פול ארנולד גריטה חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: פול ארנולד גריטה חתם לשנתיים

שליחה על ידי גיא חניה »

משחק להסיר את הכובע ולתת למלא אוהדים לאכול. חלוץ :מסמיק:

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

גם ברח שמאלה ובא לידי ביטוי עם מהלך אישי
גם תנועה לעומק במרכז

בדיוק מה שאני רוצה שיעשה - הביטחון מרן עושה לו מצוין.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

המשחק הכי טוב שלנו אצלנו.
נעזוב את הבישול בצד, לא מפסיק לעבוד, לא מפסיק לזוז לצדדים, והפיזיות שלו נותנת לא מעט.
אם היה יותר טכני זה היה חלוץ ברמה ממש גבוהה, אבל זה מה יש וזה בכלל לא מעט.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ללא ספק המשחק הכי טוב
חייב לשחק רק עם הפאלש

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

משחק ענק שלו.
יש קארמה בעולם, כשאתה עובד כל כך קשה וכשאתה מפרגן לקבוצה באינסטגרם ולוקח אחריות על רגעים אישיים פחות טובים אז בסוף גם משחקים כאלו יגיעו.

הוא בהחלט לא החלוץ המושלם ולא אחד שיחורר פה רשתות אבל הוא הרבה יותר טוב וחרוץ מכל הקלימלות והסלמאנים שעברו פה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

משחק מצוין. אוהב את השחקן הזה, קשה שלא להתחבר לאופי.
היום הכניסו המון כדורים לרחבה אבל סטויאנוב ולופס לא היו מדויקים. עוד קצת איכות בקרוס והוא מסיים עם צמד אם לא יותר.
לא מדברים על זה אבל צריך גם לבחון אופציה של מגן, בטח אם קוזוק יחליט להמשיך לרוץ במערך הזה.
שיש כתב:
14 דצמבר 2024, 20:16
ללא ספק המשחק הכי טוב
חייב לשחק רק עם הפאלש
כמו אייבינדר שמוסר רק בפאלש/גליץ'.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

רן משתמש בו מעולה. מוריד אותו טיפה אחורה ונוצר מרווח לגל שני להכנס

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הפועלעולה כתב:
14 דצמבר 2024, 20:34
לא מדברים על זה אבל צריך גם לבחון אופציה של מגן, בטח אם קוזוק יחליט להמשיך לרוץ במערך הזה.
ממש נכון.
החיסרון היחיד שלנו בערך במערך הזה, זה החוסר בשחקן אגף שיכול אשכרה להכניס כדור מסוכן.
לא סטויאנוב ולא לופז אמינים בקטע הזה.

בסגל הנוכחי מעניין אותי אם בעתיד אחמד ינוסה באחד האגפים. על פניו יש לו חריצות ואינטנסיביות כדי לעבוד באגף במערך הזה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yossi כתב:
14 דצמבר 2024, 20:02
לא מפסיק לעבוד, לא מפסיק לזוז לצדדים, והפיזיות שלו נותנת לא מעט.

1+
זו הסיבה שהיינו אופטימיים למרות אי התפוקה שלו עד הערב :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

נתן הופעה של מליקסון

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

nitsande כתב:
07 אוקטובר 2024, 08:28
לא יודע על מה מדובר פה. מה שהכי מפתיע אותי בו שהוא גם שחקן כדורגל.
הוא גם מפלצת פיזית שמושכת המון תומת לב ויודע לשמור על הכדור עם הגב, גם בעל מיקום מצוין בתוך הרחבה שמריח שערים ויש לו כבר 2 (לדעתי קללל הוא מסיים דו ספרתי).
אבל כמו שכתבתי הכי מפתיע זה שהוא גם שחקן כדורגל, מסוגל להוביל כדור, לחלק מסירות, לעמוד כקיר.

מאוד אוהב אותו.
nitsande כתב:
04 נובמבר 2024, 10:33
אני די רגוע לגביו.
אני רואה שחקן עם יכולות כדורגל טובות.
קצת לא חד מול השער, אולי זה ישתפר עם עוד דקות משחק ואולי זה עקב אכילס שלו.

