נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
הזיה כמה גלזר פח בנבחרת.
שוער שנעל את השער אצלנו במשך שנתיים, תמיד שקט, תמיד עושה הכל נכון וטוב הופך לחסר מושג בכל פעם שהוא לובש את אפודת השוער של הנבחרת.
שוער שנעל את השער אצלנו במשך שנתיים, תמיד שקט, תמיד עושה הכל נכון וטוב הופך לחסר מושג בכל פעם שהוא לובש את אפודת השוער של הנבחרת.
- ForeverRed
זה לא אותו מקצוע.
והוא גם ממש לא בכושר.
והוא גם ממש לא בכושר.
3 גולים של שוער.
מה הכוונה לא אותו מקצוע? מה גורם לו בהפועל ב"ש (ונניח שבכוכב, לא עוקב) לא לקבל גולים של ילד בן 4 ובנבחרת כן?
בכל מקרה גם כשהוא היה בכושר בעונה שעברה היו לו טעויות הזויות.
כאילו חזר להיות הילד המפוחד ממכבי חיפה. לא ברור.
זה גם המון עניין של ביטחון, שער אומלל כמו שספג נגד צרפת יכול מאוד מהר להפיל לשוער את הביטחון בטח כשהוא נגד נבחרות בלבל של צרפת ואיטליה (ונזכיר שהבלמים שלו זה בלטקסה,נחמיאס ופיינגולד... לא בדיוק מרגיע).
היום ספציפית הוא גם ספג שערים קלים אבל גם נתן הצלות מעולות במחצית הראשונה ויש לציין את זה, בסופו של דבר מול כאלה נבחרות גם נוייר היה מקבל בראש אם היה עומד בשער שלנו.
היום ספציפית הוא גם ספג שערים קלים אבל גם נתן הצלות מעולות במחצית הראשונה ויש לציין את זה, בסופו של דבר מול כאלה נבחרות גם נוייר היה מקבל בראש אם היה עומד בשער שלנו.
לקח לפחות 4 כדורים קשים מאוד.
מבלי להזכיר את ההגנה החדירה (אופס, הנה הזכרתי):
הפנדל היה בלתי עציר.
בגול השני הכדור היה חזק וקפץ על הקרקע לפני השער, כדור קשה מאוד.
בשער השלישי אני חושב שראה את הכדור מאוחר מידי, כאן אני מסכים שכנראה יכל לעשות יותר.
בשער האחרון חטף כדור שטוח וחזק לפינה, כדור מאוד לא קל.
כל שוער ישראלי אחר שהיה עומד היום בשער היה מקבל שישיה.
- ForeverRed
שוער של קבוצה גדולה לעומת שוער של קבוצה קטנה.
הביטחון שאתה מקבל מקו הגנה יציב, אל מול הפארסה הזאת בנבחרת. ריכוז ברגעים מכריעים ומועטים אל מול מטווח לכל דבר ועניין. תחושה שבכל רגע מגיע השער.
ושוב, לא שיש לי איזה אינטרס חבוי לסנגר עליו.
הוא בכושר רע מאוד.
טוב, השתכנעתי שהחמרתי אחרי שצפיתי שוב בשערים. אבל זה רק בגלל שאני אוהב אותו וזוכר לו ימים יפים אצלנו.שריף כיוף או משפתי היו כנראה חוטפים ממני ואולי גם מחלק מכם בלי רחמים על הגולים האלה. בכל מצב, יש הרבה שוערים שהיו מגיבים טוב יותר. זה לא סותר את ההצלות המרהיבות שלו במשחק.
צלילה מפוארת של קאמבינגה המוצהב ברחבה לא מקנה לו צהוב שני, או במילים אחרות צולבת לגרינפלד.
מאז המקרה של גאנח יש המון מקרים של התחזות ברחבה גם בליגה שלנו, החוסר סימטריה מוציאה מהכלים.
מחמאות לרבש שלא בא להתבטל במשחקים האלו, חבל שאנחנו מבזבזים מתפרצות על הנעת כדור מוגזמת.
מאז המקרה של גאנח יש המון מקרים של התחזות ברחבה גם בליגה שלנו, החוסר סימטריה מוציאה מהכלים.
מחמאות לרבש שלא בא להתבטל במשחקים האלו, חבל שאנחנו מבזבזים מתפרצות על הנעת כדור מוגזמת.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
נדב יעקבי כזה מאוס. שכטר ליצן.
לרגע גרמו לי להתגעגע לצילי וגילי עמיחי ועומרי.
אחלה של נקודה(0-0, כן?) אבל זר שישמע אותם יחשוב שזכינו באליפות העולם או חלילה עלינו לטורניר גדול.
לרגע גרמו לי להתגעגע לצילי וגילי עמיחי ועומרי.
אחלה של נקודה(0-0, כן?) אבל זר שישמע אותם יחשוב שזכינו באליפות העולם או חלילה עלינו לטורניר גדול.
דניאל פרץ לאן?
כבר נכתב כמה פעמים כאן "זנב לאריות או ראש לשועלים"?
בכדורגל עדיף זנב לאריות. בחיים לא יגיע להיות שוער ראשון בבאיירן. כדאי שיזוז משם.
כבר נכתב כמה פעמים כאן "זנב לאריות או ראש לשועלים"?
בכדורגל עדיף זנב לאריות. בחיים לא יגיע להיות שוער ראשון בבאיירן. כדאי שיזוז משם.
סליחה התכוונתי ראש לשועלים...