איף הקשקוש הקבוע. כל מי שלא תוקף את אלונה מקורב אליה

מוזמן לפנות בפרטי, תדע מי אני ותגלה שאין לי שום קשר לשום דבר. איזה משעממים עם ה"מקורב" הזה.
איף הקשקוש הקבוע. כל מי שלא תוקף את אלונה מקורב אליה
ran כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:04חחח הצחקת.
עד שיש להם הזדמנות להביא שחקן טוב חופשי אתה רוצה ישלמו.
יתנו לו לשבור את הראש מול מכבי עד הערב, אם יצליח להשתחרר ולוותר על המענקים יבוא, אם לא יתקע שם ובינואר יהיה חופשי לנהל מו״מ עם כל קבוצה.
להבנתי מדובר פה על לפחות 100 אלף דולר לעונה כל המענקים והפרש בין החוזים ממכבי לפה.
חולק עליך באירוע הזה.ran כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:22זה אך ורק כסף כל הסיפורים זה חירטוטים.
מכבי לא יחזיקו אף שחקן שלא רוצה להיות אצלם אם זה לא קשור לכסף.
הם יוצאים פה דוחים כי בעצם הם מחזיקים אותו בביצים, ירקו עליו ועכשיו תוותר על כסף או שתישאר ביציע.
עכשיו יש עליו לחץ גם ממכבי וגם מב״ש לפתור את זה בשעות האחרונות. אם הוא יוותר על כסף הוא כנראה ממש רוצה להיות פה
ואם יעשה את זה הוא צריך לקבל פה כבוד של מלך. מאמין שאם אלונה נכנסת לעובי הקורה זה היה נפתר. הבעיה שפרימור לא יודע לסגור עסקאות, הכל נופל לו ברקע האחרון והישועה לא תבוא ממנו ברמת השיח עם מכבי לבוא לקראת השחקן.
שמע לא אמרתי לרגע שב״ש צריכה לשלם או שלא עשינו מה שצריך. דווקא אמרתי לפני כמה ימים שאלונה החליטה להתאבד על דן ביטון בקטע של החוזה.Red Tiger כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:47חולק עליך באירוע הזה.
הפועל בש עשתה מה שצריך בשביל שדן יגיע,נתנה לו חוזה ארוך טווח,יותר כסף,יותר בונוסים.
בוא נגיד ככה, אם מכבי היו שמים לך 3 קל בשבת המעבר הזה היה חלק.
ואגב זאת זכותם המלאה לנהוג איך שבא להם, הם כרגע מנסים לסחוט את הלימון ככל שאפשר.
עכשיו הכל בידיים של דן שהוא צריך לקחת בחשבון מס׳ דברים.
א. בסוף החוזה ל3 שנים די מקזז את ״ההפסד״ ממה שמגיע חו במכבי.
ב. עוד עונה ביציע כנראה תוריד את הערך שלו משמעותית ולא רואה סיכוי שהוא מקבל חוזה כזה או אפילו דומה עוד שנה.
ושזה נאמר בסוף הדברים יכולים להיפתר אם דן יוותר קצת,מכבי יוותרו קצת ובש תפנק עוד קצת.
ואכן המנכל שלנו לא באירוע.
ספר לא יודע להיות פעיל ודומיננטי במהלך המשחק כמו דן. מה גם שספר טוב רק מאגף ימין והכנסת כדורי עומק לרחבה. דן יודע לעשות את זה גם מהצד אבל הכי חשוב מהאמצע + הבעיטות לשער + ישראלי כמו שאמרת.ReDo כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:50אני לא רואה הבדלים ככ גדולים בין ביטון לספר.
הם עומדים על אותה בלטה עם סט יכולות די דומה והיתרון העיקרי של ביטון הוא תעודת זהות כחולה.
בטווח הארוך זה רכש שמפנה משבצת של זר, בטווח הקצר בהינתן שספר נשאר ואפילו את משבצת הזר השישי לא מילאנו, לא יודע כמה ניזוקנו מקצועית פה.
מבאס מאוד שלא יגיע, נקווה שבחלון הבא זה יקרה.
בעיניי המחדל הגדול יותר הוא סיפור הזרים שלא נסגר.
אמת.ran כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:57שמע לא אמרתי לרגע שב״ש צריכה לשלם או שלא עשינו מה שצריך. דווקא אמרתי לפני כמה ימים שאלונה החליטה להתאבד על דן ביטון בקטע של החוזה.
אבל אנשים פה נעולים כבר על דברים שהם לא קוראים כמו שצריך. לא מצפה מב״ש לשים כסף נוסף ולא מצפה מדן לוותר על מעל 100 אלף דולר. אם יעשה את זה הקהל יצטרך לזכור לו את זה בענק.
לא אמרתי שאתה צריך לתקוף את אלונה. אתה פשוט בכל הודעה דואג להזכיר לנו כמה חשוב לך הכסף שלה כאילו זה יוצא לך מהכיס.Melikson24 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:26איף הקשקוש הקבוע. כל מי שלא תוקף את אלונה מקורב אליה![]()
מוזמן לפנות בפרטי, תדע מי אני ותגלה שאין לי שום קשר לשום דבר. איזה משעממים עם ה"מקורב" הזה.
ReDo כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:50אני לא רואה הבדלים ככ גדולים בין ביטון לספר.
הם עומדים על אותה בלטה עם סט יכולות די דומה והיתרון העיקרי של ביטון הוא תעודת זהות כחולה.
בטווח הארוך זה רכש שמפנה משבצת של זר, בטווח הקצר בהינתן שספר נשאר ואפילו את משבצת הזר השישי לא מילאנו, לא יודע כמה ניזוקנו מקצועית פה.
מבאס מאוד שלא יגיע, נקווה שבחלון הבא זה יקרה.
בעיניי המחדל הגדול יותר הוא סיפור הזרים שלא נסגר.
ליצור דרמטיות סביב האירוע