רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אני דווקא חושב שבמשחק נגד נתניה היו ניצנים של שינוי, הקהל סך הכל התחיל לעלות בכמות ודי דחף לאורך רוב המשחק גם כשהשעון התחיל להיגמר והייתה כבר תחושה באוויר שהולכים למשחק מתסכל של 0:0. זה היה מהניצחונות שהקהל מביא.
כמובן שזה עדיין לא מספיק והקבוצה ראוייה להרבה יותר אמון ועידוד ומחר זה מהימים שטרנר צריך לעשות את שלו ולהביא 3 נקודות.
כמובן שזה עדיין לא מספיק והקבוצה ראוייה להרבה יותר אמון ועידוד ומחר זה מהימים שטרנר צריך לעשות את שלו ולהביא 3 נקודות.
בוקר טוב ישראל,כבר שלוש שנים אני צועק שהקהל הזה מת מהלך.
סיפרו לי שזה קשור ליכולת ולבעלים ולהשקעה ולזיבי,הנה גם הקונספציה הזאת נשברה.
סיפרו לי שזה קשור ליכולת ולבעלים ולהשקעה ולזיבי,הנה גם הקונספציה הזאת נשברה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בראבו.
ההכנה למשחק - 10
ניהול המשחק - 10
הראיון אחרי המשחק - 10.
צנוע, רעב ובעיקר, קרח בורידים. זכינו.
ניהול המשחק - 10
הראיון אחרי המשחק - 10.
צנוע, רעב ובעיקר, קרח בורידים. זכינו.
הכוכב האמיתי של הקבוצה הזו.
קינגס מפלצת, ונטורה זה בינגו, אבל בסוף המאמן זה מעל כולם.
שולט ביד רמה, אתה יודע בדיוק מה תקבל בכל משחק. עקביות, שיטתיות, פילוסופיה ברורה מהרגע הראשון.
אדיר אדיר אדיר.
קינגס מפלצת, ונטורה זה בינגו, אבל בסוף המאמן זה מעל כולם.
שולט ביד רמה, אתה יודע בדיוק מה תקבל בכל משחק. עקביות, שיטתיות, פילוסופיה ברורה מהרגע הראשון.
אדיר אדיר אדיר.
המנצח על המקהלה.
מאמן סופר אינטליגנט ומוכשר שיודע להטמיע את הDNA
שלו בקבוצה בצורה אדירה, ההתקדמות ששחקנים עושים תחתיו היא מטאורית בדגש על מזרחי,פרץ ובלוריאן.
מאוד מרשים בעיניי הקור רוח שלו והיכולת לדייק את השחקנים לשיטה.
אם לפני הפגרה מישהו היה אומר לי שנעשה נגד נתניה,חיפה וביתר 9/9 כנראה הייתי אומר שהוא הוזה.
נצטרך לזכור לו את זה גם בימים הפחות טובים, מקווה שיקבל מה שירצה בינואר כדי להמשיך להעמיד קבוצה ברמה כל כך גבוהה.
שאפו לאלונה על ההימור עליו, היו כאלה שלגלגו על אמירתה שהיא ״פריקית של כדורגל״, כנראה שהיא יכולה ללמד אותנו כמה דברים, למרות שבספק אם גם היא האמינה בחלום הכי ורוד שזה ייראה ככה.
מאמן סופר אינטליגנט ומוכשר שיודע להטמיע את הDNA
שלו בקבוצה בצורה אדירה, ההתקדמות ששחקנים עושים תחתיו היא מטאורית בדגש על מזרחי,פרץ ובלוריאן.
מאוד מרשים בעיניי הקור רוח שלו והיכולת לדייק את השחקנים לשיטה.
אם לפני הפגרה מישהו היה אומר לי שנעשה נגד נתניה,חיפה וביתר 9/9 כנראה הייתי אומר שהוא הוזה.
נצטרך לזכור לו את זה גם בימים הפחות טובים, מקווה שיקבל מה שירצה בינואר כדי להמשיך להעמיד קבוצה ברמה כל כך גבוהה.
שאפו לאלונה על ההימור עליו, היו כאלה שלגלגו על אמירתה שהיא ״פריקית של כדורגל״, כנראה שהיא יכולה ללמד אותנו כמה דברים, למרות שבספק אם גם היא האמינה בחלום הכי ורוד שזה ייראה ככה.
המאמן הכי טוב היום ב4 קבוצות הגדולות.
הוא ההבדל בנינו לבין השאר.
הוא ההבדל בנינו לבין השאר.
