לא הוא מייצג אותנו בעתירה למחוזי4 לב אדום כתב: ↑05 פברואר 2025, 17:34תקשיבו,
קודם כל מסתבר שרועי רוזן ( היועץ המשפטי שלנו ) הוא גם היועץ המשפטי של הפועל תל אביב .
היום הוא מייצג את הפועל תל אביב בכל מה שקרה במשחק הלפני אחרון שלהם שאוהדים איימו ודחפו את השוער של היריבה . להלן חלק מהפרוטוקול - לא נגעתי :
עו"ד רוזן : האישום של פגיעה על ידי אוהדים לטעמי הוא לא מוצדק, כיוון שלא פגעו בשוער פיזית. אף אחד לא היכה אותו. עצם ההתפרצות לשדה המשחק וההתפרעות זה חמור לכשלעצמו”.
הדיין נעם ליובין : “סליחה, עצם זה שדחפו אותו, זו לא פגיעה פיזית? אנחנו לא מקטינים את האירוע. אם החבר’ה האלה היו דוחפים שופט ולא שוער, מה הייתה התוצאה?”.
תקראו כאן את המשך הדיון , הטיעונים שם מזכירים 1 ל-1 את מה שטען עבורנו ( לטעמי הטיעונים שלו קטנוניים ולא תורמים לקידום המתקת העונש ) : https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp
המסקנה שלי : הוא בוחר קווי הגנה לא נכונים שעולים לנו בנקודות. בימינו אנו - זה נושא שצריך לשים על השולחן ולדבר עליו.
בתי דין ועונשים 2024/25
Re: בתי דין ועונשים 2024/25
- dardasmiley
חי בסרט מי שחושב שזה יחול על הגביע
הגביע הוא אירוע הדגל של ההתאחדות שם הם ממש משפיעים,
נראה לכם שהם יתנו לזה לקרות?
הגביע הוא אירוע הדגל של ההתאחדות שם הם ממש משפיעים,
נראה לכם שהם יתנו לזה לקרות?
מיקי זוהר מודה גם כן שקופחנו.
עכשיו שזה בכותרות זה הזמן ללחוץ בכל הכוח.
בעיניי אם אנחנו לא מקבלים טכני עד הפליאוף אין טעם לעלות לשם, ואני בעד להגיד את זה בקול רם וברור.
ספורטיביות בתחת שלי שאנחנו עולים עם מינוס 3. שיתנו לקבוצה של המדינה אליפות ויאוננו על עצמם.
אין טעם להשתתף בקרקס הזה.
וטכני זה גם פלוס 3 בשערים, חשוב להפרש שצומצם דרמטית גם בעקבות הטכני שמכבי קיבלה.
זה בעצם 3 וחצי נק' על הכף. משחק +, זה המון.
בעיניי אם אנחנו לא מקבלים טכני עד הפליאוף אין טעם לעלות לשם, ואני בעד להגיד את זה בקול רם וברור.
ספורטיביות בתחת שלי שאנחנו עולים עם מינוס 3. שיתנו לקבוצה של המדינה אליפות ויאוננו על עצמם.
וטכני זה גם פלוס 3 בשערים, חשוב להפרש שצומצם דרמטית גם בעקבות הטכני שמכבי קיבלה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
+1yossi כתב: ↑06 פברואר 2025, 08:59מיקי זוהר מודה גם כן שקופחנו.
במועדון טועים כשחושבים ששקט תעשייתי והליך משפטי תקין יתנו להם את הניצחון.
בלי איומים מצד אלונה על המשך דרכה והמשך הקבוצה להתמודד בליגה - שום דבר לא יזוז בוודאות של 100%.
מסכים.
זה הזמן של המועדון להרים הילוך ולהתחיל לאיים ולפמפם תקשורתית את האירוע כשהדיון מתקרב.
לא צריך להיות שר הספורט כדי להבין שעשו לנו עוולה חמורה ומסוכנת בביה״ד, זה ברור כשמש.
המסר שצריך להעביר חד ברור- אין טכני? תודה ולהתראות, בזאת הפועל ב״ש סיימה את עונת 24/25 ולכו לחפש.
רק באיומים וכוח, הגישה של הנחמדות לא תקדם אותנו.