אני מאמין שהוא ייתן דו ספרתי העונה בקלות
nitsande כתב:
10 דצמבר 2024, 09:01
משחק רע שלו. עדיין מושך תשומת לב כל הזמן ועובד קשה.
אתמול ספציפית גם המשחק לא התאים לסגנון שלו...
אני די רגוע לגביו, יהיו לו עוד משחקים רעים ומשחקים טובים.
הוא ייתן את הדו ספרתי שלו
לא נוהג לעשות את זה, אבל בחייאת, תהיו סבלניים.
ותפסיקו להתהפך כל שבוע.

לגביו אתמול, הראה ניצוצות של טכניקה משובחת בכמה וכמה פעולות אחרי שבוע שעבר שהראה בעיקר גמלוניות וטכניקה מוגבלת.
כנראה שיש לו ימים כאלה וכאלה, אבל כמו שכבר כתבתי, אני ממש רגוע לגביו.
שחקן
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

nitsande כתב:
15 דצמבר 2024, 09:27
לא נוהג לעשות את זה, אבל בחייאת, תהיו סבלניים.
ותפסיקו להתהפך כל שבוע.

לגביו אתמול, הראה ניצוצות של טכניקה משובחת בכמה וכמה פעולות אחרי שבוע שעבר שהראה בעיקר גמלוניות וטכניקה מוגבלת.
כנראה שיש לו ימים כאלה וכאלה, אבל כמו שכבר כתבתי, אני ממש רגוע לגביו.
שחקן
הוא עוד במצב טוב.
גיא מזרחי מסכן. נשחט בלי שום צ'אנס ובסוף מסתבר שהוא לא רע בכלל.

צריך קצת סבלנות. לא כל השחקנים הם כוכבים כמו ונטורה וקינגס שמשתלטים על הליגה מהדקה הראשונה.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

shovalb9 כתב:
14 דצמבר 2024, 19:49
גם ברח שמאלה ובא לידי ביטוי עם מהלך אישי
גם תנועה לעומק במרכז

בדיוק מה שאני רוצה שיעשה - הביטחון מרן עושה לו מצוין.
אמת .
יכול להיות שרן שינה לו קצת תיפקוד ?
חצי חלוץ חצי כנף שמאל שבא אפילו מעט מאחור ולא מחנה ברחבה ?
כי זה הפיק ממנו שער ובישול .
ואל דאגה - הוא יסיים עם דו ספרתי בשערים . גם תורג׳מן .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

4 לב אדום כתב:
15 דצמבר 2024, 11:40
אמת .
יכול להיות שרן שינה לו קצת תיפקוד ?
חצי חלוץ חצי כנף שמאל שבא אפילו מעט מאחור ולא מחנה ברחבה ?
כי זה הפיק ממנו שער ובישול .
ואל דאגה - הוא יסיים עם דו ספרתי בשערים . גם תורג׳מן .
השינוי תפקוד הגיע, וזה בא אוטומטית מהמעבר ל3 בלמים. נגיד מול בית"ר, גם הגול של דן הגיע מכדור שקיבל בין מגן לבלם, והמצב שונטורה התחיל היה כי גריטה ריווח מחוץ לגיל כהן (השתלט רע אבל הוציא מזה משהו).

שים לב שבפריסה התקפית שלנו וזה ניואנס חשוב - דן וגריטה נעים בין המגן לבלם, ואז הם כתובת גם מהמגנים לופז וסטויאנוב אבל גם מהבלמים בלוריאן ומזרחי - זה נתיב מסירה סופר חשוב, כי לרוב זה מסירה שלא מתרחשת ואז המשחק יותר תקוע. המעורבות שלהם בOP ממש מייעלת את הקלילות שאנחנו מניעים כדור, והכי חשוב - הם לא מקריבים מטרים שהם הולכים אחורה ומקבלים את הכדור בעמדות נחותות, אלא עם הפנים וזה ממש מסוכן.

כשאני חושב על גריטה אני נוטה להשוות אותו לצ'יקו אופואדו, וגודסווי דוניו. הסגנון של גריטה איפה שהוא נופל בין שניהם. לדוניו היה מסירות עומק מעולות, אבל גם היה עם איבודי כדור מגוכחים, בדומה לגריטה אתמול.
לשניהם בקבוצה האלופה היה פחות מ10 שערים בעונות אליפות שלהם אבל נזכרו לטובה. ב2 הקבוצות היו שחקני התקפה אחרים שלקחו על עצמם מספיק ככה שהנטל להביא גולים ודו מספרי ירד מהם.