מאמן הסיבוב ללא ספק, לא דמיינתי סיבוב כזה מושלם גם כשחלמתי שנרוץ למעלה
עד עכשיו 10 ומעכשיו המבחן האמיתי להמשיך ככה , לדייק בי וארולחכת עד הסוף
עד עכשיו 10 ומעכשיו המבחן האמיתי להמשיך ככה , לדייק בי וארולחכת עד הסוף
יש גדולה גם בלרוץ עם הרכב קיים, זה הביא הרבה מהחיבור שנמצא היום
היכולת במשחק גמור לנהל דקות של השחקני מפתח זה גם חשוב מאוד
כל הכבוד על זה
היכולת במשחק גמור לנהל דקות של השחקני מפתח זה גם חשוב מאוד
כל הכבוד על זה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
״עברנו לשיטה 3-5-2 משני סיבות, הסיבה העיקרית היא מיגל שחזר מפציעה ועשה 2 משחקים אדירים ואינטנסיביים, ידענו שבית״ר תבוא לרוץ הרבה ורצינו לייצר באלנס ולהוריד למיגל את הקילומטראז׳, הסיבה השנייה היא ארנולד ודן. למרות השינוי מערך לא שינינו את הדרך שלנו שזה קבוצה רצה ולוחצת גבוה״
״היינו במבנה של 2 על 2 (ביטון וגריטה על הבלמים של בית״ר) כי בית״ר משחקת מאוד רחב עם המגנים אז בכל פעם שחטפנו כדור ניסינו לייצר 3 על 2 עם השחקן שחוטף את הכדור, משם הגיעו חלק מהשערים וזאת גם הייתה המחשבה מאחורי השינוי מערך״
״יש דברים שאנחנו עוד צריכים להבין והשער שספגנו היום עזר לכמה מהדברים, זה גורם לנו להבין שאם אנחנו לא שומרים על צניעות ולא לוחצים כמו שצריך אנחנו גם יכולים להיות חשופים. יש לי עוד מה להגיד לשחקנים אבל בשביל להיות איפה שאנחנו רוצים אנחנו צריכים עוד להבין כמה דברים״
״לא חשבתי שהקבוצה תבוא זחוחה אחרי הניצחון בחיפה, מאז הניצחון השחקנים והצוות שלי היו בטירוף וכשזה מתחבר יחד זה נותן לי ביטחון. חשבתי שזה מה שאני אראה היום, לא מבחינת התוצאה אלא מבחינת התשוקה ואני שמח על כך״
״אני לא מוכן לוותר על שום רגע, אני מבין מה הוביל אותנו לדקות לקראת הסוף ואני בע״ה יהיה שם ללחוץ על הדוושה כל הזמן״
״לכל דבר יש תירוצים, גם לי יש תירוצים למה דברים לא עבדו בתחילת עונה אבל אני לא מתעסק בזה, אני תמיד מסתכל על המחר וחושב איך לייצר ואיך להיות יותר טובים ואיך לשפר את השחקנים כי עם כל הכבוד אליי בסוף הם אלו שעולים לדשא ועושים מה שעושים״
״ידעתי בתחילת העונה שייקח זמן לעשות את השינויים הפרסונליים שרצינו לעשות וידעתי יחד עם הצוות שלי לא לוותר על הדקויות בשחקנים שרצינו להביא, לא חשבתי על איך הסיבוב ייראה אבל כן חשבתי איזה דרך אני רוצה לעבור ואני שמח שהתעקשנו על זה״
״כל שחקן ישראלי וזר שנמצאים בשוק אנחנו בוחנים אותם, גם היום אנחנו רוצים להיות מאוד מאוד מדויקים בפרסונות שנביא לכאן כדי שהקבוצה תהיה עוד יותר חזקה ועוד יותר שואפת קדימה, איפה שנמצא לנכון יחד עם הצוות שלי ועם ההנהלה לחזק את הקבוצה נעשה את זה״
״ברור שאנחנו רוצים לכבוש כמה שיותר מהר אבל היו משחקים שהיינו צריכים להיות מאוד סבלניים ותכנית המשחק הייתה סבלנות, אני שמח שהיום זה התפוצץ״
״היינו במבנה של 2 על 2 (ביטון וגריטה על הבלמים של בית״ר) כי בית״ר משחקת מאוד רחב עם המגנים אז בכל פעם שחטפנו כדור ניסינו לייצר 3 על 2 עם השחקן שחוטף את הכדור, משם הגיעו חלק מהשערים וזאת גם הייתה המחשבה מאחורי השינוי מערך״
״יש דברים שאנחנו עוד צריכים להבין והשער שספגנו היום עזר לכמה מהדברים, זה גורם לנו להבין שאם אנחנו לא שומרים על צניעות ולא לוחצים כמו שצריך אנחנו גם יכולים להיות חשופים. יש לי עוד מה להגיד לשחקנים אבל בשביל להיות איפה שאנחנו רוצים אנחנו צריכים עוד להבין כמה דברים״
