנים בטופ של הליגה מביאים את האקסטרות״

״לא התייחסנו מעולם לביה״ד, הוא לא מעניין.
גם לפני המשחק הזה אמרתי שהדברים תלויים בנו, נצטרך לעבוד מאוד מאוד קשה ולהתפלל ולקוות שבמחזור האחרון גם נהיה הראשונים״

״לפונק הייתה חבלה קטנה ברגל ודי התלבטתי אם לפתוח ב-352 או ב-433, אם הייתי עולה ב-352 פונק היה עולה, אבל ברגע שהחלטתי שאני עולה עם 433 אז גם בגלל החבלה החלטתי לפתוח עם מיגל ומתן. לגבי יורי השבוע הוא לא השאיר לי ברירה, הוא התאמן כל כך טוב, הוא השקיע מאוד והיה פשוט פנטסטי, אני הרגשתי שאם אני לא מעלה אותו אני עושה לו עוול ואני אחד שאוהב ללכת עם האמת שלו והאמת שלי הייתה להעלות אותו. וזה בטח אחרי ששחקן ברמה שלו לא מקבל דקה בחיפה ואז הוא בא ונותן כזה שבוע אימונים, זה אומר הרבה עליו ובעיקר על הקבוצה והשחקנים כמה הם מבינים את הרגע״

״יורי עובד קשה ואני חושב שהוא לא קרוב למה שהוא מסוגל לתת, אפילו בכלל לא קרוב. אני מדבר בעיקר מבחינת כמות פעולות שהוא עושה במשחק, אם זה למשל ספרינטים, אינטנסיטי שזה ריצות במהירות גבוהה במהלך המשחק. אני כן חושב שהוא מביא מימד של אחריות, אינטליגנציית משחק,איכות, אבל הוא יצטרך להתקדם״

״אנחנו צריכים להניע כדור מלמטה בצורה טובה יותר, כרגע זה לא מספיק טוב, כשאנחנו עושים את זה טוב אז אנחנו מגיעים להתקפה עם יתרון מספרי, אני לא יודע אם שמים לב לזה. בסוף זו הדרך שאנחנו משחקים בה ואנחנו נמשיך לעשות את זה, מה שלפעמים נראה מבחוץ מאוד מאוד מפחיד בשבילנו זה רגיל כי אנחנו עושים את זה ביום יום. פעם הגיע אלינו מישהו נחמד לאימונים ורצה לדבר על זה עם השחקנים, שאלתי אותו אם זה מפחיד לנתח אנשים והוא אמר שכן, אני גם אמרתי לו שזה מפחיד כי צריך לחתוך את המטופל ולהיות אחראי על החיים שלו, אבל בסוף הרופא עושה 5-6 כאלה ביום כי הוא למד את זה והוא מתאמן על זה ונכון שזה מפחיד אבל בסוף יודעים מה צריך לעשות״

״זה סופר קריטי להיות חכמים עכשיו, היו שלבים שבית״ר ניסו לעשות פרובוקציות וזה בסדר, גם אצילי שהוא שחקן גדול הבין שהוא צריך לעשות פרובוקציה כדי לשנות את המומנטום של המשחק אז זה בסדר
גמור אבל אנחנו צריכים להיות בזון משלנו מההתחלה עד הסוף, אני התעצבנתי על מזרחי כי דיברנו על זה בדיוק במחצית וכמה דקות אחרי הוא קצת איבד את זה, אלו בדיוק הדברים הקטנים שאנחנו צריכים לשפר״

״אם הייתי פותח היום ב-352 כנראה שגריטה היה פותח, כי גם הוא מתאמן פנטסטי, זה נשמע קלישאתי אבל כשהוא נכנס כמו שהוא נכנס וכשגורדנה נכנס ככה אחרי חודש שלא התלבש אז זה אומר הכל על הקבוצה הזאת, בסוף עם כל הכבוד לי ולצוות שלי ולשחקנים כפרטים בסוף מה שמנצח על הכל זה אנחנו כקבוצה״
הראיונות שלו זה הנהנה צרופה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא משנה איך תיגמר העונה הזו, זו עונת האימון הגדולה אי פעם שראיתי בהפועל בש.
אין צורך להגיב ולפתוח דיון. זורק לאוויר.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

yossi כתב:
14 אפריל 2025, 23:57
חד משמעית, לא סתם טענתי שזאת אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה של המועדון כיוונתי לרמת האימון,פסיכי לגמרי.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

yossi כתב:
אכן. לא היה כדבר הזה פה!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
נוטה להסכים.
זה מקרה של השלם גדול מסך חלקיו הכי בולט שראיתי

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

מה עם הארכת חוזה הלו

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

מעבר לכל המהלכים והחילופים והמצבים והדרמות שהיו אתמול על המגרש, קצת נעלם מהלך מפתח של קוז'וך לא פחות קריטי בדקה ה-58 :

אותו מפגש טעון בין גיא מזרחי לטימוטי מוזי , מפגש שכבר הלך לכיוון לא טוב ושהיה עלול להשפיע על המשך המשחק כי גיא כבר היה לגמרי במוד לחימה ויצא מפוקוס .
רן קלט את זה מייד , נכנס ביניהם והרחיק את גיא , נתן לו סטירה , פיקס אותו וכמו אמסטף לא עזב אותו עד שגיא אמר לו "שחרר הכל בסדר" .
מהלך משנה משחק .
ענק אתה רן , ענק !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

עוד נבכה על הטמטום שלו עם האובר טהרנות עם הצהובים של קינגס ואליאל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

yossi כתב:
19 אפריל 2025, 21:32
או שהם באמת מעדיפים שיעדרו בליגה.

אנחנו בהחלט עשויים לבכות על כך.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
19 אפריל 2025, 21:32
אני חושב שלפציעה של ונטורה הייתה משמעות פה בהחלטה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

ReDo כתב:
19 אפריל 2025, 21:35
אני חושב שלפציעה של ונטורה הייתה משמעות פה בהחלטה.
נניח זאת המחשבה עם קינגס.
לפחות תנקה את פרץ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

החלטות חובבניות.

שלח תגובה