אתמול - גריטה הביא יכולת שהיא מעבר לציפיות שלנו ממנו, ואם הוא עושה את מה שעשה אתמול כל שבוע - הוא ברמה של קינגס. לא מאמין שזה יקרה כי זה לא קרה בעבר, צריך להגיד שלפעמים שחקני התקפה, בעיקר חלוצים נכנסים לפורמה - הם יכולים להיות בלתי נעצרים וברצף מטורף. במקרים נדירים זה גם נתקע איתם כי הם סוג של פיצחו את האלגוריתם איך להבקיע בליגה שבה משחקים. זה גם לא חייב להיות מגיל צעיר ולא חסר לי דוגמאות לתת.

הדבר הראשון שאני רוצה להתייחס אליו - הוא מלחיץ את הבלמים, כי הוא באמת גדול ואם בלם נכנס איתו למאבק הוא יודע שאם גריטה ייתן לו גוף הוא עלול לאבד. זה מאוד לחיוב.
שנית, ברחבה כשהוא מגיע למצבים - יש לו אחוז המרה גבוה, צריך למצוא את הנתון הזה אבל הוא מוביל בליגה בקטע הזה.

מה לא מספיק מבחינתי:
פריצות עם הכדור - הוא מסיבי ואם הצליח לשים שחקן על הגב שלו, קשה מאוד לעצור אותו. זה צריך לקרות יותר, כמו שהיה בשער הראשון.

כמעטים - כל משחק שפתח לפחות 2-3 מצבים שהוא לא שם, וברוב המקרים הכדור רוחב היה אחלה רוחב, הוא פשוט לא שם לדחוק. בעיניי זה עניין של שיתוף פעולה שהוא צריך להכיר וגם שייפול לו האסימון עם השחקנים שהוא
משחק איתם. להבדיל אלף הבדלות אבל בשביל קצת צבע, הנרי פעם דיבר על זה, שכדי להוציא מעצמו בארסנל - הוא כל הזמן היה בא בתלונות לשחקנים שאיתו לא מוצאים אותו אבל אז הוא חשב לעצמו שכל אחד אוהב לשחק איתו בדרך אחרת - אם זה פירס שרצה שהנרי יבוא איתו קצר לדאבל פס, אם זה ליוניברג שרצה שיילך לעומק, את ברקאמפ הוא שולח בעצמו וכו'. אותו דבר צריך לעשות פול עם השחקני התקפה שאיתו.

צריך לעבוד איתו על זה שיהיה מרוכז כשדן בצד ימין בועט לרחוק, אז הוא מחכה על הקו נבדל ועט על הרחוק.
כשיוני על הקו מוציא רוחב - אז הוא מוציא רוחב לקרוב וגריטה צריך לתקוף את הפינה הקרובה ולא לחכות עם הבלמים לנגיחה. אם יוני מגיע עד לקו - הוא יוציא הגבהה למרכז הרחבה ושם צריך לחכות (לא בהכרח הוא, פרץ וכו').
פרץ נגיד, נדיר שהוא ממש רוצה להוביל כדור ולפרוץ איתו - הוא תמיד מחפש מסירה, אז פול כמו שעשה בדיוק צריך להמשיך לרוץ לעומק דוך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

shovalb9 כתב:
15 דצמבר 2024, 13:42
השינוי תפקוד הגיע, וזה בא אוטומטית מהמעבר ל3 בלמים. נגיד מול בית"ר, גם הגול של דן הגיע מכדור שקיבל בין מגן לבלם, והמצב שונטורה התחיל היה כי גריטה ריווח מחוץ לגיל כהן (השתלט רע אבל הוציא מזה משהו).

שים לב שבפריסה התקפית שלנו וזה ניואנס חשוב - דן וגריטה נעים בין המגן לבלם, ואז הם כתובת גם מהמגנים לופז וסטויאנוב אבל גם מהבלמים בלוריאן ומזרחי - זה נתיב מסירה סופר חשוב, כי לרוב זה מסירה שלא מתרחשת ואז המשחק יותר תקוע. המעורבות שלהם בOP ממש מייעלת את הקלילות שאנחנו מניעים כדור, והכי חשוב - הם לא מקריבים מטרים שהם הולכים אחורה ומקבלים את הכדור בעמדות נחותות, אלא עם הפנים וזה ממש מסוכן.