״לא חשבתי שהקבוצה תבוא זחוחה אחרי הניצחון בחיפה, מאז הניצחון השחקנים והצוות שלי היו בטירוף וכשזה מתחבר יחד זה נותן לי ביטחון. חשבתי שזה מה שאני אראה היום, לא מבחינת התוצאה אלא מבחינת התשוקה ואני שמח על כך״
״אני לא מוכן לוותר על שום רגע, אני מבין מה הוביל אותנו לדקות לקראת הסוף ואני בע״ה יהיה שם ללחוץ על הדוושה כל הזמן״
״לכל דבר יש תירוצים, גם לי יש תירוצים למה דברים לא עבדו בתחילת עונה אבל אני לא מתעסק בזה, אני תמיד מסתכל על המחר וחושב איך לייצר ואיך להיות יותר טובים ואיך לשפר את השחקנים כי עם כל הכבוד אליי בסוף הם אלו שעולים לדשא ועושים מה שעושים״
״ידעתי בתחילת העונה שייקח זמן לעשות את השינויים הפרסונליים שרצינו לעשות וידעתי יחד עם הצוות שלי לא לוותר על הדקויות בשחקנים שרצינו להביא, לא חשבתי על איך הסיבוב ייראה אבל כן חשבתי איזה דרך אני רוצה לעבור ואני שמח שהתעקשנו על זה״
״כל שחקן ישראלי וזר שנמצאים בשוק אנחנו בוחנים אותם, גם היום אנחנו רוצים להיות מאוד מאוד מדויקים בפרסונות שנביא לכאן כדי שהקבוצה תהיה עוד יותר חזקה ועוד יותר שואפת קדימה, איפה שנמצא לנכון יחד עם הצוות שלי ועם ההנהלה לחזק את הקבוצה נעשה את זה״
״ברור שאנחנו רוצים לכבוש כמה שיותר מהר אבל היו משחקים שהיינו צריכים להיות מאוד סבלניים ותכנית המשחק הייתה סבלנות, אני שמח שהיום זה התפוצץ״
- ForeverRed
לגבי אלונה, היא גם העיפה את בכר והביאה את אבוקסיס ורוני לוי.
לפעמים זה פשוט מתלבש.
לפעמים זה פשוט מתלבש.
זה בכלל לא משנה אם היא צודקת או טועה.
איכשהו נהיה לנו קהל חי בסרט עם איזה דרישות של מנצ'סטר סיטי, שהוא עצמו קהל רולקסים נרגן וממורמר שלא מביא מעצמו לטובת הקבוצה.
הקהל זה הנקודה הכי שחורה של העונה הזו. העיקר בטוחים שאלונה היא זו שעוצרת את המועדון הזה מלהתקדם ואחריה יהיה טוב יותר. באמת שאין לי מושג מאיפה עזות המצח.
וגם אלה שבאים כל היום מחפשים פאקים להתמרמר עליהם. שמים את העלק דעה שלהם מעל המועדון. לא נעים להם שהם יצאו ליצנים וטעו בכל, אז מחפשים בכוח את הרע.
איכשהו נהיה לנו קהל חי בסרט עם איזה דרישות של מנצ'סטר סיטי, שהוא עצמו קהל רולקסים נרגן וממורמר שלא מביא מעצמו לטובת הקבוצה.
הקהל זה הנקודה הכי שחורה של העונה הזו. העיקר בטוחים שאלונה היא זו שעוצרת את המועדון הזה מלהתקדם ואחריה יהיה טוב יותר. באמת שאין לי מושג מאיפה עזות המצח.
וגם אלה שבאים כל היום מחפשים פאקים להתמרמר עליהם. שמים את העלק דעה שלהם מעל המועדון. לא נעים להם שהם יצאו ליצנים וטעו בכל, אז מחפשים בכוח את הרע.
למה ללכת רחוק לקהל הרחב ביציע?yossi כתב: ↑10 דצמבר 2024, 08:36זה בכלל לא משנה אם היא צודקת או טועה.
זאת בדיוק הייתה האווירה פה בפורום לאורך כל הקיץ.
טענתי גם אז שמי שהיה נכנס מהצד היה חושב שזה פורום של אוהדי הפועל פתח תקווה.
- ForeverRed
בוא יוסי, אנחנו חווים עונה מוצלחת ומרגשת אבל משקר לעצמו מי שחושב שיש כאן איזשהי תהליך סדור או מחשבה יוצאת דופן. זה פשוט נדבק. כמו שבשושלת הקודמת זה נדבק. גם אלונה לא ציפתה לסיבוב ראשון כזה.yossi כתב: ↑10 דצמבר 2024, 08:36זה בכלל לא משנה אם היא צודקת או טועה.
על הקהל כבר אמרתי את דעתי.
לי באופן אישי נמאס להתעסק בזה.
אין באמת דרך לשנות. הזמן ומחזורי החיים יעשו את שלהם.