אין ספק שעם שחקנים כמו סבע, אצילי, קניקובסקי ועלי מוחמד היינו פושטים רגל. ודוידה הוא יופי של שחקן. בטח לישראלי. אצילי זה כוכב כדורגל שאפשר לספור כאלה בליגה על חצי כף יד.
אני לא מספיק משועמם לחזור אחורה ולהזכיר לך את כל הכושלים שקראת להחתים, עלו מלא כסף והתבררו כבלופים(אצלנו או אצל אחרות, לא רלוונטי).
אף אחד מאיתנו לא עילוי בכדורגל עם טביעת עין מיוחדת.
מועדון בנחיתות תקציבית לא יכול להמר בסכומים כמו דוידה לדוגמא. עסקה כושלת אחת כזאת יכולה להוות זנב תקציבי במשך כמה עונות.
חווינו את זה לא מעט בשנים האחרונות עם החתמות איומות עליהם שילמנו ביוקר גם מקצועית וגם כלכלית.
אני לא מספיק משועמם לחזור אחורה ולהזכיר לך את כל הכושלים שקראת להחתים, עלו מלא כסף והתבררו כבלופים(אצלנו או אצל אחרות, לא רלוונטי).
אף אחד מאיתנו לא עילוי בכדורגל עם טביעת עין מיוחדת.
מועדון בנחיתות תקציבית לא יכול להמר בסכומים כמו דוידה לדוגמא. עסקה כושלת אחת כזאת יכולה להוות זנב תקציבי במשך כמה עונות.
חווינו את זה לא מעט בשנים האחרונות עם החתמות איומות עליהם שילמנו ביוקר גם מקצועית וגם כלכלית.
אתה לגמרי מפספס את הנקודה.
יש פה נטייה להקטין כל מה שלא קשור אלינו.
קצת צניעות. זה כל מה שאני אומר.
וואלה אני הייתי מאלה שהקטין את דוידה ולגמרי כל הכבוד לו.
לא אוהב שחקני קו עם רגל אחת.
אבל הוא הוסיף לעצמו הכנסות כדור איכותיות מהקו, שיש לך כלי כזה בארסנל זה מוסיף המון. גיוון את עצמו.
זה בדיוק מה שצריך גאנח לעשות למשל. אחרת יהיה לאיוס.
שחקן מוכשר שלא יגיע לכלום.
וואלה אני הייתי מאלה שהקטין את דוידה ולגמרי כל הכבוד לו.
לא אוהב שחקני קו עם רגל אחת.
אבל הוא הוסיף לעצמו הכנסות כדור איכותיות מהקו, שיש לך כלי כזה בארסנל זה מוסיף המון. גיוון את עצמו.
זה בדיוק מה שצריך גאנח לעשות למשל. אחרת יהיה לאיוס.
שחקן מוכשר שלא יגיע לכלום.
פחות אוהב את הרעיון של נתניה בפלייאוף העליון, נגד המכביות הם שטיח בנוהל ונגדנו נכנסת בהם רוח של דורטמונד.
הליגה חווה בינתיים עונה מאוד טובה, הכל צמוד ביותר, גם הצמרת, גם התחתית וגם המאבק על הפלייאוף העליון.
נתניה וק״ש זו דוגמה טובה לכמה הכל נזיל, מספיק ריצה טובה של
3-4 משחקים ומקבוצה שמועמדת ליריבה הופכים לקבוצה של פלייאוף עליון.
ההתנהגות של ברדה על הקווים לא לעניין. כל הזמן מציק לשופט ורק מכניס את הקבוצה והקהל שלו לטנטרום מיותר.
בינתיים הפועל פ"ת הרבה יותר טובים אבל אין להם גולר. הפועל ת"א חוץ מטוריאל זאת קבוצה שלא אמורה לעלות ליגה, הם מזעזעים. הם יצטרכו רכש של לפחות 3-4 שחקני ליגת העל בינואר.