אם הבעלים של אום אל פאחם קיפל את ההתאחדות גם אלונה יכולה.
זה הזמן של המועדון להרים הילוך ולהתחיל לאיים ולפמפם תקשורתית את האירוע כשהדיון מתקרב.
לא צריך להיות שר הספורט כדי להבין שעשו לנו עוולה חמורה ומסוכנת בביה״ד, זה ברור כשמש.
המסר שצריך להעביר חד ברור- אין טכני? תודה ולהתראות, בזאת הפועל ב״ש סיימה את עונת 24/25 ולכו לחפש.
+100Itay כתב: ↑06 פברואר 2025, 09:40מסכים.
להציב דד לין עד ה 1.3 שיקבלו החלטה
מקבל גם משחק חוזר בא לי לזיין אותם על הדשא בטרנר
1+Itay כתב: ↑06 פברואר 2025, 09:40מסכים.
לצערנו - ככה זה עובד .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
האמת ?
נמאס להיות הנחמדים שמתפשרים על מה שבוודאות מגיע לנו.
זה חשיבה של פעם .
צריך ללכת all in . אף אחד לא עושה לנו טובות !
טכני או שאנחנו לא חלק מהתחרות הזאת .
הלוואי שפעם אחת נבוא נחושים ככה בלי לפחד מכל השלכה שלא תהיה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בזמנו אני גם הייתי בעד ללכת למשחק חוזר, אבל היום?
אחרי שכולן נהנות מההפקר של המושחתים בגלימה ומקבלות נקודות בלי לדרוך על הדשא? במילה אחת- זיבי.
לא מסכן בפציעה/כרטיס ולא מעייף אף שחקן שלי, ובטח לא מסכן את הנקודות שמגיעות לנו כחוק, הספיקו לי המשחקים נגד הקבוצות מהמגזר, רק שיט אכלנו מולם העונה.
כפי שהיה כתוב בתפאורה של האולטראס עם הדמויות מגומורה-
We gonna take back everything.
- ForeverRed
ממש מעניין את בית הדין האזרחי מאיומי הסרק של הפועל באר שבע.
קצת התבלבלתם.
שליטה יותר טובה בתקשורת? חד משמעית נדרש. אבו עלי על בית משפט מחוזי? לאן עפתם?. שם אין פוליטיקות התאחדות וחארטות, שם השאלה זה אך ורק אם הגעת עם קייס משפטי אמיתי ובנוי היטב.
כל השטויות של ההתאחדות לא מעניין אותם יותר מלצפות בדשא צומח, משפטי נטו
שליטה יותר טובה בתקשורת? חד משמעית נדרש. אבו עלי על בית משפט מחוזי? לאן עפתם?. שם אין פוליטיקות התאחדות וחארטות, שם השאלה זה אך ורק אם הגעת עם קייס משפטי אמיתי ובנוי היטב.
כל השטויות של ההתאחדות לא מעניין אותם יותר מלצפות בדשא צומח, משפטי נטו
אם זה משפטי נטו אז זו תביעה קלה. השופט עצמו של ההתאחדות ציין במכתב שלו שאנחנו זכאים לניצחון טכני על פי החוק.
החשש הוא שייכנס פה שיקול של "בית משפט אזרחי לא צריך להתערב בבית דין לכדורגל" ואז איזה פן משפטי יש פה?
זה אישור לבית הדין הרקוב של הכדורגל לעשות ככל העולה על רוחו, ואז מה יש להשתתף בקרקס הזה?
שופטים לא אוהבים לפסוק נגד שופטים, זה החיסרון שלנו במשפט הזה.yossi כתב: ↑06 פברואר 2025, 12:46אם זה משפטי נטו אז זו תביעה קלה. השופט עצמו של ההתאחדות ציין במכתב שלו שאנחנו זכאים לניצחון טכני על פי החוק.
החשש הוא שייכנס פה שיקול של "בית משפט אזרחי לא צריך להתערב בבית דין לכדורגל" ואז איזה פן משפטי יש פה?
זה אישור לבית הדין הרקוב של הכדורגל לעשות ככל העולה על רוחו, ואז מה יש להשתתף בקרקס הזה?
סביר להניח שלא תיהיה התערבות של בית דין אזרחי
אכלנו אותה בקטע הזה
אכלנו אותה בקטע הזה