כשאני חושב על גריטה אני נוטה להשוות אותו לצ'יקו אופואדו, וגודסווי דוניו. הסגנון של גריטה איפה שהוא נופל בין שניהם. לדוניו היה מסירות עומק מעולות, אבל גם היה עם איבודי כדור מגוכחים, בדומה לגריטה אתמול.
לשניהם בקבוצה האלופה היה פחות מ10 שערים בעונות אליפות שלהם אבל נזכרו לטובה. ב2 הקבוצות היו שחקני התקפה אחרים שלקחו על עצמם מספיק ככה שהנטל להביא גולים ודו מספרי ירד מהם.

אתמול - גריטה הביא יכולת שהיא מעבר לציפיות שלנו ממנו, ואם הוא עושה את מה שעשה אתמול כל שבוע - הוא ברמה של קינגס. לא מאמין שזה יקרה כי זה לא קרה בעבר, צריך להגיד שלפעמים שחקני התקפה, בעיקר חלוצים נכנסים לפורמה - הם יכולים להיות בלתי נעצרים וברצף מטורף. במקרים נדירים זה גם נתקע איתם כי הם סוג של פיצחו את האלגוריתם איך להבקיע בליגה שבה משחקים. זה גם לא חייב להיות מגיל צעיר ולא חסר לי דוגמאות לתת.

הדבר הראשון שאני רוצה להתייחס אליו - הוא מלחיץ את הבלמים, כי הוא באמת גדול ואם בלם נכנס איתו למאבק הוא יודע שאם גריטה ייתן לו גוף הוא עלול לאבד. זה מאוד לחיוב.
שנית, ברחבה כשהוא מגיע למצבים - יש לו אחוז המרה גבוה, צריך למצוא את הנתון הזה אבל הוא מוביל בליגה בקטע הזה.

מה לא מספיק מבחינתי:
פריצות עם הכדור - הוא מסיבי ואם הצליח לשים שחקן על הגב שלו, קשה מאוד לעצור אותו. זה צריך לקרות יותר, כמו שהיה בשער הראשון.

כמעטים - כל משחק שפתח לפחות 2-3 מצבים שהוא לא שם, וברוב המקרים הכדור רוחב היה אחלה רוחב, הוא פשוט לא שם לדחוק. בעיניי זה עניין של שיתוף פעולה שהוא צריך להכיר וגם שייפול לו האסימון עם השחקנים שהוא
משחק איתם. להבדיל אלף הבדלות אבל בשביל קצת צבע, הנרי פעם דיבר על זה, שכדי להוציא מעצמו בארסנל - הוא כל הזמן היה בא בתלונות לשחקנים שאיתו לא מוצאים אותו אבל אז הוא חשב לעצמו שכל אחד אוהב לשחק איתו בדרך אחרת - אם זה פירס שרצה שהנרי יבוא איתו קצר לדאבל פס, אם זה ליוניברג שרצה שיילך לעומק, את ברקאמפ הוא שולח בעצמו וכו'. אותו דבר צריך לעשות פול עם השחקני התקפה שאיתו.

צריך לעבוד איתו על זה שיהיה מרוכז כשדן בצד ימין בועט לרחוק, אז הוא מחכה על הקו נבדל ועט על הרחוק.
כשיוני על הקו מוציא רוחב - אז הוא מוציא רוחב לקרוב וגריטה צריך לתקוף את הפינה הקרובה ולא לחכות עם הבלמים לנגיחה. אם יוני מגיע עד לקו - הוא יוציא הגבהה למרכז הרחבה ושם צריך לחכות (לא בהכרח הוא, פרץ וכו').
פרץ נגיד, נדיר שהוא ממש רוצה להוביל כדור ולפרוץ איתו - הוא תמיד מחפש מסירה, אז פול כמו שעשה בדיוק צריך להמשיך לרוץ לעומק דוך.
יופי של ניתוח .
החכמתי - תודה !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה